Underbara helg <3

Finns det något bättre än att umgås med familj och pojkvän?
Nej inte enligt mig!


I fredags efter jobbet kom Daniel med bussen och jag mötte upp honom. När vi gått ca 10 meter så började regnet ösa ner, ingen av oss hade jacka eller paraply så vi blev typ dyblöta. Vi stannade till på Konkurrenten för lite mat innan vi begav oss hem för en myskväll framför TVn. Äntligen var han här så jag kunde krama om honom och pussa på honom.

I går vaknade jag av att älsklingen låg och tittade på mig och han berättade att han inte kunnat sova på hela natten, stackaren som har svårt att sova. Han var rätt trött hela dagen. Vi började med att springa ner på Systembolaget för att köpa kvällens dricka och sen fixade vi ny mascara till mig och hämtade ut paketet med parfymen jag köpt via nätet. Sen va det bara att lämna av allt hemma för att sen bli upphämtade av min familj för att åka och spela minigolf innan vi skulle iväg på en överraskning för mamma och pappa ( de fick ett familjebiobesök av mig och syster i julklapp, vi har inte gått än men nu så ) och begav oss mot Filmstaden och filmen Sommaren med Göran. Den var en helt okej film, men det viktigaste av allt var att vi va tillsammans hela familjen plus Daniel.

Efter bion åkte vi med mamma, pappa och syster ut för lite grillat. Blev helgrillad fläskfilé med bakad potatis och mammas egnagjorda vitlökssmör. Alla blev proppmätta och ingen behövde gå hungrig från bordet. Jag och Daniel hade lite bråttom in till stan igen för att göra oss iordning för en utekväll med gänget ( Lagge, Simon, Ante, tjejerna ). Vi trodde vi var sena och tog taxi bort till Simon, men vi va tydligen först. Kvällen blev lyckad och jag och baby tog en taxi hem vid tvåtiden.

Idag har det varit en riktig mysdag. Vi har bara legat i sängen eller soffan och tittat på One Tree Hill. Det har varit en underbar dag som blev ett bra slut på den här underbara helgen. Det var skönt med ett sånt här avslut på veckan när man inte mått allt för bra.

Jag är glad att jag umgåtts med familjen i helgen eftersom jag genomgår en jobbig period just nu. Jag försöker rannsaka mig själv, hitta felet och ett sätt att åtgärda det. Jag blir ledsen varje gång jag tänker på det och jag önskar det fanns något som gjorde det bättre, men just nu finns det inte. Bita ihop är väl det enda jag kan göra. Livet är hårt och går inte alltid som man vill, det är tydligt det.

Hoppas att få gnistan tillbaka . . .



GODNATT KÄRA LÄSARE


SUCK!

Jag la ner hela min själ i detta, det var förmodligen därför jag reagerade så starkt på det negativa beskedet. Tårarna sprutade och de kunde inte sluta heller. Jag är besviken, såååå besviken. Jag är besviken på beskedet och på mig själv. Det måste ha funnits saker jag kunde gjort för att utvecklats och lyckats.

Imorse vaknade jag upp och trodde att jag drömt allt. Tyvärr var det ju inte så, utan mardrömmen var verklighet. Detta törnade verkligen till mitt självförtroende, jag känner mig inte riktigt duglig. Det kommer nog ta ett tag innan jag kan bygga upp det självförtroende jag hade, men att ge upp är inte min grej så det är bara att kämpa vidare och komma upp över ytan igen.

Just nu är inte mitt liv på topp, i alla fall inte på alla fronter ( eller det är väl bara en front som är åt skogen, men det räcker med det för det påverkar mitt liv mycket ändå ).


Tur att jag har min familj och min underbara pojkvän som stöttade mig igår samt alla vänner jag pratade med igår. Utan dom hade det nog kännts ännu jävligare än vad det gjorde.


TAKE CARE!

Nu verkar det vara över

Jag vet att jag inte bloggat på ett tag, närmare bestämt en hel vecka. Det har varit en vecka som varit som en bergochdalbana och jag är glad att den nu äntligen verkar vara slut och jag får gå av frisk och kry.

För en vecka sedan ( i fredags ) vaknade jag och mådde ypperligt bra, därför begav jag mig till stan för att hämta ut min iPhone som kommit samt att uträtta lite ärenden för att se om min kropp pallade att va ute och gå lite. Jag klarade turen alldeles utmärkt och därför bestämde jag mig för att åka iväg till min underbara pojkvän i Sthlm då tågbiljetten var betalad och klar sen en vecka tillbaka och jag hade en ledig helg att se fram emot innan jag skulle hem och jobba natt.

Jag kom upp till Daniel vid sex - halv sju tiden och vi åkte direkt hem till honom, gick och handlade och sen hem för att laga taco och mysa. När jag vaknade upp på lördagen kände jag mig en aning matt men fick i mig frukost och allt va bra tills jag skulle duscha, jag blev helt svimfärdig och var tvungen att avbryta för att sätta mig ner. Jag var helt skakis, matt och illamående och va tvungen att lägga mig ner ett tag för att orka ställa mig upp igen.

På söndagen var det samma sak och efter det så bestämde jag att jag skulle ringa sjukvårdsupplysningen för att kolla av om det var normalt att må såhär när man äter antibiotikan Kåvepenin. Sjuksköterskan jag pratade med kunde förklara illamåendet och att jag var matt, illamåendet var en bieffekt från Kåvepeninen och mattheten hade med att jag hade haft en infektion i kroppen. Men hon var riktigt fundersam över svimfärdigheten och att jag var skakis i kroppen, så hon rådde mig till att besöka närmaste akutmottagning.

Sagt och gjort, vi kollade upp vart St Görans ( närmaste sjukhuset ) låg och begav oss dit på direkten. Vi hade nog tur när vi kom dit för jag fick komma in rätt snabbt. Genomgick en undersökning som också innehöll ett EKG-test, kändes riktigt seriöst. De fann att jag var urtorkad och därför blev så svimfärdig. Eftersom jag fortfarande va matt så ringde jag jobbet för att meddela att jag skulle bli hemma även måndag. På måndagen kände jag mig inte alls fit for fight och fortfarande matt i kroppen. Så därför meddelade jag att jag även skulle bli hemma tisdag.

Det finns en grej som gjorde mig riktigt arg, ledsen och besviken. Jag vill inte prata om det här men ändå ta upp att det finns en sak som fortfarande gnager i mig. Jag hoppas att det löser sig när jag ska ta tag i det. Känns inte så roligt att få höra såna saker.

Igår började jag känna mig bättre på eftermiddagen så jag bestämde mig för att boka bussbiljett hem och åka tidigt imorse. Sagt och gjort jag åkte hem till Norrköping ( frisk och kry ) och möttes av mormor som hjälpte mig att handla hem till min tomma kyl.

Imorgon ska jag bege mig mot jobbet och lämna sjukintyg och prata med min chef lite. Efter det blir det lunch med Elin och sen kanske ut till mamma och pappa. I helgen jobbar jag ju så då blir det inga speciella saker att göra efter jobbet utan bara va.


PUSS & GODNATT

Åskigt värre

Ja idag har min fiende Åskan varit framme igen. Usch va dåligt jag mår när åskan kommer, jag blir helt stel och kan inte sitta still men inte göra nåt distraherande. Hela eftermiddagen ( som min pappa påpekade när jag sa hela dagen ) har det regnat men nu verkar det vara lite uppehåll.

Imorgon är det en rolig dag för jag får träffa min älskling. Sen ska jag klippa mig, fixa mammsingens present och hämta ut min iPhone innan jag drar till Sthlm. Hoppas att jag pallar med allt bara, matintaget har ju inte fungerat så bra förutom nu vid middagen så fick jag i mig ett stort lass potatismos ( eget! inget halvfabrikat ) och två hotdogskorvar ( STOLT! ).

Nu är det dags att röja lite tror jag. Har lite disk kvar och sen ska jag försöka packa lite.


PUSS

Halsfluss

japp jag hade skiten. men nu har jag snart ätit antibiotika i två dygn och är förmodligen smittfri efter det. men min kondition är ju inte vad den ska, mina matvanor är inte i balans än. jag är helt enkelt svag i kroppen fortfarande, försöker tvinga i mig spaghetti och köttbullar nu (går inte sååå bra, spaghettin går ner men inte så många köttbullar).

om febern är borta så tänker jag ändå bege mig till Daniel på fredag, kan piggna till lite mer där. vill vara med honom nuuu. saknar honom jättemycket. ska bli mysigt att åka upp till honom igen. myshelg står på schemat.

nu sitter jag o väntar på att mitt favoritprogram (So You Think You Can Dance) ska börja men innan dess Bachelorette. Ska ringa min älskling också o snacka lite med honom men innan det ska jag röja liiite i köket. Imorgon ska jag diska upp all disk om jag orkar. Känner mig matt bara av att stå upp lite, blääää!


HALSFLUSSPUSS (mottag ej denna puss för då kommer ni bli smittade ;)

SJUKLING

ja imorse vaknade jag upp med feber, huvudvärk och ett jävla halsont.

Jag har legat hela dagen helt däckad. Ikväll ringde jag sjukvårdsupplysningen (på mammas begäran) och fick det nästintill konstaterat att det är halsfluss jag har. Så imorgon är det dags att ringa vårdcentralen och försöka få en tid så jag kan få pencelin.

Har fått i mig två mackor och lite kex såhär på natten. Halsen slutade göra så ont när jag svalde så jag passade på att äta lite fast föda.


saknar baby boo <3



PUSS

NattelinattBlogg

hahaha vilken rolig rubrik va?


ÄNTLIGEN är sista nattpasset för den här gången avklarat. Är faktiskt lite stolt över mig själv att jag klarade den här natten även fast huvudet, halsen och magen hade ONT! Sen måste jag ju säga att mina bladdertackor Brönta och Putte va ju rätt bra faktiskt ( lite mycke snack bara!! ). Men i början av passet trodde jag att jag skulle klappa ihop, men då kom Chris in och räddade upp situationen ( tack så mycket! ).

Allt slutade ju bra till slut. Jag tror inte de har så jättemycket att klaga på i alla fall. Och är det något så tror jag att det är okej eftersom jag snackade med biträdande om det ;) Men nu kan Brönta stekbordet och Putte kan fritöserna, BRA JOBB!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen hoppa vidare till sängen för lite skönhetssömn.

Så ska jag ta en till värktablett för nu börjar huvudet värka igen, aj aj aj!

Undra va hjärtat drömmer om just nu . . . Saknar honom otroligt mycket. Tur att det bara är några dagar nu tills jag får träffa honom igen. Då ska vi ha mysigaste helgen. Plus att jag åker upp igen efter bara två dagars jobb. Baby boo <3



GODNATT!

Ont i halsen och huvudet

och jag har en natt till att avverka. Jag känner mig helt slut om jag ska va ärlig. Jag skulle vilja krypa tillbaka till sängen och inte vakna förrän på fredag då jag ska till Daniel <3

Men det är väl bara att hoppa i brallorna och på med spacklet för att bege sig till jobbet och avverka några timmar (17.30-2). Hoppas det håller sig lugnt ikväll (kommer säkert inte hända) för jag är inte på topp med den här halsen och skallebanken, IPREN va det ja!

Imorgon ska jag förmodligen träffa Elin och bebbemagen. Sist fick jag känna bebisen sparka därinne i  magen, snacka om häftigt. Bara en månad kvar tills den lill* ska titta ut, spännande!

Dags och göra sig iordning och åka ner till jobbet . . .



PUSS

Städa är tråkigt

men ett ont måste. Skulle jag få välja skulle jag skaffa städerska och en diskare/diskmaskin. Det kanske låter som om jag är lat, men jag stökar ner så fort i min lägenhet så det känns som jag alltid städar här hemma.

Idag är städningen ett måste verkligen, för ikväll ska syster sova här efter att vi har gått på utomhusbion ( Mamma Mia är det ikväll ). Sen ska jag provcykla min nya fina cykel. Det är en Vit Crescent Maria 7växlad.


Den här är det, men min har brun sadel och bruna detaljer på handtagen!


Nehe nu ska jag diska och sen laga mat, undra vad man ska hitta på idag då. Fisk? Pyttipanna? Pasta? Ris? Potatis?


Att vara ifrån Daniel är påfrestande, i alla fall när man vet att man inte kommer träffas förrän nästa fredag. Men vi klarar detta, det gör vi. Tycker om honom så otroligt mycket <3



PUSS

MAXat

Sitter här, lite salongsberusad och skriver lite i min kära bloggeliblogg.

Har haft en mycket trevlig kväll med mina arbetskamrater. Började hemma hos Hernqvist&Jernberg, shit va sprit dom hade. Hernqvist va helt lyrisk över att han kunde göra vilka drinkar som helst.

RIKTGT KUL IKVÄLL!!!!!

Nu däckar jag gott folk <3

Underbara helg

Har haft en underbar helg i Stockholm hos Daniel. Jag mår såååå bra när jag är med honom. Vi har typ bara tagit det lugnt. I fredags hade älsklingen köpt hem räkor, bröd & kex med ost och vitt vin som vi smaskade på efter tolvslaget när vi kommit hem. I lördags sov vi länge och sen så gick vi ner till centrumet vid Karlaplan (Fältöversten) för att titta på ny mobil till älsklingen. Han köpte den han helst ville ha men som inte gick att beställa via nätet, de hade bara de andra färgerna som han inte ville ha där. Så nu har älsklingen Telia, så nu ringer vi gratis till varandra och han smsar också gratis som jag OCH han har en skitsnygg mobil (nya SonyEricsson W995i) och snart har jag min iPhone 3Gs (den är beställd).

Efter att vi gjort det så åkte vi in till city och gick en stund där, jag hittade ett par klockrena jeans (på Zara) som jag bara va tvungen att köpa. Efter det åkte vi vidare till Huddinge för att äta mat hos Daniels familj (liiiite nervöst va det ändå, första gången jag träffar dom). Dom var jättetrevliga och väldigt lätta, det gillar jag.

Efter det när vi skulle hemmåt svängde vi förbi O'Learys i Huddinge för att ta en öl/cider med några av Daniels kompisar, men det blev några fler öl/cider och jättetrevligt sällskap. Sen var det hem och mysa järnet innan båda däcka.

Idag blev det massa morgonmys och sen pizzamys, väldigt slapp dag innan jag åkte vid niotiden. Lika tråkigt varje gång att lämna min baby.

JAG ÄR KÄR <3


PUSS

RSS 2.0