SJUK

Det värsta jag vet har inträffat, jag har blivit sjuk. Fick feber natten som var och har legat däckad hela dagen idag. Jag som skulle jobba natt och allt. Som det känns just nu kommer jag inte kunna jobba min första D-helg på jobbet heller. Känns riktigt pissigt liksom. Bara att gå från soffan till toaletten gör mig helt slut.

Det finns något som ligger och nöter i pannloben hela tiden. Jag är inte överens med en nära vän just nu, han gjorde mig väldigt förbannad. Måste nog ta tag i att träffas och prata om det hela, jag tror att han inte riktigt säger hela sanningen. Men vem är jag att döma? I alla fall så måste jag fråga honom en sak.

Dags att kolla klart på En Geishas Memoarer nu. Den var riktigt bra måste jag säga. Sen blir det sängen direkt.


SJUKPUSS

Snorig Javisst!

Snorigt är det i näsan och slemmigt i halsen, känner mig varm i hela huvudet fast jag inte är det. Men jag tänker inte va hemma idag för jag har två nätter kvar att jobba. Det gäller att vara envis.

Håller på att installera ett mobil-program i datorn så jag kan göra en säkerhetskopiering av min mobil innan jag tänkte bege mig till Robban på Kontorab och klaga IGEN. Den är ju för tusan helt CP, och har varit det sen jag fick den. Det tog bara 1 månad innan den började bete sig konstigt med att byta tema och stänga av sig självt. Nu händer det allt oftare att den stänger av sig mitt i samtal. Nu ska jag f*n ha en ny!!!

Dags att fixa iordning sig så det blir lite av de här timmarna innan jobbet.



PUSS

Natt (is)

Nu e det natt, eller tidig morgon kan man väl säga när klockan är över fyra?

Har duschat och försöker suga klart på min halstablett så halsen inte gör så ont nu när jag ska sova. Det går inget vidare med den här allergin, om det nu är allergi och inget annat skit. Känns som det är en rejäl förkyldning jag har åkt på. Vill inte, vill inte, vill inte!

Är det någon som känner till halsont vid pollenallergi?

Är fortfarande irriterad över den jobbiga situationen. Jag tycker bara inte att man ska begränsa sina vänner på det sättet. Känns som det ligger mer bakom än bara en principgrej som sades för länge sen och inte mellan oss. Jag har väl egentligen ett eget val?

Dags att hoppa i säng kära vänner!



KRAM

Godförmiddag

Nu sitter jag och tar en liten paus efter diskandet, ska ge mig på att damma i badrummet och sen dammsuga och moppa hela lägenheten innan jobbet. Man känner sig så duktig när allt är klart.

Allergin känns något bättre, men känner mig som en snorbomb och det känns som om jag är helt uppsvälld i huvudet och ögonen. Hoppas det går att jobba i alla fall. För just nu kan jag verkligen inte va hemma mer. En vecka utan MAX har gjort att jag får abstinens, jag måste få komma ner till MAX. Det kan låta lite konstigt, men älskar man sitt jobb så gör man.

MaxSkolan
Jag ska berätta lite mer om MaxSkolan nu. Det var en sån nyttig kurs att vara iväg på. Jag lärde mig otroligt mycket om mig själv och hur man kan gå in i sig själv och hitta felet när ett problem uppstår mellan medarbetare. Jag har fått mycket bättre självkänsla efter den här kursen. Jag har också lärt mig att jag uppfattas på det sätt som jag själv vill bli uppfattad. Jag blev riktigt glad, för där sitter man i ett rum med 20 andra MAXare, som man inte träffat tidigare, och i princip alla säger samma sak om hur de uppfattar mig. Det var en häftig känsla.

MaxSkolan låg ju i de lokaler som jag tidigare har haft seminarier i med FG-gymnasiet. Så jag kände ju igen mig i området. Vi fick också ha lite brandövning, hjärt-&lungräddning och det var riktigt kul tycker jag. Mycket intressant också för den delen.


Nu är det dags att återgå till städandet. Ha en bra dag allihop!



PUSS


Försöker vara positiv

Den jobbiga situationen jag nämnde i förra inlägget gör det svårt för mig att vara positiv just nu, men jag försöker påminna mig själv varannan minut att fortsätta vara positiv och inte sura ihop. Men det är svårt när man känner sig riktigt frustrerad.

Eftersom förra inlägget bestod av bara negativt så glömde jag att berätta att jag var hos tandläkaren vid lunchtid idag och som tur var så är mina tänder fina och utan hål som vanligt. I'm happy. Känns alltid lika bra när min tandläkare säger "men det här va väl inget fel, det ser ju strålande ut" .

Spenderade eftermiddagen hos familjen och både fikade och åt mat. Snörvlade gjorde jag också, jobbigt med pollen-allergi. Ville åka hem vid halv sex för att ta tag i städningen av min lägenhet, men jag fick kämpa mig igenom dammningen så jag gav upp efter det. Pollen-allergin har nämligen satt sig i hela huvudet på mig så känns som jag har världens feber. Hoppas bara den är bättre tills imorrn så jag slipper jobba som en zombie.

Får göra klart städningen imorrn + diskningen. Nu har jag faktiskt en bra anledning till att skjuta upp det hela. Det brukar jag annars inte ha.


Alla försöker undvika kameran utom jag ;)


PUSS

Jobbig situation

Har hamnat i en svår situation just nu.

För det första måste jag säga att: jag trodde killar var enklare än tjejer och inte tjafsade om småsaker

Tänker inte berätta mer om det, men killar sjönk i mina ögon väldigt lågt. Trodde inte de höll på o tjafsa. Men de kan tydligen vara värre än oss tjejer.

Nu ska jag försöka ha en bättre dag än vad jag haft.



KRAM

Lördagen i bilder
































GRILL FEST UTGÅNG

Denna kväll kommer bli grym. Det är jag säker på. Vi börjar med att grilla, sen fortsätter vi festa hos mig och sen så blir det utgång. Efterfest med kanske?

Jag har köpt en jättefin jumpsuit i jeanstyg som jag ska ha ikväll. Jag är glad!

Kommer mer uppdatering imorgon!



PUSS

ByeNorrpan HeySthlm

Imorgonbitti lämnar jag Norrköping för Sthlm i tre dagar.
MAX-skola hägrar och jag hoppas på tre lärorika och utvecklande dagar.

Kommer säkert irra omkring som en yr höna imorrn. . .



PUSS


Veckan med stort M

Denna vecka är det MaxSkola som gäller, från onsdag till fredag ska jag iväg till Stockholm och gå på utbildning. Ska bli riktigt kul om ni frågar mig. Som jag har längtat att få utvecklas ännu mer. Jag vet ju vart jag vill nå, så det är väl bara att köra på.

Idag är det måndag och jag är ledig. Ska ner på stan och pröva de där snygga jeansen som en tjej ( nu två, snart kanske tre ) på jobbet hade köpt. De va med dragkedja bak på benet upp i vadhöjd. Jag älskar ju dragkedjor på jeans. Så hade de varit jättebilliga med, 299kr.

Dags att sätta rotation på dököttet och fixa iordning sig.



PUSS

Mellantimmarna

Vaknade vid två och då började mellantimmarna, de timmarna mellan att jag vaknar till det att jag börjar jobba. Segt värre, för man vet inte om man vill hitta på något eller inte. Jag hade ju en tanke innan jag somna igår: imorgon blir det en långpromenad runt strömmen och laga mat innan jobbet. Men vad hände nu då? Känner inte alls för att vara hurtig och gå ut och gå.

Så då skiter jag i det!

Så nu ska jag nog fixa lite taco-grejer som jag ska käka inatt på jobbet. Funderar på om jag ska käka lite innan jag åker till jobbet också, kommer ju aldrig hålla mig på frukost till halv tolv inatt. Nejnejnej. Då skulle jag svimma av för tusan. Kanske blir två tacosmiddagar idag. MUMMA, för jag älskar tacos.

Det blev en riktigt lugn natt på jobbet, natten som var. Ingen rush, knappt något folk. Fast vi inte köttade upp så fick vi svinna massa kött ( bajs ). Det var såååå lugnt. Hoppas det blir mer inatt. Tråkigt att jobba när det inte är något att göra.

Dags att sätta lite rotation på dököttet!


PUSS


GLASS

va gott det är med glass

en promenad i solen med Simon och en glass i handen, kan det bli bättre? nej!

 
(bilder lånade från google.se)


fixa ihop min matlåda nu då, räk&kräftsjärtsallad med rhode island-dressing. sen ska jag ta med mig frukt också.


PUSS

Härliga fredag

För de flesta betyder fredag att det alldeles strax är helg och ledigt, för mig betyder det: back to work. Nattjobb hela helgen. Får se hur det går då. Börjar vid åtta ikväll. Men innan det ska det hinnas med lite annat.

Om en timme ska jag möta upp systeryster och käka lunch på stan, kan tänka mig att det blir en sväng på stan också. Efter fyra någon gång ska jag möta upp Simon och hans kompis för en glass på älskade glasskiosken Halvars, som för övrigt är min granne.

Dags att göra sig iordning för att möta upp syster på stan!!!




PUSS HEJ

Blåsa

Ajajaja. Precis innanför munöppningen har jag en förbannad blåsa som svider och gör ont. FÖRSVINN!!!!

Ännu en dag med underbart väder ute och jag är ledig idag med. Ska diska upp min disk och ge mig ut och gå/springa. Sen senare i eftermiddag så ska jag förmodligen träffa Elin, tänkte föreslå glass på Halvars. Hoppas hon vill det, hon brukar ju inte misstycka...

Nästa tisdag flyttar min mormor. Då kommer flyttfirman och forslar hennes saker till lägenheten. Jag ska vara med och hjälpa till, snäll som jag är. Men vid två ska jag vara på jobbet och gå igenom bokslut med Christian och Kathy, nu innan jag och Kathy åker på utbildning ( MAX-skola steg 1 ).


PUSS

Vårfika i solen

Om bara klockan ville gå lite fortare. Ska nämligen möta upp Sofia vid 16.10 och ta en härlig vårfika, kommer väl bli Fräckas som vanligt!! Men det gör ju inget, för det är ju det vi gillar bäst. Give me blåbärspaj!



Jag var och slingade och klippte håret vid tio imorse, tog ca 1 ½ timme och jag blev helnöjd. Nu är jag mycket ljusare än tidigare, mitt hår har fått en vårstyling. Efter det tog jag en runda på stan, köpte ett par dösnygga ljusa jeansleggings och ett korallfärgat linne på VILA och sen en del mediciner som jag behövde hämta ut.

Idag är det pappas födelsedag. Ska överraska honom senare med att vara hemma på Vickelby när han kommer hem. Har köpt en lite present till honom.

Dags att diska?
åhhh nej jag vill inte



PUSS

Älska livet

och livet älskar dig <3

Sitter här och myser framför TVn, det är dubbelavsnitt av Desperate Housewives idag. Och ni som känner mig vet att det är en av mina absoluta favoritserier, och även om jag har sett dessa avsnitt så tycker jag det är lika roligt i alla fall.

Imorgon är det pappas födelsedag, jag ska nog köpa något litet och åka ut på kvällen. Han ska på något med jobbet efter han slutat jobba så han kommer inte hem förrän efter sju. Blir en liten stund, men det är alltid något. För ett år sedan låg vid på hotellet i Arlanda stad och skulle sova för att tidigt nästa morgon flyga till Egypten. Här kommer lite Egyptenbilder:
    
       
     
 
     

Mina älskade föräldrar <3


PUSS

Vart tog solen vägen?

Det vackra fina soliga vädret är som bortblåst, känns som det snart ska börja regna eller något sånt. Men det är väl så, vädret har sitt omlopp. Det ska regna, det ska snöa och det ska vara soligt. Tyckte bara att det var sååå underbart med vårsol.

Har jobbat idag ( 0730-1700 ) , det gick bra fast det var körigt ett tag där mitt i lunchrusningen. Och två sjukanmälningar blev det idag med, men det fixade vi ju till.

Imorgon blir det att fixa iordning håret hos NiklasBarberarn. Ska bli slingor i mitt hår för att ljusa upp det. Hoppas det blir bra bara.

Nu blir det promenad med Elin . . .


PUSS

Vårkläder till bloggen

eller vad ska man säga?

Detta blir bloggens vår-outfit 09 !

Vad tycks?


Kände för något nytt, kände för en förändring. Så nu blev jag iaf lite nöjd, kanske blir någon lite ändring på textfärgerna. Men nu ska jag alldeles strax diska upp disken och sen i säng och sova.

Idag skulle morfar fyllt 70 år. 13 april 2009, jag hoppas att han har en förbenat härlig 70årsdag i himmelriket med en stor jordgubbstårta. Men det är jag nästan säker på att han har. Årsdagen närmar sig med stora kliv. Jobbigt? Jaaa . . .

Imorgon ska jag jobba hela dagen igen, inte lika gött som idag med massa OB hela dagen. Men det får väl gå. På kvällen är det innebandy med MAXarna som ska med till Bollnäs på MAXturneringen. Den 11 maj gäller det.


 


GODNATT


Påskafton

Idag är det påskafton, vilket betyder påskbord med familj och mormor, farmor och Sven. Vädret är strålande och då kan inte dagen bli mer perfekt.

Jag vet inte hur jag gör ikväll, om jag ska in till mig eller stanna kvar här utanför stan med familjen.  Men i vilket fall blir det mys ikväll. Vi får se vad det blir.

Igår provade jag skorna jag tyckte va fina, men de var inte så fina som jag trodde. De var inte alls Nathalie liksom. Så jag hittade ett par vita tygskor på MQ och en tröj/jacka som är blå med vita prickar. Påskpresent till mig själv.


Ett år sedan på båtutflykten till korallreven. Egypten 08.



PUSS

Långfredagen

Idag är det en låååång fredag. Jag är på bättringsväg och ska testa att hänga med mamma och syster till MAXI och handla. Måste ju kunna gå ordentligt innan jag är tillbaka på jobbet, så det är bara att försöka.

Ikväll blir det nog att va med familjen igen, sover nog över här i natt med. Så det blir familjemys ikväll också, men mamma och syster somnade ju till filmen igår. De missade verkligen något, HAIRSPRAY va ju skitbra. Blev så glad av att se den filmen.

Dags att sticka och handla och göra ärenden, jag ska prova de där skorna också ( se om de passar mig ).



PUSS

Magont

vilket skit det blev igår när jag skulle jobba. satt och tjöt och vred mig i smärtor på jobbet innan jag skulle börja. försökte ringa förgäves till kollegor för att hitta en inhoppare. min chef Jocke skulle jobbat mitt pass men Chris ringde upp igen och sa att hon kunde jobba, min räddare i nöden. är oerhört tacksam för att ni som har ställt upp och jobbat istället för mig har gjort det.

jag har både besökt akuten ( igårkväll ) och kvinnokliniken ( idag ). på akuten så tycker jag de nonchalera mig, hade fortfarande ont när vi åkte hem. de kunde inte känna något, men inget blodprov togs heller. utan jag fick snällt åka hem och ta ipren innan jag somnade. men imorse när jag vaknade så ömmade magen fortfarande och gjorde ont när jag va uppe och gick. så idag åkte jag och mamma in till kvinnokliniken för att utesluta att det var något fel med "livet där under". de kunde inte hitta något.

det blev bara att åka hem igen, men innan åkte vi hem till mig för att hämta lite kläder och så. nu blir det taco ikväll med familjen och så får vi se om jag blir kvar hela påsken.

här ska ni få se ett par skor jag vill ha:

WARP Terri W Leather från STADIUM ( 399kr )



PUSS

me love SOL

Att vakna upp och känna solens strålar sippra in genom rullgardinen, det är värdefullt och underbart. Precis så var det när jag vaknade vid åtta imorse. Jag låg i sängen rätt länge innan jag gick upp, tyckte att jag kunde unna mig själv det för jag har varit tvungen att gå upp tidigt hela helgen. Så vid tio ungefär gick jag upp och satte mig i soffan och slöglodde lite på Ugly Betty & Greys Anatomy som gick på Kanal5.

Nu har jag precis ätit en liten men god fukost: två rostade mackor, juice och en mugg te

Idag ska jag jobba stängning, men innan det ska jag till det härliga Ungdomshälsan ( gamla ungdomsmottagningen ) och hämta ut ett nytt recept. Det är attans att man måste gå dit varje gång man behöver nytt recept, tycker att man bara borde kunna ringa som med mina astmamediciner.

Kanske går förbi Myrorna när jag ska ner till Ungdomshälsan, kan ju hitta något fint man vet ju aldrig. Tänkte mig någon vårig outfit till helgens bravader.

Nu är det dags att diska och vika tvätt innan jag ska ut i det härliga vädret!!


Min underbara vän Rahma som är såååå saknad av mig <3

PUSS

Nyduschad

Nu sitter jag här i soffan, nyduschad och har precis ätit kvällsmat ( lite mackor och oboy blev det ). Har precis sett färdigt Familjen Annorlunda, jag tycker det är rätt komiskt det där med att ha sååå många barn. Skulle nog aldrig vilja ha det själv men i alla fall i två familjer lyste det kärlek om föräldrarna och då blir man så glad. Barnen verkar ju ändå må väldigt bra.

Jag är ganska trött även ikväll, men det är inte undra på eftersom jag har jobbat så mycket på sistone. Ändå har jag mycket energi och vill jobba ännu mer. Jag blir så sporrad av det.

I min mysiga lägenhet är något stökig just nu, vilket jag ska åtgärda imorgon. Massa rena kläder att vika och lägga in i garderoberna och ett berg av disk att diska. Men som sagt så ska jag fixa till den lilla detaljen imorgon. För jag trivs ändå bäst när jag har det rent och snyggt.

Till helgen blir det partyparty, närmare bestämt påskafton. Dock ska jag jobba ( ett pass som är omöjligt att byta/få bort ) innan, till 21.15. Men jag får ta med mig bag in boxen och börja redan där. Ska i alla fall ut med LisaE och det ska bli riktigt kul.

Bjuder på partybilder från förra helgen:
        
     
  

Veckoslut

ett veckoslut fyllt med jobb jobb jobb

tråkigt att säga, men hinner inte skriva här så mycket. Ska försöka bättra mig för mina trogna fååå läsare.


PUSS


SOL

Så underbart väder det har varit de här sista dagarna. Jag blir på så bra humör då, men vem blir inte det? Våren är här, det märks på att Halvars har öppnat. Måste ta mig en glass där inom de närmsta dagarna.

Jag har äntligen hittat den vårjacka jag vill ha, fast den är svart men det gör inget. IM HAPPY!

Sofia och jag tog en spontantur på stan och fikade på Fräckas. MYS!



BILDER FRÅN TRYSIL
        

     
     



Vi hade en underbar vecka i Trysil !


RSS 2.0