Öppningsdagar

Nu har vi haft våra första dagar på MAX JKPG3 och vi har sålt så in i norden. Roligt har det varit MEN krävande.


Härliga externer och härlig personal på restaurangen gör det hela till ett riktigt roligt jobb. Har blivit endel jobbtimmar om man säger så, jobbade 12-04.30 igår, det var en pärs. Fick in en buss vid halv tolv-tiden med massa Gefle-fans som stod och sjöng i ett. Kul att vi sålt så mycket, men planeringen var inte gjord för detta. Nu ska vi bara se till att behålla gästerna också, men det ska väl inte vara något problem med den trevliga personalen som finns på restaurangen.




Saknar dock min älskling därhemma. . .
KÄRLEK till DIG <3

JKPG3 har slagit upp portarna! En grym fö...

JKPG3 har slagit upp portarna! En grym försäljning igår och över 13 timmars jobb :) Börjar om en timme, vi är på g att åka och käka innan jobbet. Blir nog A6. Livet som extern är AWESOME! Kom förbi vettja!


Den här busungen och hennes mamma har jag ...

img_8331 (MMS)

Den här busungen och hennes mamma har jag besökt idag. Mycket lek och bus blev det men även en lugn pratstund när Emilia tog en liten sovstund. Om en timme sitter jag på bussen mot Jönköping, jag är både pirrig och taggad för uppdraget. Ha det bra! PUSS


Jönköping here I come

Hej Svej!
Nu har helgen spenderats i Norrköping, har hunnit träffa de bästa (nästan i alla fall, imorgon avverkar jag de sista). Mamma blev glad över presenten hon fick från hela familjen, det var ju tur det. Har hunnit med en del shopping också, me like!
Imorgon ska jag träffa Elin&Emilia innan jag tar bussen ner till Jönköping och 3 veckors öppningsprocess!
It's gonna be AWESOME!

Norrköping och sen Jönköping

Imorgon så åker jag och Daniel till Norrköping för att fira mamma och spendera helgen där, sen på måndag åker jag vidare mot Jönköping.


YEAH!

TAGGAD!

YEAH!

Jobba en timme och så hem igen

Hihi vilken knäppisdag.

Igår sa jag till min chef att om hon ville kapa bort något pass idag så fick hon gärna kapa mitt för att jag behöver tid att packa och tvätta, men hon sa aldrig något mer om det då. Idag när jag kom till jobbet sa hon att jag fick gå hem när nästa person kom, så jag jobbade 9.15 - 10.30 idag. HAHAHA!

Åkte hem och tog en av tvättiderna 11-15, tvättade upp de som va i tvättkorgen och så har jag lagt fram en massa kläder på sängen som ska med till Jönköping. Ska ju till Norrköping i helgen och sen vidare till Jönköping på måndagskvällen för att hjälpa till med öppningen därnere.

I söndags var jag och Daniel och shoppade lite i Skärholmen, blev en massa för mig och lite för Daniel. Han hittade tyvärr inga skor som passade, varken design eller pris. Han ska leta vidare efter jobbet idag.

För mig blev det:

- Svarta converse (Scorette)
- Svarta jeans (MQ)
- Svart kavaj (H&M)
- Blå klänning (Monki)
- Puderrosa blus (VILA)
- Leopardigt träningslinne (H&M)


YEAH, älskar att släppa loss ibland!




PUSS

Supertrött har jag varit idag, kunde inte...

Supertrött har jag varit idag, kunde inte sova ordentligt inatt... Vaknade flera gånger och kände mig allt annat än utvilad imorse men det var bara att pallra sig upp och bege sig till jobbet. Ligger i sängen nedbäddad och tittar på dokumentären på fyran om rasism, trodde den skulle va bättre än vad den är. Intressant att få veta vad folk tycker och tänker. En själv får upp nya tankar och funderingar kring många frågor. Imorgon fyller min kära mamma 47 år, på fredag åker vi ner och firar henne. PUSS&GODNATT


Stängning 4 av 4

Äntligen så är min stängningshelg avverkad.

Känns underbart att veta att jag vaknar upp imorgon och inte måste åka till jobbet faktiskt, även om kvällarna gått bra så ska det bli skönt med lite ledigt.

Imorgon kommer svärmor och svärfar och brorsorna på middag hos oss. Ska bli riktigt trevligt, för sen så ses vi nog inget mer innan jag åker till Jönköping. Ska bjuda på en god fläskfilégryta med ris.

Dags för en dusch och lite sömn!


GODNATT

Stängning 3 av 4

Då var även stängning nummer 3 gjord och bara en kvar innan det är ledig dag.

Ikväll var det också hur dött som helst, skickade hem folk i parti och minut. Det bara kryper i kroppen på mig när det är så lugnt. Jag vill bara stå och prodda och jobba hårt i köket men man får ju gilla läget och hitta andra arbetsuppgifter.

Imorgon ska jag och Daniel åka till Skärholmen och förmodligen shoppa lite, behövs inhandlas lite presenter och så lite saker till en själv och visst ja Daniel behöver ett par skor efter förra helgens bravader på Sonisphere. Ska förmodligen unna oss en lyxfrukost där också.


GODNATT

Stängning 2 av 4

Då var andra stängningen gjord, bara två kvar för den här gången.

Idag var det lite smått kaos
, men inte på grund av mycket gäster utan för att saker och ting inte fungerade som det skulle. Värmelamporna över pommesuppkastet var pajja, och glassmaskinen lever sitt egna liv. Jag fixade inte värmelamporna men jag har fixat en reparatör tills imorgon och glassmaskinen får vi hoppas är på fötter tills imorgon.

Jag är trött på sura och otrevliga människor!

Va lite trevlig om du ska jobba med service, och då inte bara mot gäster&kunder utan också mot dina medarbetare. Det gör inte dom gladare om du är sur och tvär.

Jag är måttligt trött nu och kommer strax borsta tänderna och hoppa ner under täcket i sängen.


GODNATT

Stängning 1 av 4

Hemkommen från stängning nummer 1 av 4.

Det känns skönt att det var så lugnt ikväll faktiskt. Även om man får lite smått panik över ingenting att göra så är det rätt skönt att fixa småsaker. Glassmaskinen ville dock inte vara med under kvällen, antingen var den för rinnande eller för hård så att det knappt kom ut något vilket resulterade i ganska mycket tapp i merförsäljningen.

Det är skönt när allt flyter på och man inte behöver tänka på allting runtomkring alla stationer på jobbet, utan man kan fokusera på det man ska. Behövde inte stå i köket speciellt mycket ikväll, hade redan en kung i köket som bemästrade gäster både i kassa och drive. Skickade hem några ut personalen tidigare men såklart så kom det en rusch när jag skulle skicka hem två stycken runt halv tio så då fick de stanna kvar 20 minuter ungefär.

Snart är det ny kampanj igen och denna gång blir det ett kärt återseende av Italio Trio, ska bli skönt med lite nya burgare. MUMS!

Nu är det inte långt kvar tills jag åker iväg till Jönköping för att vara en del av öppningen av tredje restaurangen därnere. Ska bli grymt kul och hoppas jag kan tillföra massor. LET'S GO!





MAXADE KRAMAR



Tre snabba från MONKI






Converse

Jag går och funderar på att köpa mig ett par svarta converse i light-modellen till hösten men jag är kluven om jag ska köpa tyg eller läder. Läder blir ju inte lika skitigt som tyg men tyg är ju otroligt snyggt.

VAD TYCKER NI?





Att beställa dessa skor på Junkyard kostar 999kr respektive 699kr.

Min dag

Idag när jag varit ledig har jag tagit det väldigt lugnt förutom ca 1 ½ timme, då dammade jag hela lägenheten och skura köket ordentligt. Kände mig otroligt nöjd efteråt.

Lagade en god middag i form av pasta med tonfisk och purjolökssås, blev tre matlådor också! GREAT!

Sen under kvällen har jag bara tagit det lugnt och pratat med systeryster i telefonen. Måste ju komma på vad som ska inhandlas i present till mamma också. Önskelista tack!


<3 Daniel <3



KRAM

Ledig dag

Underbart att få sova ut.

Har varit rätt tunga morgonar måndag och tisdag, har inte kunnat somna tidigt utan bara legat och vridit mig hur länge som helst därav för lite sömn och en trött Nathalie.

Igår efter jobbet åkte jag hem och duschade och svirade om för lite stanhäng med Mikaela och Bella. Mötte upp dom vid sjutiden och sen blev det en lååång promenad runt i stan innan vi bestämde oss för att besöka Vapiano för att käka och dricka gott. Allihopa var rätt trötta annars skulle vi förmodligen ha gått vidare efter det men klockan var ju ändå halv tolv. Tack tjejer för en trevlig kväll :)

Idag så ska jag inte göra så mycket nytta mer än att damma av lägenheten och städa toaletten så att Daniel kan dammsuga ikväll. Så jag ska bara underhålla mig med roliga saker idag.

Måste fundera ut tre stycken födelsedagspresenter också. En blivande 47-åring, en blivande 23-åring och en blivande 1-åring. Känner mig smått oroad för jag vet inte vad jag ska köpa. Har ni några förslag?


KRAM


Godnatt!

Nu måste jag egentligen sova för det blir en tidig morgon imorrn. Leverans blir det att plocka in och då är det extra mycket att göra eftersom jag måste förbereda allt inför öppning av restaurangen också, men det ska jag väl klara. YEY!


Imorgon ska jag träffa Mikaela och Bella, båda jobbar/jobbade på en restaurang som jag var utlånad till för ett tag sen. Det var evigheter sen som jag såg Bella så det ska bli kul. Blir att käka något gott och sådär.


Måste fundera ut tre presenter nu också. Många som fyller år.




GODNATT!

Vill ha till hösten!



En tusenlapp får man ge för dessa på Vagabond!


Min lediga onsdag

Idag har jag varit ledig, mmmm vad jag har njutit.



Idag har jag gjort en sån här:


En personlig almanacka. Ska bli skönt att ha en sån så jag kan hålla ordning på saker och ting. Det gillas. Har länge tänkt göra en och nu kom jag äntligen till skott. Gör en själv på Personlig Almanackas hemsida.


Dags att gå och lägga sig. Först lägga ihop matlådor och duscha.


KRAM

Vad är vänner värda? Jag vet att hon va...

Vad är vänner värda? Jag vet att hon var värd allt för mig och hon fanns där så många gånger för mig samtidigt som vi båda begick misstag och förlät varandra och gick vidare. Kan vi ha mognat under den här tiden som vi inte hörts? Kan vi va redo att släppa in varandra inpå livet igen. Jag ser ditt meddelande som ett tecken på att du vill det. Hon var en av de få som verkligen vet allt om mig och som alltid ställt upp om det har behövts. Mitt senaste inlägg om henne och våran vänskap skrev jag med mycket vrede i kroppen och jag känner nog inte riktigt så som jag skrev om att jag inte vill ta upp vänskapen igen. Hon är en av de få absolut bästa vänner jag haft. Ska jag höra av mig tillbaka eller ska jag inte? Jag vet vad hjärtat säger men jag är lite räds också. What to do?


Människor

Jag säger bara människor.


IDIOTOS!

Leave the past behind

Jag hade en vän.

Våran vänskap var innerlig och vi hade underbart kul tillsammans. Vår vänskap tog slut för en tid sen, närmare bestämt ett och ett halvt år sedan. Jag önskar att hon hade insett sitt misstag så som jag insåg mina misstag och visat lite mer hänsyn.

Droppen som fick bägaren att rinna över hände för ganska exakt två år sedan. Trots att bägaren rann över så drog jag ett streck över det hela och gick vidare för vänskapens skull. Under den hösten insåg jag mer och mer att det var jag som mådde mest dåligt över allt som hänt och det var jag som led över något som hon hade förorsakat. Telefonsamtalen som annars var dagligen blev till en gång i veckan, en gång varannan vecka, en gång i månaden. Telefonsamtalen som inte varade så länge alltid men som betydde så mycket för mig, dom kom allt mer sällan. Till sist orkade jag inte engagera mig i en person som i princip aldrig hörde av sig, jag slutade höra av mig.

Efter en rätt lång tid kom det ett sms som ifrågasatte varför jag var arg för, vilket jag inte var. Om jag skulle sätta ord på hur jag kände så var det: sviken! Jag skrev och förklarade varför jag inte hörde av mig och att det fanns mycket som hon skulle bevisa för att vi skulle komma back on track igen. Inget hände och tiden gick, ett ungefär likadant sms damp ner i min inkorg och jag förklarade en gång för alla att jag nu tänkte släppa taget och fortsätta att fokusera på människor som visar att de bryr sig.

Det var ett och ett halvt år sedan jag skickade det smset och igår fick jag ett meddelande från henne om att hon fått barn och att vi alltid pratat så mycket om att vi skulle dela den glädjen med varandra. Jag blev paff men samtidigt undrar jag varför? varför nu? För mig så kan inte den här händelsen få mig att vilja ha tillbaka denna före detta vännen. Jättekul för henne men bägaren rann över för länge sen och det är inte åtgärdat än och då är det svårt att glädjas.


Tack för 5 års vänskap men tyvärr så tog den slut efter det

RSS 2.0