29

is our date

en månad har gått sååå fort. tiden bara springer iväg. även om allt fortfarande är sååå nytt, så är jag bara så kär i Daniel. det känns förbannat rätt. kärlek <3



idag ska jag jobba natt. och imorrn med. men innan jobbet imorrn ska jag träffa ElinPelin och bebbemagen. Tänk att det bara är en månad kvar tills den lille skrutten tittar ut. me love. på fredag ska jag köpa nya iPhonen och sen jobba efter det åker jag till Sthlm och baby.

Just nu ska jag springa ner till tvättstugan o ta ut en tvätt och slänga i det sista sen ska jag dammsuga o packa väskan till på fredag. Sen väntar jobbet.



PÖSS

Muffins

Muffinsarna står o svalnar här hemma hos mig nu. 15 stycken med choklad & apelsinkrokant och 15 stycken med dumle. Jag hoppas dom går hem hos baby boo.

Dags att diska och duscha innan jag hoppar bums i säng och ringer Daniel för att säga godnatt <3



PUSS

Kär kallas det

Underbara underbara helg <3

I fredags kom Daniel ner från Stockholm och spenderade helgen här med mig. Som jag längtat efter honom, varje dag sedan jag lämnade Stockholm. Han får mig att känna mig alldeles varm i kroppen och jag vill inte sluta le.

Kär kallas det . . .


Igår var vi på Simons inflyttningsfest på Styrmansgatan 10. Schysst lägenhet ponken hade skaffat då, lite avis blev jag faktiskt. Trevligt folk och god dricka gjorde mig riktigt varm i kläderna. Vi begav oss till HUGO runt tolvtiden och jag och Daniel gick hem vid halv två - kvart i två.

Hade en underbart mysig morgon och dag. Ingen kan få mig att känna mig så lycklig som han.

Dags att diska och fixa runt lite i lägenheten innan jag kryper ner i sängen och laddar för en arbetsdag imorgon. Jobbar från 7 till 17 och det är inte kul. Men det ger pengar och jag har börjat tycka om mitt jobb igen, va inne i en svacka förut.



PUSS

Nattblogg

Nu nattbloggar jag igen. Ska strax hoppa in i duscen och bli fräsch för sängen. Sen imorgon ska jag städa lägenheten innan jobbet. UGH! Men jag måste. Daniel kommer ju på fredag och då har jag ingen chans att städa då jag jobbar natt torsdag och börjar jobba redan vid två på fredag. Så det är bara att få upp mitt feta arsel och börja städa imorrn.

Kul och jobba med syster idag, hon var riktigt duktig. Hjälpte mig i driven och massa. Sjukt imponerad av henne faktiskt, började packa påsar till driven utan att jag sagt nåt. LOVE YOU SIS <3


Jag vill ha fredag. Jag vill ha fredag. Jag vill ha fredag. Jag vill ha fredag.
J A G  V I L L  H A  F R E D A G !  J A G  V I L L  H A  F R E D A G ! 


Träffade Fia idag btw. En långfika på Fräckas såklart! Greken ska det va, blev det för hela slanten. Så det blev en lite dyrare frukost än vanligt. Men men. Fika på Fräckas med Fia är ju bara ett måste.


GODNATT!


Nattblogg

Sitter här i min ensamhet och väntar på att tvättmaskinerna ska bli färdiga. Hände en olycka när vi skulle gå ut med vagnarna när vi stängde. Tove såg nog inte att hinken med stekfettet stod ostadigt och tappar greppet om vagnen, som hinken står på, och den åker på min vagn och hela hinken med stekfett välter över mina fötter. Det studsar upp massor på mina nya jeans och mina skor var helt dränkta i stekfett. Mindre kul kan man väl säga. Jag e dölack, men de e bara för det va mina favoritbyxor och skor. Såååå typiskt., hoppas bara de blir rena annars får MAX betala mina byxor Samtidigt som jag ville komma i säng rätt skapligt inatt eftersom jag ska fika med Fia innan jobbet imorrn.

Tänk va bra allt flyter på när man jobbar med såna som har tempot uppe. Jag blir så glad av det. Kommer nog leva på detta länge nu. Tänk om det kunde vara så jämt. Men klart man förstår såna som inte jobbar så ofta, de får inte in ett flyt i det hela.

Som sagt, imorgon blir det fika med Sofia innan jobbet. Det blir nog så kallad frukost för mig, för jag lär ju inte äta nåt innan jag träffar henne. Ska bli kul, va ungefär en vecka sen. Hon behöver nog prata av sig lite också tror jag, eller helt tvärtom snacka om nåt riktigt roligt.

Ska nog bege mig in i duschen innan tvättmaskinerna blir klara.

Undra hur min baby mår. Han kunde ju i alla fall somna, för han svara inte på mitt sista sms. Stackarn, va på dåligt humör. Synd att inte jag kunde va där och muntra upp honom eller bara varit förbannad tillsammans med honom <3



PUSS


UPDATE! 

Mina byxor blev rena. YES!!!!!!
Skorna får jag se imorrn. . . när de torkat

Nattjobb

Snart dags att ta cykeln ner till jobbet och gå på nattpasset igen. Men först ska jag göra mig iordning för frukost har jag nyss tryckt i mig. Känner mig inte allt för taggad för jobb men det kommer.

Kan det bara sluta regna eller?
annars blir jag ju blöt när jag cyklar till jobbet jue.

I want my baby here <3



PUSS HEJ

Nattblogg

Nu sitter jag här hemma i soffan, jag stängde inatt tillsammans med brudarna Tove och Becka. Det gick bra och båda va jätteduktiga, skönt att jobba med människor som är självgående. Jag trodde det skulle gå riktigt trögt att komma tillbaka till jobbet och hålla tempot, men så svårt var det inte. Känns som jag aldrig varit ledig nu.

Imorgon ska jag vara på jobbet en timme innan jag börjar, för jag har ju en arbetsuppgift som jag gör utöver mitt vanliga arbete. Så den ska jag pyssla med innan jobbet startar, men såklart får jag betalt för det.

Längtar som tusan då Daniel kommer ner på fredag och jag får pussa på honom igen. Vi ska på Simons inflyttningsfest på lördag, det ska bli kul som tusan. Ska inhandla lite gott dricka tills dess, mumma! Får se vad man hittar på för rolig inflyttningspresent till herrn.


Äntligen har Simon blivit vuxen och flyttat hemifrån ;)


Dags o sova kära vänner, men först en dusch!



GODNATT!

Måndag

Igårkväll så skrev min chef till mig på msn och frågade om jag kunde jobba natt mån-tis också, så det blir nattjobb mån-tors. Skönt att iaf jobba natt och få in en dygnsrytm. Inget mig emot, lite fler timmar och mer OB. Welcome to me!!!

Så nu tänkte jag att jag skulle ge mig ut och springa lite runt Strömmen. Det verkar vara rätt så bra väder ändå. Så det är bara ut i spåret och köra. Är ju skönt när man är klar sen, men ett helvete just för stunden. Men jag behöver röra på mig.

Dags att sätta fart på dököttet!



Miss my baby <3



PUSS

Semestern är slut

Jaha kära vänner, då va min kära semester slut då.

Imorgon börjar jag jobba klockan 7, ugh. Men det är väl lika bra att ta tjuren vid hornen direkt. Jobbar mån-fre blandade pass, dag och natt. Sen är det ledig helg ( Simon har inflyttningsfest och baby kommer hit ). Efter det börjar en likadan arbetsvecka med blandade pass mån-fre och sen ledig helg.

Tråkinlägg fick det bli för nu ska jag diska efter min matlåde-matlagning  ;)


PUSS

STHLM

Nu är jag hos baby i Sthlm, han jobbar just nu så jag sitter och bloggar innan jag ska bege mig ut i solen och ta med mig min bok som jag läser. Ska gå till Tessinsparken, som inte alls ligger så långt bort från där baby bor. Sen hoppas jag att han kommer hem i tid så vi hinner in till city och shoppa lite till honom ( och kanske lite till mig... ), han behöver nämligen ett par skor för dom han har nu är riktigt sönder.

Kom upp hit igår och jag va så lycklig när jag äntligen fick slänga mig i hans famn och pussa på honom. Hade en riktigt mysig eftermiddag/kväll med massa mys och god mat. Lika underbart var det att vakna upp med Daniel brevid mig.

Märks det att jag är kär??

Imorgon ska jag träffa Frida, ja Frida från Kalmar ( eller Sthlm nu... ). Ska smsa henne senare och se vad vi ska bestämma om imorrn. Kommer i alla fall bli riktigt kul att träffa henne.

På lördag blir det Gröna Lund om det är fint v'äder, annars får vi hitta på något annat.

Nehe ni nu ska jag ut i parken och njuta av det fina vädret.



PUSS

Vad är väl en renbäddad säng?

Om inte alldeles, alldeles underbart !

Vad är bättre än att krypa ner i en renbäddad säng? Det finns inte mycket som är bättre än det. Jag älskart i alla fall.

Sitter och kollar på Lotta på Liseberg, Lasse Berghagen är med ikväll. Lite roligt att han är med i Lottas allsångsprogram när han ledde Allsång på Skansen förut. Både han och Lotta är riktigt bra Allsångsledare, saknar Lasse i Allsång på Skansen. It's not the same without Lasse Berghagen.

Imorgon hoppas jag på sol, för då ska jag och systeryster till Centralbadet (kanske?) och sola och bada. Annars får vi väl hitta på nåt annat, springa runt Strömmen lr nåt. Sen på onsdag bär det av till Stockholm och baby men innan ska jag luncha med bästa Simon.
 
Im so happy Im so glad that I found you <3



Om jag skulle ta och fixa lite med att sätta ihop de sista lådorna som ska på plats i rumsavdelaren tror jag. Sen är allt på plats från IKEA. Är egentligen lite saker jag skulle vilja inhandla och komplettera med, men det får vänta tills i höst nån gång. Först ska jag och baby iväg på solsemester i slutet av september.


PUSS

SOL!

Åhhhh första dagen på min semester som det är strålande solsken ute. ME LIKE!

Saknar förstås baby men nu e de bara två dagar kvar tills jag får träffa honom. Då lär det slå gnistor om oss, så mycket kommer vi pussas. Hahahah!

Nehe nu ska jag ta och sätta på mig bikinin och joina syrran ute på altanen. Sen bär det hem vid två och träffa Sofia.


PUSSS

Lonely

Sitter i mörkret i min lägenhet och hör regnet stå som spön i backen utanför mitt öppna fönster. Det är härligt med regn men ändå inte, jag har semester nu och det har knappt varit uppehåll en dag min första vecka. Det känns inte så vidare roligt men vad gör man? Det kan man ju inte veta när man söker sin semester.

Daniel åkte hem vid tre och det blev sååå tomt här. Har haft en underbar vecka med honom, känns så rätt. Vi har gått på bio, myst massa, kollat filmer, ätit god mat, varit på IKEA, ja vi har hunnit med en del även om vädret varit pissdåligt. Nu får jag vänta tills onsdagkväll tills jag får krama och pussa på min baby igen. Men det är väl bara att vänja sig vid det, då det kommer säkerligen gå ännu längre tid emellan gångerna i framtiden.

Ikväll ska jag nog kolla på Sommarkrysset och Ondskan, båda på tv4 ikväll. Så ska jag plocka i lägenheten med ( bädda rent, diska, fixa iordning alla lådor och korgar i rumsavdelaren och i bokhyllan ). Mysig kväll för mig själv med andra ord.

Nehe om man ska få något gjort måste jag nog ta mig ur soffan NU!


Tyvärr blev det ingen grillfest för min del, vädret är så förbenat dåligt så jag hoppa över. Sorry Tes!




PUSS

No No No Norrland

Nej kära vänner det blir inget Norrland. Tågbiljetterna kändes för dyra, bättre att lägga det på resorna till och från min baby i Stockholm. Det var inte bara jag som tyckte, mamma och pappa tyckte de va lite för mycket för 5-6 dagar. Jag får planera min semester lite bättre nästa år, så jag kan åka upp två veckor med mamma och pappa och förhoppningsvis systeryster också.

Så nu blir det att åka till Stockholm och baby på onsdag eller torsdag och spendera hela helgen där med honom. Det ska bli riktigt nice måste jag säga. För han åker ju hem imorgon och jag kommer sakna honom allt för mycket. Men ett härligt avslut ska han få. Jag har ju planerat en mycket rolig överraskning för honom snart. Ska hämta upp honom om en timme hos Lagge för att dra med honom på överraskningen.

Imorgon är det grillkväll hos Tessan och jag hoppas på en lyckad tillställning. Måste bara få tag i Fia bara, hon e typ okontaktbar. Men fick reda på att hon visst va på jobbavslutning. Så får väl försöka senare eller imorrn.


PUSS PUSS PUSS


Underbara semester

Fast vädret är pissigt så är det underbart med semester. För min baby är här, han är underbar. Vi har så otroligt roligt tillsammans. Kunde aldrig tro detta skulle ske.

Sitter och väntar på att D ska komma från sin promenad med Lagge, för vi ska se Australia och äta chips. Ska bli myyys. Imorgon ska vi nog sova länge och sen på kvällen ska vi ut och käka och sen har jag en överraskning för honom. Ska bli så kul, han vet inte alls vad det är och han är så frustrerad för det.

Nehe om man skulle ta tag i disken innan han kommer så man slipper den imorrn. Skulle ju kanske vara bra. Men e ju nåååågot seg måste jag ju tillägga, vädret gör ju att man går omkring o gäspar konstant.

Den här bilden är på mig o sis från igår, när vi spelade brännboll med jobbet:




PÖSS

Jag är så lycklig <3

Nu har jag varit sjukt dålig på att uppdatera här ett tag, men det har varit så mycket annat att tänka på. Eller annat och annat, det stavas D A N I E L . Ja jag är såååå kär. Så det finns inte i min värld, var sjukt länge sedan jag kände såhär. Det känns för bra för att vara sant, men det är sant.

Imorgon går jag på semester i två veckor, ska bli otroligt skönt. Första veckan ska jag tillbringa med Daniel, då han bor hos mig. Sen blir det även lite personalfest på onsdag, brännboll och grillning som sedan förmodligen avslutas med en utgång.

På lördag eller söndag åker jag med mamma och pappa till Norrland en vecka. Ska bli skönt, men lite tråkigt att inte syrran följer med och att jag inte får träffa Daniel på typ två veckor. . .

Dags att städa, diska och baka äpplepaj, Daniel är o kollar på fotbollsmatch på O'Learys med Lagge. Sen blir det äpplepaj här och sen skulle jag visst med dom på bio (Terminator tydligen).


PUSS

RSS 2.0