Den tiden på året

som jag minns tillbaka till det som jag egentligen bara vill glömma.

Den 19 maj 2008 skrev jag såhär i bloggen:

" En morfar.
Min morfar är en av mina bästa vänner.
Min morfar han är så genomsnäll och omtänksam.
Min morfar vill så väl jämt även om det inte alltid slutar så.
Min morfar har alltid ställt upp för mig och funnits där och stötta mig.

Min morfar heter Bertil och är världens bästa morfar. Nu är det jag som får ställa upp för honom. Nu är det han som behöver mig och inte tvärtom. Det gäller att vara stark och positiv. Må allt gå vägen. Annars vet jag inte vad jag skulle göra. Jag kan inte leva utan min morfar <3

Som sagt så är livet något tungt just nu. Finns en klump i magen hela tiden. Vad ska man göra? Det är bara att fortsätta leva. Men det gör jag inte helt oberörd. Så fort tankarna flyger iväg så tänker jag på morfar. "


Det var 5 dagar innan han gick bort, han låg där alldeles livlös på intensiven. Jag kommer aldrig glömma och det går oss inte obemärkta.

Jag minns allt i detalj. Vad som hände hela det dygnet. Önskar att den dagen aldrig kommit.

Jag önskar han fanns kvar bland oss, men alla önskningar går tyvärr inte i uppfyllellse.


Torka tårarna på mina kinder och gå och sova, imorgon är en annan dag.


Morfar finns föralltid i mitt hjärta <3

TAGGAD!

Taggad till tusen!

Give me give me give me more



Nu ska jag satsa allt för att nå mina mål som jag har satt upp.


Bring it on!

Pengar pengar pengar

Pengar kommer.
Pengar går.
Inga pengar behållas får
.


Behöver jag nämna att det är svåra tider ekonomiskt för mig? Nej jag trodde inte det va. Va ju sjuk förra månaden en helg och det får jag betala för nu. Det är kul att man har såååå mycket pengar kvar efter alla räkningar och måsten. Jaha vad ska jag kunna hitta på den här månaden då? Gå ut i det vackra vädret hoppas jag för något annat har jag inte råd med.

Detta skapar så mycket ångest i mig. För den här månaden lär bli ännu värre, så det känns ju bra. Med systers 18-årsdag som är nästa månad så känns det verkligen inte bra.

Kanske finns det ett slut på denna dåliga ekonomi och att jag kan få de timmar som jag är skriven på. HOPPAS!


KRAM

Solen skiner

Och tur är att jag inte börjar jobba förrän halv fyra idag. Så då kan jag strax ge mig ut på en långpromenad och njuta av det vackra vädret som bjuds idag. Tänk om det kunde varit såhär igår också.


P R O M E N A D G L A D  N A T H A L I E !



Nedräkning tills systeryster kommer på torsdag och så blir det shopping på fredag. Hoppas lönen är bra så jag kan shoppa något, annars får jag agera personal shopper för syster istället. Jag har beställt fint väder tills dess också så får väl hoppas att beställningen går igenom.

Dags att sätta fart nu om jag ska hinna lite saker innan jobbet kallar på en.

Ha en bra dag allihopa!


KRAM KRAM

Ny vecka utan feber!

Det är otroligt tråkigt väder ute men jag ska nog bege mig ut på en promenad ändå. Jag behöver frisk luft efter en vecka med feber instängd i vår lilla lägenhet. För nu är det dags att ta nya tag, imorgon börjar nattjobb i trippel.

Nu är det nämligen dags för en promenad, så jag kommer snart!


PUSS

Inspiration




Det här är något jag kan tänka mig att ha en sommardag då jag tyvärr lyckats få en "bad-hair-day"


Börjar jag bli frisk?

Ingen feber igår när jag gick och la mig och ingen feber imorse när jag vaknade. KORS I TAKET!

Snart ska Daniel iväg på match (AIK-Trellborg) och jag ska ta en dusch och fixa mig lite för att ta en promenad och få lite frisk luft efter dessa dagar inomhus. Det tror jag att jag kan behöva om jag ska bli helt frisk.

Jag är så uttråkad på att bara vara hemma så jag längtar efter att få jobba och komma ut och civilisera mig lite. Sen kommer min systeryster hit på onsdag eller torsdag så det ska bli kul.

Nehe nu ska jag väl sätta fart här.


PUSS

Träningstopp

Jag skrev för ett tag sen och visade bild på en träningstopp jag hittat på HMs hemsida som jag så gärna ville ha men inte hade pengar till just då. När jag va i Kista Galleria för ett tag sen så hittade jag den träningstoppen på HM där. Gissa om jag blev glad, för den satt som smäck på mig. Behöver jag säga att den inhandlades?


KOMMER NI IHÅG?

Till uteplatsen

Jag har hittat fina blomlådor till uteplatsen. Dom kommer från Lagerhaus och kommer inhandlas snarast. Kommer nog bli på fredag när Nicoline är här och vi ska dra en runda på stan.





Man sätter vilka krukor man vill i dom, kommer bli skitsnyggt då jag har blå krukor hemma och jag har köpt fina nya dynor till stolarna från Hemtex:




Lite nytt!

Jag har ändrat lite här på bloggen, snart är det ju sommar och på sommaren äter jag enormt mycket jordgubbar. Jag är galen i jordgubbar. Då vet ni vad ni ska bjuda mig på om jag tittar förbi under sommarens månader.

VAD TYCKS?!

Hostan släpper inte

Min hosta släpper inte så nu har jag en tid på vårdcentralen vid tio i tre. Kanske kan jag få en hostmedicin som hjälper eller något sådant.

Ibland får man ett uppvaknande och en lite putt i baken, då man inser vad man måste göra för att kanske kunna göra något i framtiden. Så nu är jag peppad att slutföra en del saker för att kunna påbörja en annan. PEPPAD! PEPPAD! PEPPAD!

Tur i oturen ska man väl säga.

Nu ska jag ta och käka lite lunch här hemma. Sen ska jag också bestämma vad vi ska ha för mat idag, ikväll alltså. Eftersom jag ändå ska till vårdcentralen så kan jag ändå springa in och handla lite.


KRAM

Sjukstuga!

Här hemma har jag sjukstuga. Har legat däckad här hemma sedan i tisdags. Jag lärde mig dock av mitt misstag från i måndags då jag trotsade att jag nästan inte hade någon röst och kände mig varm i kroppen men ändå jobbade. Nu ska jag vara helt frisk innan jag sätter min fot på jobbet igen.

Förkyldningen verkar vara på bättringsväg men det är febern som inte vill lägga sig. Jag vill känna mig pigg men gör det inte.


HEJSVEJ!

Ny vecka!

Den nya veckan startar med skinande sol på himlen och jag sitter och njuter här i vardagsrummet där den lyser in. Jag ska äta lite frukost och sen göra mig iordning för en lunch/eftermiddag i Kista med sysslingen. Efter det blir det nattjobb på mitt älskade jobb som jag nu äntligen kommit tillbaka till. Första dagen back in business.

Nu ska jag äta frukost och sen blir det att fixa iordning sig för dagen!


PUSS

SJUK!

Såklart att man ska åka på nåt skit nu igen. Ligger hemma med igentäppt hals och feber, såklart lite ont i huvudet också. Himla skit.

JAG VILL INTE!

Snart ska jag trotsa att jag är sjuk och laga pasta carbonara till mig och min underbara sambo.

Sen blir det nog sängläge hela kvällen.



KRAM

Valborg 2010

Valborg detta år spenderades med vännerna Simon&Martina nere i Norrköping. Vi minglade runt i deras nya lägenhet och självklart en rundvandring i alla rum när vi ankom till Norrköping runt fyratiden i fredags. Efter det började vi grilla och så vankades det mat i form av fläskkarré, pommes och en stor grönsallad. Såklart fanns bearnaise och tzasiki på bordet också. Till det avnjöts det öl och cider.

Sen byttes det om lite och partykläderna åkte på och förfesten började. Vi satt och snackade och lyssnade på bra musik innan ett killgäng anlände och joina oss. Sen kom även Emelie förbi, jättekul att träffa henne. Hon är alltid lika mysig och sprallig.

Vid tolvtiden fortsatte vi mot HUGO och dansade loss riktigt ordentligt med några shottar och drinkar i kroppen. Jag hoppas alla hade lika grymt roligt som jag.

Tyvärr så glömde jag totalt bort att jag hade med kameran, vilken dålig fotograf jag är.


TACK FÖR EN OFÖRGLÖMLIG KVÄLL!

RSS 2.0