SHORT UPDATE


Börjar sommaren efter midsommar eller?

Ja när börjar egentligen sommaren? Vi har bara fått små smakprov på den än så länge. Jag vill ha sommar nu, få njuta på mina lediga dagar och gå härliga varma kvällspromenader runt strömmen. Jag vill bara ha sommar!! Är det för mycket begärt? Det tycker faktiskt inte jag.

Nu har jag lagt en jobbarhelg bakom mig och siktar framåt mot fyra dagars dagjobb innan jag har ledig helg från klockan tre på midsommarafton till klockan halv fem på måndag eftermiddag. Inte för att jag vet vad jag ska göra på midsommarafton än men det löser sig väl.

Nu ska jag strax börja plocka här i lägenheten och göra mig iordning för att sen (förhoppningsvis) träffa Elin för en fika, tror jag bestämt. En runda på stan också kanske, får passa på när jag är ledig jue.

I fredags blev det en spontanutgång med Eva, det blev en riktigt lyckad kväll. Hon kom hem till mig vid tio-tiden och vi duschade och gjorde oss iordning medan vi drack lite gott. Vi tog väldigt lång tid på oss och vips så va klockan ett och vi tog en taxi ner till Palace och mötte upp Simon, Lagge och Ante därinne och dansade natten lång (de två timmarna som var kvar innan stället stängde).

Jag e så lycklig <3


PUSS


Student09

Det har dragit ihop sig mot utspringsdagen för studenterna av årgången 2009. Jag vet vad de kommer genomgå denna dag. En stor blandning av lycka, vemod, och skräck (men såklart mest lycka då).

Om två år är det min kära syster som springer ut, hon blir en årgång 2011. Då kommer vara en annan lycklig dag i mitt liv, då jag älskar henne enormt mycket och kommer uppvakta henne rejält mycket. Jag ska göra hennes dag helt perfekt.

Men idag så ska jag:
- uppvakta Anna Allerth & Ida Thidblom på deras utspring
- uppvakta Martin Nilson på hans utspring och även hans mottagning
- förmodligen ha en riktigt kul kväll med LisaB

Håller mina tummar för bra väder idag. Uppehåll åtminstone!!


STUDENTPUSS


SHOPPING

den tionde juni har bjudit på en massa massa shopping!

Jag och syster började redan vid åtta imorse, då gick vi för förturen på MQrean som de hade för medlemmarna. Jag hittade en massa kan man säga. En vit fin längre stickad väst, en partyjacka med volanger i svart, en kort jeansväst, en jeanskjol med lite volang och så två färgglada halsdukar/scarves.

Efter det var klockan nio och det var dags för mig och syster att äta frukost på Lindahls. Jag tog en räksmörgås med varm choklad och sis tog en grillad ciabatta med kycklingröra, shit vad god den va (den måste jag ta någon gång). Efter det var det dags att fortsätta gå på stan.

JC var först ut och såklart hittade jag min älskade svarta korta kavaj som jag letat efter så länge, men i fel storlek. De var snälla att ringa ut till IngelstaShopping och de hade den i min storlek (såklart va de också snälla att lägga undan den). Men hittade ett jättefint gult linne med knytning därbak som jag köpte. Sis hittade ett par snygga svarta chinos som hon har lånat pengar till.

Vi gick vidare och sen mötte vi upp LisaBollman som ringde mig tidigare än vad vi sagt (vilken lycka!). Hon hängde med oss ut till IngelstaShopping för att just shoppa. Kavajen satt som smort på mig och lyckan var total. Gick in på MQ härute också och fann skinnjackan som jag provade inne i stan (men förgäves fanns den inte i mindre storlek än 36 och den va för stor, tro det eller ej) och här fanns storlek 34, den passade och va sååå snygg. Ett kap sa syrran och jag slog till.

Utöver det jag nämnt inhandlade jag facklådor att lägga post och pennor i, de ska sitta fasthakade på en skena som skruvas upp på väggen (det kommer bli sååå bra), från Indiska. Ett par sandaler med kilklack från Ecco fyndade jag också. Till sist blev det ett par nya solbrillor från Guldfynd.

Hela dagen har gått ut på shopping (och att äta gott). Avslutades med en väldigt mysig fika med min älskade vän Elin.

Jag tror jag har haft på mig spenderarbyxorna idag va?


PUSS

En ledig helg är snart över

Söndag och det innebär att jag snart måste återvända till jobbet, buhu. Men jag har hittat skrattet igen, och det är underbart. Har nog inte skrattat såhär mycket på väldigt väldigt länge. Det är tack vare min underbara familj, tack för helgen med er (speciellt systeryster).

Är fortfarande kvar ute i Skärblacka och ska bege mig in till mig ikväll. Kanske ska förbereda lite matlådor till måndag-tisdag. Lika bra så slipper jag äta MAXmat den här veckan. Åt det hela förra veckan typ och e lite less på det så nu blir det matlådor.

Veckan som kommer tar flera som jag känner studenten. Jag ska gå på Martin Nilson och Anna Allerth&Ida Thidbloms utspring och sen vidare till Martins studentmottagning. Jag är ledig den dagen och hoppas att vädret blir bra.

Han har blivit så konstig. Hör inte av sig, är riktigt dryg. Ja listan kan göras lång. Jag förstår inte något, och han vägrar säga vad det är som hänt eller vad det är jag gjort. Väx upp och skärp dig säger jag!


PUSS

Vilken tysnad det blev

Känner mig redan på bättre humör och vill bryta tystnaden.

Sov väääldigt länge idag och orkade inte gå upp förrän vid halv två ( jag jobbade ju natt, så då får man det ). Så nu har jag ätit frukost och funderar på att ta tag i disken innan jobbet, bara att det är så himla tråkigt. Skulle jag ha plats för en diskmaskin så skulle jag absolut ha en här, såååå mycket smidigare för mig som samlar på mig mycket disk fort.

Nu har jag bara två pass kvar på jobbet innan min lediga helg, kan inte beskriva hur skönt det känns. Underbart! Ska åka ut till mamma och pappa och spendera dagarna där tror jag, om jag inte får för mig att stanna hemma och pyssla. Men tror alla vänner är rätt så upptagna. Får försöka få tag i LisaB och se om man kan få träffa henne nåt efter hennes Asien-resa, hon är ju hemma nu. Som jag saknat henne.

Han ringde inatt, fast han vet att jag inte vill att han ska göra det. Jag tröck bort honom men då började han smsa, så jag var tvungen att svara och säga att han skulle sluta. Såklart att han ska börja hålla på såhär när jag väl tagit steget att bryta kontakten. Lämna mig ifred nu!

Igår innan jobbet skulle jag ut till IngelstaShopping och köpa den fina skjorttunikan som inte fanns i min storlek på GinaTricot i city. Det slutade med två sådana i vtt och en vit&blårandig, sen svängde jag in på HM också och där hittade jag två snygga shorts ( ett par i denimtyg och ett i svart ) till halva priset, så köpte jag ett par mjukisshorts också som jag kan använda som nattplagg.

När jag skulle ge mig ut till Ingelsta så hade jag tagit på mig mina fina jeansleggings och ett par ballerinaskor och mina svarta långa jacka till det för det var lite ruskigt väder ute, vad tror ni händer efter att jag gått 100m? Jo det har skvätt upp smutsprickar bak på byxorna, jag springer hem ( arg som bara den ) och byter till andra kläder och sen ger jag mig iväg. Så nu måste jag skaffa tvättid också.

Nu sitter jag här och äter en PIGGELIN och försöker skriva lite...

        


PUSS

Tystnad

ja jag har inte bloggat så mycket de senaste dagarna. har hamnat i en svacka som jag måste ta mig ur.


vi hörs om ett tag kära läsare <3

RSS 2.0