Världens underbaraste dröm

Det kändes så verkligt. Men det är så långt från verkligheten som man kan komma.

Jag drömde att det var du och jag. Vi var så kära. Vi var tillsammans och allting var sååå bra. Du tyckte om mig och jag tyckte om mig. Allt var perfekt.

Kan det vara så att vad jag känner gjorde att jag drömde som jag gjorde?

Pirret i magen fanns där. Jag kan inte bara stänga av det. Jag tycker om att vara i hans närhet. Han får mig att må bra, ha roligt, ja han är bra helt enkelt. Varför kan inte allt funka?

JA våra nätter betyder något mer för mig . . .
även om jag inte vågade erkänna det när du gav mig ditt svar och frågade mig hur jag kände . . .



PUSS

ARG!

Jävla förbannade elaka människa. Hur orkar du med dig själv?

Hur har du mage till att vara elak mot min syster? Hur fan kan du snacka så jävla mycket skit om en människa som inte vill någon något ont. Bara för att du är så förbannat värdelös själv får dig inte rätten att trycka ner någon annan. Har min syster någonsin gjort något ont mot dig? NEJ, du har hela tiden tryckt ner folk och vi glömmer inte vad du gjorde mot henne när ni va mindre. Du måste ju vara född elak, för annars gör man inte sånt här skit.

Du är en av de värsta mobbarna jag vet!


(ursäkta svordomarna)

Back to business again

Idag är jag minsann inte ledig, börjar jobba 20:00 ikväll och jobbar till 05:30 imorgonbitti. Kommer detta bli en låååång helg? JA förmodligen. Lönehelg och allt. Men men ibland måste man få jobba dom helgerna också, även fast man inte vill.

Svar till mamma
Hmmm, ja hur mycket jul kommer det bli hemma hos mig? Jag har faktiskt funderat på att försöka komma över ett par röda gardiner, köpa röda ljus, röda tabletter/dukar och röda krukor. Kanske att det blir en röd torkhandduk. Vad säger du nu va? Det trodde du inte va?

Dags att göra sig iordning. För jag ska gå och äta med mormor om ungefär en timme, så slipper jag äta själv liksom. Funderar på att föreslå taco eller något annat på Kupolen. Det var riktigt länge sen. Eller om det blir kebab som jag tror mormor va sugen på.

Jag tror jag hoppar träning idag. Sätter mig nog hemma sen och pluggar lite till. Får köra dubbelt denna helg och plugga innan jobbet varje dag.


PUSS

GlöggMys med Elin

Alldeles nyss gick Elin hem efter våran fika med glögg och mjuk pepparkaka. Det var riktigt mysigt. Bara sitta och prata och glömma bort tiden sådär. Men det är ju vardagsmat för Elin och mig. Vi brukar ju alltid tjattra så in i norden, sen sitter man där ett x antal timmar senare och fattar inte var tiden tagit vägen.

Sen hade hon med sig en försenad födelsedagspresent, vilket hon absolut inte hade behövt. Men glad blev jag, ska hon veta. För hon hade köpt den underbart fina stickade västen som jag kollat på. Nu är jag överlycklig kan jag säga. TACK EILERT!

TV eller PLUGG?
måste ju egentligen plugga men har gjort det hela dagen, utan att jag har blivit färdig. så ska man gå efter det så ska jag ju inte få sätta mig och kolla på TV. men jag har ju också varit duktig och suttit och pluggat hela dagen. jag kan i vilket fall inte sova för imorgon måste jag sova ut för jag ska jobba natt.



PUSSELIPUSS


JulLook

Vad tycker ni om min nya look på bloggen?

Tänkte att jag skulle smycka den lite nu när det ändå är jul. Det kan ju vara lite kul!



JULPUSS

Sista dagen ledigt

Då var man inne på sin sista dag ledigt den här veckan. Har varit riktigt skönt faktiskt. Strax ska jag springa ner till tvättstugan och slänga i en maskin, för nej jag har inte börjat tvätta än fast jag haft tvättstugan sen 7. Sen är det dags att sätta igång dagens pluggstuga som ska vara hela dagen.

Så jag ska ta till vara på min sista dag hemma med att plugga och tvätta, det låter väl roligt va?

Idag är det ju inget roligt på TV så då borde det vara lätt att hålla sig borta från TVn. Hoppas jag i alla fall, för mitt pluggs bästa liksom.

Ikväll kanske Elin och jag ska gå en promenad och sen hem till mig och fika, men vi får se hur det blir med den saken. Hon kanske skulle träna, och jag ska ha en dags vila nu och träna imorrn istället.

I helgen är det väl många själar som ska ut och svänga sina lurviga på något av stadens dansgolv, men inte jag. Kom och käka nere hos mig på MAX vettja, men UPPFÖR er! Träng er inte i kön! Ställ inte till med bråk! Var glada!


Uppdaterar under dagen, hur det går med plugget!



SLASKPUSS

Mätt och belåten

Nu har jag ätit mat och är mätt och belåten. Jag lagade köttfärsfyllda paprikor och så en härlig sallad till det. Om 50 minuter börjar Bond Söker Fru, då ska jag sitta med en vindruvsskål, nyduschad och nedkrupen i soffan.

Dags att ta tag i disken och hoppa in i duschen.

Imorgon har jag tvättstugan 7-17, två pass. Passa på att tvätta påslakarn och handdukar då också. Bäddade rent idag när jag ändå städade. Så härligt att krypa ner i en renbäddad säng. Kommer mysa massor när jag ska lägga mig.



PUSS

STÄDNING SLUTFÖRD

Åh va skönt det känns nu när jag har städat hela lägenheten, det är rent!

Nu har jag satt igång o plugga lite till. Shit allså va mycket det är att gå igenom. Sen om en timme är det dags att gå o träna, styrkamedel med Peggy. Sen får vi se vad det blir resten av kvällen. Eva skulle ringa sen när hon träffat någon vän. Så får vi se om det blir fika.

Annars lutar det nog åt att det blir plugg hela kvällen med avbrott för Bonde Söker Fru. Det kan ju vara bra också, så jag får lite gjort liksom. Så jag inte måste hårdplugga hela helgen samtidigt som jag jobbar natt.

Nu är alla räkningar betalda förutom autogirona, men det e bara typ 200 kr. Så det känns skönt att man klarade av utgifterna denna månad med. Och lite mindre att betala av på lånet. Detta ska jag fxa.



SLASKPUSS

STÄDNING PÅGÅR!

Dags att sätta fart och fixa städningen så det inte blir som igår. Att jag inte orkade ta itu med den. Så får det INTE bli idag. Utan jag ska plocka iordning, damma och dammsuga. Det kommer bli så fiiint. Min underbara lägenhet.

Sen efter städningen blir det plugg och träning. What a wonderful day!



SNÖPUSS

Mumsigt

Nu har jag fått i mig lite mat så nu är det dags att plugga vidare. Sen vid sju så är det medelpass på F&S. Härlig eftermiddag/kväll va?

Det börjar mörkna lite utanför mitt fönster. Det tyder på att kvällen snart är kommen. Jag måste fundera ut julklappar till familj och vänner. Det kommer bli svårt. Jag vill köpa något nödvändigt och inte lägga allt för mycket pengar.


PUSS

Jag vill inte!

Nej jag vill inte städa. Ska plugga istället. Bra att jag kom fram till det ett x antal timmar senare. Jaja, städningen tar jag imorrn. Det får vara som det är bara att jag ska plocka undan lite på saker som ligger och skräpar i lägenheten. Sen ska jag laga lite mat också. Tänkte mig lax och pressad potatis idag, det låter väl gott?

PLUGG NU!

Leva mitt liv som jag vill leva det

Ingen har gjort något egentligen men jag är bara tvungen att skriva av mig lite. Jag vill inte dra upp "problemet" med personen ifråga, utan det får vara som det är. Jag är trött på att kämpa för att hålla vänskapen på topp. Ska den inte vara på topp utan att man kämpar, utan att man försöker så mycket att det blir överdrivet?

Jag har många gånger gett allt till denna människa. Jag har kämpat för att vi skulle hitta tillbaka till varandra men nu har det åter tagit ett stort kliv bak. Det är inte kul men det är dags att inse fakta, jag är trött på att försöka och tänker inte göra det mer. Jag kan inte hänga upp livet på att försöka vara så bra vän som möjligt när det finns annat att göra och andra som det bara funkar sjukt bra med.

Jag unnar denna vän all lycka och hoppas den hittat det nu. För vänner kommer vi nog alltid vara, men vi är absolut inte på samma nivå som vi varit. Jag kan inte säga att hon är min absolut närmsta vän just nu, nej. Och jag är förmodligen inte hennes absolut närmsta vän. Sist vi sågs kändes det konstigt, vi pratade igenom våra liv på en kort visit. Det kändes inte som det brukar och det är synd.

Jag vet inte om hon läser min blogg men om hon gör det ska hon veta att hon betyder mycket men hoppas hon förstår att jag känner på det här vistet, jag tror hon hade känt likadant om det var en omvänd situation eller jag tror inte utan jag vet. Men jag älskar henne oavsett vad som händer och vad som har varit. Men jag tänker inte ta alla krafter jag har för att visa att jag vill reparera och förbättra vår vänskap utan hon får höra av sig när hon har tid och ses och om jag har tid och lust så kommer jag självklart inte tacka nej.

Jag trodde nog inte livet skulle se ut såhär för mig just nu. Men nu gör det det och det är bara att jag kämpar på. Keep the shining up!



VINDPUSS

Eld i baken

Det skulle jag behöva för tillfället. För jag måste sätta igång med att städa och plugga. Sen blir det även träning ikväll vid klockan sju, precis lagom sen att springa hem och duscha innan Desperate Housewives vid nio.

Jag har haft en sååå mysig morgon. Åt frukost i soffan med tända ljus och såg på TopModel8. Ännu mysigare hade det ju varit om jag hade haft någon att dela morgonen med. Men det är inte ett måste, jag klarar mig nog.

Dags att sätta fart!


SNÖPUSS


KvällsGlögg

Ja här sitter jag och ska börja smutta på min glögg med russin och mandlar i. Det är bland det mysigaste jag vet, glögg. Väldigt juligt och mysigt. Efter det ska jag ta en dusch och lägga mig i sängen.

Såg nya avsnittet av NYA Beverly Hills. Jag vet inte om jag tycker om det eller inte. Jag skulle nog vilja att de inte döpte den till Beverly Hills, för den är inte i närheten av vad Beverly Hills va. Dock tyckte jag att den var helt okej. Men inget går upp emot gamla Bevvan. Skulle vilja ha den serien på boxar.

Nehe dags att dricka upp glöggen.


Godnatt mina vänner!



PUSS

LJUS

Lägenheten är fylld av massa ljus. Som jag gjorde iordning innan jag började med min myskväll med Ensam Mamma Söker vid klockan åtta. Sista avsnittet, och vilket avsnitt det var. Riktigt kalasigt blev det med massa kärlek. Ett perfekt slut på den här säsongen av programmet. OCH man fick veta hur det är idag med de ensamma mammorna, höll kärleken efter sommaren när hösten kom?

Jag har ju varit iväg sedan igåreftermiddag, har varit ute hos mina föräldrar och syster. Igår blev det myskväll med syster och Sex And The City - Filmen. Idag har hela familjen + farmor varit iväg i Tranås och ätit julbord med släkt från pappas sida. Det var en riktigt trevlig söndag.

Alldeles strax är det dags att sova för min del. Jag börjar nämligen jobba vid sju imorgonbitti. Blir nog lite kämpigt, jag som är så morgontrött. Men det är värt det. Jag måste ju utbilda mig om jag vill komma framåt.

Godnatt på Er. Imorgon är en ny vecka!


PUSS

Goodbye virus

Virus, något både människor och datorer kan få. Det är lika jobbigt båda delarna, pain in the as. Jag vet inte vad jag ska välja: tur att inte jag fick något virus i min lilla kropp eller kunde jag inte fått ta smällen istället för min underbara dator?

Viruset försvann inte efter min egen omformatering, så jag var tvungen att tillkalla profesionell hjälp. Jag promenerade med min dator ner till Alina Systems på Kungsgatan. Jag hoppas verkligen att viruset är borta nu, för jag betalar inte 695 kr för att få tillbaka en sjuk dator.

Jag sitter nu hemma hos mina föräldrar och laddar ner ett virusprogram på ett USBminne som jag ska installera på min dator, så jag inte hinner få in virus om jag skulle hämta det själv från Internet utan virusskydd. Smart va? Jag måste tänka smart nu alltså, virusskanna varje fil som ska öppnas i datorn.

Jag räddade alla mina bilder i datorn i alla fall. Dem brände jag ner innan jag omformaterade datorn, och jag fick ett glädjande besked idag när jag rådfrågade teknikern om han trodde det var farligt att lägga över bilderna på datorn nu. Han gav ett lugnande svar: Virus sätter sig inte på bildfiler, virusskanna bara innan du lägger in dem.


SEX AND THE CITY
Change of subject. Nyss såg jag och syster på Sex And The City - filmen. Den var nog ännu bättre nu än när jag såg den första gången, kanske hade det något med att jag såg den med en kille jag dejtade just då och nu så var syrran vid min sida. Det är nog bara en film man måste se med en vän av kvinnligt kön.

En tår faller från min kind även denna gång när man får se Carrie så sårad av Big igen. Men alla kan väl strula till de? Visst var det inte Bigs första gång, men han älskar ju henne och vill inte göra något som förstör mellan dem. Vilken lovestory denna film är. Tänk om man levde i en sådan.

Tänk om kärlek alltid vore lätt, då skulle alla i vår värld vara lyckliga. Tyvärr är så inte fallet och det finns alldeles för många olyckliga människor därute. Men varför ska man sluta tvivla vid 21 års ålder? Jag fortsätter hoppas, för det finns människor i min närhet som får mig att göra det. En av dem är E, en trogen vän som visat att kärleken övervinner allt. Kärlek är så mycket. Kärlek är inte lätt, det har det heller inte varit för henne. Men hon har vågat, och att hon har gjort det får mig att våga hoppas att jag en dag kommer hitta någon som jag kommer kunna släppa nära och sluta vara så rädd att bli sårad.


Kärlek, vi vill alla ha den men är vi beredda att bli sårbara?



GODNATT

Mitt jobb!

Många skulle nog tycka att det är ett skitjobb som man bara har vid sidan av skolan under några år. Men jag har faktiskt det här jobbet som ett riktigt jobb, jobbar 75% men vill självklart ha 100%. Jag själv skulle inte kalla detta för ett skitjobb, det är det roligaste jobb jag någonsin haft.

- Och NEJ jag skojar inte ! !


Inom MAX finns det så mycket utbildningmöjligheter och en lång karriärsstege att klättra uppför. Jag själv försöker att ta mig från första till andra steget nu, vilket känns underbart bra. Jag har jobbat ca 9 månader nu och enligt MAX själva ska man efter ett år börja fundera på att utbilda sig till trainee.

TRAINEE ENLIGT MAX.SE:

2. Trainee

Som assistenttrainee ges du möjlighet att börja en chefskarriär på Max. Du har samma arbetsuppgifter som ett restaurangbiträde men får större ansvar och möjlighet att vara med i utbildningen av ny personal. Du får högre lön och kan söka de teoretiska kurserna i Maxskolans regi.

"Att avancera till Trainee innebär mer betalt per timme och ytterligare karriärmöjligheter då du kan genomgå Maxskolan Steg 1 - Grundläggande ledarskap."

Res till nya, spännande platser
Som trainee får du möjligheter att se mer av Sverige då du kan söka assistenttjänster/chefsjobb i hela landet!

Jag ska berätta en hemlighet för Er: Jag kommer verkligen inte nöja mig med att bli trainee, det finns många steg att ta och som jag är villig att ta. Men inte ett knysst till någon nu va? Haha!

Hade en heldag på jobbet idag, även om det var en krävande dag så kom jag hem med ett leende på läpparna. Vill inte ni känna så? Jag är så glad att jag har ett jobb som får mig att må så bra. Och det kan jag nog tacka mina arbetskamrater för, så allihopa på mitt underbar jobb: TACK för att Ni gör mina dagar så bra!



KRAMAR
(några extra till alla MAXare)

Omformatering

Ja idag har jag hållt på att omformatera min dator hela dagen, orsaken är VIRUS! Dessa odågor som pressar sig in i datorns inre. Jag tycker inte om dom och inget ska få komma in i min dator mer. Det är alldeles för mycket jobb att göra, för jag började vid halv nio imorse och är typ klar nu.

Räddade alla bilder med att bränna ner dem först. Ska bara virusskanna filerna innan de läggs in i datorn. Får hoppas att de inte blev virussmittade. HOPPAS!

Ska iväg och jobba vid halv fem. Som tur är jobbar jag bara kvällen. Imorgon blir det jobb hela dagen, 11-20passet igen. Sen blir det ingen utgång imorgon, LisaE skulle på något med sin syster. Jag får väl underhålla mig själv här hemma. Laga lite god mat och sen gå o sova, njuta av att det är helg.


PUSS

I Love MYS <3

Det finns inget annat som jag tycker om så mycket som mys. Mysa kan man faktiskt göra alldeles själv också. Jag kan faktiskt sitta ensam framför TVn och mysa med tända ljus och ha det riktigt bra. Det behövs ingen annan för att mysa. Visst kanske det blir ännu trevligare, men det behövs inte.

Imorgon är det dags att jobba 11-14. På eftermiddagen ska jag och syster ha mysfika på Fräckas. Det ska bli jättekul!

Nu ska jag kolla vidare på Brothers&Sisters. Och mysa i min soffa som blivit ännu mysigare sedan pappa satte upp mina fina hyllor över den. TACK PAPPA <3


PUSS

Just Dance

Visst blir man på partyhumör när man hör Lady GaGa med Just Dance ?

Det är en låt som i alla fall får mig på party- och danshumör. Känner bara för att släppa loss totalt. Så vad säger du Lisa? Utgång med massa härligheter på fredag? Jag hoppas att du är på, för jag har alltid kul med dig gumman. Det är kompiskärlek det!

Just nu har jag vikt tvätt och börjat diska, kastrullen med vatten står på spisen och ska koka upp så jag får pasta till min tonfisksallad. Den kommer innehålla bara det jag vill. Pasta, tonfisk, majs, tomat, gurka och lök. Vad ska jag ha för någon dressing? Göra en egen vitlöksdressing? YEAH!

Ikväll kommer pappsen! WIHU!



SEE YOU LATER


Sovdags!

Jobbade heeeela lååååånga dagen idag. Passet 11-20 är inte roligt att jobba när man haft en hel öppningshelg innan. Jag kände mig rätt slutkörd. Men det var ju bara att bita ihop och jobba det där 11-20passet mer var det ju inte med det.

Efter jobbet hade jag sällskap med Eva. Det blev att vi satte oss på McDonalds, jag tog en varm choklad och en glass och Eva tittade på, och så pratade vi massa om allt mellan himmel och jord. Var nog länge sen jag hade såhär trevligt en kväll efter jobbet. Det får vi göra fler gånger Eva!

Jag känner hur berget med disk bara glor efter mig, men jag orkar inte. Får ta itu med det imorgon på min lediga dag h
örreni. Så blir det träning imorgon med, ett medelpass vid fyra. Pappa kommer på kvällen så jag ska fixa nyckeln till porten. Trevligt med lite besök!

Apropå besök, herr Nilson (Magnus), morbror Jonas och Mormor & Gunlis var hos mig på jobbet idag. En dag med besök från släkt och mina föräldrars vän! Det var kul att träffa dem alla.

Dags att sova kanske . . . Är väldigt trött. Ska sova ut riktigt ordentligt imorgon, för det är jag värd!


SovGott



Varm lång dusch!

Ja alldeles nyss tog jag mig en varm lång dusch. Det var efter att jag däckade på soffan i tio minuter. Då tyckte jag det var dags för en dusch. Stod typ en halvtimme därinne och värmde mig, för jag var så otroligt frusen. Det var otroligt skönt efter en svettig dag på jobbet.

Innan den varma duschen åt jag en väldigt god gyrossallad. Jag gick förbi GuVaGott efter jobbet, de är alltid lika trevliga där. Blir glad av att gå dit och handla mat. Så det var ju en bra avslutning på en jobbdag. Vräkte i mig den framför reprisen av Bonde Söker Fru.

Nu är det dags att ta hand om sig själv och fokusera på något annat än just det. Jag ska träna ordentligt och måna om mitt eget välbefinnande, hitta självförtroendet för att kunna våga vara med någon i framtiden. Inte schabbla bort något med någon som det inte känns rätt med eller få för sig att man känner något.

Jag fick en rolig grej förut av en av mina bästa vänner Rahma. Något som heter GratisGenerationen där du kan få gratisgrejer genom att värva dina vänner. Jag blev förtjust i många av de grejerna de erbjuder. Bland annat massa tv-spelskonsoler, TV, kamera presentkort på MQ osv.

http://www.gratisgen.se/ref/98013

Gå in på "länken" här över!!

Åter till Ensam Mamma Söker och min chokladbit!



PUSS

SovGott!

Dags att sova.

Dagen var krävande. Var helt slut idag när jag kom hem från jobbet. Somnade på soffan en stund och sen lagade jag lasagne. Så inte har jag gjort mycke sen jag kom hem inte. Disken får vänta tills imorrn lr nåt.

Måste va pigg och fräsch imorgon när jag ska jobba ett sånt där jobbigt pass igen. SUCK!


GODNATT!

Everything comes to an end

Nya tag?


jaja, jag är inte bitter!

Godförmiddag!

Sitter här i soffan och har avslutat min frukost precis. Det var gott. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och så göra mig iordning för en lunch med Sarah. Ska bli trevligt men måste se till att det inte går 2 månader mellan gångerna vi ses. Tiden går alldeles för fort tycker jag.

Ikväll då? Ska jag träna och ha myskväll?
Tror det lutar åt det i alla fall.

Ska lägga mig tidigt ikväll, för jag öppnar imorgon och börjar vid nio.


natten var väldigt lång för mig inatt. jag vet inte hur jag lyckades somna bland alla tårar men det gjorde jag tydligen. tänkte såå mycket på morfar och tankarna bara flög iväg. jag saknar honom otroligt mycket och det känns som om såret aldrig kommer läka i mitt hjärta.



PUSS

I miss him

and it hurts . . .


DONE!

Äntligen klar och nu är jag mätt med. Det fick bli snabb mat från huvudkonkurrenten, tyvärr. Men efter en dags städande så skrek magen efter mat. Så det blev det snabbaste som jag kom på. Springa ner och handla färdig mat.

Nu blev det ingen myskväll med Elin ikväll, både hon och jag behövde tvätta. Men vi får se om det finns tid för det imorgon. Annars får vi ta det en annan dag helt enkelt.

Dags att trycka i sig äpplepajen jag köpte hos huvudkonkurrenten och börja se på Greys och Desperate, jag missade ju veckans avsnitt.



PUSS

diska plocka städa damma

ja nu me de samma!!

jag tänker på mössen i Askungen som sjunger om hur styvmodern och styvsystrarna tjatar på Askungen om att göra si och göra så. Men jag har ingen som säger åt mig vad jag ska göra utan jag sätter igång själv nu. För jag vill ha en ren och fin lägenhet. Sen tvättar jag samtidigt.

Ikväll kommer Elin på kvällsmat/fika. Ska bli trevligt!


Dags och sätta igång med det tråkiga: Städningen & Diskningen!



HejDå

Ångest avverkad och undanröjd

Min ångest varade till ungefär klockan sju - åtta ikväll. Då fick jag svar på mitt sms angående att jag inte tyckte att vi borde ses mer. Tack och lov. Han tog det bra och det kändes otroligt bra.

Dags för GossipGirl och lite te!


PUSS

Varför denna ångest?

Hej Allihopa som läser min blogg!

Då har jag jobbat mina två stängningar och ska jobba kväll idag till klockan 22.30. Blir väl inte så jobbigt för sedan är jag ledig två dagar innan jag har min daghelg och i helgen är det familjehelg på MAX och då kommer det vara en massa att göra. Hoppas det går bra bara.

Det har gått jättebra att stänga. Jag har fått lära mig lite kontorsarbete också, så att jag så småningom kommer att kunna göra det också, som blivande trainee. Det kommer bli jättebra. Känns som det inte är omöjligt i alla fall. Är otroligt nöjd med de här två stängningarna i alla fall.


Varför ska man känna sådan ångest över att säga till en person att man inte kan ses mer, känslorna är inte de rätta, de finns inte där liksom. Jag vet att jag många gånger varit feg och inte sagt till när jag kände såhär men den här gången har jag verkligen gjort som mitt hjärta sagt åt mig. För det finns en annan som jag gav upp för ett tag sen, som jag trodde att jag hade gjort bort mig för. Men jag har upptäckt att han är nog värd att kämpa för. Det är han jag går och längtar efter.


Dags att göra sig iordning för jobb kanske? Börjar om en och en halv timme. Vill ju va fräsch då liksom, haha.

Borde gå o klippa mig faktiskt. Kanske ska fixa en tid hos Niclas på Barberar'n nästa vecka. Tänkte mig lite luggklippning. Tycker håret bara hänger, men vill fortfarande spara ut håret. LOVE IT!

Imorgon blir det stora tvättar- och städardagen. Jag har tvättid från 12 till 22. Jag har alltså två pass på rad. Så då blir det verkligen tvätta av kan jag lova. Sen på fredag så ska jag träffa Sarah om det inte blir några ändringar, vilket vi får hoppas det inte blir. Jag har inga ändringar att komma med i alla fall.


Ha de bra allihopa!


PUSS

Stängning!

Idag och imorgon är det stängning som gäller. Tröttsamt att jobba dessa tider, men det är ju ett måste. Sen underlättar det ju när man jobbar med någon som det funkar bra med. Dock måste jag säga att jag längtar efter Chris som jobbar nere i Malmö just nu. Hon kommer hem i slutet av november - början av december. Då tror jag att jag kommer vara så glad att jag bjuder henne på en bakelse, haha!

Nu känner jag mig ganska utvilad efter helgens bravader. Jag var hemma hos mamma och pappa igår och firade pappa lite på fars dag. Jag och syrran hade fixat en fejkbiljett till hockeymatchen mellan LHC och Brynäs på torsdag och så fick ha pengar. Det blev väldigt uppskattat. Något som kommer till nytta i alla fall. Så fick jag god söndagmiddag, även om jag hade lite svårt att äta ( varning: BAKIS! ).

Vid tjugo i tolv ska jag springa ner mot Friskis & Svettis och ta ett medelpass. Nu har jag lärt mig att man får gå på röda avgångar också, det trodde inte jag att man fick. Men då finns det ju träningsmöjligheter också när man börjar jobba vid halv fem. Skönt!

Tyvärr kommer inga bilder från lördagen, då jag inte fota något!


Ha en bra dag!



PUSS

En lyckad kväll!

Igår var en mycket lyckad kväll. Jag och Lisa var utsvultna när äntligen Elin kom löpandes. Då gick vi och inhandlade thaimat på Golden Bangkok, de har riktigt god thaimat till bra pris. Så gick vi hem till mig och åt middag med levande ljus i min ljuskrona. Vi satt och tjattrade som bara den och tiden gick och gick.

Jag tror Elins pojkvän tillika sambo hann ringa 5 gånger innan vi begav oss hem till dom och fortsatte att förfesta. Mycket trevligt folk som resulterade i en mycket trevlig och rolig förfest.

Vi gick ut rätt sent och självklart blev det Palace. Jag fick nog lite för mycket av det goda vilket resulterade till mycket illamående imorse. Men kvällen var väldigt lyckad. Jag och Lisa shejka loss på dansgolvet riktigt ordentligt. Dock måste jag säga att det spreds en väldigt illaluktande doft på dansgolvet som vi inte stod ut med. UGH!

Sen kan man säga att kvällen rundades av med massa mys! Mysigt värre!


Time for sleep!


GODNATT

PartyParty!

Ikväll är det partajande som gäller. Har inhandlat det som behövs för kvällen. Vin och strumpbyxor. Hihi!

Dags att ta tag i städandet och fixandet. Och göra det lite mysigt inför middagen som vi ska hämta senare.



Hoppas även på en mysig natt !




PUSS

Saknaden är stor!

och den gör fruktansvärt ont.

Det var en fredag allt helvete började. Och det var vid lunchtid två veckor senare som det riktiga helvetet och väntan på att han skulle få komma in i himmelriket började. Ungefär vid den här tiden besökte vi morfar på intensiven. Då mumlade han sina sista ord till mig.

Vi hann vara hemm 2-3 timmar innan de ringde oss. Då var det bara tal om timmar kvar.

Jag kan inte sova...

Det gör så ont i hjärtat. Skulle jag bara få tillbringa en dag med min morfar så skulle jag vara sååå glad. Jag skulle åka till norrland fort som bara den med honom, så skulle vi bara vara uppe på Räfsön och prata om allt.

Jag vill ha honom tillbaka <3


ÄLSKADE MORFAR JAG ÄLSKAR DIG SÅ OERHÖRT MYCKET <3

Att det ska vara så svårt!

Jo då eftermiddagen gick bra. Dock så kunde inte syster äta med mig på stan så det fick bli att köpa pizza på vägen hem. Vi hittade lite intressanta saker på stan. Vi hittade varsin kjol, jag hittade en jeanskjol som är hög i midjan och syster hittade en svart i siden/satin.

Har ägnat de senaste 45 minuterna åt att prova outfits till imorgon. Och att det ska vara så svårt att hitta något som passar. Har provat massa olika linnen och bodys till kjolen, men icke. Dock hittade jag en färg som passade grymt bra till kjolens jeansfärg, korall. Så nu ska systeryster, räddaren i nöden, ta med sitt ribbade korallinne in imorrn. Tur är ju de!

Ni kommer få se bilder på vad jag har på mig imorrn. Och hoppas vi tjejer tar massa bilder imorgon så vi även får minnas tillbaka i bildernas värld.

Snart är det dags att sova. Ska tvätta lite imorgonbitti. . . Tvättstugan vid klockan sju. SUCK!



PUSS!

MysEftermiddag

Hoppas snart att syster kommer så vi kan dra ner på stan, hihi! Jag hoppas även att hon vill käka nåt gott på stan med mig, om hon har pengar då då. HoppasHoppas!!

Sen ska vi försöka hitta lite outfits till imorgon!! WIHU!


L O V E   H E R   <3

EgenTid!

Från igårkväll tills nu har jag bara tagit det lugnt och rått om mig själv. Känner mig inte riktigt fit for fight i kroppen men ska ta en ipren och ta tag i disken och plocka undan grejer i lägenheten. Vid fyra kommer syrran och då ska vi försöka hitta outfits till imorgon. Syster ska på gymnasiefesten Piraya och jag ska ut med tjejerna. Wihu!

Nehe ni. Dags att göra något av denna tråkdag. Inget kul att inte känna sig bra...


PUSS

Kurering!

Nu är det verkligen dags att kurera mig. Känner mig inte alls bra. Får lämna disken tills imorrn. Ska bädda rent i sängen och så blir det en dusch och SÄNGEN!

Wish me luck !





     

Bjuder på några bilder från Egypten som vi besökte i april månad.




GODNATT!

Vilken skitdag!

Idag har verkligen allt gått emot mig. Och det är inte det roligaste vill jag meddela. Speciellt inte när man jobbar under lunchtid på MAX. Allt ska gå snabbt men inget ville gå snabbt idag. Var oerhört seg. För att inte tala om min nacke.  Jag vill bara svära en massa men tycker väl inte att det är det lämpligaste.

Det slutar inte där mina vänner. Sen var jag riktigt inställd på att tvätta vid 17. Sorterade tvätten och rev bort mina lakarn i sängen. Gick ner för trappan och ner i tvättstugan, där någon redan slängt in en tvättmaskin. Min första tanke va "Va tusan, snor min tvättid". Gick och kollade på schemat och upptäckte då att jag skrivit upp mig IGÅR klockan 17. Så jag hade skrivit in fel dag i min almanacka. BUUUU!


SKITDAG!

AJ!

Aj min nacke Aj ! ! !

Jag har sååå förbannat ont i min nacke. Fattar inte vad jag gjort. Men det gör sååå ont.


Hur ska detta sluta??

GÄSP!

Trött Trött Trött Trött . . .


Shit asså. Jag som skrev att jag skulle diska och jag skull göra ditten och datten. Efter inlägget så däckade jag på soffan och vaknade lagom till Bonde söker fru.

Nu har disken stått några timmar. Dags att ta tag i skiten och sen ta en dusch och så hopp i säng.

Proppat i mig godsaker har jag också gjort : bullar, godis, choklad... you name it!


Jag ser sååå fram emot lördag då det blir festfestfest med Lisa, Elin och Maria. Ska bli gööööörKUL!


En av mina allra bästa vänner! ELIN <3



GODNATT!

TRÖTT!

Jag är riktigt trött nu. Fast tur var väl att jag inte var det när jag jobbade idag. Trodde jag skulle vara helt slut på jobbet, men icke sa nicke. Jag och Chrille drivade idag. Run run all day long! Hahaha.

Eftermiddagen spenderade jag på en mindre trevlig plats. Jag får bara hoppas allt blir bättre nu.

Nehe ni nu ska jag ta och diska och sen se på Bonde söker fru för att sen se Gossip Girl innan jag sover. 


PUSS

Ensamt

Inatt var det väldigt ensamt i sängen. Ingen som låg brevid mig. Men det bästa med det var att jag sov som en prinsessa. Jag gick och la mig tidigit och kände mig riktigt utvilad när klockan ringde imorse. Jag ska nog fortsätta såhär. I säng senast halv elva om kvällarna.

Idag blir det jobb 11-20!

De börjar bli riktigt kallt i min lägenhet nu. . . Speciellt i köket men att det inte finns något element därute påverkar även värmen i rummet. Går ständigt med tofflor hemma. BURR!

Dags att dricka upp téet och sen fixa iordning mig. Sa att jag skulle iväg till Robban på Kontorab innan jobbet idag men tror jag hoppar det och åker dit på torsdag efter jobbet istället. Så jag hinner göra en backup på telefonen.


PUSS

Ett hiskelit humör!

Jag vet inte vad det var med mig tidigare idag. Va sur på allt och inget dög minsann åt mig. Sen när jag träffa Nicoline på stan så fick hon sig en släng av mitt roliga PMShumör. Till slut skrattade jag åt mig själv. Då verkade det jävla PMShumöret ge sig. Och jag hittade badrumsgrejer överallt. Hahaha.

Shoppingturen slutade med:
- Svart badrumsmatta från Åhléns
- Tvålpump från Mique
- Tandborstmuggar från Mique
- Tops&Padsburk från Mique
- Diskmedelspump från Åhléns

Jag är nöjd med mina inköp. Nu är det bara torkställning och komplettering av mina BodaNova-glas och karaff, en skål och lite fler glas.

Efter shoppingturen så var det dags för träning. Ett medelpass med många ovana rörelser, jag hängde inte riktigt med på dem men tycker tempot är bra. På onsdag blir det ett styrkemedelpass igen. Skönt!

Imorgon är det dags för jobb. 11-20 kör jag imorgon. SUCK!


PUSSELIPUSS

Måndag

Måndag lunch och här sitter jag och äter frukost med tända ljus i min kalla lägenhet. Jag kände för en lång sovmorgon så det blev det istället för att tvätta vid klockan sju.

Sen att det var en väldigt mysig natt med var väl en av de avgörande orsakerna till mitt beslut också. Han gick vid halv åtta ungefär. Stackarn skulle iväg och jobba. Hoppas han inte sover sig igenom hela dagen.


HELGEN
Jag har haft en supermysig helg ute hos mamma, pappa och syster. På lördagen var vi på minnesgudstjänst i Kullerstad Kyrka med mormor. En riktigt jobbig upplevelse. Kören hade valt ut Gabriellas sång till en av de sånger de skulle sjunga den här kvällen, vilket resulterade i många tårar. Jag kände nästan att jag återupplevde morfars begravning. Efter gudstjänsten så åkte vi till kyrkogården och besökte minneslunden, min och systers farfars grav, Pelles grav och mormors föräldrars grav. Sedan blev det fika hos oss framför hockeyn. Senare under kvällen så tittade jag och Nicoline på StepUp2, SJUKT BRA film!

Söndagen bestod av förberedelse och födelsedagsmiddag. Jag hade faktiskt gjort det mesta själv. Kladdkaka med grädde och en tacobuffé. Jag vill tacka alla för allt fint jag fick. Korten kommer att arkiveras i kortlådan jag har. Pengarna jag fick kommer det inhandlas fina grejer. Ska komplettera de glas och den karaff jag fick av mormor med skål och fler glas tänkte jag. Sen ska jag inhandla en fin badrumsmatta och lite badrumsattrialjer. Kanske att det blir en lykta till köket också. Sen blir det en torkställning på sikt.


DAGEN
Dags att käka upp och fixa sig lite. Sen blir det att gå ner en sväng på stan och kolla runt och så får vi se om jag hinner ner till Robban på Kontorab. Senare ska jag träna med systeryster också. Ska bli riktigt skönt.

På återseende!


KRAAAAM

Ett gott skratt!!

Nicoline Karlsson, från och med denna dag
är du känd som Fjuttade Tönten

Så stod det på http://humor.tranceport.be/pn.php 

Min kära syster är en fjuttande tönt!

Hahahahahahaha!!!!



HON till HÖGER är den Fjuttande tönten!!!


GOOODNIGHT


Alla helgona

Den här helgen är det alla helgona. De läser i kyrkan om all de som dött under året. Jag ska dit. Höra morfars namn läsas upp och hoppas jag kanske förstår nu att han aldrig kommer tillbaka. Jag vill även besöka minneslunden och morfar.


Ska bli skönt att komma ut till mamma och pappa under helgen. Och imorgon är det födelsedagsmiddag för släkten.

Igår när mamma och jag var på MAXI och handlade så upptäckte vi hur otroligt osmarta de som bygger om därute är, för det är inte det lättaste att dra vagnen på sand och grus. Jag tänker också på de äldre, de kan ju inte klara av det själva. Mamma hämtade bilen till entrén medan jag stod med vagnarna och väntade. Vi svor en del över denna visit på MAXI, det vill jag lova.

Det är liiiite kallt i min lägenhet faktiskt. BURR! Men kanske ska sätta på elementet lite mer. Men att det inte är varmt i köket går inte att göra så mycket åt eftersom mitt element inte kommit än. SUCK!

Dags att göra sig iordning. Pappa hämtar mig om sådär en timme.


PUSS

RSS 2.0