Team20

Jag kan numera titulera mig själv som medlem av Team20.

I måndags eftermiddag möttes alla deltagare till kickoffen upp vid FK i stan för att åka iväg mot Nynäshamn för en veckas personlig utveckling och lära känna sig själv på ett annat plan.

På måndagskvällen så hade vi inte så mycket jobb framför oss utan fick mest en överblick av vad som skulle ske under veckan. Det var lite lära-känna-övningar och vi förbereddes på att morgondagen skulle bli en låååång och tuff dag.

Tisdagen bjöd på många överraskningar på allas personliga plan tror jag, känslor som man dolt länge eller inte visste ens fanns drogs ur kroppen och helt plötsligt började vi öppna oss för varandra vilket var väldigt häftigt då vi (de flesta av oss) inte kände varandra sedan innan.

Onsdagen blev ännu tuffare än tisdagen och jag tror att alla kom till ganska många insikter med sig själva och sitt liv. Det kändes väldigt skönt med mina insikter och jag kunde äntligen börja se vad jag ska arbeta med mig själv under de närmaste kommande månaderna.

Torsdagen bestod av att skriva handlingsplaner för att kunna presentera dom på fredagens intervju med ledningen. Vid fyratiden anlände ledningen och distriktscheferna och vi började ha aktiviteter utomhus och inomhus. Det var många aktiviteter som var kopplade till det vi under veckan pratat om och arbetat med. På kvällen fick vi även chansen att gå på glödande kol, men jag tog chansen att säga NEJ! Kändes oerhört bra. Efter det serverades det god mat och vi hade trevligt sällskap.

Fredagen bestod av en lång väntan att få intervjun avklarad, jag var oerhört taggad och det kändes som det gick bra. Alla vi åtta som var med på KickOffen kom med i Team20 och det tycker jag alla var värda. Alla visade på riktigt bra kvalitéer.


Nu ska jag börja leva efter mitt mission statement & work purpose!



YEAH!


Svart eller Grön??!


Jacka från bubbleroom.se


VAD TYCKER NI?

Redo för en hård dag på Team20-kickoffen! ...

img_1233 (MMS)

Redo för en hård dag på Team20-kickoffen! Ätit ordentlig frukost, nu väntar allvaret. Vi hörs!


Underbara torsdag

Idag har varit en sådan där vanlig underbar torsdag.


Förutom att jag och Daniel väcktes av en storm som slog regnet mot vårt sovrumsfönster klockan fem imorse så har dagen varit utomordentlig.


Promenad&Shopping&Lunch med bästa Mikaela
. Mycket prat om vårat kära jobb, men det behöver vi. Ventilerar med varandra mellan varven. Det finns en sån underbar människa och vän i Mikaela, henne håller jag hårt om.


Sen blev det ett stängningspass och jag startade det med att dricka en vitamindryck, Berocca! Vi är grymma, killarna och jag på jobbet!



GODNATT!

Home Sweet Home

Nu är jag tillbaka i storstaden igen, hemma hos min underbara sambo.

Jag har haft det sååå roligt dessa veckor jag har varit iväg och jag har en del att fundera över. Men just nu ska jag bara se fram emot Team20kickoffen som är måndag-fredag nästa vecka. Ska bli grymt kul!

Nu ska jag fixa mig för lite jobb, ett kvällspass är på ingång och jag ska få återse mina arbetskamrater. Kommer bli gött.


Skriver mer om min vistelse nere i Jönköping i ett senare inlägg!



I'M BACK!

Godnatt! Nu ska jag sussa på min madrass....

Godnatt! Nu ska jag sussa på min madrass. Är riktigt trött och börjar vid 7 imorgon. Vi fortsätter att sälja bra, får se hur det blir den här kommande veckan när BK slår upp sina dörrar bredvid oss. Livet som extern är fortfarande awesome!!!! Gooodnatt!


RSS 2.0