Den tjugofjärde maj klockan tjugo över nio

då tog morfar steget in i himmelriket


Värsta dagen i hela mitt liv. Värsta natten i hela mitt liv. Det går inte att beskriva hur ont i hjärtat det gör.

Det var som den värsta mardrömmen fast på riktigt. Jag väntar fortfarande på att vakna upp ur denna hemska dröm. Men jag måste nog inse att denna mardröm går inte att vakna upp ur för det är verkligehet.

Allt gick för fort. Alldeles för fort. Morfar, min älskade morfar. Du skulle ju finnas kvar för alltid. Du är min hjälte för alltid morfar.

Det är så svårt att inse att han aldrig kommer att finnas mitt ibland oss mer. Det kommer bli tungt ett långt tag framöver.


Älskar dig morfar, vi ses i himmelriket <3

Besked

Vid klockan ett är det dags för mamma, mormor och morbror Jonas att åka upp till sjukhuset och prata med läkaren och få besked om de sista undersökningarna som morfar har gjort.
Vad kommer hända?
Jag bara bävar inför detta besked.

Svåra tider det här.




ONSDAGEN
I onsdags va det dags för fest och det blev det också. Jag hade nog ätit lite för lite innan jag började sörpla vin. Så en riktig fylla blev det. Men kul hade vi nog allihopa. Min telefon ställde till massa komplikationer bara. Jag kan höra personen i andra änden men den hör inte mig. Så skulle man försöka smsa i det tillståndet, inte bra. Natten slutade inte i min egna säng, men det skulle den ju inte heller. VILKEN KVÄLL !




Dags att göra något vettigt. Måste skriva klart min inlämningsuppgift...


ByeBye

PluggeliPlugg

Soligt ute med en del moln. Temperaturen ligger runt 15 grader. Låter som ett vettigt väder en ledig dag.

Sitter här i källaren framför ZTV och ska försöka skriva klart min uppgift till Affärsengelskan. It is the last one. JIPPIE !

Undra hur jag ska ha håret ikväll då. Ska bli skönt o göra sig lite fin. Va ett tag sen jag kände mig riktigt fin faktiskt. Har liksom inte ansträngt mig så mycket på senaste tiden. Måste kanske bli bättre på de.

Något jag längtar efter är mitt långa hår. Åhhhh. Want it back NOW !
     

Nehe om man ska göra någon nytta nu då. Göra klart uppgiften...


Pusselipuss


FulleBulle

Tänkte gå upp tidigt idag. Men så när klockan ringde så kända jag bara "NAE". Så då somna jag om en stund. Så nu tänkte jag gå upp och ta mig lite frulle och sätta mig o kolla på Skilda Världar på TV4. Som man älskade den serien när den gick, nu e de ju bara repriser.

Sen ska jag nog. HMMMM. Antingen få klar min inlämningsuppgift eller hjälpa mamma o städa. Vad är viktigast? Vad kan jag göra på fredag? Jo jag kan göra båda delarna. Hihi.


Dags för frukost!


ByeBye

JobbarDag

Idag va de bare att gå till jobbe å knega igen. Hahaha. Tänk vilka dialekter det finns !

Ganska okej dag faktiskt. Inte på topp men inte nere i botten heller. Så det funkade. Kampanjpris på MAXburgare fram till onsdag. Jobbigt med det faktiskt. Folk köper ju mängder då.

När jag satt på bussen hem smsade Chris och frågade om jag skulle hänka och festa lite imorrn. Då kände jag helt plötsligt att: Ja fan det ska jag !  Jag behöver något annat och tänka på för en stund. Så imorrn blir det partyparty med MAXfolk :D

Jag såg en sån fin regnbåge när jag satt o väntade de få minuterna vid busstationen. Så jag tog en bild på den och ett fint resecentrumkort. Hihi. ENJOY IT !
 


Dags o sova strax. Men först en dusch.


GODNATT!

Say a little pray for you

Va inne hos morfar tidigare ikväll. Skönt o se att han är pigg i varje fall. Sen får vi se vad provresultaten visar. Jag hoppas att allt går bra.

Snart kommer Rahma hem på svensk mark igen. Tack och lov. Saknar henne väldigt mycket. Men har fått förtränga de lite för att de inte ska vara så jobbigt. Snacka om en klockren brud som jag träffa i Kalmar i korridoren. En vän för livet liksom. Visst kan vi bli tjuriga på varandra men vi löser det alltid snabbt. Jag önskar att alla fick lära känna en sådan go tjej som henne.

Imorgon är det jobb igen. En lång dag, 11-20. Några jobbarpolare frågade om jag skulle med till Trädgårn ikväll, men pallade inte. Får bli en annan kväll. Sommaren står ju på glänt så det kommer ju fler kvällar som tur är.



GODNATT !

En morfar...

En morfar.
Min morfar är en av mina bästa vänner.
Min morfar han är så genomsnäll och omtänksam.
Min morfar vill så väl jämt även om det inte alltid slutar så.
Min morfar har alltid ställt upp för mig och funnits där och stötta mig.

Min morfar heter Bertil och är världens bästa morfar. Nu är det jag som får ställa upp för honom. Nu är det han som behöver mig och inte tvärtom. Det gäller att vara stark och positiv. Må allt gå vägen. Annars vet jag inte vad jag skulle göra. Jag kan inte leva utan min morfar <3

Som sagt så är livet något tungt just nu. Finns en klump i magen hela tiden. Vad ska man göra? Det är bara att fortsätta leva. Men det gör jag inte helt oberörd. Så fort tankarna flyger iväg så tänker jag på morfar.


Ska fortsätta skriva på min inlämningsuppgift som ska vara inne den 23:e nu på fredag va? Snart är sommaren här och jag slipper dom här tråkiga distanskurserna. Pjuh!


Hej så länge!

Varmt välkommen!

HEJSAN ! ! !

 

Varmt välkomna till min nya blogg. Det är här jag kommer att hålla till framöver. Min förra blogg nathaliiemariia.blogg.se kommer snart att läggas ner. Istället så kommer jag att blogga här på nathalielovesyou.blogg.se


RSS 2.0