Byte av skift

Idag skulle jag gått D och börjat vid åtta imorse, men Mikaela på jobbet ville byta skift då hon skulle iväg ikväll så nu är det fixat att jag går K idag och börjar vid fyra och så har de löst mitt D imorgon med att jag får komma in vid tolv istället för åtta och så slutar jag vid sex. Inte mig emot, då har jag lite tid nu idag för mig själv.

Får se om jag kämpar mig till gymmet eller om jag tar tag i städandet och tvätten här hemma, vi får ju gäster imorgonkväll, de kanske till och med hinner komma innan jag kommer hem om jag har otur.

Nehe nu är det dags för frukost och ännu mer Greys Anatomy (ME LIKE!)


KRAM

Ledig tisdag!!

Nu hoppar jag in i duschen och sen gör jag mig iordning för en lunch med syssling Mathilda + Elsa. Blir nog en runda på stan med innan jag åker hem igen.


HEJDÅ!

Måndagskvällen

...spenderas i soffan. Ska efter det här inlägget ringa till Sofia, höra vad som händer i hennes liv och kanske dela med mig lite om mitt. Var länge sen vi snackade nu.

Min helg avslutades på sämsta möjliga sätt, kaos på jobbet från början till slut. Blir så otroligt trött på folk som beter sig som idioter och tror att de ska få respekt av mig när de inte ger någon som helst respekt tillbaka, NEVER EVER IN MY LIFE!!!!! Skulle kunna ge den personen en omgång med smisk, men nu är ju aga förbjudet i Sverige. En stropp i alla fall.

Som tur var så väntade mys med Daniel hemma efter den helvetiska dagen på jobbet. Vi köpte pizza och myste framför en film.

Idag har jag jobbat från elva och fram till halv åtta, jag fick sluta tidigare för att det var så lugnt. Känns skönt när man är ledig imorgon också. Undrar vad jag ska göra då, hmmmm. Frida kunde visst inte ses nu ändå fast hon sa att hon kunde det i lördags, så jag får väl smida andra planer.

Nehe nu ska jag ta upp telefonen och ringa till Sofia :)


KRAM

Pettitesser

Ibland känns allt på topp och ibland känns allt på botten. Känslan kan förändras på en millisekund.

Jag jobbar mycket och väldigt obekväma tider, detta medför det väldigt svårt för mig att träffa vänner och sådant. Ibland hinner jag inte ens träffa Daniel när jag exempelvis jobbar natt. Detta får jag väldig ångest av ibland. Att jag aldrig har tid för de jag verkligen bryr mig om. Jag ringer till exempel aldrig de vänner jag har i Norrköping, det händer i princip aldrig och jag undrar liksom varför dom inte ringer mig, konstigt när jag inte själv gör något åt saken  :S

Därför kan bara en sån sak att Daniel kommer på något han vill göra utan mig en helg då jag är helledig göra att jag sitter och tjuter och tycker sååå synd om mig själv. Jag vet att det låter helt patetiskt men jag känner mig oerhört ensam ibland. Mycket beror också på att i Norrköping så träffade jag inte mina vänner så ofta men jag hade min familj som jag träffade oftare och speciellt min syster som jag under det sista året-halvåret kom väldigt nära.

Det är väl dags att inse att jag är vuxen nu och inte har mycket tid över för att träffa vänner eller prata i telefonen. Jobbet går tyvärr nästan alltid före allt annat. Ibland kan det då kännas jobbigt när D planerar saker själv då jag planerat att spendera all tid med honom, men förstår honom också. Fast att jag vill att han ska prioritera mig utan att jag ska bli sur först och han får dåligt samvete.

Jag måste (fan) bli bättre på att höra av mig till de få men mycket nära vänner jag har, visa dom att jag bryr mig om dom och uppskattar dom. Ni vet vilka Ni är <3

Kanske ska ta och rycka upp mig!

Solig ledig dag

Jag blir på så bra humör när vädret är så underbart. Jag har börjat tvätta och ska snart ut och lägga i i mer och ta ut den tvättade tvätten och in i torktumlaren med den. Jag ska ta tag i dammandet av lägenheten också, sen blir det dammsugning och så en sväng till gymmet tror jag, ska köpa träningskort för ett halvår.

Jag har väldigt svårt att komma till skott med städningen här hemma. Men nu ska jag ta mig i kragen och börja.


KRAM KRAM

MysPys

Det har jag och Daniel haft ikväll framför filmen Up In The Air. Den var rätt bra fast kanske liiiite utdragen. Jag kan i alla fall dra slutsatsen att jag inte vill leva ensam, människorna runtomkring mig betyder såå mycket för mig. Speciellt mitt hjärta, D <3

Nu är det dags att röja av middagen, för Daniel har redan gått och lagt sig då han ska upp hypertidigt imorgon. Jag funderar på att gå upp vid sju och tvätta faktiskt. Isåfall blir det bara att gå och lägga sig efter att jag tagit hand om middagsdisken.

Utan min andra hälft skulle jag inte klara mig. Daniel är mitt allt och han har hela mitt hjärta <3


KÄR & GALEN I DANIEL <3



GODNATT

Ny vecka! Nya möjligheter!

Äntligen är nattveckan över och jag är ledig två dagar innan jag jobbar igen. Känns underbart! Den veckan var väldigt krävande för mig på många sätt, tur att stängningen igår slutade bra i alla fall annars skulle det nog känts väldigt hopplöst.

Men nu är det ny vecka och det öppnar för nya möjligheter.

Måste sätta igång med städningen nu, för jag tänkte snabbstäda den och plocka iordning innan Daniel kommer hem. Undra vad vi ska äta idag då. Får fundera på det medan jag städar.



KRAM

Allt kan inte alltid vara roligt

Usch och fyy jag fick en chock när jag kollade min lönespec igår. Så här lite har jag inte fått på väldigt länge. Jag har tjatat och tjatat hela förra månaden att jag hade för lite timmar och nu är detta ett resultat av detta. Jag hatar att bråka om pengar och lön och sådär, men jag är skriven på heltid 40h/vecka så jag ska ju ha minst 160 timmar.

Så nu är det så att jag knappt får ihop det den här månaden. Himla skit liksom. Jag orkar inte ha det såhär.


PUSSHEJ

I WANT!

Åhhhh va inne på H&Ms hemsida nyss och hittade massa sommarklänningar som jag vill ha :)
Typ NUUUU!







Och från The Garden Collection by H&M:



Den snyggaste vita klänningen jag sett på länge, I WANT IT!


Sen en snygg sporttop jag lääänge varit ute efter:



SNÄLLA ge mig måndag och LÖNEDAG! Jag vill se om jag kan shoppa lite ;)

Hemma igen

Då var vi hemma efter turen till Skärholmen. Som avslutades på Kina/Thai-restaurangen här i Huddinge, MUMS säger vi!

Hittade födelsedagspresenterna som jag var ute efter till kusinerna som fyller år nu inom loppet av 4 dagar. Beckis 14:e och Nelly 18:e.

Nu blir det att inta soffläge för oss, ett nytt How I Met Your Mother-avsnitt har kommit så vi ska se det.



PUSS

Ändring av planer

Förut ringde Daniel och hade "tyvärr" dåliga nyheter. Han och hans pappa hade kommit fram till att den bokhyllan som vi skulle åka och köpa idag inte går in i bilen :(    BUHU! Så det blir inget IKEA... Men jag drar med mig Daniel till Skärholmen istället och går i gallerian där.

Klänningen som jag visade för ett tag sen som jag köpte, har kommit upp på Bubbleroom nu och självklart är det bättre bilder därifrån. Såhär ser klänningen ut:



Visst är den fin?

Jag vill bara kunna använda den snart. Det är ju en lite finare klänning, så man kan ju inte ha den till vardags.

Dags att hoppa in i duschen och göra sig iordning för en eftermiddagstripp med älsklingen.



PUSSPUSS!

Godmorgon

Imorse trodde jag att jag skulle orka gå upp bid nio-tio-tiden men det orkade jag verkligen inte. Jag gick på toaletten och återvände till sängen, låg och tittade på tv och slumrade till lite titt som tätt. Gick upp vid 11.20, och nu alldeles strax ska jag göra frukost.

Idag har Daniel lovat mig att vi ska åka till IKEA, så jag ska hämta upp honom i Fruängen runt femtiden. Vi ska äta middag när vi ändå är på IKEA, de har ju sååå god mat. På IKEA ska det inhandlas en liten bokhylla, får se om vi får med oss något mer därifrån. Det lär vi väl få :)

Strålande väder även idag och då blir jag på stråååålande humör!!

Ska ta mig till gymmet och träna lite efter frukosten tänkte jag.


KRAM KRAM

Vårkänslor

solen lyser himlen är blå
vad det är skönt att leva då
högt i topp går allas humör
det är det som susen gör


Toppenväder och humöret går raka vägen upp i topp. Ja så kan man beskriva solens påverkan på människor runtom i Sverige just nu. Hoppas bara att våren är på väg och att vi inte luras. Jag vill sååå gärna använda min nya jacka som jag köpte för några veckor sen, det är en vårjacka så går inte att använda än. Skulle inte vara fel att få dra på sig skinnjacka och några härliga gympadojjor.






På söndag fyller min kära kusin BeckisFräckis år, och inte bara det hon fyller 20ÅR! Jag måste ju gratulera det kära barnet som nu blir helt vuxen. Men hur jag ska gratulera henne behåller jag för mig själv, då jag inte vet om hon läser här.

Sen nästa torsdag fyller min andra kära kusin NellyPelly år, hon fyller tonåring (ja alltså 13 år). Henne ska jag också gratulera faktiskt. Men det blir en hemlighet tills dagen är inne.






PUSSS

Vilket fint väder

Nu har jag varit ute på en liten promenad till CoopExtra och tillbaka, fick sådana vårkänslor att jag var tvungen att köpa två nya blommor. Det blev två Lyckliga Lottor i rosa korall-färg, underbart!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta tortellinin som står och kokar på spisen. Sen bär det iväg till jobbet för ännu en stängning. Men det ska väl gå bra :)

Dags att sätta fart!


KRAM KRAM

I'm back!

Hej alla glada läsare!

Nu är jag tillbaka här på blogg.se även fast jag inte gillar att jag inte får mobilbloggandet hos dom att fungera. Jag får helt enkelt ta mig i kragen och blogga mycket när jag är hemma. Jag hoppas ni ska tycka att jag inte är för krånglig som ändrar, utan att ni självklart flyttar med i flyttandet. TACK!

Den här veckan är en riktig nattvecka, jag har nu kommit in riktigt i jobbet på restaurangen i Barkarby. Jag ska stänga 6 av 7 dagar nu och det kommer förmodligen bli en pärs för mig då jag inte är van att jobba så mycket natt på en och samma gång. Det brukar vara varierat, 3-4 nätter ledig och sen 2-3 dagpass. Nu blir det 2 nätter, ledig en dag och sen 4 nätter i rad. Vi får se om min kropp pallar med det, hoppas!

Helgen avslutades på ett underbart och mysigt sätt, vill jag lova. Fick spendera hela söndagen med min älskling. Vi sov ganska länge och åt frukost och har nog spenderat nästan hela söndagen i soffan framför 3 filmer och två avsnitt How I Met Your Mother. Vi åt fredagsmat igår, taco stod på menyn. Nu får jag inte träffa min älskling förrän onsdag och sen inte förrän nästa måndag. Livet är orättvist ibland.

Jaha vad ska man göra idag då, jag har ett val att göra. Antingen går jag på en långpromenad i solskenet eller så drar jag till gymmet och kör lite. Vad skulle NI ha valt?

Det gäller nog att ta till vara på solen tror jag, så jag tar på mig och ger mig ut i solskenet och försöker upptäcka Huddinge lite mer.


HEJDÅ SÅLÄNGE!

RSS 2.0