Solen strålar

fantastiskt utanför mitt fönster. Skulle helst av allt bara vilja va ledig idag och ligga på en filt i det gröna och njuta till fullo. Nu måste jag istället äta frukost och göra mig iordning för jobbelijobb 12-20. Hoppas den här dagen går fort så jag får träffa min älskling.

Imorgon har vi inga planer men det kommer säkerligen bli bra ändå, men på lördag drar vi till Norrköping någon gång under dagen tror jag och sen firas syster på söndag. Jag stannar i Norrköping tills tisdag runt lunch någon gång, sen åker jag hem och förbereder mig för en god middag tillsammans med Daniel för att fira vår 1-årsdag.

Idag är dagen då jag ska få ett besked. Hoppas att de inte har glömt bort mig... Är lite orolig för det i och med allt styr sist.


Dags att äta frulle kära vänner.


KRAM

Äntligen soool

på en av mina lediga dagar. Ska nog inviga mina nya jeansshorts jag köpte på MQ förra veckan. Äntligen hittade jag ett par som satt som smäck. Jag blev jätteglad, för jag har inte hittat några som satt så bra som de här.

Dags att skynda innan jag drar till Mathilda (som är hos sin mamma o tvättar ). Där ska vi äta lunch och njuta av vädret hoppas jag. Tänkte köpa med mig någon god efterrätt, kan ni gissa vad?

Efter lunchen ska jag vidare in till stan och inhandla present till syster som fyller 18 år på lördag (jag vet att jag tjatar men lillan har blivit stor och jag kan inte riktigt fatta det).



HEJ SÅLÄNGE!

Midsommarvecka

Nu är det midsommarvecka här i landet. På torsdag kommer det förmodligen vara mycket trafik på vägarna och många som stannar och äter hos oss på MAX runt om i landet. Det brukar vara en av de mest hysteriska helgerna på året på MAX. Eftersom jag jobbar på torsdag (dagen före midsommarafton) så förväntar jag mig full rulle.

Innan midsommar ska jag hinna med att träffa Mathilda och Frida och sen jobba ännu mer. Midsommarafton har jag och Daniel inte så mycket planer men förmodligen blir det att vara med svärföräldrarna och sen åker vi förmodligen neråt Norrköping under midsommardagen. Hoppas på att svärfar tar oss på en båttur inne på Stockholms vatten på midsommaraftonenes förmiddag.

Innan veckan är slut så kommer jag ha fått ett besked som är arbetsrelaterat, det känns skönt att väntan snart är över. Antingen har jag något att se fram emot eller så "bryter jag ihop" och kommer igen. Är inte lika nervös som jag varit tidigare, känner ingen press längre.

Imorgon om en vecka firar jag och Daniel 1 år tillsammans, känns otroligt speciellt. Vi kommer nog att gå ut och äta och bara rå om varandra.


Dags att göra sig iordning för jobb, ännu en kväll.


KRAM

Pannkaksfrukost!

Dagen till ära, kronprinsessbröllopet till ära, serveras det pannkaksfrukost för mig själv här hemma. Står och steker de underbara pannkakorna just nu. Daniel har redan stuckit iväg på en fotbollsturnering och missar den storslagna frukosten här hemma. Jag har även skurit upp två sorters melon att avnjuta efter pannkakorna.

Efter frukosten ska jag göra mig iordning och bege mig till svärfar och svärmor för att umgås en stund innan jag måste bege mig till jobbet för ännu ett kvällspass.

Nu är det bara en vecka tills lillasyster blir 18 år. Pirrigt pirrigt! En av presenterna är klara men har ännu inte anlänt, hoppas den hinner komma i tid. Det är ju svårt att köpa något till en 18-åring faktiskt, hon har ju inte sååå många önskningar. Får väl använda min fantasi helt enkelt, kläder går ju alltid hem.



Ha en trevlig lördag i denna kronprinsessbröllopyra!



KRAM

Jobbarhelg på ingång

Jaha då va det jobbarhelg på ingång för min del. Hoppas på dåligt väder, så jag för en gångs skull kan få känna att det är värt att jobba när alla andra är lediga. Det verkar som det kommer att slå in den här gången faktiskt. Hoppas på att det inte blir en kaoshelg utan att man kommer känna sig som människa efter den här helgen.

Jag ska fixa mig lite och sen bege mig till jobbet och äta lite käk innan jag börjar mitt kvällspass. MAX-mat älskar man och hatar på samma gång, när man har matlåda vill man ha MAX-mat och tvärtom. Men idag ska jag ha min unnardag.

Ikväll kommer älsklingen vara vaken när jag kommer <3


Dags att få fart på dagen tycker jag ;)



KRAM

Jag måste ta för mig här i livet

Jag har berättat för vänner i min närhet att jag inte mått bra den sista tiden. Varje liten liten motgång har fått mig att nå botten. Det känns som en lättnad att få ur mig det, som att jag kan andas igen. Det känns underbart! Jag ska göra mitt allra allra bästa för att inte ramla ner på botten igen.

Den största insikten jag fått under de senaste dagarna:

Jag måste ta för mig här i livet!


Om jag inte tar för mig kommer jag heller aldrig få tillbaka något eller heller inte komma någonstans i livet. Jag måste visa vem jag är: Den glada och roliga tjejen som bor i mig som sprudlar av energi och positivitet. Jag måste börja leva mitt liv och inte hänga upp mig på småsaker som får mitt liv att vara riktigt surt.

Jag måste börja vara mig själv igen!



Nya tag?

Jag har beskrivit livet som en bergochdalbana tidigare och kommer fortsätta att göra det.

Det gäller bara att topparna och dalarna inte är så höga och låga, att inte förvänta sig för mycket utav livet. Det är svårt och något jag alltid försökt att jobba på men inte så lätt alltid. Det gäller att plana ut bergochdalbanan lite så det inte är så många "stup" och "loopar" i livet.

Jag ska försöka se det positiva i mitt liv, vad jag har. Ta bort fokus på det negativa, det jag inte har.

Livet är inte lätt att leva men man kan underlätta lite för sig, inte ha så höga krav på sig som gör livet surt. Eftersom jag alltid varit sådan som satt upp väldigt höga krav på sig själv så vet jag precis vad jag pratar om. Under min gymnasietid pressade jag mig själv väldigt många gånger, fick verkligen kämpa för mina betyg. Satte oftast upp ett ouppnåligt mål, det vill säga att mitt mål var ett högre betyg än vad som var möjligt för mina förutsättningar. Jag har nämligen inte något speciellt läshuvud men är det något som intresserar mig mycket så visar det sig i resultatet väldigt väl. Det är bara att inse att jag är mer praktiskt lagd.

Om en månad går jag på två veckor semester, det ska bli underbart. Innan dess så har det varit midsommarhelg och min syster har fyllt hela 18 år. Tänk att lilla NicoPico har blivit stor och snart myndig, dessutom får hon gå ut på krogen (SHIT!). Jag och Daniel firar ett år om lite mer än två veckor. Jag hoppas att den här sommaren blir minst lika underbar som förra sommaren.


POSITIVA TANKAR!

POSITIVA KRAMAR!

Ett inlägg som betyder

Bergochdalbana. upp så fort och ner lika fort igen.


När glädjen var så stor så kom verkligheten ikapp. Glädjen utbyttes med besvikelse och tårar. Livet tog ännu en vändning och pannkakan vändes igen. Glädjen kom tillbaka men inte i lika stor utsträckning som sist. Suddigt och halvt ovetandes om varför allt kändes som bara en klump i magen.

Besvikelse av annat, sådant som är det viktigaste i livet men ibland så känns inte så fallet lika ömsesidigt. Ibland känns det som om försummelsen är för stor. Önskar jag offrade lite mer, men så ibland känns det som man offrar lite mer men får inget i gengäld och så har man gett upp igen.

Vågar inte säga eller tänka för ofta att saknaden är oerhört stor. De människor som ställer upp i vått och torrt finns 18 alldeles för långa mil ifrån mig medans jag har min livs stora kärlek alldeles nära. Kan man få båda? Lär man sig någonsin att leva med det?



Jobb och karriär

Vänner och relationer

Familj och kärlek



Ni förstår vad det handlar om. Alla som läser mellan raderna förstår. Ensamheten är så stor.

Livet i en storstad, är inte alltid det lättaste. Speciellt inte när man nästan alltid jobbar när alla andra är lediga. Hur skaffar man vänner i en stad full av upptagna människor? Hur vårdar man relationer med människor som redan är mitt uppe i sina liv, med vänner, pojkvänner och andra realtioner?

Önskar livet vore lätt, men det är det inte.


Jag kan älta i evighet, men nu sätter jag punkt.

Fruktig frukost!

img_0239 (MMS)

Fruktig frukost!


Är inte livet underbart?  En skål med jor...

img_0229 (MMS)

Är inte livet underbart?  En skål med jordgubbar och mer finns att hämta i kylen, det bästa som finns enligt mig "jordgubbsälskaren". Jag ska njuta av varenda gubbe. MUMS!


Jag har blivit helt into VitaminWell-dryck...

img_0228 (MMS)

Jag har blivit helt into VitaminWell-dryckerna. Har provat Care, Focus och Everyday än så länge. Det var min Systeryster som fick mig att smaka när hon var häruppe i Sthlm för en månad sen ungefär.  Är det någon som också tycker dessa vitamindrycker är goda? Pusselipuss


RSS 2.0