Looongtime fika

Idag var det dags för en fika tillsammans med mina favoriter Chris och Arne, gamla jobbarkompisar och chefer. Jag måste nog säga ÄNTLIGEN! Det var välbehövligt att få sitta ner och snickesnacka med dom om allt som hänt sen i somras och erfarenheter jag fått och saker som jag gått igenom. Mina bollplank verkligen.

Vi har ju fullt upp på varsitt håll och därför blir våra träffar inte så ofta, de har ju i och för sig varandra då de jobbar på samma restaurang men jag är ju inte kvar.

Jag tror jag blivit många tankar rikare och har en del att klura på.


I natt vid fyra ska jag vara på restaurangen för att månadsinventera, hoppas hoppas att det stämmer och går väl denna månad. Förra månaden blev det inte något bra resultat nämligen.



Ska bege mig mot sängen strax . . .


GODNATT!

Sista måndagen i november

Idag gick jag upp baota-tidigt, klockan var kvart i fem när klockan ringde och jag masade mig upp vid fem. Har varit en väldigt lugn dag på jobbet, jag tror det är vädret som gör det.

Nu är det dags att hoppa i träningskläderna för att köra ett träningspass med mitt Wii Fit Plus. Känner mig motiverad nu så jag hoppas det håller i sig nu så jag kan komma igång riktigt ordentligt. Nu vill jag ha tillbaka min gamla kropp tack.

Efter det blir det att laga lite middag, Daniels favorit, köttbullar med makaroner. Enkelt och snabbt. Passar bra såhär en måndag.



Ha en fortsatt trevlig måndagseftermiddag!


KRAM



Snart är vi inne i december månad

Ja nu är det inte så långt kvar tills jul, vilket är väldigt mysigt tycker jag. Älskar julen med allt vad det betyder. Maten, drycken, godiset, umgänget och myset. Här hemma är stjärnorna framme i fönstrena i vardagsrum och sovrum och den nyinköpta ljusstaken i köksfönstret är på plats. Har plockat fram mina allra finaste tomtar och satt upp dom i vår rumsavdelare mellan kök och vardagsrum, även min fina lucia som man kan sätta värmeljus i står tillsammans med tomtarna.

Imorgon firar jag och Daniel 17 månader tillsammans och det känns underbart. Vi firar nog inget speciellt än att krama om varandra extra mycket. Vi är nöjda med tillvaron tillsammans, eller hur älskling?

I veckan blir det mycket jobb men jag ska försöka komma igång med träningen på riktigt nu, köra tre pass i veckan med Wii Fit Plus och verkligen kämpa på för nu ska 10kg bort. Jag vill så gärna komma i form och känna mig piggare och lättare. PEPPTALK!

Nu är det dags att borsta tänderna och bege sig till sängen för imorgon börjar jag vid 6 som vanligt, eller det är ju inte så att jag börjar vid den tiden varje dag men det börjar kännas så nu. Ska göra rent ismaskinerna imorgonbitti, det var ett rent krångel förra gången då jag aldrig gjort rent just dessa nya ismaskiner och det blev inte så lyckat som jag hade hoppats och ingen fanns där som kunde hjälpa till men jag gjorde dom så rena som jag kunde.


Ta hand om Er!


GODNATT!


Första Advent är det idag, första ljuset i...

img_9420 (MMS)

Första Advent är det idag, första ljuset i adventsljusstaken är tänt och vi har ätit frukost här hemma för ett litet tag sedan. Idag blir det att vila upp sig hela dagen. Har inte känt mig kry alls denna lediga helg. Får hoppas att det inte blir värre bara. Glad Första Advent på Er!


Härliga lediga dag!

Åhhh jag känner i hela kroppen att jag behövde den här dagen, den här lediga dagen.


Det har varit rätt mycket för mig den senaste månaden. Börjat på ett nytt jobb med en massa nya medarbetare att lära känna och komma in i min roll som biträdande rc också. Det har varit lite påfrestande men mest kul, jag är glad över att få den här chansen så jag ska absolut ta vara på den.

Idag har jag tvättat upp hela tvättkorgen med kläder så nu finns ingen smutstvätt. Nu ska jag nog gå till affären en sväng för att inhandla saker till dagens mat. Har nog kommit på vad jag ska laga, en pastagratäng med kyckling. Kommer nog bli awesome.

Dags att ta sig ifrån dumburken!


PUSS



TV-kväll

Två underbart bra program på TV ikväll. Just nu sitter jag och tittar på ett av dom, Bonde Söker Fru. Det kanske är lite töntvarning på det programmet men jag bara älskar att det känns lite äkta och att få skratta lite åt vissa situationer är bara underbart. Det livar upp vardagen lite.

Efter det är det Greys Anatomy och det är inte fy skam heller. Älskar den serien och vill bara ha fler boxar, då jag samlar. Får se om det kanske blir en julklapp med säsong fyra. Hihi!

Maten blev god, folieknyten med lax och potatis och goda kryddor. Jag bara älskar lax, är galen i lax. Det gick hem hos Daniel också, härligt. MUMS, sa vi!

Har ändrat om på bloggen igen, kändes lite för somrigt med den gamla headern. Men jag vet inte om ändringen har gått igenom än. Hojta till om ni inte ser någon skillnad! ! !



PUSS

Hungrig

Ja nu sitter jag här och är lite smått hungrig. Jag har lax på tining och ska strax sätta på ugnen och börja fixa. Hungrig är jag, så det blir nog att stoppa i sig en banan innan jag ger mig på matlagningen.

Den här veckan har varit kämpig, att gå upp vid kvart i fem för att börja jobba vid sex är inte riktigt min grej. Det är FÖR tidigt, tyvärr är det bara att gilla läget. Jag är ju ingen morgonmänniska, men men.

Imorgon är jag ledig och ska sova några extra timmar innan jag tar tag i tvättkorgen vid elva. Sen blir det lite städning här hemma och sist men inte minst ska jag ta det lugnt och försöka ta ett träningspass här hemma på Wii Fit. Ska bli sååå skönt att få en rehab-dag efter alla de här tidiga mornarna.


HEJDÅ!



Perfekt helg

Jag har haft en perfekt helg med de bästa vännerna man kan ha <3

Man kan beskriva helgen som: EN HIMLA MASSA MYS!



Strax är det dags att sova då jag börjar klockan sex imorgonbitti. Jag är verkligen ingen morgonmänniska även om det blivit bättre sen jag började jobba. Dock tycker jag sex är liiiiite för tidigt. Vad ska man göra? Någon måste ju servera frukost också.


GODNATT!

Trött som bara den

Efter en dag på jobbet igen så är jag måttligt trött. Det har varit en konstig försäljning idag, upp och ner ner och upp. Har försökt skicka hem folk i parti och minut men när man väl gjort det så kommer det in en bunt med gäster, typiskt.

Hann hem i tid för Desperate Housewives. Måste säga att de hittat något alldeles speciellt denna säsong, serien har börjat leva ett helt annat liv. Känns kul, även om jag alltid gillat serien så gillar jag den mer nu.

Imorgon är det Greys Anatomy, även det en stor favorit.

Dags att göra dagens situps och armhävningar och så en dusch, efter det blir det sängen.


GODNATT

Träning på gång

Nu ska jag dra fram mitt Wii Fit Plus och köra en omgång. Jag ska bli fit ;)


Har jag berättat hur mycket jag längtar till helgen?



Önskar att jag hade mer tid så jag kunde träffa alla mina underbara vänner, tyvärr är det så när man jobbar heltid att tiden inte räcker till. Hinner knappt träffa vänner i Stockholm för att man har ett hem att sköta också.



Puss på er

Underbara lediga måndag

Tack och lov så är stängningsveckan över för den här gången och idag är jag ledig. Dagen till ära så tvättar jag, ska träna efter min sena lunch som består av ungspannkaka, MUMS!

Jag längtar ihjäl mig till fredag då jag drar mot Norrköping och mina underbara vänner, mamma och pappa är med mormor och morbror i Norrland och fixar med det sista innan försäljningen gått igenom helt av sommarstället. Jag ska umgås med mina bästaste bästa. Jag längtar såååå!


Dags att hugga in på ungspannkakan!



HA EN BRA DAG ALLIHOPA!

Den natten går till världshistorien

Ja det kan man säga om föregående natt, dock inte på ett positivt sätt utan som världshistoriens sämsta natt.

Jag önskar att allt va för mig istället för emot mig igår. Ingenting gick som det skulle, allt krånglade och när jag till sist trodde att jag bara skulle få sätta mig i bilen och åka hem JA DÅ krånglar larmet så jag inte kan lämna jobbet. Pratade först med en schysst snubbe på larmföretaget för att sen misslyckas att sätta igång larmet, sen va jag tvungen att försöka få tag i min chef (som låg hemma och sov) utan resultat. Ringde tillbaka till larmföretaget och fick prata med en menskärring (ursäkta uttrycket alla, men så va hon) och som ni förstår vägrade hjälpa mig för jag var tvungen att ha en kod för att hon skulle kunna prata med mig om det hela och jag förklarade för henne att jag får inte tag i min chef och får inte tag i koden och hon sa bara "NEHEJ men då kan jag inget göra för dig", jag förstår henne men hon måste faktiskt förstå mig. Varit på jobbet sen halv fyra och allt har krånglat och jag vill bara få igång det förbannade larmet och min chef svarar inte för han sover men hon är bara en bitch tillbaka.

Ringer och ringer till min stackars chef som till slut svarar och ger mig koden och direktiv om hur jag gör om inte pålarmningen fungerar. Ringer tillbaka och får prata med vad jag tror är "schyssta snubben" men han visar sig vara en nedvärderande liten skit. Han förklarar vad jag ska trycka på för knappar och sen någonstans mellan "tryck på pilen till höger, och så pilen därnere" så säger jag "men det är ju samma knapp, eller menar du uppåt&neråt-pilarna bredvid displayen?" och då börjar nedvärderingen med sarkasm och surhet i hans röst "men de e ju inte så konstigt att det inte funkar när du inte fattar........." och sen dumförklarar han mig med att försöka vara övertydlig i förklaringarna, jävla pucko. Säg istället pilarna däruppe eller pilen därnere istället för att krångla till det, så jag har ingen som helst lust att ringa dit mer då de bara dumförklarar en fast det är dom som förklarar som ett jävla arsel.

Är man en kundservice kanske man ska jobba lite på service annars kan man kalla det sarkasmsupport.


USCH!!!!!!!


Jag var bara tvungen att få ur mig det där.

Stängningsveckan är snart igång

Jag har stängningsveckan på jobbet den här veckan. Den halvbörjar idag eftersom jag är ledig imorgon. Det är bra i och med att jag får besök imorgon av Mikaela och hennes hund.

Vi får se hur det går då, det är ju första gången jag stänger på den här restaurangen fast den är ju likadan som den i Jönköping och där har jag ju stängt så det borde gå bra. Förstänga mycket så vi kommer därifrån i hyfsad tid.


Nehe dags att göra sig iordning så att jag inte kommer i den värsta rusningstrafiken, behöver jag säga att jag HATAR den.




Ha en trevlig eftermiddag och kväll allihopa!


Wii Fit Plus

Än så länge så bara äääääälskar jag det!

Körde mitt andra pass idag, 1 ½ timme blev det och det var roligt och svettigt.


Jag ger det

+ + + + +

av

+ + + + +




Nu är det bara att kämpa på om dom här överflödskilona ska bort. Minst tre gånger i veckan ska jag träna, det borde jag väl kunna hålla eller? Jag får peppa mig själv till tusen. TAGGA TAGGA TAGGA!

RSS 2.0