Lördag - då e re fest!

Äntligen lördag, äntligen ledig.

Kan inte beskriva hur skönt det är att vara ledig efter mina stressade chefspass onsdag-fredag. Men det som var mest stressande va fredagen. Allt verkligen gick snett efter att jag fått reda på att Jimmy var sjuk. Sen fick vi en stoooooor leverans eftersom det är så kallad lönehelg och massa extravaror ska finnas. Leveransen va inplockad och klar tio minuter innan vi öppnade, shit. Efter en sjukt stressad morgon och lunch så var jag verkligen gråtfärdig, det kom några tårar.

Men nu är det bara att ta nya tag, måndag-onsdag jobbar jag stängningschefspasset. Och det ska jag ju klara galant tillsammans med de jag jobbar med. Ska bli riktigt kul faktiskt.


I K V Ä L L  b l i r  d e t  f e s t !
FÖRFEST. EVAS FÖDELSEDAGSFEST. PALACE. EFTERFEST??

Outfit har jag inte bestämt än, men kan luta åt min svarta nya klänning från GinaTricot. Den är fin men jag ska ner på stan med Sofia sen och inhandla en present till Eva och då får jag väl hålla lite utkik efter något. Ska bli kul att svänga sina lurviga igen.





Haha jag bjuder på bilden överst, ser ut som jag vet inte vad. Men det är ju bra att man kan bjuda på sig själv.

Ska ställa fram kameran så det blir massa bilder ikväll ! ! !


HEJ SÅLÄNGE

Chefspass

Nu har jag gått mitt andra chefspass, det idag var mer som det ska vara än det igår. Igår gick jag bara till 11 ( då Linköping1 kom och tog över med fyra härliga tjejer ) men idag jag jag från 6.30-18. Det är krävande att gå chefspass kan jag säga, måste hålla ordning på allt och vara riktigt uppmärksam samtidigt som man ska hålla humöret uppe. Men det har gått bra och imorgon är jag chef över Jimmy, hahaha. Det är ju tvärtom annars, men det är tur att han är med när det blir en jätteleverans.

Nu ska jag ta en dusch och sedan laga mat så jag har matlåda imorgon, köttfärsfyllda pannkakor. Så ska jag samtidigt göra bara pannkakor till kvällsmat. MUMMA!

På lördag mina vänner, då blir det utgång med en massa roligt folk. Jag ser såååå fram emot det. Fira Eva som fyllde 22 igår också, det är hennes födelsedagsfest vi ska på innan. Jag har laddat upp med vin och cider, innan ska jag och Sofia äta middag och göra oss iordning tillsammans. Har faktiskt saknat min Kreggan.

Nehe pannkakor var det och en dusch . . .


PUSS

I'M BACK

Nu är jag tillbaka i bloggandet igen. Efter en välbehövlig semester i Trysil med familjen och nu några dagars arbete så är jag tillbaka på banan igen.

Imorgon går jag mitt första chefspass på jobbet, det är jag och Natta G som öppnar tillsammans imorgon. Så det blir Nathalie gånger två på jobbet imorgon. Kommer få gå upp så tidigt imorgon, man vill ju inte att allt ska gå snett första gången man har ansvar för öppningen.

Jobbet har säljmöte imorgon också, vi chefer börjar kl13 och sen kommer alla andra vid 16.30 och håller på till 19. Det ska bli kul att vara med på, kan nog bli mycket givande.

Nu är det dags att laga lite mat för morgondagen, ska bli lite pasta med pastasås a la lövbiff. Det är bara att sätta igång då!


Lovar att lägga upp bilder från Trysil så fort jag har tid!



PUSSELIPUSS

BYE NORRKÖPING

H E J   T R Y S I L !!!

Imorgon åker jag. WIHU!


La Famillias Karlsson & Nilson! WE ROCK!




PUSS

Mörkt på finansfronten

Det ser fortfarande mörkt ut på finansfronten för min del. Fick specen nu, får bara ångest över att jag kommer att ha typ 300 kr att göra roliga saker, kunna köpa medeciner, klippa mig ( hmmmm tror inte det va? ), gå ut ( hmmmm tror inte det va? ) . . .


Å N G E S T


Jag måste till och med hålla igen nu när jag åker till Trysil, kommer inte kunna unna mig något extra i form av en cider på afterskin. Suck Suck åter Suck!

Nehe, nu måste jag duscha och hoppa i säng. Hade sjukt mycket att göra nu ikväll på jobbet så vi kom inte iväg förrän efter tre. SUCK!


GODNATT från en hårt drabbad Nathalie av denna finanskris . . .

Älskade underbara

den 26 juni 1992 föddes min älskade underbara lillasyster Nicoline. Hon var liten och tanig när hon föddes men så underbart vacker. Jag hade blivit storasyster och var världens lyckligaste. Det skiljer fem år på mig och min syster, men nu märks det bara mindre och mindre att åldersskillnaden är så stor.

Det är inte lika stor skillnad på 16 och 21 som det är på 11 och 16. Det jag vill säga med detta är att min syster och jag har fått så väldigt mycket bättre kontakt med varandra än vad vi haft tidigare. Hon är som en av mina närmaste vänner som jag kan berätta allt för.

Jag älskar dig Nicoline <3



Give Me Give Me Give Me

MONKI

         





ASOS
              
       





TOPSHOP & LINDEX

    



Den blåa jackan samt klänningen med vitt mönster i från ASOS,
I WANT IT SOOO BAD!
GIVE ME! GIVE ME! GIVE ME!

När allt känns rätt

Ibland vet man att allt bara är rätt. Man känner det i kroppen, inombords rusar blodet och man känner sig så lätt. Det var otroligt länge sedan jag kände på det här sättet. Men jag känner såhär nu, jag är säker. Bara att känna såhär gör mig glad, jag kunde känna såhär igen det var inte bara en engångsföreteelse.

Jag vet inte när eller om jag tänker göra något åt detta. Om jag ska göra slag i saken och visa detta som man kallar känslor, är trots allt rädd för att det inte är besvarat. Men vad gör det om det inte är besvarat? Jag har fått reda på att det går att känna så som jag gjorde då och för någon annan än honom.

Jag vet inte hur jag ska beskriva allt mer än att det är någon som fått mig helt på fall. Det var inget jag inbillade mig i höstas utan det känns innombords, i hjärtat.



För att det betyder något. Håkan är speciell!


STAY THE NIGHT

det heter Alcazars bidrag i Melodifestivalen 2009. Det är mina favoriter till vinsten. Sen har vi ju EMD och Måns men ingen har riktigt den där partygolvsschalgerdängan som Alcazar. Jag säger bara en sak:

STAY THE NIGHT


Nu står det en ny kyl med ett lite frysfack ( helst hade jag ju sett halv kyl&frys men men ) i mitt kök. Ska inte öppna frysen på ett dygn så det blir att springa ner på stan och köpa mat idag. Men det kan det väl vara värt, slippa stå i köket liksom.  För en gångs skull.

GäspGäsp, jag är fortfarande trött. Att jobba natt rubbar dygnsrytmen, som jag nämnde i det förra inlägget. Men jag ska stå ut och vara vaken nu tills jag ska sova ikväll. Om jag skulle sätta igång med att bädda rent, plocka med rena tvätten och diska innan jag sa dammsuga av här hemma.

Jag ska ta steget och våga, våga ta initiativ. För jag tycker verkligen om Honom som person, helheten är perfekt. Hans personlighet är riktigt grym och jag trivs i Hans sällskap. Nu ska jag ta initiativ.


PUSS

ÄNNU EN NATT

NEDRÄKNING TRYSIL : 8 DAGAR KVAR!



Nu var dessa stängningsdagar slut och livet kan återgå till en normal dygnsrytm, eller? Kroppen är ju lite ur balans när man gått natt så jag lovar inte att jag kommer vara så fit for fight de två närmaste dagarna. Men måste upp innan tolv i alla fall för mellan tolv och ett kommer min nya kyl&frys.

Imorgon ska jag även städa och laga god mat har jag tänkt. Kanske en promenad runt strömmen också, det är ju härligt om solen tittar fram.

Nehe nu håller mina ögon på att slockna här. Hörs säkert senare idag, när jag fått sova några timmar.


PUSS

NATT

NEDRÄKNING TRYSIL: 9 DAGAR KVAR!


Ja nu e de natt och jag kom hem från jobbet för en halvtimme sen. Tänkte ta mig en dusch och gå och sova. Men först tänkte jag skriva lite här. För jag är lite uppe i varv och kan inte sova på momangen.

Innan jobbet var jag och fikade med Sofia, mycket trevligt. I vanlig ordning var vi på Fräcka Fröken och Sofia va inte så sugen på något och tog bara en kaffe medan jag va vrålhungrig ( hade ju inte ens ätit frukost ) och tryckte i mig en god Kajsa Warg-smörgås med tonfiskröra och en cola till det, sen va det inte slut utan fick även i mig en jordgubbscheescake och en varm choklad.

Nu har jag bara en natt till att klara av sen är jag ledig en dag innan jag jobbar ett lunchpass på fredag och öppningshelg efter det. Men ska bli riktigt skönt med ledig dag på torsdag, för då har jag jobbat varje dag sen förra tisdagen.

På torsdag får jag ny kyl&frys, äntligen. Är inte sååå kul att det är -5 i min kyl. Ska bli skönt att kunna ha fräscha kylvaror och inte fryst mjölk och frysta färska grönsaker.


GODNATT!

MÅNDAG

NEDRÄKNING TRYSIL :   11 DAGAR KVAR!


Ny vecka och ny måndag och ny månad ( dock påbörjades den nya månaden igår men men ) . Jobbar alla dagar denna vecka förutom torsdag, härligt härligt men jobbigt jobbigt. Pengar blir det men blir lite utmattad när man inte är van att jobba såhär.

Helgen var faktiskt bra trots att jag jobbade hela dagarna. I fredags efter jobbet kom Elin till mig och vi hade fredagsmys med tacogratäng och massa frukt och grönsaker med dipp. Det var trevligt. I lördags blev det lite spontanfest för min del, jag hade bestämt mig för att inte festa i helgen men det blev det ändring på då jag blev riktigt sugen och laddad. Lyckat blev det också, hade grymt kul.

Natten blev också väldigt härlig, behöver jag säga mer än massa MYS?

Idag kanske jag får mitt nya kylskåp, eller de närmaste dagarna. Mtt fungerar ju inte som det ska riktigt, det är alldeles för kallt även fast jag har försökt ställa om termostaten flera gånger. Sen fixades även mitt avlopp i badrummet av fastighetsskötaren. Nya plåtar ska vara på väg också. GREAT!


Senaste tidens debatt om skälen till en abort
Jag har tidigare skrivit om aborter på grund av fel kön. Läste idag vår lokala tidning Norrköpings Tidningar och fick syn på en artikel som gjorde mig glad. Jag tycker det är fel att vilja ta reda på könet för att hinna förbereda inredning, vagn och kläder. Det viktigaste trots allt är väl att barnet är friskt och inte att det är en pojke eller flicka. Läs artikeln här .



Dags att fixa lite här i lägenheten, börjar jobba vid 16.30. Ska ladda inför det och så är det SUPREME25 idag med.



PUSS

Tröttast i hela världen

Kommer mer uppdatering imorgon om hur helgen varit . . .

. . . är för trött för att skriva om det nu!

RSS 2.0