Inspiration


Jobbhelgen är nu slut

Nu är det slut på jobbandet för den här helgen, igår var det mycket att göra men idag så var det i princip helt dött för att vara en löningssöndag. Det är tråkigt när gästerna inte kommer, man vill ha fart och fläkt och att det ska gå i ett när man jobbar på helgerna. Det räcker att det är så mycket dötid på vardagarna.

Fick till och med sluta tidigare idag, då det var så lite att göra. Jag åkte hem vid kvart i åtta och möttes av en tallrik med spaghetti och köttfärsås som Daniel hade lagat, MUMS! Dock gör han ju så stora portioner så det blev inte uppätet. HIHI!

Snart ska jag ta en dusch och gå och sova för jag börjar vid sex imorgonbitti och det är inget vidare. Så jag måste försöka att inte somna för sent.

Kollar in lite kläder på diverse sidor, får se om jag gör ett inlägg sen.


PUSS

Så olika

Sitter och tittar på en film just nu, lördagsfilmen på 4:an. Så Olika heter den. Den är lite långrandig tycker jag men det funkar att bara sitta och slappa i soffan till. Är lite halvseg efter en dags jobb, vi sålde rätt bra under ett par timmar. Dock var det riktigt lugnt på eftermiddagen och kvällen, hann göra massa administrativt då.
Nästa vecka ska jag börja träna, ska åka till Friskis&Svettis efter jobbet på måndag och kolla in lokalerna och köpa träningskort. Kanske att jag tar mig ett pass i gymmet, ett lätt löppass kanske eller en stund på crosstrainern. Jag känner mig faktiskt riktigt taggad, så nu hoppas jag att jag håller mig frisk så jag inte får några käppar i hjulet.

Snart ska jag nog sussa, sitter här och gäspar.


KRAM

Första inlägget med nya datorn

Nu sitter jag här med min MacBookPro i knät och skriver mitt första inlägg på den. Tänka sig att jag till slut skulle kunna köpa en. Jag är mer än överlycklig vill jag lova.

Ikväll har vi ätit god mat och gluttat lite på Let's Dance, mest har väl jag tittat på det. Efter maten gav Daniel upp och spelade lite på sin dator, han tycker inte Let's Dance är något vidare men det tycker jag. Mina tre favoriter är Frank Andersson, Anders Bagge och Jessica Andersson. HEJJA!

GÄSP GÄSP! Här sitter jag och kämpar med att hålla ögonen öppna, började vid sex imorse och jobbade ett annat pass än vad jag är van vid igår så det blev lite sent i säng.

Imorgon är det dags att jobba, löningshelg och allt!


KRAM KRAM

Titta här vilka finisar! När jag var och h...

img_5692 (MMS)

Titta här vilka finisar! När jag var och handlade i eftermiddags så hittade jag de här godingarna vid blommorna. Egentligen är det två krukor men jag tänker använda dom som ljuslyktor. Vad tycks?


Den va slut

Så häpet, datorn jag skulle köpa idag var slut i butik. Vilken otur man har då. Får försöka igen nästa vecka, de trodde att de skulle få en leverans inom en vecka. Datorväskan jag ville ha var också slut, kommer in nya i mars. Ännu mer otur. Min dag gick inte riktigt enligt planerna.


Dock så har ett av mina favoritställen från Norrköping hittat ända hit upp till Stockholm nu: Fräcka Frökens Frestelser . Mitt absoluta favoritcafé "därhemma" ligger numera också på Götgatan här i storstan. Världens godast smörgåsar och sen det andra på menyn är också sjukt gott men smörgåsarna är det ingen som slagit än så länge.


(bild lånad från Fräcka Frökens Frestelser)


Nu är det dags att bege sig mot sängen och sova för imorgon jobbar jag 11-19.



GODNATT

Jag bara älskar tulpaner!! Här är de jag k...

img_3662 (MMS)

Jag bara älskar tulpaner!! Här är de jag köpte igår. Två buketter blev en, gult och orange gör att jag får vårkänslor i hela kroppen. Har ni någon favoritblomma? Skulle kunna ha hela lägenheten full av tulpaner, tyvärr så blir ju det lite dyrt. Men är det någon blomma ni skulle köpa till mig vid nåt tillfälle så ska ni definitivt satsa på tulpaner.


Ledig dag

Åh vad jag har gjort: INGENTING! tills nu. Känns underbart faktiskt, att bara få vara hemma och mysa i sina mjukisar. Vädret ser jättefint ut, kanske tar en promenad ner till centrum när jag ska bege mig in mot stan och möta upp älsklingen för datorköp.

Jag är bara såååå glad idag, för när jag flyttade hit till Huddinge med Daniel så skulle jag se om det fanns något Friskis&Svettis här i trakterna. Jag måste missuppfattat totalt, för jag trodde det "bara" fanns F&S så som i Skärblacka hos mamma och pappa och det ville jag absolut inte börja på. Jag vill ha tillgång till många pass per dag och ett gym där jag kan träna själv om det skulle va så att jag jobbar konstigt och inte har möjlighet att gå på några pass.



Idag gick jag in på F&S hemsida och kollade upp Huddinge, då visade det sig att de har lokaler nere vid centrum (ca 1km från där vi bor) med jympa, gym och spinning. Jag är ÖVERLYCKLIG, då jag älskar F&S sen jag gick där i Norrköping. Så nu är det jag som ska köpa träningskort där. Tänkte åka förbi någon dag och kolla in lokalerna.

Nehe nu ska jag plocka ner tvätt från torkställningen och sen ska jag städa av lite och så innan jag drar mig inåt stan för att inhandla en MacBookPro och en datorväska, ska nog köpa något som heter Time Capsule också.


Ha en bra dag allihopa!


KRAM

En ny liten sak

Imorgon är det dags att införskaffa/investera i en ny liten sak:








Ett fodral från Ordning&Reda skulle inte heller sitta fel:





Hihi, man är som ett barn på julafton ;)

Förbereder kvällens roligeter. Ska ut och ...

img_0685 (MMS)

Förbereder kvällens roligeter. Ska ut och äta med bästa Elin. Det slinker nog ner en och annan drink tror jag. Tjejkväll! Livet är underbart!


Jag vill ha helg!

och jag vill vara frisk!

Jag är fortfarande snorig och hängig, orkar inte med detta.


Imorgon efter jobbet sticker jag till mitt kära Norrköping för en helg i bästavännertecknet. Jag ska ha fredagsmys med Sofia och lördagsfestligheter med Elin, jag och Elin ska gå ut och äta gott och sen förmodligen vidare till Manesa och dricka goda drinkar och förstås snacka massa om livet.

Jag ser SÅ fram emot denna helg. Får passa på när mannen åker iväg, han ska till Skottland och se på fotboll i helgen med grabbarna och då tar jag en helg med mina brudar.


Nu ska jag ta och lägga fram dagens mat för tining: LAX

Sen ska jag städa lite medans jag tvättar. Har ju tvättid ända till sju så D hinner ju komma hem innan, då får han hjälpa mig lite.



KRAM

Krasslig

Nu har det gått ett tag sen jag skrev här, fyyy på mig. Tiden den bara springer ifrån mig och jag hinner inte ikapp. Mycket jobb, lite fritid.


Men nu är jag tillbaka igen med en ny layout. Välkommen till min rosa värld!


Jag har varit mestadels hemma idag då jag är lite krasslig, var en sväng på jobbet för att checka läget och se så att de klarade sig utan mig idag. Man vill ju inte sätta dom i skiten. Nu hoppas jag dock på att jag är bättre imorrn så att jag kan jobba utan att bli sådär varm och äcklig.

Det händer inte mycket i livet mer än jobb jobb jobb och så liiite fritid. Mycket vardag blir det då det ska lagas mat och fixas och städas efter allt jobb jobb jobb.

Nehe nu blir det nog att ta sig en dusch och sen krypa ner så att jag kan vara lite pigg imorgonbitti.



KRAMKRAM

PANDORA

Jag har haft ett pandoraarmband och halsband i ett par år nu. Skulle verkligen vilja fylla armbandet helt men även fylla den mittersta delen på halsbandet med många av samma berlock och en fin stenberlock i mitten.

Här kommer lite inspiration:





Den jag skulle vilja ha många fler av till halsbandet är:


Jag tror det skulle bli jättesnyggt. Eller vad tror ni?






Här är även lite ringar och örhängen som jag gillar:




RSS 2.0