Helgen

Ja det blir aldrig som man tänkt sig tydligen. Fattar inte varför det är så svårt att komma upp till Nyköping, alltid ska något komma ivägen. Igår var det så att jag hade inte fått ut mina saker i garderoben kvällen innan på Hugo för det började brinna i byggnaden så alla fick gå ut. Vi frös så mycket så vi va tvungna att ta en taxi därifrån annars hade vi fryst ihjäl.

Jag är ledsen Lisa att det blev som det blev. Du har inte svarat på mina sms, jag hoppas verkligen inte att du är sur. För jag ville verkligen upp. Saknar dig bruttan.

Istället fick det bli att skjutsa föräldrarna till en fest, så slapp mormor göra det. Sen så blev de bara film med syster.

Idag har vi varit på galej hela familjen Karlsson. Vi åkte upp till Sthlm för att fira mammas morbror, Robert, som fyllde 75 år. Träffade mammas kusiner och massa annat folk, var mycket trevligt. Även en liten tjej på 4 år som hette Isabella och var hur charmig som helst. Hon va så social och lyssna verkligen på vad man sa och var inte olydig, hon hade bara hur mycket energi som helst i kroppen.

Imorgon är det jobb som gäller. Börjar halv åtta så kanske dags att släcka lampan nu och sova. Sen får vi väl se vad som händer. Vad jag gör av dagen.


G O D N A T T

Helgen fullbokad

Då var det återigen helg. För jag räknar fredagen till helgen. Och den här helgen är ännu mer fullspäckad än förra helgen. Ikväll blir det utgång direkt efter jobbet, eller förfest först då men ändå. Sen imorgon är det dags att åka upp till Nyköping på Lisa och hennes homies inflyttningsfest. Sen på söndag hämtar familjen upp mig i Nyköping och vi glider vidare mot STHLM och Roberts 75årsfest. Mycket har jag proppat in den här helgen.

Och idag ska jag träffa Elin för lunch, hon fyller ju år imorgon. Undra om hon tror att jag kommer ihåg det. Hihi. Aja hon får en liten överaskningspresent. Inget märkvärdigt men ändå.

Jag har funderat den här veckan som gått. Om och om igen. Kommer dock fram till samma sak varje gång. Kanske upplevde de allt mer annorlunda än vad jag gjorde, men det är väl klart. Men jag tror att de hade kännt precis samma sak i samma situation som jag var i. Men tiden får väl gå, inget svar än iaf, för jag frågade faktiskt en grej.

Nehe nu ska jag ta och betala min telefonräkning och så göra mig iordning, för jag ska ju iväg direkt efter jobbet. Ska sätta upp håret, blir lite snyggare då iaf när man jobbat.

Förresten är det bara 16 dagar kvar nu, tills lägenheten är min !



P U S S E  L I P U S S


Nedräkningen har börjat

17 dagar tills jag får nyckeln till lägenheten

SOM jag LÄNGTAR tills jag flyttar in. Går och dagdrömmer om det. Hihi, lite tokig får man väl lov att vara. Men innan det ska jag ju fixa en del saker. När jag väl fått nyckeln så blir det att måla om lite i den. Jag ska behålla tapeten i rummet men vill måla den röda väggen i hallen till något annat, kanske blir aprikost. Sen ska köket bli vitt. Sen är jag nog nöjd tror jag.

Dags att städa lite och sen käka, och sist men inte minst göra mig iordning för att uträtta lite ärenden i stan.



P U S S E L I P U S S

Godnattsagor

Tänk vad livet var lätt när man var mindre. Vilka små saker som man tyckte bäst om. Jag vet vad jag tyckte bäst om när jag var mindre. Det var när mamma eller pappa läste godnattsaga för mig. Det fanns inget bättre. Och när jag var riktigt liten så läste de samma böcker om och om igen, och pappa hittade på andra saker för att se om jag hängde med. Då blev jag jätteputt och sa själv vad som hände, för jag kunde ju boken utantill.

Några av mina favoriter var:

   Babar, både som bok och som TV-serie. Hur gulliga är dom inte när dom bygger upp staden liksom? Hur gulligt som helst. Och deras barn, trillingarna Pom, Nora och Alexander (om jag minns rätt).

  Emma-böckerna va ju inte heller fel. Man fick sig ett och annat skratt.

    Totte-böckerna va lite lika böckerna om Emma. Men han var också rolig. 

    Lotta är en av mina personliga Astrid Lindgren-favoriter. Hon är verkligen en sån unge man hoppas att man själv inte får när man själv en gång får barn.

   Morfar prosten skrattade jag och mamma mycket till när hon läste för mig. Hur han gick i taket över hans barnbarns rackartyg.


Vilken är Din favorit från förr?



Dags att duscha strax och hoppa i säng. Min sköna underbara säng.

Imorgon står städning på schemat. KUL, not.



P U S S E L I P U S S

Mamma Mia



Jag är helt såld på filmen. Den var hur bra som helst. Jag och mamma satt och digga i takt till musiken och efter filmen så fick den en stor applåd av publiken. Det var faktiskt musikal-känsla i biosalongen. Jag rekommenderar verkligen Er till att se den här filmen. Och när den kommer ut på DVD så ska jag absolut köpa den till min samling av "måste-ha-filmer".

Meryl Streep spelar såååå bra och att Amanda Seyfried sjunger så bra visste jag inte. Jag blev positivt överraskad.

Sitter just nu och lyssnar på låtarna på youtube.com . Återupplever filmen liksom. Hahaha.

Idag är det jobb på schemat. Börjar klockan tre och slutar åtta. Så snart blir det att göra mat och sådär. Ska nog sätta igång en tvättmaskin också. Plocka ur diskmaskinen bad mamma mig göra med. Klart jag gör det, annars lär det ju bli ett berg av disk i diskhon.

Nu vill jag att det bara ska bli 15 september så jag får nyckeln till lägenheten. Men ser också fram emot helgen innan då Rahma kommer hit. Ska bli såååå kul att träffa henne.

Ne nu är de väl bäst att jag sätter fart här hemma.


P U S S E L I P U S S

Regnig dag

Dagen började bra och jag hoppas att den slutar ännu bättre

Jag vaknad tidigt idag, i alla fall för att vara jag och för att vara min lediga dag. Klockan nio gick jag upp och åt frukost framför TopModel och Nyhetsmorgon. Sen så smsa jag och Sarah, vi bestämde att vi skulle luncha ihop vid tolvtiden. Tvättade en maskin innan jag begav mig in till stan för att möta upp Sarah. Efter lunch så hängde jag med henne och storhandla på Willys i Söderköping, hem med alla varor till henne och Tommy ute i Stegeborg och sen in till stan igen. En eftermiddag med Sarah Tegnér va de ja. Så kul att träffa henne igen.

Efter det så åkte jag hemmåt igen så blev det fika med päronen och så nu väntar jag på att jag och mamma ska åka in på bio. Mamma Mia blir det. Ska bli kul att gå på bio med mamma, inte var dag man gör det liksom.

Jag måste väl nämna att vädret kunde varit bättre idag. Enda dagen jag inte fick med mig paraplyet i väskan så börjar det givetvis regna. Kunde det inte fått vara uppehåll när jag stack ut näsan va?

Nehe nu ska jag ta och söka ett jobb som verkade väldigt roligt.



H E J D Å  sålänge

Stopp

Jaha vilken bra start man fick på veckan då. En anonym kommentar som jag egentligen bara borde strunta i, men som jag ändå inte kan låta bli att ta upp här. Vad är vitsen med att skriva en dum kommentar helt anonym. Du är så feg att du inte vågar stå för det du skriver, väx upp snälla. Jag har mina spekulationer om vem det är som skrivit kommentaren men det tänker jag behålla för mig själv.

Hädanefter kommer kommentarerna att synas när jag godkännt dom. Inga mer dumma kommentarer. Då kan du lika gärna va tyst.


Nu byter vi ämne till något roligare tycker jag !

Imorgon väntar bio med mammsen men innan det så ska jag nog träffa Sarah, hoppas jag. Hon ville det, och det var ju roligt att höra. Va ju länge sen vi sågs nu så det är väl på tiden. Får se vad vi ska göra och var vi ska ses bara. Vi skulle höras av imorgonbitti.

Dags o sova. . .



G O D N A T T

Ny vecka

Dags för en ny vecka. Den här veckan har jag faktiskt lite saker på schemat, så det är väl bara att sätta igång.


A t t   g ö r a  :

[  ]   Bio med mamma på tisdag ( Vi ska se Mamma Mia )
[  ]   Jobba natt ons-tors
[  ]   Inflyttningsfest hos LisaE i Nyköping på lördag
[  ]   75årsfest för mammas morbror Robert uppe i STHLM på söndag


Vad ska man göra när man verkligen känner att man tappat allt förtroende för någon, när man liksom känner att man inte kan lita på personen. Man vet inte om personen kommer göra om samma sak igen. Jag trodde verkligen att vi var vuxna människor, men det är tydligt att vissa inte är det.

Ne nu är det nog dags att göra sig iordning för såg nu i busstidtabellen att jag måste åka in redan vid 12.47 . Dumma bussar som inte går när jag vill liksom. Så ska jag fixa lite saker. 



H E J D Å !

3 månader

3 månader har passerat förbi utan morfar. Det känns verkligen inte som vanligt. Kommer det nog aldrig göra. Det är så mycket som ska fixas och mormor oroar sig för ekonomidelen och massa andra saker. Jag önskar jag kunde göra något som gör henne lugn, så hon slipper oroa sig. Tyvärr tror jag inget hjälper, det enda man kan göra är att finnas där för henne.

Det var enkelt och vackert
du sa att du väntat mig
Jag kunde ana att det fanns en himmel
på jorden jag såg den
Och du bad mig att leva
mitt liv alltid nära dig
Jag följde dina steg och allt jag någonsin
drömt om fanns där för mig

(utdrag ur Åsa Jinders "Av längtan till dig")




Strax dags att sussa tror jag. Behöver min sömn och borde hinna med några ärenden innan jobbet.


G O D N A T T !

50årsfest

Min kära faster Monique fyller 50 år idag. Och det har vi firat hela dagen, från klockan fjorton till klockan tjugotre har vi befunnit oss i Ljungsbro utanför Linköping. Vilken härlig tomt-fest. Massa dukade bord på gräsmattan och massa god mat och dryck.

LYCKAD TILLSTÄLLNING!


Ja gårdagens slut var allt annat än lyckad. Ett väldigt plötsligt slut på en kväll som skulle slutat runt tre-fyra på natten blev istället en hemfärd vid tolv med pappa. Tur att han befann sig i stan precis den tiden som jag behövde ha tag på skjuts. Jag vill bara lägga den här kvällen bakom mig, sluta bry mig och inte höra av mig. Inga namn nämnda, inga namn glömda. Ett ord kan beskriva min kväll igår: BESVIKEN !


Dags att ta nya tag och se framåt. Fick reda på att Rahma kan komma upp till mig i mitten av september. Som jag kommer räkna dagarna och längta ihjäl mig tills hon kommer. Jag saknar henne såååå mycket <3



Dags att sova. . .



P U S S & G O D N A T T

: S

Att man aldrig slutar förvånas!

punkt slut för inatt. . .


Små stunder

Det finns små stunder efter jag jobbat natt med C, som jag verkligen tycker är så himla härliga. Sitta i bilen och bara prata om livet, innan hon går ur bilen och springer upp till sin lägenhet. Jag har tyckt om de små stunderna från första början. Vi har fått sån otroligt bra kontakt, jag hoppas C känner så med. Hoppas bara hon stannar i stan nu när jag flyttar in.

Jag är så otroligt trött idag, jag vet inte vad det är riktigt. Har jobbat natt två nätter och ska jobba min tredje natt idag. Men är seg i hela kroppen och trött i huvudet. Men jag ska nog inte känna efter för mycket ( eller vad säger du C ?  hihi ) . Det är ju bara att masa sig till jobbet och genomföra passet.

Imorgon är det torsdag och förmodligen ska jag och mamma gå på bio och se Mamma Mia. Ska nog ringa henne innan jobbet och höra vilken föreställning vi ska se. Ska bli kul att göra något med mamma. Love my mummy <3

Jag tänker på morfar varje dag. Men vissa dagar går det bara inte att hålla tårarna borta, då jag känner saknaden så stor. Han var så mycket för mig, han fanns där dubbelt när min farfar gick bort när jag var fyra år. Alltid ställt upp för mig, alltid stöttat mig i allt jag gjort. Han fanns mina första 20 år 6 månader och 24 dagar. Det var mina bästa år, månader och dagar i mitt liv. Då både han och mormor fanns vid min sida.

Minns hans sista andetag, minns hans sista ord till mig, minns hans sista två veckor, minns det sista kortet jag fick av honom och mormor, jag minns hur han doftade. Jag minns honom så väl.

Känns som han bara rest iväg och kommer snart tillbaka.

Varför gör det så ont för? Det gör ont i hela kroppen när jag tänker på honom. Han var så beundransvärd, han var så stark, han var så snäll, han ville så väl. Varför han för? Om det finns någon anledning alls så måste det  varit för Gud ville ha tillbaka sin mest godhjärtade ängel.

Ja, mina tårar sprutar just nu. Men det måste bara få komma ut. Jag vet att det inte ger mig honom tillbaka men jag får ut lite av min sorg.

Imorgon är min lediga dag. Då ska jag gå till morfar i minneslunden. Har inte vågat gå dit än. Men jag måste gå dit nu känner jag. Det kanske känns lättare då.

Älskar min morfar så oerhört mycket <3



H E J D Å !

FIASKO

Har just kollat på höjdhoppsfinalen med Stefan Holm, utslagen blev han. Slutade 4a. Jag tror nog minsann att de svenska friidrottarna blev ett fiasko i OS. Även det svenska damlandslaget i fotboll blev ett fiasko. Vilket dåligt OS för Sverige. Dock ska vi skatta oss lyckliga att vi har två duktiga cyklister och två duktiga tennisspelare som har kammat hem 3 silver totalt. Dom ska vi vara stolta över.

Dags att göra sig iordning och åka in till jobbet. Måste fixa någon som kan jobba på lördag. För jag har ju blivit inbjuden på 20årsfest på fredagen och 50årsfest på lördagen. Jag hoppas den här helgen blir lyckad.

Hmmm. Nu har jag inte ätit något mer än frulle innan jobbet. Undra om jag ska slänga i mig något innan jag drar? Hmmm. Lr ta en specialSUPREME som bara kostar 22kr, hihi.

Tänker på X i smyg. . .



H E J H O P P !

Grattis Mamma!

Idag blir min mamma 45 år. Jag o syster gick upp 5.20 imorse för att sjunga för henne. Men hon hade envisats med att sätta klockan tidigt och märkte när jag tassade upp och stängde dörren till hennes o pappas sovrum. Men pappa sa åt henne att lägga sig igen. BRA gjort!

 

Jag älskar mina föräldrar och min syster över allt annat, men det ska faktiskt bli skönt och flytta till eget igen <3

Hur kan man bara vända på steken helt ? Tycka om något man aldrig tyckt om ens lite förut.
Jag tror jag är kär i Håkan Hellström.
Jag tror jag e lite betuttad i X.

Ska snart åka in och jobba natten på MAX, till klockan 2. Stänger 1. Såg att vi har en kampanj idag. SUPREME 22kr. Kom och käka. Vore kul och se några bekanta ansikten. Hihi.



P U S S E L I P U S S

27 dresses

Jag får tårar i ögonen när jag ser den här filmen. SJUKT BRA!
Jag säger bara Katherin Heigl och Malin Åkerman!

Självklart handlar filmen om kärlek. Oäkta och äkta. Det får mig att tänka mycket på hur man själv har haft det. Jag är inte en förhållandetjej ( ÄN ), jag har haft väldigt få, korta och stormiga förhållanden. Ibland har det varit mitt val att lämna någon och en annan gång har det inte varit jag som tagit beslutet. Det enda jag vet är att det har varit bra att jag inte stannat i de här förhållandena utan gått vidare. För hade det varit rätt så hade inte problem uppstått så lätt och man hade inte tvivlat. Jag är så glad att jag inte fastnat i något som försummat min tid, utan jag har kunnat leva precis så som jag vill och levt singelliv till fullo.

Sen kommer det ju gånger som man bara vill ha någon att mysa med. Men jag tror det handlar mer om att vilja ha närhet än att verkligen stadga sig och bara vilja vara med en enda människa. Jag vill inte ha det komplicerat, jag vill inte känna mig tvingad eller tvinga fram något som ändå inte kommer fungera. Men det jag vet är att jag tänker så det gör ont på en person. Det gör mig så otroligt varm innombords så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.

Jag vill bara berätta hur jag känner, eller att jag känner någonting. Att jag vill lära känna X utan och innan och bara umgås och vara med honom, helt kravlöst. Utan bara få känna honom nära och få göra saker med honom.

Det är ju otroligt vad man kan känna för en person när man inte ens känner den speciellt bra. Och jag har ingen aning om vad han tycker och tänker om mig, men vad spelar det för roll i den här stunden? Ingen alls, för det enda som betyder något just nu är att jag är glad över att jag har någon speciell att tänka på, som får mig alldeles varm inombords.

För en sak ska ni veta: Jag är inte bitter!

Jag är så glad och nöjd över mitt liv. Att det har blivit såhär, jag har återfunnit glädjen i livet igen. Trots att jag förlorat en mycket viktig person i mitt liv. Morfar, du vet att jag älskar dig och jag vet att du vill att jag ska vara lyckllig. Jag kan försäkra dig om att jag är lycklig även om jag saknar dig väldigt mycket.


Det blev ett väldigt långt inlägg idag, men det behövdes. Jag ville det. Jag ville berätta hur det känns inom mig just nu. För även om jag kanske flirtar så betyder det inget så länge det pirrar i magen när jag tänker på X, eller när jag ser honom.


Förstår ni gott folk hur det ligger till ?


Dags att borsta tänderna och gå till kojs. Imorgon väntar nattjobb med gänget på MAX. Skönt att slippa gå upp tidigt.




G O D N A T T

45 + 50 = 95

Igår gick den sååå omtalade 95årsfesten av stapeln här på Vickelbyvägen 85. Pappa fyllde 50 i april och mamma fyller 45 nu på måndag. Eftersom pappa inte haft någon fest så slog de ihop det.

Väldigt lyckad kväll. Både mamma och pappa var otroligt nöjda med kvällen bland släkt och goda vänners sällskap. Tyvärr så bestämde jag mig för att åka o jobba natt. De ringde från jobbet, jag kunde inte motstå när jag fick höra att tjejen jag fick passet på söndag av hade klantat till det ordentligt, det passet var ju borttaget. Hade hon tänkt meddela mig de eller? Schyssta puckar.

Men att jobba natt när jag inte sovit ordentligt är något jag aldrig mer gör om. NEVER! Det var väldigt påfrestande.

Idag är det en innesittardag, det regnar.

Imorgon är det dags för nattjobb igen. Börjar 16.30. Då ska jag jobba med Chris igen, hoppas hon har haft en bra semester.

Nu ska jag slappa vidare. Kanske lyssna på lite Håkan Hellström och tänka på X.



P U S S E L I P U S S

Fredag

Jag vill ha fredag idag

Och tänka sig, det är fredag idag och det betyder att jag är ledig imorgon. Men jobbet kallar åter på söndag. Bra cash i alla fall. Jobbar otroligt mycket nu asså. Inte många lediga dagar nu. Enda dagen jag e ledig nästa vecka är torsdag, annars jobbar jag varje dag. Shit asså.

Jag har blivit ett helt otroligt fan av Håkan Hellström asså. Hmmm. Det får mig att tänka på en viss person. Det gör mig glad och varm inombords. Skönt att det finns lite sånt i livet. Det behöver inte alltid vara så komplicerat utan bara lite pirr kan göra en på så bra humör.

Är ju jättehungrig nu. Hoppas mamma gör mat nu. Har bara ätit en gång idag, mat på jobbet vid elva-halv tolv. Det blir grillat ikväll, mumma.

Jag och systeryster var och hämtade fotografiet idag och fixade inramningen och så. Det blev sååååå bra. SisForever <3

Nu ska jag prova kläder inför imorrn, mammas o pappas 95årsfest.
Varmt väder: Klänning från Only
Kallt väder: Gråa chinos från BikBok, Svart linne från MQ och jacktröja från GinaTricot

Hoppas det passar, det jag har tänkt.



P U S S E L I P U S S

Morgontröttaste i hela världen

G Ä S P !

Jag måste nog vara en av de mest morgontrötta personerna på denna jord. Jag gjorde det man absolut inte ska imorse, somnade på bussen ( ooooo va skönt det va ). Det är ju bara och vänja sig iof, jag kommer jobba mycket öppning och stängning framöver. Betyder att det bli ganska mycket hattande med rutiner.

Sen jag har kommit hem har jag varit så nära att somna typ 1000 gånger. Men jag får inte för jag ska va i säng vid nio-tiden ikväll, har jag lovat mig själv.


Jag blev sååå glad igår
Min underbaraste Rahma ringde igår. Som jag längtat efter henne. Bara få höra hennes röst igen. För er som inte vet så är Rahma en av mina allra bästa vänner som var i Frankrike och pluggade hela våren och sen har både hon och jag haft fullt upp och lite snålt i kassan så vi har inte setts på 8 månader. Men nu är det nästan bestämt, hon kommer nog hit den 12-14 september. Var så skönt och höra hennes välbekanta skratt i telefonen. Hon är speciell den tjejen.

Håkan Hellström till Flygeln 1 November
JA Chris, jag hänger så jättesupergärna med. Alla måste ju ta sin Håkan-oskuld någon gång. Hihihi. Bättre sent än aldrig. Eller hur?

Nehe om jag skulle slänga i mig de sista vindruvorna och sen damma rummet för att sen lägga mig o sova. Behöver nog jag faktiskt. Sömn är något jag fått för lite av den här veckan.



P U S S E L I P U S S


Borde sovit för länge sen

Börjar supertidigt imorrn. Klockan ringer 05.15. Men jag ska alltid fixa och dona och göra så mycket annat. Så nu blev det sent i alla fall. Men ska nog överleva ändå.

Får ju träffa min Fia imorgon. Gå på stan och ta en fika på Fräcka, perfekt eftermiddag.

Jag tänker så mycket nu om dagarna. Jag tror det är bra för mig. Det finns bara en person i tankarna. Hemligt hemligt. Mer än så säger jag inte. Vill känna efter ett tag själv.




G o d n a t t


Håkan

Jag har alltid sagt att Håkan Hellström är pissdålig. Men jag tror jag har upptäckt honom nu. Tycker faktiskt om hans låtar även om han har en och annan falsk ton här och var. Mest av allt tycker jag om låten Kär i en ängel. Hihi. Mitt namn finns med i den, om man lägger till ett h. Nathalie istället för Natalie. Men det är inte därför jag gillar den låten. Finns fler orsaker, men de behåller jag för mig själv.

Dagen går mot sitt slut och jag ska strax hoppa i säng och sova. För imorgon väntar en heldag på jobbet, 11-20. Och då vill man gärna vara fräsch.

Mycket snack, liten verkstad. Dags att göra handling av sina ord.



G O D N A T T

Kär i en ängel

Du kanske tycker jag verkat borta i tankar
det kanske stämmer
som om jag hade nåt bättre för mig
som om jag inte lyssnade längre
och det gör jag inte heller när jag tänkte på en ängel
Hur kan det va snöflingor i april,
hål i skorna och jag går i ösregnet
och bilarna kör nästan över mig men jag märker inget
och nu går hon runt här inne i huvudet
och jag går mot henne vart jag än går

Jag är kär i en ängel
Hon ser rakt igenom mig
och det verkar som solen aldrig når
längre än dit min Nathalie går
Jag är i en ängel
Hon ser rakt igenom mig
och det verkar som solen aldrig når
Aldrig än dit hon går
Aldrig längre än dit min Nathalie går
Aldrig längre än dit min Nathalie går

Men hennes vänner på resturangen
tror och tyckte jag var dum i huvudet
men jag visste att hon inte brydde sig.
Jag går mot henne vart jag än går
Jag är kär i en ängel
Hon ser rakt igenom mig
och det verkar som solen aldrig når
längre än dit min Nathalie går
Jag är kär i en ängel
Hon ser rakt igenom mig
och det verkar som solen aldrig når
Aldrig längre än dit min Nathalie går
Aldrig längre än dit min Nathalie går



You're special

Ledigt

En dag ledigt och sen är det igång igen. Ja så är det när man har mer timmar på schemat. Men det har ju varit efterlängtat, så jag ska inte klaga.

Det är mörka moln ute. . . Hoppas inte det börjar åska bara. Det är en av de värsta sakerna jag vet. Åska och GETINGAR. Västa fobierna. Hoppas att jag slipper undan båda idag.

Satt och kollade på Sofias bilder från kräftskivan i helgen på facebook. Och jag är inte alls avundsjuk, inte alls. Hahaha. Så avundsjuk man kan bli. Allt va sååå fint uppdukat och det syntes verkligen vilken härlig stämning det var. Me want that too.

Nehe nu är det väl dags att göra någon nytta idag. Ta en dusch och bädda rent i sängen. Sen så måste jag ringa hyresvärden också och fråga lite grejer. Han är väldigt svår att få tag i.

Vad händer resten av dagen?
WHO KNOWS?
not me



P U S S E L I P U S S

och en till . . .

Ja nu blir det min sista natt på ett tag. Om en timme måste jag åka igen. Börjar halv sex. Som tur är så stänger vi klockan ett idag och inte fyra som vi gjorde fredag och lördag.

Måste ju säga att vi är ett supergäng som jobbat den här helgen. Stängning har ju gått galant och supersnabbt. Så skönt verkligen. Att vi kom iväg innan halv sex båda nätterna är ju otroligt, brukar aldrig hända. Så inatt så är det bara Chris, Johan och jag kvar av supergänget, men det ska väl gå bra? JA !

Imorgon är jag ledig och ska försöka få tag i min hyresvärd. Måste fråga lite grejer. Sen ska jag nog bara ta det lugnt och vila upp mig efter helgen och inför veckans arbetspass tis - fre. Sen väntar ju mammas och pappas 95årsfest på lördag.

Nehe ni nu måste jag skutta in i duschen igen. . .


Varför måste man bry sig så mycket för? Bli avundsjuk på andra tjejer för att de sitter med just han? Hahaha.
SHAPE UP !



P U S S E L I P U S S

En natt till

Jaha då har man hunnit vakna och käkat både frukost och mat sen klockan halv tre. Hahaha. Ibland hinner man mycket på kort tid. Jag och syster har till och med sett på film, Tsaziki - Vänner för alltid. Den filmen är sjukt söt.

Sitter här i mitt rum och filurar. Ska hoppa in i duschen strax. Behövs verkligen. Jag och Chris kör en äckel-helg. Vi duschar inte när vi kommer hem på natten utan vi bäddar rent efter 3 nätters jobb. Hahaha. MYSIGT !

Jag har så kul på jobbet. Så underbart kul.

Mer än en vecka har gått. Har du haft mycket att göra? Är du sur? Isolerar du dig med din käresta? Vad står på?
Det skulle ju inte bli nåt mer tjafs, vi klarar oss utan tjafs ju.
Snäll Gud, skona oss från tjafs.



Nu tar jag ett skutt in i duschen  :  )



P U S S E L I P U S S

NattJobb

Då ska jag strax sätta mig i bilen och åka in för att jobba natt. Jag gör det hela helgen nämligen.

Hoppas det kommer lite roligt folk. Men annars har jag ju mina jobbarkompisar som är alldeles tillräckliga nog. Som jag har riktigt roligt med.



G O D N A T T    e l l e r   s k a   j a g   s ä g a   G O D M O R G O N   ?

Krokhagen

Det var ett kärt (?) återbesök på Krokhagens IP ikväll. Kimstad tog emot Smedby och IdaKB va förstås där, då hennes syrra bestämde sig för att se matchen så joina jag henne. Det var länge sen jag var på Krokhagen, förr var det liksom inget konstigt att vara där 3-4 gånger i veckan.

Imorgon ska jag och min syster fotografera oss. Det är mammas och pappas födelsedagspresenter detta år. Bilder på oss. Haha. Det kommer nog bli bra. Det var ju en önskan de hade.





Ska jag kanske strycka ett streck och börja om ?



CONFUSED
var ordet




G O D N A T T

Wihu

Jaha igår blev det utomhusbio på kvällen med systeryster. Mysigt va det tills att det blev för kallt och filmen va ingen höjdare. Vi drog hem och kollade på One Tree Hill när det va paus i filmen. Så sov sis nere i källaren hos mig, dock med eget täcke den här gången tack och lov.

Idag så väcktes jag av att min chef ringde och frågade om jag kunde komma in på möte. Javisst kunde jag det. Ett lite utvärderingssamtal samtidigt som jag fick mer timmar, så nu är jag anställd på 30 h / veckan. Superbra ju. Det behövs ju verkligen nu när jag ska flytta. Så ska jag avancera också, första delmålet är att bli trainee på MAX sen ska det bli mer kan jag lova.

Resten av dagen nu så ska jag städa och kanske börja packa ner lite saker och rensa.



Nu går jag typ bara o väntar på maaaaat. Jag är så hungrig så hungrig.


Uppdaterar mer senare !



P US S E L I P U S S  
 

OSfotbollen.är.igång

Som jag har längtat efter att se Sveriges fotbollsdamer i ett mästerskap igen. Få heja fram Sverige när det är damer som spelar, det är något alldeles speciellt för en tjej som spelat fotboll hela sitt yngre liv. Så idag sparkar det igång i Kina. Sverige spelar andra matchen idag och de möter hemmanationen Kina.

Nu får vi hoppas att Sverige har lite tur med sig också. För det behövs det också i stora mästerskap.

HEJA Svensson, Schelin, Österberg, Seger och alla ni andra !
HEJA SVERIGE !



Bästa av allt är att jag kommer att få se matchen med SOFIA. Hihi. Vi ska ha mysdag idag. Men kom ju på att OSfotbollen börja idag, så då blir det Sverige-matchen innan. Perfekt !

Dags och göra sig iordning. See Ya!



P U S S E L I P U S S

Soulmate

Vissa dagar funderar man mer än andra. Idag är verkligen en sådan dag.

Hur kommer framtiden se ut ?

Kommer jag någonsin hitta någon jag känner att jag vill leva med resten av mitt liv, som jag nånsin kommer älska så mycket att jag vill gifta mig och skaffa barn med? A soulmate for life. Jag som aldrig haft något som varat mer än 1 månad, borsett från min första pojkvän ( det varade i 5 månader ). Jag önskade att jag någon gång hittar rätt, att timingen inte är fel. Jag vet att det här ligger förmodligen många år fram i tiden. Men ibland behöver man bara någon som man kan känna sig trygg hos även om man vet att det inte kommer vara för evigt.

Jag var så avvaktande från början men lät dig komma nära mig ändå. Allt gick så fort. Men jag måste erkänna att jag kände en sån enorm trygghet i dig. Du fick mig att känna mig otroligt nöjd med mig själv. Jag tror det var första gången i mitt liv som jag kände mig snygg när du uttryckte de. Annars har jag bara trott att det var lögn. Du fick mig att börja tro på mig själv igen. Även om vi inte kommer varandra så nära igen så vill jag bara säga tack. Tack B, du är en fin människa. Jag hoppas du känner på dig att det är dig jag skriver om.


I K E A

Yes det blev IKEA till slut. Jag och mammsen åkte dit i eftermiddags. Jag tittade på allt jag tänkt att köpa till nya lägenheten och blev mest positivt överraskad, bara ett bottennapp angående soffan. Jag hade velat ha den i brunt, men den bruna klädseln var inte alls så snygg som det såg ut på bilderna på Internet. Det andra kommer bli perfekt. Här kommer lite pictures.

                
                  


Sen är det lite småsaker som kommer att komma till. Men jag är supernöjd med de sakerna jag har hittat. Ska bli kul att se hur det kommer bli i lägenheten. Längtar tills jag flyttar.


Nu ska jag se klart One Tree Hill avsnittet jag kollar på och sen blir det sängen för imorrn ska jag träffa Sofia. Ska bli så kul. Vi ska ha filmochmysdag.



P U S S   O   G O D N A T T  

Döden

Nu låter det här som om jag ska skriva mitt mörkast inlägg någonsin. Ja döden kanske är något mörkt men det handlar om mina drömmar jag drömt på sistone, vad jag tänker när något på TV handlar om att någon dör  o s v.

I fredagsnatt drömde jag en hemsk dröm. Den handlade om att min mamma dog. Det var fruktansvärt, Jag kallsvettades och vakna upp ur drömmen, trodde att jag skulle drömma om något annat så fort som jag somnade om men jag fortsatte att drömma samma sak.

Min familj tror att jag drömmer sådan här saker för att vi haft ett dödsfall i familjen för inte så länge sen. Och det kommer fortsätta framöver. Det är vanligt att man reagerar såhär.

Sen så kollade jag på One Tree Hill igårkväll. Det handlade om en olycka, folk hamna på sjukhus och var nära på att stryka med. Då fick jag flashbacks från när morfar dog. Det värsta jag varit med om i mitt liv. Och jag kommer aldrig glömma det. Jag fick inte tillräckligt mycket tid med min morfar. . .




Varför saknar jag allt så mycket för. Var det ett misstag kanske? Det som hände. Jag påmindes om hur det skulle kunna vara och jag saknar det. Jag är inte kär och jag var aldrig kär men jag saknar det ändå. Jag saknar att vi inte fortsätter lära känna varandra. Saknar inte du?



Idag vet jag inte vad jag ska göra. Jag sov länge idag. Haha 11.40 stod klockan på när jag slog upp mina blå. Jag vill till IKEA idag men frågan är vill mamma det? Hon försöker dra på det. . .  Varför?

Hörs senare!



P U S S   P U S S

KanonHelg

Den här helgen har inneburit ledighet för mig. Underbart skönt !

I fredags hade Davve på jobbet förfest i hans fina våning inne i stan. Mycket lyckat som slutade med en utgång på Palace. Hade väldigt roligt med LisaE och Sandra. Det får vi göra om tjejer! Synd bara att Chris inte var på hemmaplan och kunde hänga med, men hon, Danne och Anton hade det säkert minst lika kul på festivalen i Karlskoga.

I lördags fick jag frågan av Sofia ( strax efter att jag kommit hem från LisaE ) om jag var sugen på att gå ut. Och det hade jag. WIHU !  In med en flarre vin i kylen och sen äta, göra sig iordning och in till Fia. Vi började dricka och sen kom Tessan och Sara med. En perfekt kväll verkligen. Mycket folk ute och bra musik och mycket trevliga konversationer. Efterfest hos Björn, det var lite oväntat men väldigt trevligt. Eller va säger du Björn  ; )

Idag e en riktigt seg dag. Försöker ladda om för en ny vecka som inleds med att börja jobba klockan 7 imorgonbitti. SUCK säger jag som är världens morgontröttaste människa. Men det är smällar man får ta helt enkelt.

Nehe dags och ta på sig nåt kanske. Inte sitta i duschhandduk hela dagen. Hihihi.


Tack alla som förgyllt min lediga helg !



P U S S E L I P U S S

PartyParty

Hej alla glada !

Har just vaknat och känner mig lite seg. Jobbade stängning igår så jag kom hem vid tre - halv fyra. Riktigt segt. Fast allt gick sååå mycket snabbare igår än i förrgår. Natta och jag vi e proffs, hahaha. Jag lär mig mer och mer på jobbet. Fast jag får lite panik när jag står i grillen på småruscherna, men det är väl naturligt i början?

Jag är så glad idag för JockeW tog mitt pass idag ( 17-21.15 ). Så nu kan jag i lugn o ro göra mig iordning och sådär. Tack JockeW.

Sen beger det sig in till stan och möta upp brudarna och sen vidare till Davve för förfest. Sen blir det utgång någonstans.

Just nu messar jag med LisaE för att bestämma inför ikväll. Hihi. Måste in till systemet för att köpa lite dricka till kvällen.


Nu tackar jag för mig med en väldigt fin bild från Glan.






P U S S E L I P U S S

RSS 2.0