Inbodda i nya lägenheten

Hej alla kära läsare som inte ger upp min blogg fast det var över två veckor sedan senaste inlägget. Jag förstår om ni har tröttnat, men är glad att ni i alla fall tittar in då och då.

Nu har vi kommit lite mer iordning och allt bara flyter på med jobb och vår vardag tillsammans, min och Daniels alltså. Vi har en del flyttlådor kvar att packa upp, men det kommer väl med tiden. Vi är riktigt nöjda med lägenheten och stormtrivs i den. När det är mer iordning så kommer även bilder läggas upp.

Snart är det jul, rättare sagt imorgon, och jag ska jobba hela julaftonen (9-19). Lite tråkigt att missa en stor del av julaftonen, men å andra sidan så fick jag två dagar ledigt efter det då jag och Daniel åker hem till Norrköping för att fira jul med min familj. Ska bli riktigt mysigt att få träffa familjen såhär efter några veckor sen sist.

Jag ska även försöka träffa lite vänner när jag är hemma också, men alla kommer tyvärr inte hinnas med :(



JULKRAMAR

Flytten är avklarad

Nu är äntligen flytten avklarad och vi är nästan på plats med allt, lite flyttkartonger står det och lite rörigt men vi har fått iordning på det mesta. Och VI är nöjda!

Anledningen till att jag inte skriver så mycket just nu är för att vi fortfarande inte skaffat Internet så just nu sitter jag hos Daniels mamma och bloggar. Vi ska väl skaffa vårat eget Internet så snart som möjligt.

Kommer mer update om hur lägenheten ser ut senare!



KRAM KRAM

RSS 2.0