Är lite halvseg men får inte gå och lägga ...

img_0546 (MMS)

Är lite halvseg men får inte gå och lägga mig utan måste hålla mig vaken för jag ska iväg och månadsinventera vid ett inatt. Kommer hoppa direkt i säng när jag kommer hem. PUSS!!


MYSNYTT!



En riktigt mysig pläd från Hemtex

Födelsedagsfirande

Igår fyllde jag 23 år och detta firades med lite kalas här hemma i vår minimala lägenhet med de närmsta.

Jag fick väldigt bra grejer, om jag får säga det själv. Hade noll fantasi när alla ville ha önskelista. Men det här fick jag i födelsedagspresent:

- Mario Kart Wii
- Super Mario Bors Wii
- Wii Fit Plus
- Grey's Anatomy Season 3
- Presentkort på Åhléns
- Pandoraberlock med ett N på
- Pengar
- En väldigt fin julkalender



På kvällen så gick vi över till en av Daniels vänner för födelsedagsfirande+avskedsfest, vi hade det jättetrevligt men hoppad utgången och kom i säng vid halv ett - ett.


TACK för ett jättebra födelsedagsfirande!!


nathaliemaria.se

Från och med nu har min blogg ett nytt domännamn: http://nathaliemaria.se

När jag började blogga så hette min blogg nathaliemaria på blogg.se men av någon anledning så blev något fel och jag var tvungen att avsluta bloggen. När jag sedan ville ha tillbaka mitt bloggnamn så gick inte det men ingen hade det namnet men på något sätt var det spärrat.

Nu har jag skaffat mig ett domämnnamn utan blogg.se och det känns underbart!


Vi ses där!

Helvetesdag

En riktigt jävlig sådan vill jag lova. Allt som kunde gå snett gick snett.

Jag gav upp bakningen helt, jag får köpa kakor istället. Min kropp pallar inte att gå upp såhär tidigt som jag gjort den här veckan och sen fixa och dona hemma på kvällen, jag är helt död.

Hoppas jag har superkrafter så jag kan fixa lita imorgon annars så finns det inget att bjuda på. Känns sådär.

Min vecka har inte blivit vad jag trodde, alla planer gick i stöpet. BAJS!

STRESS STRESS STRESS STRESS!
Jag får sluta stressa för jag vet att det leder till ett ohälsosamt liv. Det går inte, jag vill inte. Låt mig bara få sova, sova de mest underbara timmarna på dygnet och inte de värsta.



Macka och sen GODNATT!

Inte enligt planerna

Min ork var ungefär: NOLL!


Så det blev ingen bakkväll, utan en sittaisoffanochtittapåtvkväll. Jag ska göra mig lite gott té och kura mig ner i soffan med, Greys Anatomy är på TV och jag njuter!


Imorgon måste jag verkligen få bakningen gjord för på fredag ska jag förbereda maten inför lördag. Måste svänga förbi och handla imorgon efter jobbet så jag får hem allt som behövs till maten. Jag längtar sååå tills jag får träffa alla nära och kära.

Det är även halvt planerat att vi ska festa till det lite på lördagskvällen, inte mig emot. Känner faktiskt att jag skulle behöva ha en riktigt rolig kväll med gott dricka. På med partykläder och på med partymusiken så slår vi klackarna i taket.


Måste även nämna att min kära sambo har varit duktig ikväll och dammsugit här hemma, DUKTIGT BABY!





MYS!




En riktigt snygg mysis, men aningen dyr kanske. Tröjan får du om du hostar upp 699 kr och byxorna 399 kr. Kanske om man får pengar över nån gång, men det lär väl inte hända i första taget för mig. Den var snygg och värd att nämnas iaf. Från Bondelid på MQ!

Bakkväll

Ikväll ska jag sätta fart och baka lite. På lördag så ska jag ha födelsedagskalas här hemma, de närmaste kommer upp hit till Stockholm och firar med mig. Jag får se vad jag börjar med, men jag säger bara gott gott i gott gott!

Ska bege mig till affären och inhandla ingredienser. Kanske ta och inhandla lite frukt, hoppas på att de fått in nya satsumas för igår när Daniel handlade så fanns det inga fina.

Idag blev det en tidig dag på jobbet, om man jämför med igår då jag jobbade från 6 till 17, snacka om att jag var trött när jag kom hem. Fast jag var trött så lagade jag mat och dammade av lägenheten, sen stöp jag ner i soffan och kollade på Desperate Housewives. Därefter blev det en dusch och bums i säng för jag gick minsann upp vid fem imorse.


KRAM KRAM




Något har blivit fel

Nu har jag suttit hela eftermiddagen och ändrat designen på min blogg. Dock har något hänt, hela min meny har förflyttats ner till botten av sidan. BUHU!

Är det någon som vet hur man fixar detta?

Jag hade ju fått till det så bra och sen bara strular en grej, då vill jag inte börja om helt.

Trött i bollen!

Nu har jag jobbat min tredje dag som biträdande restaurangchef, och eftersom det är nya restaurang vilket betyder ny arbetsplats är det många nya intryck och många nya människor. Detta resulterar i att jag är sjukt trött när jag kommer hem. Jag äter och stupar i säng. För tillfället ligger jag nedbäddad i sängen och ska strax stänga av dumburken och sova.

Det känns kul att få en ny utmaning i arbetslivet. Jag är så tacksam för att jag fått den här chansen, TACK! Det ska bli spännande och se vad jag kan göra av den här chansen, jag vet att jag skall lägga ner kropp och själ i det i alla fall.

Nu blir det andra jobbhelgen i rad då. Bara att köra på så ror vi detta i land!


GODNATT!





Psst! Vad tycks om nya designen på bloggen? Lite ändringar blev det . . .

Första dagen som biträdande rc idag. Ska...

Första dagen som biträdande rc idag. Ska fixa håret, sminka mig och dra på mig lite kläder för att ge mig iväg till jobbet. Är lite pirrig, men det ska nog gå bra. Ikväll blir det att hoppa bums i säng så att jag är pigg och fräsch resterande dagar den här veckan. Kram på er!!


MellanJacka

En jacka för kalla höstdagar och lite mildare vinterdagar



600KR PÅ MONKI

Vänner

Jag har äntligen kommit till den punkten då jag inte känner mig ensam, även om många av mina närmaste vänner inte bor där jag bor.

Jag har vågat skapa nya kontakter det sista halvåret här uppe. Jag har vunnit så mycket mer på det än att bara sitta hemma och tjura. Jag har vunnit två underbara vänner som jag har roligt och kan ventilera tankar med. Jag är oerhört tacksam för det.

Och jag vet att mina allra bästa vänner finns där även om vi inte pratar med varandra varje dag eller kanske inte ses på flera flera månader. Ni är såååå betydelsefulla för mig. Jag önskar vi bodde nära men så är inte fallet och ni kommer alltid vara mina bästa vänner ändå, oavsett hur långt ifrån varandra vi bor.




Alla mina vänner: TACK FÖR ATT NI FINNS!

Varmfodrade skor!




399KR på DINSKO

Biträdande RC

För en vecka sen fick jag erbjudandet att bli Biträdande RC på en av Stockholmsrestaurangerna, jag tackade JA med glatt humör. Känns grymt roligt och helt underbart att äntligen få ta det steget.


Idag ska jag, tillsammans med min ditriktschef, träffa RC'n på restaurangen. Det ska bli jätteroligt att få se vem det är och hur vi ska lägga upp arbetet ihop. Jag är grymt laddad!


Nu ska jag ta och klä på mig snabbt för att ta mig över till simhallen och simma några längder tänkte jag. Måste komma igång med någon form av träning och vi har ett simkort på tolv gånger här hemma så det är bara att börja utnyttja det. Nu ska överflödskilona bort!!!



HEJ HEJ!

RSS 2.0