Natthelg

Idag börjar jag min natthelg efter två dagars ledighet. Börjar vid 15:30 och går av mellan tolv och ett inatt, beroende på hur snabba vi är på att stänga men får jag bestämma är vi klar en minut över tolv :P

Innan jobbet ska jag dammsuga och skura golv tänkte jag, så det är väl dags att jag börjar med det nu om jag ska hinna med det innan jag tar bilen och åker till jobbet.

Hittade den här fina jeansskjortan med spetsdetaljer på från Modekungen:








Visst är den fin?



Nu är det dags att sätta fart med städandet så jag blir klar innan jag ska åka.



KRAM

En liten goding till unge

Igår blev typ alla planer inställda, Mathilda fick feber och snöovädret drog in och jag vågade inte ge mig ut och köra till Frida. Men idag så mötte jag upp Mathilda inne i stan och vi hann med två fikor tillsammans med lilla Elsa (11månader) som Mathilda är barnvakt åt ibland. Vilken goding hon var, skrattade och log för det mesta.

Nu har jag kommit hem och har just slängt in två maskiner tvätt, ska ta tag i att städa lägenheten också medan jag ändå är i farten. Här ska bli rent innan älsklingen är hemma, då ska jag också försöka att hinna laga mat. Tänkte mig lite köttfärsås och spaghetti, vet att det går hem hos Daniel.


KRAM

Snöstorm på gång

Nu har det börjat snöa utanför våra fönster och snöstormen är väl inte långt borta. Jag ligger fortfarande i soffan och tittar halvt på TV medan jag kollar in vårens mode på alla hemsidor, som Bubbelroom, VILA, Vagabond, H&M, Lindex och liknande. Jag njuter och ser allt jag vill ha, men inser i nästa sekund att jag absolut inte kommer kunna köpa nästa något. Måste hålla i pengarna, och det blir inte mycket kvar efter att ha betalat alla räkningar.

Men man kan ju få drömma lite. Här är några av mina drömmar:


En typ av trenchcoat med lite egna detaljer, gillar den bruna grymt mycket men känns som svart går till allt och håller i längden. Från: VILA men hittad på Bubbelroom.



Trenchcoat i beige eller svart, vad tycker ni, är den klassiska finare än den lite mer modernare med detaljer? Från: VILA men hittad på Bubbelroom.



En beige eller svart parkas, lite pösigare jacka men otroligt användbar. Den ser snyggare ut i beige men jag blir ju så blek i den färgen. Ett fynd från Bubbelroom.


Snygg scarf till en svart eller mörkare vårjacka. Från: Bubbelroom.



En vit snygg cardigan och en oversize-cardigan i leopard-mönster. Båda från märket VILA men hittad på Bubbelroom.



Det blev ingen lunch med Mathilda idag, hon har blivit sjuk. Så när klockan ringde så hade hon skickat ett sms. Så då somnade jag om och sov till halv elva-elva. Det var verkligen jätteskönt.

Har suttit idag och lagt upp en budget på alla utgifter och avbetalningar för det här året och om jag får som jag vill så ska nästan allt vara betalat innan året är slut. Det känns verkligen bra. Hoppas det blir så också.

Nu ska jag fixa lite här hemma för att sen fixa mig själv.

På återhörande kära läsare!



KRAM

Två lediga dagar

Nu har jag två lediga dagar att se fram emot. Och planer har jag båda dagarna, på sätt och vis. Imorgon är det stora träffa-vänner-dagen och på torsdag är det tvätta-städa-dagen.

Imorgon ska jag möta upp Mathilda för en lunch i Karlberg, där hon för övrigt går i skolan. Det ska bli trevligt att träffa henne igen :) Sen på kvällen är det dags att träffa Frida för en god middag och film i goda vänners lag. Lite uppdateringar om varandras liv är väl i sin ordning nu va.

Sen har jag en natthelg att se fram emot, kanske inte riktigt ser fram emot den men jag har ju faktiskt min helg imorgon och på torsdag så det kompenserar det hela.

Sen måste jag berätta att jag har upptäckt en riktigt bra serie, jag har fått en ny favoritserie. Denna trodde jag aldrig att jag skulle fastna för, men nu är jag fast. Fast var ordet. How I Met Your Mother. That's the thing ;)



HEJSVEJ

Vad har denna tisdag att bjuda på?

Sitter här i soffan och tittar på ett avsnitt av Skärgårdsdoktorn, sen ska jag göra mig iordning och kanske göra en matlåda tills idag. Och innan jag åker till jobbet ska jag aktivera mitt nya kort, så vi kan börja använda våra matpengar.

Nattjobb hägrar nu, tre nätter och en kväll. Första gången på ca en månad som jag jobbar natt. Första månaden på jobbet gick jag bara stängning, nästa månad bara öppning och nu blir det väl lite blandat. Ska bli kul och se hur jag orkar ikväll, nu när jag lagt mig tidigt hur länge som helst.

Nehe, nu springer klockan iväg här. Avsnittet är slut och jag ska göra mig iordning och göra matlåda.


KRAM

Inne hela dagen

Jag har varit inne hela dagen. Känner mig lite bättre idag än vad jag gjort igår och i lördags, jag skulle jobbat igår men kände mig dålig i lördags så vi ordnade så jag inte behövde jobba igår. Idag har jag varit ledig och gjort ingenting, mer än att sett på Skärgårdsdoktorn (fick ju två Desperate Housewives-boxar, så jag köpte bland annant Skärgårdsdoktorn-boxen istället).

Strax ska jag ta fram kyckling och lägga på tining i vatten. Ska laga lite kyckling med curry och ris idag, önskemål från min underbara sambo. Ska även fråga om han har lust att gå en promenad med mig ikväll, för att se om jag orkar jobba imorgon. Hoppas han ställer upp och vill ut i friska luften med mig.

Jag är så otroligt lyckligt lottad som funnit mitt livs kärlek. Daniel betyder så otroligt mycket för mig, han ställer upp för mig i med och motgång. Jag ser mig och Daniel leva ett lyckligt liv tillsammans, så har jag aldrig kännt tidigare. Vi hör ihop <3

Undrar också om min goda vän Elin med familj kommer upp till storstaden till helgen, hon nämnde något om att hennes sambo ska på utbildning häruppe då. Det vore ju ett ypperligt tillfälle att få träffa dom också, se hur stor lilla Emilia blivit. Eftersom jag är ledig i helgen så har jag all tid i världen.

Igår satt jag och pysslade med en fotobok med bilder från Turkiet, när vi va där i höstas. Jag använde ett program på printlife.se . Det blev riktigt bra och jag slog till och beställde fotoboken. Så inom några veckor kommer den på posten.



Bjuder på en fin bild från Turkiet:





KRAM KRAM

Ledig torsdag

Då var det ännu en ledig dag. Sista för mig för den här gången, imorgon är det back to work. Jobbar fredag-söndag, börjar 7 och slutar 16.30. Ska äntligen få gå chefspass och inte bredvid de som lär sig, så äntligen är jag back on track.

Om ca 1-2 timmar kommer Mathilda hit och äter lite, sen får vi se vad vi hittar på. Får se om hon vill hänga med ut till Kungens Kurva och titta lite. Ska bli kul att se henne igen. Har ju inte träffat henne sen innan jul, det var ett tag sen. Dags för en syssling-dejt igen :)

Nehe det blir ett kort inlägg för nu väntar hårfönen och plattången på att fixa mitt hår.



KRAM

Äntligen SYTYCD

Ja äntligen är So You Think You Can Dance igång igen :)

Ligger i sängen och kollar på det, medan Daniel sover. Han ska jobba imorgon men jag är ledig. Ska träffa Mathilda, hon kommer hit och äter lunch och sen kanske det bär av till Kungens Kurva för att köpa skrivbordsbenen som inte funnits två gånger jag åkt dit. Så blir det letande av skohylla också. Riktigt illa att det typ inte finns någon i det måttet vi måste ha.

Är väldigt trött men ska försöka hålla mig vaken hela programmet.



KRAM

En ledig & snorig dag

Min näsa rinner och mitt huvud känns uppblåst, men trots detta tänkte jag mig att jag strax ska sätta igång med städningen jag hade tänkt att sysselsätta mig med idag.

När jag tittar ut genom fönstret så upptäcker jag att alla träd och buskar är väldigt fina med vit snö och frost. Riktigt mysigt. Underbart med riktig vinter, det var några år sedan nu. Jag tar gärna på mig lite mer kläder och är ute när det är sånt här underbart väder.

Helgen blev tillslut väldigt lyckad, efter mycket om och men så kom Rahma till Sthlm och festade med mig och Friday. Det blev ett kärt gammalt återseende för oss Korridors-tjejer. Det får vi verkligen göra om. Har tyvärr inte min kamerasladd så jag kan visa den fina bilden på oss tjejer, men får väl ta det vid ett senare tillfälle.

På söndagen hjälpte jag Friday med storhandling på IKEA, hon har nämligen äntligen fått en egen lya här i Sthlm. Så vi gick på IKEA hela söndagseftermiddagen&kvällen, såklart åt vi ju en portion "mellan"-köttbullar. OCH vi fick in allting i min lilla söta bil. Friday köpte ju ändå ett matbord, två stolar, badrumshylla och massa annat. Jag var glad att vi fick in de platta och långa paketen i bilen. En HIGH FIVE gjordes när vi lyckats få in allting.

Nu sitter jag bara och väntar på att det ska bli fredag så jag får lön, så jag kan betala alla räkningar som ska betalas och se om det blir några pengar över till shopping. Har nämligen hittat en del nytt på GINA som jag vill ha, men inte provat än för att jag inte vill bli fäst om jag inte har pengar.

Nu ska jag sätta fart på den här dagen.



PUSS

PARTY!

Det blir aldrig som man tänkt sig.

MEN
Party blir det ändå. För inget ska få hindra mig denna lördagskväll.
Sitter här med lite Bacardi Breezer och skalade räkor. Lyxigt värre.
Återkommer med bilder kära vänner.

PUSS

Ledig lördag

Nu sitter jag själv här hemma i lägenheten, Daniel är iväg och tränar (tvärs över gatan faktiskt). Så jag ska ta och fixa mig lite samt bädda sängen innan jag ger mig ut och inhandlar Rahmas födelsedagspresent. På köpet så får jag mig en promenad i det vackra vädret.
Ikväll ska vi slå klackarna i taket på Fasching. Ska bli otroligt roligt.
Nehe nu är det dags att ta tag i dagen :)
PUSS

Lugn kväll inleder min lediga helg

Det ska bli så oerhört skönt att få vara ledig en hel helg nu. Känns som jag har jobbat hur länge som helst sen jag hade ledig helg sist men det är väl antagligen att det varit så många helger och röda dagar nu i jul och nyår, då jag har jobbat. Ska fira det med att gå och lägga mig tidigt, jag är trött efter många långa dagar på jobbet.

I tisdags fyllde min kära vän Rahma år, hela 25 år har hon blivit. Halva vägen till 50 :P Hahaha, nu var jag elak men det kan hon ta, min lilla biatch. Hon vet vad jag menar, hon har ju sån åldersnoja. Imorgon ska vi svänga våra lurviga tillsammans på något av Sthlms dansgolv. Jag kommer att dra med mig min andra kära vän Friday. Både Rahma och Friday träffade jag i Kalmar när jag pluggade där, båda är mina korridorsvänner. Kommer aldrig glömma den tiden, fick vänner för livet.

Lägenheten blir bara finare och finare, nu har vi bara en flyttlåda att packa upp. Alla andra är urpackade eller uppställda på vinden. Nu ska vi bara få pengar till ett skrivbord så vi kan få Daniels fina tavla på plats och självklart datorn (som för tillfället är kopplad till TVn). Får se om jag hinner plocka lite här i lägenheten imorgon.

Nu är det dags att börja med maten, blir inte frallgodis som jag hade tänkt utan det blir pyttipanna. Vi har ingen ork att stå och laga mat hela kvällen.


KRAM

RSS 2.0