Turkiet inom räckhåll

Nu har vi gått in i den underbara vecka 40, då jag och Daniel styr kosan mot Turkiet och Alanya. Det kommer bli underbart skönt att få åka iväg med min underbara älskling, bara sola, bada och äta gott tillsammans. Lovar att det kommer bli mycket kort ifrån vår semester, jag kommer inte glömma bort kameran som jag brukar.

Jag är så säker på min kärlek till Daniel, så det är inte sant. Han känns som den rätta och jag vill att han ska vara det. Vi skrattar och gråter tillsammans men även delar saker och anförtror oss för varandra. Han är inte bara min pojkvän utan har är min bästa vän också. Daniel du har mitt hjärta <3

I lördags var det partaj hos Simon och vi va ett gäng som förfestade där och hade det jättekul. Massa drickalekar och skitsnack, precis så det ska vara. Gänget var: Simon, Chrippe, Sofia, Lagge, Daniel och jag. Och senare ska ni få lite bilder från kvällen, för jag fotade faktiskt (kvällen till ära!).

Nu ska jag sätta igång med packningen inför Turkiet, för imorgon efter jobbet åker jag upp till Stockholm. Jobbar inte nåt mer innan jag åker till Turkiet. På onsdag händer en väldigt viktig sak: JAG SKA PÅ JOBBINTERVJU! En viktig sådan, som kommer ha stor betydelse för framtiden. Hoppas det går som jag vill bara.


Packa va det jag!


KRAM


Fredag!

Och till råga på allt löningsfredag, men inte för mig. Det märktes att det var löning vid tolvslaget, mellan halv ett och ett fick vi rusch i driven och fick lite smått panik. Inga kött färdiga och massa bilar och sänka pomme och lökringar och chilicheese. Därför blev det en aning senare hemkomst idag.

Så alldeles strax ska jag hoppa in i duschen och sen i säng fort som attan för vid tolv har jag tvättid och sen ska jag fika med Simon. Sen hem och fortsätta tvätta och städa hela lägenheten för sen kanske Daniel kommer och senare på kvällen kommer också syrran, hon ska sova här för hon jobbar i helgen.



GODNATT!


Sista natten

Nu ska jag snart platta håret och sminka mig innan jag beger mig ner til jobbet och går på nattpasset. Hoppas det går lika smärtfritt som igår. Men det ska väl göra det tror jag.

Imorgon ska jag träffa Simon, tvätta och städa. Blir det nån SisKväll? Har inte hört nåt från Nicoline, men vi får väl se.


Kort inlägg, men jag hinner inte mer.


KRAM


Godnatt!

Att jag alltid ska sitta upp även fast vi är snabba på att stänga. Fyyy på mig. Borde tänka på att få bra sömn, men det är inte så lätt när man piggnar till när man kommer hem. Roligt att stänga med C igen, det var verkligen inte igår. Förut stängde vi tillsammans jämt, men numera har vi inte gjort det.

Får se hur helgen blir. Mycket bollar i luften men inget är klart.



GODNATT!


Hiss eller diss!

Jag ger Er min topp 3 och bott 3 i IDOL 2009 för dagens avsnitt. Det är fritt att diskutera vidare i kommentarsfältet!











Pannkakor till frukost






Sitter såhär vid klockan ett och äter pannkakor till frukost. Tänkte avsluta det strax och börja röja här i lägenheten innan jobbet, så går det lättare att städa på fredag. För på fredag ska här städas ordentligt, det ska bli rent i varenda liten vrå.

Vid halv fem går jag på nattpasset, hoppas det blir en smärtfri stängning och att vi kommer hem tidigt. Alltid skönt att få krypa ner i sängen tidigare än vad man förväntat sig.

Dags att äta upp då!


KRAM


Höstskor

Jag har tittat på ett par kängor ett tag nu, men inte provat dom. Har tittat både i butik och här på nätet, man kan väl säga att jag har fastnat för dom. Väldigt enkla men snygga vardagskängor som jag kan ha i höst.







Svarta eller bruna?
Vad tycker ni kära läsare?


Kommer införskaffa ett par senare i höst, så hoppas dessa godingar finns kvar!



Kvällens stjärnor och bottennapp

Jag ger Er mina topp 3 och botten 3. Vad jag tycker och tänker om mina favoriter och de som helt enkelt ska ut ur tävlingen. Diskutera och säg din åsikt bland kommentarerna!


TOPP 3


1. Erik - Med den härliga smårossliga rösten som kan hålla ut riktigt bra. Jag tror på honom.
2. Erika - Outstandning norrländska. Håller tummarna för henne!
3. Durma - Mörk härlig röst. Hon har närvaron helt klart!




BOTTEN 3
1. Nils - Galen, bara galen och för mycket! Grodan Boll är han för mig
2. Jon - Den härliga Västeråsaren. Han och och hans grupp i slutaudition var bara to much.
3. Camilla - En tjej härifrån, det som visades i TV var inte så bra måste jag säga.


Vad tycker ni?

IdolMys

Just nu sitter jag framför TVn och tittar på Idol. Håller på att skriva ett inlägg om det också, vad får ni se senare när programmet är slut.

Jag köpte med mig mat hem från jobbet som jag suttit och ätit nu, gotteligottit.

Det blev:




KRAM


Morgonsoffan

Sitter nu i soffan och har avnjutit en lite frukost såhär runt lunchtid, men jag jobbade ju stängning igår och var hemma runt tre. Snacka om att jag hatar att det tar så lång tid att tömma glass- och milkshakemaskinen. Tog en halvtimme (bara det liksom).

Ska göra mig iordning för fem timmars jobb nu, börjar om 45 minuter.

Ikväll ska jag skynda mig på hem till IDOL, efter det är det en bra film på Kanal5 "Systrar i jeans", den har en annan titel på engelska (kommer inte på vad den är). Så ser min kväll ut.


Hörs senare om IDOL och annat smått och gott.



KRAM


Nu är det riktigt nära




Nu är det snart dags att åka iväg med min älskling till Turkiet. Resan bär av till Alanya den 3 oktober och vi kommer ha det så underbart skönt. Vara för oss själva en hel vecka och bara rå om varandra.


Nehe om man skulle ta och sova lite, börjar jobba vid tre imorgon och stängde idag (därav sena blogginlägg). Sen jobbar jag även stängning på onsdag och torsdag innan jag har ledig helg. Det ska bli skönt för sen är det bara två arbetsdagar innan jag åker till Stockholm och är hos Daniel innan vi drar till Turkiet.


Sov gott allihop!


GODNATT


En riktig ögonsten

Emilia är en riktig ögonsten, det är svårt att slita blicken ifrån henne. Även fast hon mest sover så är det bland det underbaraste som finns att bara sitta och titta på henne. Hon är en underbart fin bebis, något alldeles speciellt.





Vem kan motstå en sånhär söting ?



Jag hade köpt med mig ett fint mysklädesset med NallePuh på:

Fint va?



KRAM


Emilia 3 dagar gammal

Idag ska jag få träffa lilla Emilia som är 3 dagar gammal. Det är Elins nyckläckta dotter. Det ska bli sååå kul. Ska ta med mig kameran så jag får lite bilder att titta på. Ska bli kul att få träffa Elin också, höra hur hon mår och sådär.

Idag är min lediga dag och jag ska bara njuta av det. Ska laga nån god mat också, lax kanske.


KRAM


när allt bara känns tomt


ibland känns det extra tungt på vissa fronter och just nu så är det en front som är sådär extra tung, i alla fall idag. jag önskar att livet ibland vore lättare än det är, att man inte ska behöva känna så som jag gör ibland. jag förstår inte mig på detta, besvikelse om och om igen.


i dessa stunder är jag glad att jag har familj, pojkvän och nära vänner <3

090918

18 dagar över tiden, då fick Elin&Christian en liten flicka ( eller egentligen en stor flicka på över 4kg). Jag lovar att det är den sötaste bebis jag sett, har en bild men vill inte visa den utan Elin&Christians tillåtelse men så fort jag träffat det lilla knytet så ska ni få se henne.



Just nu sitter jag i soffan och kollar på Dirty Dancing på SVT1 med tända ljus och godispåsen i högsta hugg. Jag och Daniel åt mysmiddag ikväll, jag lagade fläskfilé med curry och ris. Nu är han på avskedsfest för en kompis, dom bowlar nere på HUGO och så ska de självklart avsluta kvällen där med party. Hoppas älsklingen inte blir alltför sen, jag ska ju upp och jobba.

Försöker tagga till lite inför helgens dagjobb med MAXBOX19. Det har varit barnbidrag och barnmålet är ett kap, hoppas allt löser sig i helgen och att ingen är sjuk.


KRAM


Solen skiner

Jag känner mig på extra bra humör idag. Solen skiner och ikväll kommer Daniel hit, får mysa lite med god mat framför IDOL innan han ska på avskedsfest för en kompis. Han kommer väl komma insläntrande inatt nån gång.

Nu måste jag skynda mig lite för snart börjar jag jobba och jag ska fixa mig innan det och skriva en inhandlingslista till min storhandling efter jobbet, men innan det så får ni Dagens to-do-list :




Hörs senare om hur det går för nu ska jag koncentrera mig på att få mitt hår plattat och på med sminket för att sen speeda igenom skafferi och kylskåp för en inköpslista.


Ha en bra dag!


KRAM


Godnatt

Nu är det dags att gå och knyta sig. Ska hoppa in i duschen först, för imorgon blir det en lång dag som kommer avslutas med min älskling. Daniel kommer vid sjutiden imorgon.

Jag ska jobba ett lunchpass imorgon (Eva var krasslig, krya på dig!), efter det drar jag till MAXI och handlar och sen blir det möte och städning på det.

Förresten så skänker jag massa peppning till min vän Elin som förhoppningsvis får komma in på förlossningen imorgon (det var fullt idag och de skickades hem igen) och äntligen bli igångsatt. För nu vill vi nog alla se lillen.

KRAM


Sista natten gjord för denna gång!

Nu sitter jag hemma i soffan och är halvpigg, borde ju sova men men får snart få arslet ur vagnen och hoppa in i duschen.

Den här sista natten gick bra, även fast vi blev klara senare idag än både måndagen och tisdagen. Men så hade vi ju två fulla MAXare på besök precis innan stängning med, den ena galnare än den andra ;) Hahaha ne men skämt och sido.

När jag gick in på toaletterna för att checka att det inte var nån därinne så hittade jag en "snusklapp" på ena toaletten, skriven på toalettpapper:



Sen fick jag reda på att Bergarn hade varit med om en likadan lapp för inte så länge sen. Vad är det för snusko som skriver såhär och lägger kvar pappret på toaletten med sitt mobilnummer. Tyvärr är det ett kontatkortsnummer som inte är registrerat så vi kunde inte få fram något namn, om det inte så att han heter "Kalle". Vilka sjuka typer det finns i detta avlånga land.


Imorgon väntar IKEA och IKANO med LisaBollman. Jag ska reklamera mina ryggkuddar till soffan, dom bara viker sig hela tiden. Sen ska vi nog luncha tillsammans och kanske gå i lite butiker. Får se om jag storhandlar i Linköping eller om jag åker på fredag och storhandlar.

Imorgon mina vänner ska min älskade vän Elin bli igångsatt, då hon gått 17 dagar över tiden. Så imorgon eller fredag vankas det en bebis, en kompisbebis. Jag är så spänd på vad det blir för något, jag tror på en tjej men de själva tror på en kille. Så imorgon kommer jag bara vänta på att hon hör av sig.


Dags och sova kära läsare!



KRAM


NattaBloggen

Jaha då var det natt igen, och jag har slutat jobba för ca en halvtimme sen. Nu har jag bara suttit framför dumburkarna ( datorn och TVn ), och inget vettigt har jag kommit fram till.

Mamma, pappa och syster åkte iväg till Kreta i eftermiddags. Åhhh jag vill också komma iväg nu, Turkiet väntar i början av oktober. Det är förmodligen precis vad jag behöver, sol och värme och framförallt SEMESTER!

Så nu har man missat nästan hela veckans IDOL, mindre kul. Men så är det ju ibland, jobbet går ju absolut före. Det har varit ett bra "flow" på jobbet både igår och idag som gjort att vi blivit klara tidigare än utsatt tid. Detta gör mig glad, för det finns många nätter som blivit såååå sena då massa saker strulat och man har haft fullt upp ända till stängning.

Imorgon beger jag mig och köper nya arbetsskor innan möte på jobbet, innan jag börjar jobba. Det jobbiga är att skorna kostar typ 700kr, och det vill jag egentligen inte betala just nu men nu är det slutanvändt av systers arbetsskor.

Dags att sova!


GODNATT


Hemma igen!

Nu, kära läsare, är jag hemma igen efter min helgtripp till Daniel i Stockholm.
Visst har ni väl längtat lite efter mina inlägg?

Jag satte mig på bussen till Sthlm vid tre i fredagseftermiddag, och jag och Daniel möttes upp på bussterminalen. Omfamnade varandra och pussandet tog aldrig slut. Sen var det bara att skynda hem för att duscha och göra sig iordning för att dra vidare till Huddinge och Daniels familj. Först lite mat på "Kebabben" och så se Daniels mammas lägenhet. Sen vankades det kräftor och räkor hemma hos Daniels pappa. Jättemysig kväll verkligen. Efter det blev det lite film innan vi somnade.

På lördagen tog vi det bara lugnt, det var sååå skönt. Vaknade av att Daniel redan var vaken och hur pigg och busig som helst. Petade på mig överallt och ville få mig att vakna. Jag var ju helt slut efter denna arbetsvecka så jag ville bara sooooova. Vi skulle gått på bio på kvällen men vi struntade i det och stannade hemma och kollade på tv och så istället.

Igår gick vi på bio istället, det blev The Ugly Truth. Filmen var en bra söndagsfilm måste jag säga, lättsam och får en lätt att skratta. Rekommenderas om Du vill se en film som du slipper tänka till så mycket under filmens gång.

På kvällen var det One Tree Hill-premiär, MELIKEALOT! Sen var det TopModel12 och EnsamMammaSöker, en Nathalie-kväll på TV med andra ord ( som gillades mindre av pojkvännen Daniel ). Så det blev massa mys framför TVn.

Idag väntar nattjobb och de följande två dagarna följs av nattjobb dom också. Ska ha bilen den här veckan dock, så det ska bli skönt. Stänger ju med bra folk så det ska ju inte bli några problem alls, Jernis och Bergarn ROCK!


KRAM


Godnatt!

Nu är det dags att dricka upp thé:t och gå och sova tror jag. Börjar ju sju imorgon och efter det så väntar bussen till Stockholm och min babyboo. Då ska vi bara hem och duscha och fixa iordning oss för att åka till Daniels pappa och va där under kvällen.

Jag ska försöka ta lite bilder under helgen som jag kan dela med mig av till Er. Hoppas på det bästa för jag är inte en hejare på att komma ihåg att jag har kamera med mig.

Dags att borsta tänderna och sova.


GODNATT


HEMLIS!

Jag har gjort en hemlis idag. Det kändes grymt bra i alla fall!
Mer säger jag inte.


Men nu ska jag ut och gå en långpromenad och sen blir det hem och städa och packa väskan inför Stockholm&BABY <3

Ikväll är det IDOL igen mina vänner, missa inte det!


Jag är bara på sååååå bra humör idag. Jag känner mig så glad. Hoppas det här är vändningen på min depperiod nu. Jag vill va glad! Så nu fortsätter jag såhär tycker jag.

Vad tycker ni förresten om IDOl-Anders Bagges Sverigeturné?
Jag tycker den verkar hur kul som helst, för han är ju sååå härlig som person. Det är kul att se en sån karl visa känslor, plus att han är rolig. Ne den turnén kommer nog bli skitbra. Sen sa Emelie att hon sett den bilen som han åker, i självaste Norsholm, tydligen nån som han har fått nys om som bor där. Hoppas den personen är bra och att man känner igen den. Lite kul att följa nån som är "härifrån".


Nehej ni, nu går jag ut och går Strömmen runt.


KRAM


En bra dag!

Jag måste säga att jag har haft en bra dag idag. En hel eftermiddag och en halv kväll har jag varit med Sofia och Emelie. Vi har varit på Rusta, Jysk, Bolagret, MediaMarkt och Maxi. På Maxi käkade vi Chickenkebab och sen gick vi in och handlade lite smått och gott, till och med jag som inte skulle handla nåt.

För min del blev det en rolig väsk/påse till alla pantflaskor man har hemma, en pantväska helt enkelt. Sen så hittade jag billiga påslakarn/örngott på Maxi, 50kr styck så det blev två stycken av samma motiv ( för den framtida dubbelsängen, hahaha jag vet att jag e knäpp! ).

IDOL blev det också idag, med många bra talanger.


Nehe en dusch va det och sen OneTreeHill <3



GODNATT!


PeppTalk

Äntligen så har jag fått prata med min chef, om det som hände för en tag sen. Det var riktigt befriande att få prata igenom det som varit och nu ska jag verkligen ta nya tag. Jag känner mig laddad och ska också ta med en hel del ödmjukhet i det jag gör. Jag vet att jag kan och det ska jag visa, hur lång tid det än tar.

Det var ett riktigt pepptalk ( för min mamma och mormor som läser så är det ett samtal som gör en riktigt laddad för något, man liksom peppas ).

Min eftermiddag kommer att bestå av:
- bilåkande
- följa efter Fia vart hon nu ska :P
- Fika?


Kvällen kommer att bestå av:
- Mat
- Promenad
- Fotboll
- Idol


Så ska jag ringa min älskling också. Nu är det typ bara två dygn kvar tills jag får träffa honom igen, på fredag drar jag upp till Sthlm. Vi ska ha en riktigt mysig helg tillsammans. Hoppas bara att jag hinner med bussen vid tre så vi kan åka till Daniels pappa och äta kräftor och vara med på deras gatufest/grannfest.


Hoppas Din eftermiddag blir härlig!


Tack förresten för alla kommentarer om layouten på bloggen!



KRAM


IDOLPREMIÄREN!

Den var underbar, precis så som den ska vara.


Vilka talanger det finns här i landet. Men några gjorde bort sig också.


Bild lånad från expressen.se

My tyckte jag om, även om hon inte gick vidare. Tyvärr så stoppade hennes nervositet det hela. Men jag tyckte ändå att hon sjöng underbart!


GODNATT!


IDOL2009

Idag börjar IDOL 2009 och jag tänker absolut se det. Det börjar klockan åtta ikväll, då kommer jag sitta bänkad framför TVn. Det är ju roligt att se nya stjärnor och talanger födas men också att skratta åt de som gör bort sig. En del är ju verkligen ute och cyklar när de står där och sjunger ( eller kan man kalla falsksång för att sjunga? ).

Men innan IDOL börjar vid åtta ska jag ha gått en rask långpromenad, hämtat min gamla cykel som är på lagning och varit en sväng och handlat foundation på MakeUpStore.

Har helt fastnat i OneTreeHill-träsket. SysterYster har ju nästan alla boxar, och jag har de två första säsongerna hemma hos mig. MELOVEONETREEHILL<3

Återkommer efter IDOL!



KRAM


Gäsp!

Ja jag sitter och gäspar, har tagit det lugnt efter maten men nu väntar diskberget. Att jag alltid ska lyckas samla på mig ett berg så fort jag jobbar natt. Får skärpa mig på den fronten.

Så det blir diska, ringa älsklingen och gå och sova. För så trött som jag känner mig är det bäst om jag somnar tidigt då jag ska upp tidigt imorgon, börjar halv nio ( inte så tidigt som jag brukar, men efter en natthelg så är det lite halvjobbigt).

BTW jag ska få världens bästa födelsedagspresent :)



KRAM


RÖSTA!

Vilken bakgrund ska jag ha?

Alternativ 1



Alternativ 2




Hjälp mig nu!

MELOVE!

Äntligen har Apple godkänt Spotify's förslag om att göra Spotify till en applikation i iPhone. Woho nu kan jag lyssna på all underbar musik som finns.


IM SO HAPPY!!!


En ny vecka!

En vecka närmare Turkiet med Daniel <3
4 veckor kvar


Ny vecka betyder nya tag. Har tänkt att jag ska ta tag i lite saker den här veckan. Sen avslutas ju veckan i Stockholm hos min underbara Daniel. Ska bli mysigt att va med honom igen, vill egentligen va med honom varje dag men det går inte när Daniel bor och jobbar i Stockholm och jag bor och jobbar i Norrköping. Men vi är starka och ska klara detta, distansen ska inte stoppa oss.

Att-göra-idag-lista!
- Diska
- Vika tvätt
- Ner en sväng på stan
- Långpromenad
- Handla

Dags att sätta igång, eller vad säger ni?


KRAM

(Kommentera gärna om min nya layout på bloggen!)


I've got the look!

En uppfräschning av bloggen. Ny header, nya färger och ny bakgrund samt lite nya teckensnitt. Jag är lite osäker på bakgrunden men får se om jag tycker den passar in.

VAD TYCKER NI?

Kom gärna med kommentarer. Det uppskattas verkligen.



Jag borde verkligen sova nu egentligen. Men jag fick ett ryck när jag kom hem från jobbet vid tre och har suttit i två timmar med bloggen, inte bra hörreni. Men nu har den fått en förändring, lite finjusteringar kvar bara sen är bloggelibloggen klar för höstens skepnad.

Missade ju två bra program när jag jobbade natt: Ensam Mamma Söker & TopModel 12
Får se repriserna på lördag ( om Daniel tillåter mig att göra det vill säga, är ju uppe hos honom då)

Har en rätt soft vecka framför mig, har fyra öppningar på jobbet och slutar vid två-tretiden alla dagar. Så det känns ju bra, då har jag ju hela eftermiddagen framför mig när jag slutar jobba. Ska ta tag i motionen lite också, ut på promenader och ut och springa. Nu kör jag!!

Nehe, en dusch och sen är det natti natti för mig.


GODNATT!


Something I want to have



Klassisk fin skinnstövel från ECCO. Kan ju bara gissa vad dom kostar, to much fo me . . .


Godnatt!

Lite mer att göra ikväll. Tempot som vi höll gjorde att stängningen gick snabbt och smärtfritt. Gröna timmar fick vi också inkassera idag. That's goood!!! Nu väntar bara en natt till innan en dags ledighet, then back to work.

Nu ska jag släcka lampan och krama kudden.

Drömma om Daniel ska jag. För är han inte här så får jag ta och drömma om honom. Han betyder så oerhört mycket för mig och jag längtar så efter honom. På fredag då får jag krama om honom igen <3

GODNATT!


Nattjobb hela helgen

Då har man en av tre nätter avklarad då. Ska snart iväg igen för att avklara andra av tre nätter. Den första gick väl sådär smärtfri, lite gapiga småglin men så är det ju alltid fredagsnätterna. Nu väntar en lite mer fartfylld natt ( hoppas jag ), lördagsnätterna brukar ju alltid va så.

Just nu saknar jag min Daniel något oerhört. Jag vill bara ligga och mysa med honom, gå en kvällspromenad tillsammans och äta en god middag samtidigt som jag tittar in i hans underbart vackra ögon. Han är så rätt. Längtar till veckan i Turkiet.

Dags att göra sig iordning och sticka iväg till jobbet.



KRAM


En ledig onsdag

Idag är jag ledig - och det är onsdag.


Som jag skrev inatt så ska jag träffa Sofia idag, ska bli sååå roligt att träffa henne. Vi har nog mycket att ta igen i varandras liv. Ska bli kul att träffa henne igen och att få se hennes lägenhet. Tänka sig att det blev flytt av till slut, och till en egen lägenhet. No more mamma/pappa-vecka, eller va säger du Fidiluttan?

Nu är det bäst att jag sätter lite fart. Ska göra mig iordning och sen ta och slänga ihop lite mat som jag ska käka innan Sofia hör av sig. Jag ska laga en av mina favoriter, det bästa är att det är gott och går snabbt.

Pasta med tonfisk och purjolök ( för två personer )
1 burk tonfisk
1 purjolök
1½-2dl matlagningsgrädde
1-2 vitlöksklyftor
Valfri pasta för två personer

Koka pastan, medan den kokar så skivar du purjolöken och förbereder vitlöksklyftorna. När pastan är klar häller du av den och tillbaka i kastrullen igen. Ställer tillbaka den på plattan, med svag värme. Sedan häller du i tonfisken och purjolöken och blandar runt samtidigt som du häller i matlagningsgrädde. Låt det sjuda upp innan du tillsätter pressade vitlöksklyftor. Voilá! Färdigt att smaska i sig!

Sådär nu fick ni ett middagstips också.


Ha en bra dag, för det ska jag ha!


KRAM


Nattsvart

Sitter här och har inte hoppat i säng än ( fyyy på mig! ). Kom hem för fyrtio minuter sen men har inte masat mig in i duschen än för att sen kunna hoppa i säng och sooooova.

Jag är hungrig också. Skit också. Kanske får smälla i mig en lite yoghurt innan jag somnar.

Jag saknar min älskling något enormt. Vill inget hellre än att vara med honom, men jag får inte träffa honom förrän nästa fredag efter jobbet. Distans är sjukt jobbigt, men det är värt det eftersom jag inte vill ha någon annan än Daniel <3

Imorgon ska jag träffa Sofia, vet inte om jag ska hjälpa henne flytta eller om hon redan hunnit flytta allt. Det har jag inte fått nån information på. Dock ska jag träffa henne och det ska bli kul för det var länge sen nu. Går allt för långt mellan gångerna faktiskt, dåligt av oss!

Åhhh vad jag vill shoppa, men för vilka pengar? Det är shoppingförbud för mig. Jag ska bara spara pengar, antingen går de till resan eller till pappa. Känns ju inget vidare kul när man vill ha lite höstkläder men men jag får ju åka iväg och njuta en vecka i Turkiet.


Bjuder på en fin bild från Egypten. Därborta skymtar vi Hurgahda <3



GODNATT KÄRA LÄSARE


Frukostklubben

Här sitter jag i soffan och tittar på Ellen DeGeneres Show och ska strax tillaga lite frukost, därav rubriken Frukostklubben. Det blir Äntligen Subs med philadelphia, tomatskivor och salami och så ett glas Oboy tror jag ( juicen är slut, får handla hem det imorgon ).

Efter det är det nog bara att göra sig iordning och ge sig iväg till jobbet, ska fixa den där speciella uppgiften innan jobbet ( gå lilla ronden ). Får se om jag slänger i mig nåt ätbart också, man vet ju aldrig när man får rast. Idag verkar det vara fint väder ute. Det är skönt när man vaknar och ser att vädret är bra, även fast man ska jobba och är otroligt seg sen gårdagsnatten.

Nu ska jag minsann kämpa vidare och gräva ner besvikelsen och tårarna någonstans. För jag ska nå dit jag vill ändå. Klart det kommer hinder på vägen, var nog bara inte beredd på att det skulle komma nu. Jag tar nya tag och återkommer om hur det går.

Nehe frukost var det ja.


Ha en bra dag kära läsare!



KRAMKRAM


RSS 2.0