SisTime

Japp

Ikväll blir det myskväll med syster till TopModel / IDOL , Desperate Housewives och So You Think You Can Dance !

Taco ska vi äta också :D

Ska bli härligt att ha syster här.

Annars så ville jag bara säga att jag har varit duktig idag och städat min lägenhet. Har bara dammsugning kvar på toaletten sen är allt färdigt. Duktiga jag. Hahaha, måste ju berömma mig själv lite faktiskt. Jag är inte den som är bra på att hålla ordning och sådär.

Men nu luktar det rent och ser rent ut också. ME LIKE !


PUSS

I miss

I miss our meets at the city for lunch or shopping
I miss our textings
I miss watching football togheter
I miss our crazy party nights
I miss
I miss
I miss you



Ibland påminns man extra mycket av någon man saknar, som man på något sätt tagit avstånd till. Ja jag har tagit avstånd till någon jag försöker minnas som sprallig, glad, galen, god lyssnare och underbar istället för det som präglade vårt sista försök till utgång, som blev totalt misslyckande och som fick mig att känna tvivel jag aldrig kännt förut.

Visst går livet vidare, det gör det väl alltid? TYVÄRR!

Jag funderar varje dag på det här. Jag tror det blir extra påtagligt då jag miste min älskade morfar i maj tidigare i år. Det kan vara för sent att göra något imorgon, varför jag det inte idag för? Så tänker jag mycket numera.

Kommer det vara för sent imorgon att börja om, vårda vänskapen och fortsätta?


I just wanna say that I miss her so much <3


Love PINK

Jag älskar PINKs nya låt. Jag är inte bra på låtars namn eller texter men det är verkligen ett härligt go i den. Sen vet vi ju alla att PINK sällan misslyckas. GO GIRL!

Idag består dagen av städning. Jag ska försöka röja som tusan här hemma sen väntar dammning och dammsugning också. Om jag hinner allt innan jobbet vill säga, för jag ska hinna laga mat med. Tror det blir lax idag.

Helgen var lyckad. P3s 25årsfest. Sen blev det utgång. Jag hade kul och hoppas alla andra hade lika roligt som jag.


PUSS

Allt börjar få sin plats

Efter en och en halv vecka i lägenheten så börjar allt falla på plats, var sak på sin plats. Dock är det lite grejer som ska fixas till. Lampor ska på plats, tavlor ska hängas upp och hyllor ska sättas upp samt min fina spegel som ska pryda en av hallens små väggar.

Jag blir bara mer och mer nöjd för var dag som går. Riktigt fett nöjd !

Kan säga att jag är lite nervös. Har inte fått nåt sms tillbaka från C. Tog hon jobbet i Malmö, eller? Får checka läget idag på jobbet. Hon är ju döskön den bruden så vore riktigt tråkigt om hon flyttar, men som sagt vi kommer nog hålla kontakten ändå.

På lördag blir det partaj för jobbarkompisen Anna P3 som fyller 25. Hon annordnar med festen själv så vi arbetskamrater är också välkomna dit. Så det ska bli sååå kul.

Dags att diska och plocka lite ordning på de grejerna jag införskaffade på IKEA igår.


PUSS

Pirr

Jag vågade !

PIRRIGT . . .

UNDERBART!

Det är såååå underbart att bo själv igen. De som inte bott själv någon gång vet inte vad jag snackar om. FRIHET!

Måste bara nämna min pappa, han är bäst verkligen. Han har hjälpt mig såååå mycket och kommer göra det tills det är helt klart. Han är så bäst. TACK PAPPA!

Mer uppdatering kommer en annan dag. Nu e jag så trött efter jobbet.


PUSS

FLYTT

Nu har jag flyttat till min lya ! ! ! !

Jag är hur nöjd som helst. Bara sitter och njuter. Har fått igång internet också, och det va ju inte fel. För då kan ju Du som läsare ta del av vad som händer i mitt liv igen.

Idag, dagen till ära, ska jag måla mitt rum i färgen GRÄDDVIT. Det kommer bli hur bra som helst, om jag bara inte slinter med roller eller pensel. Hihi.

Hörs senare!



PUSSPUSS

11 september = tråkigheter ?

Ett datum med en känsla av tråkigheter.

Så kan man beskriva den 11 september. Ett datum jag alltid kommer att minnas. Både 2001 och 2003. Jag vet att det finns flera årtal som det också hänt tråkigheter detta datum. Men det jag minns är terroratacken mot USAs World Trade Center och Pentagon och mordet på Sveriges utrikesminister Anna Lindh.

Kommer tråkigheten någonsin tvättas bort från datumet 11 september?


Pirrig i magen. Får nyckeln imorgon. Nyckeln till lägenheten som leder till mitt nya liv. Jag svävar på moln.

Ett svårt val idag C. Det var inget lätt val och det vet du. Jag hade mycket gärna hängt med om det inte vore allt med flytten och att jag måste va pigg och sådär.


KRAM

Känslan

Har ni aldrig kännt såhär:

Längtan efter att få dela en bit av sin vardag med någon, att få göra allt roligt och tråkigt med någon, att få känna att det aldrig blir långtråkigt. Att man bara kan ligga och stirra på varandra i timmar och bara må så underbart bra. Att springa genom regnet från affären tillsammans. Att kyssas i natten. Att bara få hålla om varandra.



På ett annat sätt kan man beskriva det såhär:

Där du andas
Där du älskar
Där vill jag leva
min stund på jorden


(texten är hämtad från Marie Fredrikssons "Där du andas", ledmotiv till Arn 2)


Ja jag ska erkänna att jag tänker mycket på någon, drömmer mig bort. Vad kan man säga att jag är? Känner honom inte så väl men lite småbetuttad är jag nog. Men hur gör man liksom? Jag känner mig som en helt nybörjare på detta, allt har ju gått så fel tidigare så nu vill jag inte göra massa förhastade saker. Jag vill ju lära känna honom bättre men han kanske inte alls vill lära känna mig, jag måste ju ta reda på det . . . eller? Ska jag göra som C sa och ta hans nummer och höra av mig till honom? Men vad ska jag skriva och apropå vad?

JAG ÄR FEG!  när ska jag någonsin våga om jag inte vågar nu?

Kan någon ge mig råd?



Nu ska jag faktiskt börja packa lite och rensa, för på söndag går förmodligen min flytt. Snacka om att jag svävar på moln. Och det förstår alla som någon gång flyttat hem igen efter en tid på egen hand.

Så på söndagkväll kanske jag sitter i min nya lya och gottar mig för mig själv. HiHiHi!

Sitter och lyssnar på ABBA, och de är väldigt bra faktiskt. Förstår varför mamma lyssnade på dom när hon var yngre. Hennes idoler är mina också. Eller idoler och idoler, men tänk att både mor och dotter kan tycka om samma musik, det händer nog inte ofta.


KRAM

NattiNatti

Snart är det dags för mig att hoppa i säng. För jag ska upp tidigt imorgon, klockan halv åtta börjar jag. Idag har jag jobbat typ hela dagen, elva till åtta. Så jag kom hem strax efter halv nio här. Då var det inte lång tid innan dokumentären om Anna Lindh började. Den var väldigt bra och väldigt gripande.



Jag tillägnar det här inlägget Anna Lindh och hennes familj och vänner.

Hon skulle ha blivit Sveriges första kvinnliga statsminister.

Någon psykiskt störd människa släckte det så klart brinnande ljus och den så oerhört varma källa som hette Anna Lindh. En så oerhört älskad människa.


KRAM


Ledig dag

Japp idag har jag en ledig dag, men halva dagen har ju redan gått. Jag var riktigt trött efter den sista natten så jag gick faktiskt inte upp förrän halv ett. Så nu kanske man ska ta och duscha och bädda rent. Sen kan jag ju försöka packa lite mer.

Fick just reda på att min kära vän Rahma inte kan komma hit till helgen, det var ju väääääldigt tråkigt eftersom jag sett fram emot det vääääldigt länge. Men jag älskar henne ändå.

Hela helgen lång har jag haft någon att tänka på, älta och dagdrömma om. Jag vill bara lära känna denna person mera och bara vara med den. Nämner inga namn, finns nog bara en person som vet vem jag skriver om. Jag vill utforska om du är så underbar som jag tror.

Nehe ni nu är klockan snart halv tre och jag har inte gjort ett skit. Måste ta tag i dagen om jag ska träffa Elin också. Får väl se hur det blir med det.


PUSS

Natthelgen snart över

Snart ska man gå på sista nattpasset för den här helgen och idag stänger bara jag och C. Jag har nog aldrig stängt med bara två, men det ska väl C och jag klara. Jag ser inget hinder för att vi inte skulle klara det. Bävar bara inför om det blir mycket de sista timmarna, för det är inte så kul och springa mellan kassa och drive.

Lördagsnatten bjöd på mer att göra än fredagsnatten. Vi hade i alla fall en längre kö och L klarade sig bra i driven, bra jobbat! Är mycket skönare att stå i köket än i kassan. C och jag är en oslagbart team !

Fredagen bjöd på obekväma situationer, hahaha. Fattar inte hur jag lyckas.

Nu måste jag sätta igång att duscha och äta och grejer.


PUSS

StädaStädaStäda

Vad är sååååå tråkigt men ett ont måste?

Svaret är: STÄDA!

Visst är det skönt när det lukar gott och man känner renligheten i huset/lägenheten? Men det är ju så tråkigt att ta tag i det. Men nu har jag dammat gillestugan i källaren, så nu är det lite i hobbyrummet och mitt rum kvar. Det borde jag klara. Sen tänkte jag ta tag i att kolla i alla flyttlådor och lägga över och fixa och dona. Det känns som en bra idé.

Undra vad familjen tänkt för fredagsmat. . .? Hoppas jag hinner äta det innan jag åker till jobbet. Börjar ju åtta idag. Så senast halvåtta måste jag åka hemifrån. Hoppas det blir en rolig natt.


KRAM


Fasta principer?

Alla har nog sina fasta principer om något i livet, som bara ska vara ska efterlevas på ett sätt. Och gör det inte de av någon i sin närhet så börjar man tvivla på denne.

Jag har tills för ett år sedan varit ganska tam vad gäller sådant här. Visst har jag haft fasta principer MEN jag har alltid varit så feg. Jag kanske har sagt till personen i fråga om jag tycker något är fel, men så fort det bli tjafs eller bråk så drog jag alltid till med "Äh skit samma, vi glömmer de, det va mitt fel". Efter många självanalyser så kom jag fram till att det är jag som gjort fel i att bara sopa det under mattan.

För ett år och nästan nio månader sedan hände det något som verkligen gjorde att jag sa helt NEJ, jag sa nej till en människa som betytt väldigt mycket i mitt liv. Personen ifråga tyckte inte alls att incidenten var någon big deal. Det gick 1 år och ca 3 månader tills jag fick ett mail via facebook. Personen ville ses, jag tvekade och sa att jag måste få tänka igenom det. Jag tänkte igenom det och sa ja, vad hade jag att förlora? Ingenting!

Jag måste säga att det var nog ett steg i mitt liv jag var tvungen att ta. Ja jag förlorade ett år och tre månader med en av mina bästa vänner. Men, hade jag överhuvudtaget varit vän med personen idag om jag bara fortsatt och inte satt ner foten och sagt nej? Jag tror inte det.

Idag är den här personen en av dem som vet allra mest om mig och mitt innersta. Det var inte alls svårt att hitta tilliten igen. Den har jag aldrig tvivlat på, men det jag tvivlade på var dennes sätt att behandla sina medmänniskor, speciellt nära vänner.

När vi sedan träffades så ville jag inte prata om det som hände, för jag trodde att vi fortfarande hade samma åsikter om det. Jag tog inte upp något om det men efter två timmar så gjorde personen det. Jag visste direkt när denne sa "Jag måste bara få säga att jag förstår dig, det som hände förra nyår", att jag hade fått tillbaka en av mina bästa vänner som verkligen tänkt till och mognat. Jag är så oerhört tacksam för detta.

Vad som gör att jag tänker på detta just nu är för att det hände en sak för ca två veckor sedan som gjort att jag börjat tvivla på en annan av mina bästa vänner. Jag tänker inte berätta vad som hände utan det behåller jag för mig själv.

Det som jag tänker mest på är

"Orkar jag gå igenom samma procedur igen?"
"Är det värt det?"
"Kommer hon att förstå?"


Tiden får väl utvisa det. . .


KRAM


Godnatt

Dags att krypa till sängs för imorgon väntar fler sysslor att göra. . . Så det är väl bäst att jag får min sömn då.

Jag ändrade lite på bloggen, märktes det? Lite ny header och nya teckensnitt och sådär. Är väl bra med lite förnyelse ibland va? Det ska man inte vara rädd för i alla fall.

Hur många gånger kan man vara kissnödig på kort tid egentligen? Nu e det andra gången på bara en halvtimma. Hmmm. Börjar jag bli som Sarah Tegnér? Hihi. Hon är ju känd för att jämt springa på toaletten. Hihi.

Nehe, sussa sött allihopa.


GODNATT!

PengarPengar

Allt handlar om pengar. Jämt och ständigt. Pengar för dittan&dattan. Försöker lägga upp en budget för min ekonomi nu när jag ska flytta. Det gäller att få till det så man inte står där sen med byxorna nere. Det vill man ju inte göra, eller vad säger ni? Jag tror faktiskt att jag kommer få ihop det. Ibland kanske det blir lite tajt, men så är det ju ibland för alla på något vis.

Mamma blev väldigt glad när hon kom hem och jag hade dammat hela övervåningen och sa att jag ska ta undervåningen imorgon. Ibland blir man på så bra humör av att se någon annan bli glad.

Sarah har ringt mig nästan varje dag den här veckan. Något som gör mig väldigt glad. Men jag måste nog försöka ringa jag med. Känner att det varit starkt övervägande Sarah som lyft luren. Så nu ska jag försöka utmana henne! I will take the challenge !

Jag tjatar och jag tjatar, men jag lääääängtar så mycket till att flytta. Åhhhh längtar sååå. Min egna lya. Jag kommer njuta så mycket. Bo i stadskärnan och ha nära till allt. Jag tror inte annat än att jag kommer stortrivas. Och alla är välkomna att hälsa på. Alltid kul med besök.

Här kommer en liten snabbt gjord planlösning med eventuella möbler till :



Hoppas ni förstår hur min tanke är. Kan bli lite ändring av soffan och tvn. Men det här är min lya i lite konstiga färger och streck. Hahaha. ENJOY!

Nu ska jag kolla klart på IDOL2008


PussPuss

Ledig dag

Idag är man ledig då. Måste ladda inför min natthelg. Men tänkte att jag skulle sätta igång med att städa här hemma faktiskt. På med myskläder och hugga in. Det kan nog bli en härlig upplevelse. Som pappa utrycker det "Nathis är ju inte sååå bra på att hålla ordning och städa". Haha nu ska jag visa dig minsann!

Åhhhh jag har en sån längtan till min lägenhet. I just want it ! ! !

Sen ska jag inte missa Idol ikväll. Ska ha en lugn och skön kväll. Och nystädat ska det vara.

Dags att sätta igång!


KramKram

MAX Nyköping nästa

Dagen till ära ska jag och ett glatt gäng från MAX Norrköping åka upp till MAX Nyköping och jobba där. Antar att Nyköpingspersonalen ska göra något roligare än att jobba. Så då får ju dom trogna Norrköpingsknegarna komma upp och hålla ordningen på stället tills vidare. Hahaha. Skämt o sido.

Sååå seg jag var imorse när jag vaknade. Så jag låg och drog mig tills tio. Fast jag hade satt klockan på halv nio.

Flytten närmar sig med stora steg, och allt är väl typ fixat. Ska få 5 liter vit färg av hyresvärden så ska jag köpa en aprikos färg själv ( kolla in den här sajten http://www.alcro.se/kulorer/color.aspx?textcolor=000000&backcolor=FFD76F&name=Smooor&img=&designer=Sandra Adrian, Daniel Bergman, Elisabeth Debong, James Irvine , färgen heter smör men ser väldigt aprikos ut ). Vad tycker ni? Passar det med en aprikos fondvägg i en vit hall?

Nu ska jag ta och gå en promenad och köpa lite mjölk till mina pannkakor som jag ska göra innan jag drar till jobbet för att åka vidare mot Nyköping.

Ha en bra dag allihopa!



PussPuss

The Perfect Man

den filmen går på 3:an just nu. Underbar film!

Idag har jag också varit duktig och gått en långpromenad. Riktigt skönt var det. Det är skönt att ta på sig hörsnäckorna och bara njuta till musiken medan man går och upplever den härliga naturen här ute.

Mina köttbullar blev uppskattade av resten av familjen! Tackar Tackar!

Dags att se vidare på filmen nu.


GODNATT

MorgonMys

Nu har jag haft en riktig mysmorgon. Nu ska jag ta tag i saker och ting. Sätta igång en tvättmaskin och gå en promenad till affären för att köpa köttfärs och bröd. Kanske behöver jag något mer till mina köttbullar. Sen så ska jag rensa i flyttlådor och i mitt rum och försöka få ner lite fler grejer.

Idag ska jag också hinna med en långpromenad. Det är så underbart skönt. Turen med syster igår var sååå underbart.

Dags att jag sätter fart om det ska bli något med den här dagen!


PussPuss

Godnatt

Nu är det godattjord här.

I morgontröttaste laget

Jag tror jag måste jobba på en grej, att inte vara sååååå morgontrött jämt. Allra helst när jag ska upp tidigt och jobba. Jag vet ju att jag måste få min sömn så jag måste lära mig att lägga mig lite tidigare. Sen är en annan sak också mycket viktigt, att motionera och hålla igång. För då kan man lättare sova också.

Så dagens händelser:
- Jobbade 7.30 - 14
- Packa ner saker inför flytten
- Promenad med systeryster

Jag tror jag nöjer mig med det här idag faktiskt. Imorgon är jag ledig och kan göra desto mer då.

Det är så skönt att va ensam hemma och bara vara. Såna här stunder kommer jag att få många av sen när jag flyttat till min egna lilla lya. Ska bli riktigt skönt. Och nu är det bara 12 dagar kvar tills jag får nyckeln.

Nehe nu ska jag ta en kopp te och några skorpor kanske. Och sen är det dags för rensning o packning.


P U S S

RSS 2.0