MYSKVÄLL

med Elin Pelin hägrar ikväll vill jag lova. Ska bli härligt att hon kommer och håller mig sällskap denna fredagskväll, efter en hård arbetsvecka som inte är slut än ( jobbar tills onsdag nästa vecka ). Jag ska bjuda henne på tacogratäng med ostchips till. Kom på att jag glömde köpa grejer till sallad, men ska göra gurk- , morots- och blomkålsstavar med dip till som vi kan ha till Let's Dance så det gör kanske inte så mycket. Har köpt vindruvor också.

Jag somnade här på soffan förut och va skittrött, vaknade vid halv sex och insåg att jag va tvungen att slänga mig i duschen för att hinna laga mat innan Elin kommer vid 7. Så nu ska jag slänga på mig några kläder och fläta håret, det får bli en riktig myskväll utan smink eller tillfix från min sida. Skönt att slippa det när man har smink varje dag på jobbet.

VEM åker ut i LET'S DANCE?

Jag hoppas Morgan och Magnus är kvar i alla fall!!



PUSS

PANNKAKOR

Det blev pannkakor idag istället. Mina älskade pannkakor med mosade jordgubbar med socker på. Jordgubbar är också något som jag relaterar till morfar, han var galen i jordgubbar. Han och mormor åt jordgubbar ständigt under jordgubbssäsongen. Man visste alltid vad man skulle få när man kom en sommarkväll till mormor och morfar.

Såg lite av det sena Kvällsöppet med Ekdahl igår, de debatterade aborternas orsaker och skäl. Anledningen till detta var att det uppdagats att en kvinna i Eskilstuna gjort två aborter på grund av att barnets kön var "fel", hon ville inte ha en dotter. Detta tycker jag är helt absurbt, hur kan man välja bort sitt eget barn för att det är en flicka och inte en pojke? Det är väl könsdiskrimingering på hög nivå, eller har jag fel?
 

Läs mer här 

Skulle vara intressant att höra ER åsikt om detta ämne!!!


Latmasken

Ja den lilla latmasken har kommit fram inom mig. Jag orkade inte laga pannkakor, får bli imorrn. Så det blev mackor och oboy. Disken tar jag efter jobbet imorrn för jag måste komma i säng tidigt idag, är sjukt trött.


Redan kväll?

Den här dagen har gått riktigt fort. Det är redan kväll och jag har inte hunnit laga mat än, jag har städat toaletten ordentligt tills nu. Det är riktigt äckligt att rengöra duschavloppet, verkar dock vara något fel med det för det stannar kvar vatten ( det rinner inte undan liksom ). Eftersom jag har långt hår så samlas mycket hår i avloppet då jag duschar.

Tänkte laga lite pannkakor till kvällsmat, gott? JAAAA! Om ni frågar mig alltså. Så blir det mosade jordgubbar till det, det är såååå gott. Pannkakor är något som symboliserar Nathalie, det kan mina vänner intyga. I LOVE PANNCAKES <3

Imorgon går jag öppning igen som jag gick idag och igår. Det är skönt att komma hem tidigt men jag är så trött då. Undra om jag ska ta ett pass imorgon på Friskis&Svettis, medel 75 vid 19.15? Jag tror i vilket fall att jag ska träna, det vill jag faktiskt.

Dags att diska och laga mat, panncakes it is ;)


PUSS

Kungligt bröllop 2010

Kronprinsessan Victoria får till slut sin Daniel Westling, som blir prins av Sverige.

Jag tycker att det är kul att de äntligen har förlovat sig och ska gifta sig. Kungen och statsministern har gett sitt godkännande. Jag är glad att vi har ett kungabröllop att se fram emot nästa år. De är så fina tillsammans.

De passar så bra ihop. Fina drag båda två.


VAD TYCKER NI OM FÖRLOVNINGEN?



Idag ska pappa komma och möta upp mig och så ska vi köpa skiddressen som är undanlagd. Efter det blir det träning på Friskis&Svettis, det är ju Aerobics basic idag och jag kan äntligen gå. Ska bli kul att gå igen, har längtat efter det.

Borde egentligen städa nu men känner mig väldigt seg efter jobbet. Men ska hinna dammsuga innan jag möter pappa och sen är det bara toaletten kvar. Det är ju så skönt när det är klart, det är rent och luktar gott.


PUSSPUSS

Jag räknar ner till Trysil

18 dagar kvar tills vi ( hela familjen Karlsson och hela familjen Nilson ) åker till Trysil för en veckas skidåkning.
Vi kommer alla att älska hela veckan!


Nu har jag lagt natthelgen bakom mig och den gick hur bra som helst. Jag och Chris tillsammans med de andra tjejerna på fredagen och lördagen och sen körde vi själva på söndagen. Vill ge tjejerna vi jobbade med mycket credd då de jobbade på väldigt bra och detta underlättade för oss.

Natthelgen kan man summera som väldigt bra, allt gick smärtfritt.

Nu är det ny vecka och nya möjligheter. Jag ska börja veckan med att träna, hinner jag städa också ( hihi, jag och min städning ) ? Får väl ta lite idag och lite imorgon, ska förresten hoppa in och jobba imorgon. Behöver verkligen pengarna, hur kan man ha det så tjärvt?

Igår var jag ute hos familjen på söndagmiddag innan jobbet. Det är så härligt att få komma "hem" och bara vara lite. Sen att pappa kom med världens överraskning gjorde ju inte saken sämre direkt. Han ska köpa en ny skiddress till mig inför Trysilresan. Det hade jag aldrig kunnat tänka mig, jag är så glad att jag svävar på moln just nu.

Så vid tolvtiden idag gick jag ner på staden och tittade, provade och lade undan den skiddressen jag och pappa såg på Stadiums hemsida. Här är den, fast man kan inte riktigt säga att färgerna är som i verkligheten:
   
Det är ju två av mina favoritfärger också, rosa och brun. Den kommer bli perfekt!

Nu är det dags att äta något så att jag orkar med träningen med Sofia och Emelie vid 16. Medelpasset som ingen av dom tyckte om första gången de var på det ( hahahaha ), jag blev så förvånad när Sofia sa vilket pass de skulle på.


PUSSELIPUSS

Lugnet på MAX

Jag jobbade natt natten som var och det var sååå lungt. Kändes som att det var en lugn eftermiddag innan middagsrusningen. Det kom in lite folk då och då men ingen kö någon gång. Lugnet på MAX infann sig igår och det kändes tråkigt, jag var laddad för kö, rusning, fyllerusch, you name it.

Jag hoppas att denna lördag har mer att bjuda på i fylleruschväg än igår. Jag vill stå där i grillen och svettas och stressa, det är mitt jobb jue. Tur att vi är ett så härligt gäng som jobbar, tjejligan säger jag bara.

Imorgon bjuder familjen mig på söndagmiddag. Skönt att inte behöva tänka på vad man ska äta när man vaknar imorrn utan någon kommer och hämtar mig här inne i stan och skjutsar in mig tills jag börjar jobba igen. Undra vad det blir för gott, det brukar ju alltid bli goda söndagmiddagar när mamma och pappa står för maten.

Dags att springa ner till Apoteket och köpa Ipren, de va visst nästan slut och det är såna tider då jag behöver dem för min speciella jobbiga månadstagliga magont.



PUSS

GO US!

Ja GO NATHIS&SOFIA som tränade idag. WIHU!

Ska laga pasta carbonara nu och ha gott vitlöksbröd till. MUMS!

Sen ska jag ner till jobbet och jobba natt 20-5.30, kom förbi och va partyglad vettja!


PUSSELIPUSS!

NY DESIGN!

Vad tycker ni om min nya design på bloggen?

Liiiiite mer färg
Liiiiite mer vår


Vore kul och vet vad ni tycker? Blir ni glada/ledsna när ni kommer in på den? Är det för mycket?



PUSSPUSS

Skjuta upp saker och ting

Jag är bra på att skjuta upp saker och ting. Jag vet jag vet jag vet, jag måste bli bättre på detta. Nu har jag skjutit upp min städning igen, jag började re i alla mina papper som legat överallt i massa lådor runt om i lägenheten. Sen har jag plockat bort från lite hyllor i garderoben i hallen så nu har jag fått plats med lite bakgrejer, kakor och förvaring längst ner för hushålls- och toalettpapper samt läsk. Det var väl bra?

Ta en titt på min ordning i garderoben:



Sen tog jag lite andra trevlig bilder:
     

1. Min fina 4stänglade orkidée som jag fick av mormor <3
2.
Vackra rosa tulpaner jag unnade mig när jag storhandlade i måndags
3. Vackra vädret bortanför husen, tagen från mitt fönster

Jag sätter inte igång med någon städning nu utan plockar lite och sen tar jag städningen på måndag eller tisdag då jag är ledig. Ibland får man lov att skjuta upp städning lite. Jag har ju ändå varit duktig idag tycker jag, fått ordning på alla papper och betalat räkningar.

Snart ska jag och Sofia på ett MedelPass med MarieK, hon va bra sist jag gick på hennes pass. Så det ser jag verkligen fram emot. Är kul att gå med någon också när man ska träna, Sofia är ett utmärkt sällskap. WIHU!


PUSSELIPUSS

Byggarbete pågår!

här på min blogg pågår ett litet byggarbete som ni ser. det är inte klart än utan är under ombyggnad.


Styvmorsviolen betyder något alldeles speciellt för mig, därför är den inte bara "ditsatt" på min header bara för att. Min morfar var norrlänning, han trivdes bäst uppe på Räfsön strax utanför Nordingrå och det ligger i landskapet Ångermanland som har landskapsblomman styvmorsviol. I stugan uppe i Norrland hade mormor och morfar massa träsniden med styvmorsvioler målade på dem.

Styvmorsviol för mig är morfar, det är morfar som välplacerats på min nya header.

En dag när jag vågar så ska jag tatuera in en styvmorsviol på foten, men än så länge så är jag så töntig. Men det måste kännas rätt. Det är en väldigt betydande symbol för mig.

Jag tänker på min morfar varje dag. Det är alltid något som får mig att tänka på honom. Det kan vara en låt, en händelse eller något som någon säger. Han lever kvar fast han inte finns här fysiskt. Jag älskar min morfar även om jag inte kan röra vid honom eller ge honom en puss på kinden. Jag är säker på att han ger mig en puss på kinden varje dag fast att jag inte märker det.


GODNATT

Torsdag = Städdag?

Idag är det städdag kan jag lova er, hahaha i alla fall inuti mitt huvud. Men den har inte börjat än för jag är lite lat av mig idag, känner inte för något idag egentligen, funderar allvarligt på att städa imorrn men det är ju dumt för jag går på natten vid åtta då. Men jag känner mig så jävla seg idag att jag inte orkar något typ.

Jag vet inte varför jag är så trött men jag är det bara. Tror jag tar tag i städningen imorrn och plockar bara undan lite idag. Ska lägga mig i soffan och kolla på något roligt antingen på TV eller DVD.


PUSS

GODNATT!

Nu har jag suttit med bloggen ca en timme för att försöka mig på något nytt, men jag blir inte nöjd. Så det får vara kvar så som det är så ska kanske försöka någon annan dag. För nu är jag så trött så trött. Ska bara skriva en lista över vad jag ska göra imorgon, det är en del kan jag lova er.

Var riktigt skönt att träna idag även om jag inte gillade passet överhuvudtaget, så det blir inte att gå någon mer gång på det här passet med den här ledaren. Men kul att träffa Sofia, lite skitsnack hann vi med <3

Dags att stupa ner i sängen. Men först bjuder jag på en bild där jag poserar tillsammans med min bästa vän Elin. Det var i höstas/vintras när Rahma var och hälsade på hos mig.


Same skirt different people <3



GODNATT

Frukost väntar

Nu har jag precis duschat och ska äta frukost för att sedan ta mig till mitt jobb, börjar vid elva.

Ser fram emot dagens träning!


PUSSELIPUSS

Sängen väntar på mig

Kom hem från jobbet för en stund sen. Dags att duscha, diska och gå o lägga sig, roligt när man kommer hem vid tjugo i elva på kvällen ( NEJ! ). Men det är skönt när man vaknar på morgonen och inte har någon smutsig disk som väntar på en.

Imorgon väntar jobb: 11-16.45 . Sen blir det träning med underbara Fia. Sen tror jag nog att det bara blir en lugn kväll efter träningen för på torsdag så är jag ledig och ska städa, wihu! NOT!

En röst om Familjen Annorlunda som visas på TV4 på måndagar klockan 20
Såg en stund på Familjen Annorlunda igår, shit alltså. Jag har ju min åsikt om det hela. Jag tycker att det är alldeles för mycket barn när man har tio stycken. Sen kan man ju inte rå över om man skaffar sitt tredje och får trillingar, det kan ingen stå till svars för. Men att skaffa tio barn, hur tänker man? De erkänner ju själva att de inte har tid med att passa barnen, hur har de då tid för alla? Det har de ju inte. Barnen får  passa varandra, vilket innebär att barnen inte får vara barn som de ska, utan måste ta ansvar redan i ung ålder. Ett visst ansvar är bra men inte på det sättet de lägger ansvar på barnen. Man ska ha så många barn man har tid för och råd med.


Bild lånad från TV4.se

Sen finns det ju situationer som uppstår, så kallad dina/mina/våra barn då man blir sambo med en ny man/kvinna som har barn och en själv har barn samtidigt som det skaffas nya barn. Jag kan nog inte ha bara en åsikt om det hela, för ibland kan man påverka antalet barn genom att inte skaffa fler men är det redan många barn genom att båda har barn blir det svårt att ändra på det. Dock tycker jag att man ska tänka på barnens situation också, som jag tror att många föräldrar glömmer när de ger sig in i nya förhållanden.

Dags att ta sig en dusch och en liten kvällsmacka, är ju hungrig igen. Tar nog disken innan jobbet imorrn istället. Är så himla trött och behöver sömnen.


PUSS


Tisdag

Att folk tar åt sig då mycket av en kommentar på deras blogg, det trodde jag inte. Samtidigt som jag fötydligade att jag kunde ha fel, men vissa tar visst åt sig mer än vad de behöver. Läser den nämnda bloggen dagligen och tycker tjejen skriver på ett roligt sätt men hon tog visst väldigt illa upp angående det jag skrev. Jag hoppas hon förstår att ingenting var illa menat. Tyvärr reagerade hon på ett sätt jag inte trodde hon skulle reagera på. Så om hon läser detta så ber jag om ursäkt, för något som egentligen aldrig var illa menat. Det var ju inte så att jag skrev anonymt . . .




Idag är det tisdag och jag jobbar 15-22. Se vad denna dag har att bjuda på. Hade visst lite sömn att ta igen, satte klockan på åtta men vaknade inte förrän halv elva efter att jag somnat om. Ibland blir man lite trött på sig själv, men men nu är jag utvilad.

Imorgon blir det ett PulsMedel-pass med SofiaKB på Friskis&Svettis. Det ska bli kul att träffa henne igen och träna lite tillsammans. Alltid kul att träffa Fia liksom. Så vill jag höra allt från helgen, eller från lördagen kanske jag ska säga.

Är ledig på torsdag så funderar på att höra med Elin vad hon har för sig, om vi ska ta o ses lite. Måste dock städa lite här hemma. Ett måste eftersom jag lade städandet på hyllan förra veckan. Kan behövas en storstädning denna vecka, blir skönt eftersom jag jobbar natt hela helgen.

Dags att äta riktigt sen frukost. Risgrynsgröt och smörgåsar, thé och nyponsoppa/juice. Breakfast, here I come!



PUSSELIPUSS


Söndag

Jag har haft en underbar söndag ute i Skärblacka!

Jag åkte ut till mormor vid halv tre-tiden, då vankades det mat. Jag och systeryster bjöds på fläskfilé med curry och ris, sen blev det fika med mina muffins, vaniljhjärtan och chokladhjärtan. Jag var proppmätt efter allt detta. Efter det gick jag och syster hem till Vickelby och kollad lite på TV innan mamma och pappa kom hem, så fick jag träffa dom också. Åkte hem med bussen vid strax efter nio.


Inför veckan som kommer:




Nu väntar sängen så jag orkar imorrn. Taggad är jag i alla fall!


PUSS

Alla hjärtans dag <3

Därav är headern annorlunda. Ni som finns med i något hjärta betyder något speciellt för mig <3

Jag behöver inte skriva ner några ord, ni vet vad ni betyder för mig!

ÄLSKAR ER!

Singel eller par?

Jag läste nyss ett inlägg på Isabellas blogg som handlade om hur Sex And The City och Desperate Housewives har påverkat våra livstilar. Jag måste säga att man kan uppfatta inlägget på många olika sätt då Isabella bara ger sin syn på det hela. Visst tycker man att den livstil man själv har är den rätta, eller i alla fall vill man tro det.

Sex And The City är den serie som på 90-talets slut förändrade synen på kvinnors förhållande till män och förändrade synen på att kvinnor levde som singlar och hade tillfälliga sexpartners. Jag älskar serien på alla sätt och man kan lätt identifiera sig med karaktärerna i serien.



Carrie som under hela seriens gång träffar Mr Big till och från. Han sårar henne, men hela av-och-på-förhållandet visar hur svårt det kan vara även när man verkligen tycker om någon.

Charlotte som tror på att det finns en som är menad för varje människa och alldeles för lätt blir kär i kärleken. Hon är beredd på att ändra på sig själv för att hitta den rätte. Hon är pryd med dejtar väldigt mycket tills hon hittar sin rätte, Harry.

Samantha som är sexgalningen i gänget och behandlar män som förbrukningsvaror i sängen. En man som kan ge henne flera orgasmer är guld värd, men så fort de blir det minsta kärleksfulla är hon snabb att vända klackarna mot ett annat håll. Men hon mjuknar efter att hon själv inser att hon blivit kär, exempel på detta är James och Smith.

Miranda som arbetar hårt som advokat och försöker få till ett fungerande sexliv. Blir oväntat gravid med Steve som lever på olika håll men slutar tillsammans, gifta och lyckliga.


Jag tycker det är väldigt bra att det finns en serie med detta perspektiv, för det gör det mer tillåtet och accepterat i samhället att leva ett sådant liv. Alla hittar inte den rätt när man 20 år utan hittar denne när man är 40.


Desperate Housewives har också fört med sig en syn på kvinnors livstilar, hemmafrun i förorten. Hela serien är väldigt välgjord och bra för det stämmer in på många förorter, fast då kanske inte så allvarligt som det spelas upp i Desperate Housewives.



Bree som är hemmafrun som lagar perfekt mat, har ett perfekt hem och en perfekt familj, allting ser perfekt ut på utsidan men på insidan håller allt på att rasa samman.

Gabrielle som är den glamourösa hemmafrun som inte känner någon längtan efter barn och familj utan tycker att hon och hennes man är lyckliga som de är.

Lynette som ser hemmafru-skapet som ett fängelse, hon är fast hemma med barnen. Det enda hon vill är att komma tillbaka till sitt jobb och ut i verkligheten igen.

Susan som är en hopplös romantiker, blir förälskad i nyinflyttade grannen och det går många turer mellan dem innan de finner varandra.


Jag ser så mycket likheter mellan dessa serier, men också såklart många olikheter. Jag känner att dessa serier tillåter mig att vara som jag är, den singel jag är idag och förhoppningsvis den mamma med familj jag kommer vara i framtiden.

Jag är just nu fast i singellivet och har inga planer på att avsluta det, för jag träffar inte någon. Jag trivs med livet och är glad att jag är fri just nu, för jag vet inte riktigt vad som kommer att hända i framtiden gällande jobba osv. Hittar jag någon så hittar jag någon.

Jag tycker det är kul att prata med mina vänner om de senaste killarna vi träffat och hur allt var med honom och vad som var fel på honom. Jag kan förstå att det inte är det man pratar med sina vänner om när man har pojkvän/sambo, men det känns väl ganska självklart att man pratar om det om man är singel, eller? Känns ganska segt att deppa ner sig med ett samtal om att man aldrig träffar någon som känns rätt.


Det är helt enkelt två skilda saker att vara singel eller att ha pojkvän/sambo, det är två skilda liv. Jag tycker vi ska acceptera varandras olikheter. Nästan alla strävar vi efter tvåsamhet och familj, men vissa har svårt att hitta rätt.


TACK FÖR ATT NI LÄSTE!

Fredag

Fredag är här igen. Jag har precis ätit lite sen frukost i form av flingor ( RedBerries ) med mjölk och mina goda muffins + ett glas juice. Inte varje dag man proppar i sig två goda chokladmuffins med mintkrokant och dumle i, lyxigt!

Jag börjar jobba 16.30 och jobbar till 21.15, innan det ska jag förbi systemet och inhandla morgondagens vin. Skulle behöva städa idag med men det tar jag en annan dag för jag e så otroligt seg i huvudet.


PUSS

Powerwalk runt strömmen

Nu har jag varit ute på en promenad a la powerwalk runt strömmen i rask takt. Det var riktigt skönt med massa frisk luft och så lite motion. Tänkte släng mig i duschen och sen steka potatisbullar av potatismoset som blev över igår.

Träffade mamma en stund innan jag gick på promenad, hon satt med en jobbarkompis och smaskade på pizza. Men jag blev inte ens sugen, bra va?

Ser fram emot lördag, ska jag kanske inhandla lite vin? va ett tag sen som jag drack vin och sista tiden så gick inte vin och jag så speciellt bra ihop. Men det är ju gott!!!

Mormor sitter och väntar på att budgivningen ska ta slut, tror jag...? Jag vet att det är upp i 1 725 000 just nu. Mamma skvallrade. Jag älskar min mormor och hoppas hon får ut så mycket som möjligt för huset.



PUSSELIPUSS

GodmorgonGodmorgon!

Ny dag och nya möjligheter

Idag är det torsdag och jag jobbar stängning, börjar alltså 16.30. Just nu på morgonkvisten är jag inte så värst laddad för det, men det kommer senare. För just nu är jag väldigt morgonseg. Tänkte käka lite frukost och sen ta mig en dusch.

Vet inte annars vad jag ska hitta på idag, hade tänkt träna vid lunch men mamma kanske skulle titta förbi då så det får bli att träna imorrn.


PUSSHEJ

Att tro på sig själv

Att tro på sig själv är inte alltid lätt men jag har hittat rätt väg igen och tror verkligen på mig själv just nu. Jag har skrivit upp till trainee på jobbet och har massa möjligheter framför mig, möjligheter att utvecklas och få mer kunskap. Jag är mer taggad än någonsin för att göra ett bra jobb och lära mig så mycket jag kan.

Men det har ju inte alltid varit såhär. Efter en lång höst 2007 så gav jag upp min pågående utbildning till marknadsförare vid Kalmar Högskola. Jag hade väldigt länge tvivlat på utbildningen men kände ändå att jag klarade av det. Fick nya krafter under sommarlovet och ville verkligen fortsätta, men det kommer ett men.

MEN efter att blivit sjuk och missat allt för många föreläsningar på Statistikkursen så konstaterade läraren och jag att jag inte skulle kunna ta ikapp detta själv, då brast allt för mig. Det var då jag insåg att: varför kämpa för något jag egentligen inte brinner för eller överhuvudtaget vill?

Jag tog mitt förnuft till fånga och bestämde ett flyttdatum, en flytt hem till kära Norrköping. Ja det blev hem till föräldrarna men vad skulle jag göra? Inget jobb hade jag, i och för sig hade jag mitt extrajobb på ICA Maxi i Kalmar men de kunde inte ge mig mer timmar.

Helgen den 24-25 november kom mamma och pappa ner för att hjälpa mig att packa och städa lägenheten för att sedan ta farväl av Kalmar stad. De var riktigt underbara som kom ner och hjälpte mig mitt i att jag inte mådde allt för bra inombords. Min familj har alltid stöttat mig och hjälpt mig, vilket jag sätter högt värde på.

Hemma i Norrköping tog det ca två månader innan jag fick ett jobb, jobbet på MAX. Jag hoppas att jag om några år kan tittat tillbaka och tänka att min anställning på MAX är bland det bästa jag gjort för mig själv. Efter att jag börjat på MAX upptäckte familjen hur glad och uppåt jag helt plötsligt var. En helt annan Nathalie helt enkelt.

Nu har jag jobbat på MAX ett år, det här året har gett mig så oerhört mycket och jag hoppas de kommande åren kommer bli lika givande.

Jag skulle vilja säga med detta inlägg att: man måste ibland nå botten för att komma upp till ytan och vidare till toppen igen. Alla perioder i livet är inte som en dans på rosor, huvudsaken är att man inte ger upp utan fortsätter kämpa.


GODNATT KÄRA LÄSARE

Spontanitet

Jag gillar spontanitet mer och mer. Förut var jag den som behövde planera in i minsta lilla detalj, nu är det lösa balliner som gäller. Idag blev en sådan dag, eller kväll ska man nog säga. Efter att jag lagat mat ( köttbullar och potatismos med lingon ) så ringde Elin och frågade om jag ville gå på promenad med henne, och visst ville jag det!

Hade tänkt att träna idag, men det fick bli en långpromenad runt strömmen istället. Det var mysigt men lite läskigt nu när det är så mörkt, en bit av gångvägen runt strömmen är inte belyst och kändes extra läskig men vi hade ju varandra. Skönt med massa frisk luft, känner mig genast mycket piggare.

Jag fick så mycket energi att jag tror jag ska baka muffins, inköpte lite ingredienser till det: ägg, dumle och choklad. Resten har jag hemma i skåpen. Så nu ska jag göra mina underbart goda kladdiga chokladmuffins. Jag tror jag får bjuda Elin på fika någon dag, det var vad hon sa när jag nämde mitt muffinsbak.

Dags att diska upp disken som blev efter matlagningen och sen baka mina underbart goda muffins. Sen tror jag det blir en dusch minsann. Får inte glömma att fixa matlådan inför imorrn också, blir dagens mat men det gör inget för det är min favorit.


PUSSHEJ

Seeegast!

Jag är så seg idag, känns i hela kroppen. Det var nog bra med en ledig dag nu faktiskt. Skulle börjat tvätta vid 7 imorse men jag kände redan igårkväll att jag inte skulle klara det, men jag har ju inte börjat än. Dags att fixa till sig lite och sortera smutsiga tvätten för att springa ner och slänga i maskinerna.

Vad händer idag då?
- Tänkte laga köttbullar och potatismos! MUMS!
- Träna, PulsMedel vid 18.15
- Myskväll

Det känns så bra just nu. Med livet och jobbet och allt runtomkring. Jag trivs verkligen.

På lördag är det Melodifestivalen igen, deltävling 2. Jag hoppas jag får se det fast vi ska ut på lördag, jag är ju en melodifestivalnörd ( jag erkänner! ). Men det är något visst med det. Jag älskar hela grejen, fast jag önskar att mina ord var deras lag, så de bästa låtarna gick vidare. Hahaha, det skulle va något va?

Dags att få fart på den här dagen!



PUSSELIPUSS

Original22kr

Då har man klarat av ännu ett 11-20Pass. Fick stå i grillen hela dagen, väldigt utmattande vill jag lova. Mot slutet kände jag mig som en zombie, icke bra. Men det är dels krävande en tisdag som denna då vi har originalhamburgaren för 22kr samtidigt som det är Skrovmål som Dagens Lunch. Massa småkött och massa stora kött. Jag måste nog säga att min insats kunde varit bättre. Men vi löste det i alla fall.

Nu på slutet fick vi en beställningen i Driven på 14 Originalhamburgare, vem äter så många? I och för sig kan det vara en stor familj men hallå 14 stycken? Känns som folk köper för köpandets skull bara för det är billigt, men vaddå? vi tjänar ju på det.

Nu sitter jag och varvar ner lite, tänkte hoppa in i duschen strax för att sedan ta mig an disken jag inte orkade igår. Inte så roligt men det är livet så det är bara att ta sig i kragen.

Lördag närmar sig! Då är det PartyParty, det ska bli sååå förbenat roligt ( inga förväntningar alls ).


PUSS

Pannkakor!

Ikväll blev det pannkakor med min käre vän Elin. Alltid mysigt att ha henne här, eller att överhuvudtaget umgås med henne. She makes me happy <3  Vi pratade massor, massa om framtiden. Jag säger bara att det kommer bli ett intressant och härligt år.

Imorgon ska jag jobba 11-20 och innan jobbet ska jag och syster gå och ta twinrix-spruta nummer 2.

Jag måste bestämma mig också när jag vill ha semester i sommar. Jag får ju önska 3 olika alternativ. Det ska vara i juli månad iaf. Jag har tänkt att det bara ska bli två veckor och sen tar jag en vecka till på sensommaren/höstbörjan för att åka utomlands ( om kassan tillåter ).

Dags att diska, duscha och sova!!


PUSS

Linda Bengtzing

Ja jag är helt nördig, jag vet. Men jag bara älskar Linda Bengtzings stämma och låtar. Jag blir så glad av att lyssna på dessa lätt-trallande låtar. Det får mig att se fram ännu mer emot lördag, då är det party med LisaE!!

Idag blir det att jobba en liten stund, 17-20. Bra för jag behöver pengar, även det lilla. Så innan det ska jag käka lite och sen träffa chefen för ett litet samtal ( nu blev ni nyfikna va? men ni behöver inte va oroliga, jag är inte i trubbel ).

DAGENS MAT: Tacoresterna från i lördags!
DAGENS KLÄDER: Svarta velourdressen från Lindex + I<3NY-tröjan

Dags för lite fika kanske? eller? Bulle och saft kanske?



PUSS

Snygga jackor!



Skinnjacka från Ellos. VILL HA!




Vindjacka från Ellos. VILL HA!




VAD TYCKER NI?


SweetSunday

Söndag, och en hel vecka har gått igen. Den här veckan har jag blivit en stolt trainee!! Jag har också hunnit med att festa med mina kära arbetskamrater, vi hade personalmöte/middag. Grannen kom och ringde på mitt under min "mellanfest", då jag hade massvis med goa arbetskamrater hos mig, han ville att vi skulle sänka musiken. Så då gjorde vi det, det var ju trots allt onsdag.


Ska gå o lägga mig tidigt idag, för jag är sjukt trött . . .



PUSS

MELODIFESTIVALENS INTERNATIONELLA JURY!



Deras favorit denna deltävling : Caroline af Ugglas


Hur är detta möjligt? En internationell jury har maran som favorit . . .




Jag längtar redan till nästa vecka. Jag är Melodifestivalberoende! Ja jag är nörd!!!


Men visst är det bra Kregert? Även om du förmodligen är på High School Musical i Stockholm nu . . .



PUSS&KRAM

MELODIFESTIVALEN DUELL 2 UPDATE!



EMILIA är vidare, hellre det än Ugglas i alla fall. . .

Även om jag inte för fem öre gillar låten så är det mer okej än Caroline af Ugglas ( märks det att jag inte kan med henne? )

MELODIFESTIVALEN DUELL 2!



EMILIA
   VS   CAROLINE AF UGGLAS



Skit, min favorit åkte ut. NINA!!!

MELODIFESTIVALEN DUELL 1 UPDATE!




ALCAZAR
är vidare till Globen!!


GrattisGrattisGrattis!

MELODIFESTIVALEN DUELL 1!

SCOTTS   VS   ALCAZAR


Jag tror Scotts har många fans som röstar på dom, men snälla Alcazar!!!
Nu har jag gjort min plikt och röstat på ALCAZAR!!! önskar dem allt gott <3

MELODIFESTIVALEN UPDATE!

Mina favoriter gick vidare!!!

Men vad gör Caroline af Uglas där egentligen? Kata(fucking)strof!
Hon ser ju berusad ut på scenen, det är väl inte acceptabelt? Sen att hon har flummig låt och ser förbedrövlig ut är väl också något att tillägga.

Shirley hade nog inte väntat sig att hamna sist i sin deltävling, hon trodde nog att hon lätt skulle gå vidare. Men icke sa nicke. Hon såg rätt besviken ut där hon satt.

Marie Serneholt, där har ni tjejen som kommer spelas på alla dansgolv efter melodifestivalen. Den kommer förmodligen bli sönderspelad, men det är en låt som håller "nattklubbsstatus". Sen att jag inte kan med henne som person bryr jag mig inte om. Hon får väl hoppas det går bättre för pojkvännen, Måns Zelmerlöw.


Väntar på spänning efter vilka som ska duellera!!

MELODIFESTIVALEN!

Mina favoriter i Göteborg :
* Alcazar
* Nina Söderqvist

Det är dom, enligt mig, som ska gå direkt vidare till finalen i Stockholm!


Lugn kväll!

Här hemma har jag en lugn kväll. Har avnjutit en pizza ( eller en halv, mer orkade jag inte ). Nu börjar En djävulsk romans som jag tänkte se, det var ju ett tag sen. Den är riktigt bra tycker jag, något sjuk men bra. Jag får inte missa utslagningen i Let's Dance sen bara.

Vem var bäst ikväll i Let's Dance då?
Jag tycker Morgan och Magnus är outstanding!!! Mina favoriter!

Jag tror faktiskt Morgan vinner hela tävlingen. I like him, Tippen-Morgan liksom!!!



Imorgon blir det jobb. Familjehelg på MAX väntar. Kom dit och ät! Ta med dig familjen med, barnen får ansiktsmålning och det finns även en teckningstävling under hela helgen!


PUSSELIPUSS

Expedition Städning!!!!

Ni kan ju alla gissa vad jag ska ha för mig tills jag börjar jobba vid 17 . . .

STÄDA!

Och det innebär: diska, damma, dammsuga, moppa, plocka, tvätta


Men jag är glad ändå för jag gillar livet riktigt mycket alltså. Jag är inne i någon positivitetsbubbla just nu känns det som. Jag har nog inte tittat på riktig TV på hur länge som helst utan här hemma har SexAndTheCityBoxen gått varm och nu är den färdigtittad. Hur kan man inte tröttna på att titta på en serie varje dag, massa avsnitt?

Imorgon börjar ju MELODIFESTIVALEN, vad ska man säga? Hoppas på lite nya härliga schlager-dängor, då jag är väldigt fäst vid schalger. Jag kan inte rå för det, men jag älskar att dansa och sjunga till den sortens musik. Tänkte kanske höra om Elin vill komma och titta på det med mig, lite myskväll. Jag jobbar ju hela dagen imorgon och även söndag så det blir ju lugna kvällar.


Dags att sätta fart på städandet för om en timme börjar min tvättid!



PUSSELIPUSS


Psst! Kolla in Prinsessans Blogg , hon har nu äntligen fött sin efterlängtade dotter Ella!

TRAINEE

Äntligen kan jag kalla mig själv trainee. Efter en mycket omtumlande dag med prov ( både praktiskt och teoretiskt ) fick jag och Anton beskedet att vi hade klarat provet och numera kan kalla oss trainees. Vi blev båda lite chockade tror jag, det blev ett låååångt prov och det var lite vilseledande.

Provet slutade vid 16 och personalmötet började vid 17. Det blev HurryHurryCurryCurry! RC erbjöd att låna ut sin bil till mig och jag mottog det glatt. Men kom inte ihåg att klockan va 16 och det betyder massa rusningstrafik i stan. Men jag skjutsade Anton hem och sen hem fort och byta om ( för jag hann inte duscha ) och på med mer smink. Kändes inte helt okej att inte duscha efter en sån dag men men, raggardusch fick det bli.

Mötet tog upp väldigt viktiga och bra saker. Jag tyckte det var viktigt att alla som arbetar på MAX ska känna till allt detta och ta viktiga saker på mer allvar. Annars kommer vi aldrig kunna bli bättre på alla nivåer. Efter mötet så begav sig jag, Anton, NathaG och Eva hem till mig för en drink innan vi skulle vidare till Black Horn för att äta personalmiddag. Vi kom lite sent, men fint folk kommer sent som man brukar säga.

Jag åt en sååå god middag, vildsvinsrygg med vinbärssky och rotsaker med rostad potatis och vitlökssmör. Det var ljuvligt gott, ångrade inte en sekund att jag inte tog plankstek. Det blev lite dricka på Black Horn också. Lite cider till maten, en shot för att fira att jag klarade uppkörningen till trainee och en drink för att smutta på något gott.

Efter Black Horn begav sig stora delar av personalstyrkan hem till mig för att fortsätta festa. Vi blev ett glatt gäng som spelade drick-lekar, pratade i massor och drack flitigt. Sista anhalten för kvällen blev PUBWASA och där blev det drag. Ångrar inte en sekund att jag hängde med, velade lite när vi skulle bege oss.

Idag har jag jobbat första gången i de "nya" kläderna:
skjorta med märkningen "Kökschef", grå mössa och mörka byxor.

Nu är det dags för en dusch, som jag inte gjort på två dygn nu och bädda rent i sängen, sen blir det ett avsnitt av GossipGirl och sen soooova! Morgondagen väntar med tvätt, disk, städning och jobb!



PUSS

Paniken har lagt sig

men nu har jag världens handsvett. UGH!

Så fort jag håller i en penna bara rinner det, vad är det frågan om?
Har nervositeten gått över till handsvett? Jag hoppas verkligen inte det, för imorgon mååååste jag kunna hålla i en penna utan att jag glider hela tiden. Pinsamt värre hörreni. Men jag känner ingen panik, ångest eller nåt sånt längre. Jag känner ett lugn. I will fix this test!!!

Nu ska jag försöka återgå till mitt pluggande för halv fem ska jag vara på plats på MAX ombytt och klar.

Imorgon klockan 9 ombytt och klar, då börjar provet!!



PUSS

ÅngestHejÅngest!

Försvinn. Försvinn. Försvinn.

Dumma ångest försvinn!

Japp, jag har ångest inför traineeprovet på onsdag. Och inte vet jag varför egentligen. Vad har jag att oroa mig för? Jag vet att jag kan, bara jag inte låter nervositeten ta över liksom. Positiva tankar, det är det jag ska tänka nu!!!

Hmmm, när ska man äntligen få så mycket i lön att man är nöjd? Kommer man någonsin bli nöjd? Jag skulle vara nöjd med ett heltidsjobb, jag vill jobba mer. Måste säga till att jag hoppar gärna in och jobbar nästa vecka då jag är ledig tre dagar.

Nu är jag uppe alldeles för sent . . . Men jag kan faktiskt inte sova, så nu tänkte jag ta till ett riktigt försök. Borsta tänderna och gå och sova. Tvinga mig själv att sova eftersom jag behöver sömnen, då jag ska plugga och jobba imorrn.



GODNATT

MÅNDAG

SORRY för dålig uppdatering! Jag har haft fullt upp hela helgen.

Det har varit en massa massa plugg och så var det middag här hemma med familjen och mormor igår, mysigt värre.

Jag sitter nu och renskriver det sista som ska skrivas ut på jobbet senare idag. Eller renskrivningen av mina anteckningar, sen ska jag ju göra klart facit till övningsproven också, suck! Men sen är jag klar och då kan jag fokusera till tusen imorrn! Jag är i god fas!!!

Är så jävla spänd nu asså...


PUSSELIPUSS

RSS 2.0