KÖRSLAGET!

Sitter här i soffan och väldigt spänd på resultatet . . .

Nu läser Gry alldeles strax vem som vunnit. Mig spelar det ingen roll, tycker om båda körerna.

HANNA!
ERIK!

ERIK!
HANNA!


VEM?



GRATTIS HANNA!


Det är hon och kören värd. De sjöng en av de mest känslosamma låtarna enligt mig. Den spelades på morfars begravning, Gabriellas sång. Kan inte lyssna på låten utan att få tårar i ögonen . . .




Back to study!

LÖRDAG

Lördag, och jag är ledig och har inte bestämt något alls för idag. Jag ska sätta mig och läsa igenom pärmen och göra anteckningar och sen blir det att renskriva alla anteckningar också, på datorn. Jag känner mig faktiskt taggad till tusen.

Imorse vaknade jag vid halv nio och var på F&S strax före halv elva. Jag hade sett fram emot ett MedelPass med Anette, men hon var sjuk så Marie ersatte henne vilket hon gjorde väldigt bra för svetten bara rann om mig. Kändes som någon hällde vatten över mitt huvud som rann ner för ansikte och "bringa". Nu känner jag mig pigg och fit.

Har precis ätit ett mellanmål och ska hoppa in i duscen för att sedan ta tag i plugget!


KVÄLLEN:
- TacoMys
- Körslaget
- Pluggeliplugg



HEJ SÅLÄNGE!


N.BY.NIGHT!

Nu är det natt och jag sover inte än. Borde sovit för länge sen, gick hem från Elin efter Let's Dance vid elva typ. Har tagit mig lite kvälls/natt-thé, det var väldigt gott. Nu är jag trött igen. Hoppas jag slocknar direkt när jag lägger mig i sängen.

Imorgonbitti ska jag gå upp och äta frukost och förbereda mig för MedelPasset på F&S vid 11. Det är med hon härliga Anette, jättepepp-pass säger jag bara. Det får verkligen igång en. Så jag tänkte köra det och sen hem och plugga för nu är ju lägenheten städad och fin, tiptop jue!


5 dagar kvar till dagen med stort D



GODNATT

En vän

Vad är en vän?

Det finns olika definitioner på vad en vän är. Men en sak kan nog alla vara överens om, att en vän är någon man tycker om. Annars kan man nog inte kalla någon en vän. Man kan många gånger bli besviken över vad en vän gör och inte gör. Jag har många bevis på att vänskap kommer och går men också återuppstår. Ibland får man bara nog, bägaren rinner över.

Nu är det en sådan gång, då bägaren rinner över. Tänka sig att allt kan gå så fel och att man helt plötsligt känner att man skiter i vilket för det känns som "vännen" ifråga inte engagerar sig utan bara gör något tappert försök att fråga vad som är fel. Om nu den här personen tycker det är onödigt att vi inte pratar med varandra så kan väl denne lyfta luren och slå mitt telefonnummer.

Jag lägger min energi på sådant som inte gör mig besviken och ledsen. För det är det jag blir varje gång Du sviker. Ett svek är alltid ett svek. Ett svek känns olika för olika personer. Det känns som du blåst mig lite.

Men det är inte jag som sitter där själv sen. För jag vårdar de vänner som visar att de tycker om mig och vill träffa mig. Det är så onödigt med negativ energi och därför har jag valt att prioritera de vänner som ligger mig varmast om hjärtat och hör av sig till mig.

Är vår saga slut nu?

Det finns alltid en chans att vänskapen tas upp igen. Men just nu ser jag ingen vänskap mellan oss, och det kanske inte är så konstigt. Så många gånger jag fått höra att jag är arg och att du vill veta varför jag är arg. Jag är INTE ARG! Punkt slut.


Undertecknad Nathalie

Fiiiiika!

SofiaKB är min vän och vi var och fikade efter jobbet. Åhhh, det var en sån där underbar fikastund som man har ibland. Det kändes som en perfekt grej efter jobbet. Vi tjattrade på i vanlig ordning och jag hoppas hon hade lika trevligt som jag. Hon fick sig ett gott skratt minsann när jag berättade en pinsam grej, hahahaha. Men den bjuder jag på, man måste ju kunna prata om allt med sina vänner.

M i n  F i k a  :
- Sallad med räkor, ägg, majs, ananas och pasta ( grönsaker till detta också )
- Blåbärspaj med vaniljsås
- CocaCola


Sätta fart med pluggandet här nu tänkte jag. MÅSTE!



PUSS

TRÖTT

Nu är jag trött. Ska in i duschen och sen ner och hämta mina kläder i tvättstugan.

Ikväll har jag tvättat och pluggat. Imorrn blir det att träffa SofiaKB efter jobbet och sen hem och plugga järnet.


PUSS

RäkningarFakturorYouNameIt

Vad är det med alla dessa fakturor jämt? Jag får ångest varje gång pengarna dras från kontot, då jag klickar och betalar min faktura/räkning. Jag trivs oerhört bra med mitt liv, men önskar att jag hade mer pengar över varje månad. Det är ett aber jämt, för jag vet att jag inte kan göra allt jag vill göra varje månad. För jag har inte pengar till allt.

It's all about money?

Kondis?

Innebandy med jobbarkompisarna efter en hel dags jobb resulterade i att jag, ännu en gång, insåg att min kondition har nått botten hundra gånger om. Hur kunde det bli såhär?  Jag som alltid har rört på mig och aldrig tyckt att det är jobbigt tycker nu att varje steg jag tar i inomhushallen är en kilometer eller nåt.

Någon som känner igen sig i detta?

Det var jag och killarna ( Anton, Danne, Chrille och Antons lillebror David ) som lirade. Kul är det, men som sagt, jobbigt. Känns som jag har noll kontroll över klubban, jag är så van vid att använda mina fötter och en större boll ( fotboll alltså ) så det blir helt fel när jag ska lira innebandy.

Jobbade mitt "en-gång-i-månads-pass" a la 11-20 innan innebandyn. Det gick faktiskt väldigt bra måste jag säga, lite kök, lite drive och lite kassa. En allt-i-allo blev jag idag. Det är skönt att variera lite.

Imorgon blir det att jobba öppning ( borde sovit för länge sen egentligen, men måste varva ner ) så det blir en tidig morgon. Sen har jag tvättstugan hela eftermiddagen och kvällen, kanske att jag hinner ner till F&S för ett pass. Vi får se, för plugget blir också lidande. Jag måste hinna med det jag ska nu alltså.

FÖRRESTEN!
Jag har blivit beroende av SexAndTheCity, ser det hela tiden. Skippar alla TVprogram och ser min box istället. Vill ha filmen också, måste ha den för den är bara en måste-film. SexAndTheCity it is <3



PUSS

Min

SÖTA PAPPA!!!

Han hade minsann köpt lite grejer till mig i USA!



GODNATT


Perfect day?

it's such a perfect day
or?

Indigos Perfect Day spelas på radion just nu. Men idag är det absolut inte min perfect day, har avslutat min natthelg och är skitseg ( seg som sirap ). Imorrn är det det back to business again, ett 11-20pass hägrar.

Idag skulle jag tränat med SofiaKB vid 17 men pappsen kom hem från USA igår och ville gärna att jag kom ut till dom idag. Så jag får ta igen träningen en annan dag faktiskt. Vill ju ut och se bilder och framförallt se vad han har köpt med sig hem. Så ska väl ta någon buss senare.




D a g e n s   T O   D O :
<3  Diska
<3  Plocka undan alla kläder på golvet
<3  Laga mat
<3  PLUGGA




På onsdag är det bara en vecka kvar . . . Massa tankar virvlar omkring i huvudet just nu men jag har fått massa peppning från C så det borde inte va några problem. Har ju förberett mig i typ ett halvår nu! Så jag ska bara klara detta.


PUSS

GodmorgonGodmorgon

Ja här hemma i min etta på nygatan i Norrköping är det morgon för mig. Har precis avnjutit min frukost och avslutar med lite thédrickande. Så mysigt att sitta i soffan och äta frukost framför TVn.

Eftersom jag ska jobba natt hela helgen så sov jag ut länge idag för att jag ska va lite piggare i natt. Det var nog ett smart drag av mig. För annars kommer jag bara att vara grinig hela natten, that's not goood!

Det blev ingen fest igår. Alla hoppade av förutom jag och Anton, fattar inte vad det är med folk. Bangar hit och dit. Jag var ju laddad till tusen. Hade ju till och med fått med min kära vän LisaB på noterna. Det slutade med att hon, jag och Anton satt och kollade på SexAndTheCity och pratade hemma hos mig. Helt okej kväll men jag hade ju sett fram emot PARTY!

Idag ska jag ta fram andra pärmen och börja läsa igen till traineeprovet.
I WILL ROCK THIS TRAINEETEST!



PUSS

TRIVSAMT!

Jag trivs såååå jättebra i min lägenhet. Jag bara älskar den mer och mer. Den är för perfekt för att vara sann. Man kan ju tro att jag lever i en dröm, men det gör jag väl inte?

Min mysoutfit idag :




Tee från MONKI ( från förra våren )
Tröja från MONKI ( inköpt idag )
Leggings från GINA TRICOT (från läääänge sen )


Detta va en riktigt skön outfit mina vänner! Vad tycker ni om min nyinhandlade blå tröja då?


PUSS

SexAndTheCity

Igårkväll blev det SISkväll med taco, SATC och massa mys. Det var väldigt trevlans. Wihu!!!


Vad händer idag då kära vänner?
Jo det blir nog lite party ikväll. Hos Anton ( Danne jobbar jue ). Innan det ska jag försöka ta mig ner till stan och kolla runt lite. Sen blir det nog lite pluggeliplugg. Dagen närmar sig med stora kliv ( traineeprov!!! ).

Funderar på att ta med en partyhöjare till A idag. TWISTER! Det kan bli riktigt intressant!



PUSS

STÄDOUTFIT

Här hemma är jag mitt i städandet. Nu ska här bara dammsugas. Såhär ser StädNathalie ut :



Tee kommer från MONKI ( köpt någon gång i somras . . . )
Leggings kommer från GINA TRICOT




Köpte även nya blommor till mina fönster idag. Här nedan kommer bilder av mina fina fönster . . .
  
Bild 1: Köket                        Bild 2: Rummet



SAKNAR!


Jag saknar de desperata hemmafruarna! Jag vill ha nya avsnitt nu!!! I väntan på dem får jag väl öppna boxen till säsong fyra. Kanske blir så ikväll när syster kommer på besök. Ska fixa tacos då också. Ska bli myspys! Det är vad jag kallar vardagslyx.

Tänk vad olika hemmafruarna i Desperate Houswives är. Gabrielle, hon har gått från fräsch lyxhustru till utsliten tvåbarnsmamma. Lynette, hon har genomgått många faser och älskade inte livet som hemmafru när barnen var små men nu är hennes barn större och hon har också gått igenom en svår period med strålbehandling för cancer. Bree, den pedanta hemmafrun som älskade att visa upp sin perfekta fasad genom middagsbjudningar och så vidare men nu är hon en framgångsrik receptförfattare och har en cateringfirma. Susan, jobbade hemifrån med sina barnböcker och föll pladask för grannen Mike, efter många år fick hon sin Mike men allt slutade med en skilsmässa efter bröllop och ett barn.

Tänk vad livet vänder på bara en sekund. Lev livet, låt inte livet leva själv!


Nu tänkte jag sätta fart och börja plocka in det jag inhandlade på MAXI i mina skåp. Sedan ska jag sätta igång och städa lägenheten så att den är fin när systeryster kommer hit. Det är ju det bästa som finns, att ha ett rent hem!

TACK MORMOR för att du följde med mig idag!


PUSS

Idrottsgalan

Det är förmodligen den enda gala jag följer varje år ordentligt. Även om jag nog inte håller med om alla vinnare igår. Underhållningen var på topp, bra musik och bra komiker. 2xGustafsson var ju riktigt grymma, kompletterade varandra mycket bra.

Jag säger bara Jonas Jacobsson, den stora vinnaren den här kvällen. Jag kan inte riktigt hålla med om att Charlotte Kalla var den värdig vinnaren till Jerringpriset. För mig var det Jonas Jacobsson som skulle ro hem det priset. Men han fick ju SvD Bragdmedalj/guld.

Kanske förstår jag inte vad det speciella är med Charlotte Kallas insats i Tour de Ski förra året. Kanske är det så att jag inte är så intresserad av längdskidåkning eller så kanske det har med att Jonas Jacobsson känns så nära på något sätt. Han är härifrån Norrköping och känns så jordnära. Hans vinster i Paralympics tycker jag gör honom till en värdig vinnare av Jerringpriset, därför röstade jag på honom igår.

Sen måste jag ju säga något om priset till Årets Tränare, visst Nanne Bergstrand ledde sitt Kalmar FF till ett SM-guld, men hallå Pia Sundhagen då? Hon ledde USA till ett OS-guld!!! Det är väl ännu bättre tycker jag, och hon hade inte liiiite press på sig. I min värld så var Pia Sundhagen vinnare av priset Årets Tränare.

Jag kommer inte ihåg vad killen hette som vann Sportspegelns pris, men han var en riktig värdig vinnare av det. Miste sina båda ben och ena armen när han blev överkörd av ett tåg. Ändå så kämpar han och simmar, han simmade i Paralympics som resulterade i två 4:e-platser. Imponerande!

Idrottsgalan förgyllde min kväll igår!

Tänk att få stå där inför allt folk och ta emot ett pris? Det skulle vara något va? Förbereda ett tacktal till alla i sin närhet. WOHO! Om jag fick välja så skulle jag velat ta emot priset som Årets Kvinnliga Idrottare för mina prestationer som vänsterback i damlandslaget och klubben LFC. Hahaha. Vilka drömmar va?


Jag skulle valt en klassisk klänning som denna om jag skulle gått på Idrottsgalan!


Sätta fart?

Sätta fart? Va e de?

Ja ni, jag har varit så seg idag. Sitter och avslutar måltiden just nu, pannkakor. Men det smakade inte lika bra idag. Hoppas jag klara mig på 2 ½ pannkaka då. Annars finns det ju frukt.

DISKA DISKA DISKA DISKA DISKA DISKA DISKA DISKA DISKA DISKA DISKA

Ja nu ska jag diska och sen försöka börja städa placet lite innan jag ska på aerobics basic.


PUSS

BLASK!

Vilken dålig diciplin jag har på mig idag. Hade tvättstugan från 7 imorse, men jag gick upp vid 10.20 för att springa ner och slänga i tvätt. Men ibland måste man få sova ut helt enkelt. Imorgon kommer jag inte få det, för då ska jag och mormor till MAXI vid tio-tiden ( måste skriva inhandlingsnota också ) .

Blaskigt värre är det ute och det regnar. Vilket tråkväder. Varför kan det inte bara komma massa snö och vi kan få en vit vinter. Det här gör att jag längtar extra mycket till Trysil i mars. Det ska bli sååå roligt. Få åka skidor och vara ute hela dagarna med en paus för lunch. Det är livet!

IKVÄLL blir det mycket träning, både aerobics basic & innebandy. Det är bara att köra på!

Dags att äta frukost för att sen tvätta och städa!!!



PUSS

Jahopp!

Vad ska man säga. . .

Just nu tänker jag bara på en person. . .


R I P
Morfar
13 april 1939 - 24 maj 2008




Ibland är saknaden större. Så är det bara. Det kan vara en låt eller ett ögonblick som gör att tårarna faller ner för kinderna. Tankarna snurrar runt, runt och åter runt. Jag är stolt över min morfar, han var en fin person <3

Mätt i magen!

Nu är jag alldeles proppmätt. Har ätit pannbiff, potatismos, lingon och brunsås. Jag kan ju knappt röra mig, så mycket har jag ätit. Det är inte ofta jag gör det. Skönt att inte behöva stå och laga mat när man har en halvstökig lägenhet. Ska väl hemmåt och diska upp glasen från igår.




Nu är den här veckan slut och en ny ska påbörjas. Såhär kommer min vecka att se ut:

Måndag
Jobbar från 7.30 till 14. Sedan blir det hem och börja städa. Vid 18.30 ska jag förhoppningsvis gå på Danspasset på Friskis&Svettis ( alla 50 bokningsbara platserna var redan uppbokade, så vi får hänga på låset imorgon).

Tisdag
Ledig från jobbet. Jag har tvättid från 7 till 17. Ska gå på Aerobic Basic - passet vid 17.30, hoppas att man hänger med lite bättre den här gången. Sen får jag väl fördriva tiden med att läsa lite till traineeprovet.

Onsdag
Ledig från jobbet även idag. Ska åka till MAXI med mormor, så då blir det väl även en fika tillsammans på Lindahls innan vi går in och handlar. Ska träna vid 16, StyrkeMedel med härliga Peggy! Sen blir det nog även traineeplugg denna dag också.

Torsdag
Är min sista lediga dag innan jag går på min natthelg. Det ryktas om att det vankas MAXfest denna kväll. Vi får väl se hur det blir med det. Kommer inte slösa några pengar på att gå ut i alla fall, det har jag inte råd med. Någon träning? eller vila?

Fredag
Jag börjar jobba vid 20, innan dess kanske det blir träning?

Lördag
Börjar jobba vid 21. Kommer förmodligen bara vara hemma och ta det lugnt innan.

Söndag
Sista natten. Går på vid 17.30.



Vill ni ha tips på en riktig partyhöjare?
Införskaffa SingStar ABBA! Det är som smort för en förfest. Den höjer stämningen till max. Det känns som man kan varje låt, även fast jag som inte är uppväxt med ABBA, man får ändå känslan av att man är med i ABBAgenerationen.

Tänk dig att utmana din vän att sjunga Mamma Mia, Waterloo eller Take a chance on me! Detta är även en favorit till Blondinbella . Jag lovar att du inte blir besviken, om du inte är en riktig karaoke-hatare!





Dags att försöka få kontakt med mamma så jag kan få skjuts hem kanske? Börjar ju tidigt imorgon och vill gärna bädda rent i sängen innan jag går och lägger mig. Det är ju hur mysigt som helst.

Bilder från igår kommer så fort jag fått bilderna från SofiaKB !


PUSS

GODMORGON!

Sitter här i soffan och ska ta en dusch och börja städa. Tyvärr blev det inte så lyckat igår när vi kom ut, Sofia fick inte komma in på PALACE. De har tydligen ändrat lite på åldersgränsen, förut var det året du fyllde 21 men nu är det alla över 21. Blev jättetrist på HUGO, ingen bra dansmusik men träffade några jobbarkompisar där.

Ska ut och äta pannbiff hos mormor sen. Mamma kommer in och hämtar mig i stan.


Juldagen, då jag var finklädd till max. Systers klänning :)

Mer update om kvällen sen!


PUSS

PALACE!

Nu väntar nattklubben PALACE!

Alldeles strax kommer taxin. Sitter här och smuttar på min sista (?) drink. Väldigt gott.

Kvällen speglades av:
- Singstar
- Trevligt folk
- Dans


LYCKAT!

OUTFIT!



Outfit för ikväll!

den fina kjolen hittade jag på Lindex för 249 kr. Love it <3

Festelifest!Parteliparty!

Ikväll är det fest! PartyPartyParty!

Jag och Kregert är taggade ut i fingertopparna. Vi var och tränade nu på förmiddagen, och det gjorde oss ännu mer taggade än vad vi redan var. Ett sådant härligt pass. Friskis is the shit!

Förfest hos mig på Nygatan och sen blir det ner mot NattklubbsStråket. Vi siktar in oss på PALACE!

Senare kommer lite outfitbilder för kvällen!


Dags att duscha för att sedan kila ner på systemet innan det stänger vid tre . . .



HEJ SÅLÄNGE!

TELIA

Jaha, då har man fått sin första påminnelse om en faktura Telia inte ens skickat till mig. Och nu var hon så snäll att hon förklarade att Bredbandstelefonin inte har samma faktura, utan telefonin är för sig. Såååå jobbigt. Varför då för? Onödigt med två utskick, två kuvert, tycker jag!

Blev ju skitskraj när det står att den kommer gå till inkasso om det är så att jag inte betalar. Jag blev riktigt irriterad, för det är en faktura jag absolut inte fått, då skulle jag väl betalat den? Ibland tror jag att de är ett packe nollor som sitter på Telia, förutom ElinPelin då.

Nu ska man väl äta lite frukost då . . . En annan har ju jobbat natt. Ska ner en sväng på stan sen.



HEJHOPP

MotioneraMera

Det har varit så skönt de här tre dagarna som varit nu. För jag har tränat varje dag och haft jättekul. Nu kommer två dagar då jag ska vila innan lördag, då tänkte jag ta ett pass vid elva. Men vad kroppen mår bra när man rör på sig. Jag säger : MotioneraMera!!



LÖRDAG
Det är då det gäller, det är då det smäller.
Schlagergolvet ut och dansa, "do some moves" bara att chansa.
Glider till baren och tar en drink, ge ragget en vink.



hahaha, vilket rim jag kom på. Men på lördag är det fest med bland annat SofiaKB!!!



PUSS

Att ta ett beslut

det är alltid svårt . . .


Speciellt när det gäller känslor. Egentligen så följer man inte sina känslor jämt. Det tänker inte jag göra nu, eller på sätt och vis gör jag det eftersom jag känner mig delad i saken. Men jag tror ändå att jag redan beslutat mig.

Jag tänker inte vänta. Jag tänker släppa taget. Låta dig gå. Hittar vi varandra någon dag så gör vi det, men nu är det inte rätt. Jag ska gå vidare med mitt liv och leva det till full, utan dig.


Jimmy Jansson

Säg Jimmy Jansson, då tänker jag : Nathis & Teggan, det var somrarna 2005 och 2006

Det var då allting var som bäst. Det var vi, och vi hade så underbart kul. Två bästa vänner som tog vara på varje sekund tillsammans. Allt underlättade när vi båda fick körkort och vi kunde skippa iaf 50% av allt bussåkande. Vi älskade att sitta i bilen med Jimmy Jansson på högsta volym och solbrillorna på. Det var tider.

Allting är annorlunda nu . . .
VARFÖR?


Som ni kanske har fattat går jag runt här i lägenheten och lyssnar på Jimmy Jansson, drömmer mig bort till bland de bästa åren i mitt liv. För ja, det var det. Det hade sina mörka sidor också, men vem vill tänka tillbaka på det?

Jag vet inte om hon läser min blogg, men känns på något sätt dystert att vi börjat 2009 utan varandra. 13 dagar har gått på det nya året och vi har inte hört av oss till varandra. Är det såhär vi vill ha det?

Jag är i alla fall väldigt glad att jag fick den tid jag fick med Sarah. Kanske är den slut nu, kanske inte. Tiden får utvisa det.



Träningsvärk? NEJ!

Konstigt nog har jag ingen träningsvärk idag. Fast att det kändes som att jag skulle ha det efter det underbart roliga passet igår. Skulle rekommendera Er att gå på Linda Gabrielssons pass på Friskis&Svettis i Norrköping. Hon hoppade in för någon annan igår men har sitt pass på söndagar klockan 11.

Idag är en ny dag och jag tar nya tag. Jag måste försöka komma fram till ett beslut angående V. Ska jag släppa taget? På riktigt? Vad är värt? Är det värt att gå runt och undra fram och tillbaka? Många frågor som inte har några bra svar. BLÄ!

Dags för en liten frukost nu. Såhär vid elva, men är man trött och vill sova så är man.



Dagens TO DO:

- Diska
- Vika tvätt
- Promenad ner till jobbet och samtala med chefen
- Träna aerobics basic
- Innebandy?
- Plugga?



Hej så länge!

Godnatt!

Dags att försöka avsluta den här dagen. Nu väntar dusch, disk och en god natts sömn . . .

Imorrn blir det två träningar : aerobics basic och innebandy






GODNATT!


In looooove

I am in looooove <3

with a shoe . . .



Jag vill bara ha den. Den är sååå jag. Min gympasko 2009. Ska bara hitta 899 kr att köpa den för. Någon som har några slantar att skänka såhär efter jul och nyår?

Jag får väl se om jag kan köpa den senare i vår, hoppas hoppas hoppas den finns kvar bara.



PUSS

Monday

Måndag och jag är ledig :)

Känns lite skönt att vara ledig efter den här helgen. Har suttit och lusläst massa bloggar, jag missade en del i helgen. Hade ju inte tid att sitta framför min kära dumburk då. Så nu tar jag igen det medan jag tvättar som en toka. Tvättar allt i tvättkorgen, ska tvätta mitt nya påslakarnset som jag fick i julklapp tänkte jag. Så ska jag sätta fart att plocka lite i lägenheten sen helgen. Lite disk står också och väntar på mig.

Bestämde först att jag och syster skulle träna vid fyra men så smsa hon och sa att hon slutade tidigt och skulle träna nu vid tolv istället. Så då blev det inte att träna vid fyra utan väntar tills sex istället, så hinner jag torka alla mina kläder ordentligt. Tråkigt att jag inte får träffa systeryster, men hon ville ju prompt hem tidigt. Annars hade jag bjudit henne på pannkakor till lunch.

LET'S DANCE
Ja vad tyckte ni om startfältet i Let's Dance?
Det fanns ju väldigt mycket potential hos vissa, men andra kommer nog gå ner i stöpet direkt. Är alltid kul att se personer som inte riktigt har rytmen i sina kroppar. Jag fick mig ett gott skratt åt CarlJan i alla fall, hahaha. Min favorit är nog . . . Morgan Alling!! Sen kan jag hålla med om att Laila Bagge, Magdalena Graaf och BlondinBella har mycket potential ( eller Laila är ju helt outstanding, men det ska man väl vara när man dansat jazz och balett innan? ) .

Just nu är jag inne i sån där period då jag vill inhandla lite grejer till lägenheten ( dock finns inte pengarna . . . ) . Jag känner att jag saknar att ha något att ställa laptopen på, samtidigt som jag vill få upp min skrivare, jag behöver: ett fint sidobord i serien Leksvik från IKEA. Sen vill jag ha en kombinerad läs/dimmer-lampa. Ett väggvitrinskåp över TVmöbeln där jag kan ha mina DVDfilmer, jag behöver: ett fint väggvitrinskåp i serien Leksvik från IKEA. Sen är det lite småkrafs som man alltid behöver.

Ner till tvättstugan igen sen blir det plock i lägenheten av innan:
 MY PANNCAKES!!




PUSS

HELGEN!

I vilken ände ska jag börja?


Min helg började riktigt när V kom med tåget halv sju i fredags kväll. Hämtade honom nere på stationen och började direkt pladdra om allt vi förmodligen missat i varandras liv. Väl hemma hos mig så blev det riktigt slappt och vi lagade tacos för att sedan mysa framför Let's Dance.

Ingen av oss kunde sova riktigt bra under natten så jag var hur trött som helst på jobbet i lördags. Men dagen gick ändå väldigt bra och fort. Så vid halv sex var jag hemma igen och hade hämtat bilen hos morbror. V hade försökt plugga, men då han upptäckte på fredagskvällen att jag hade Canal+ Sport som visade fotboll så hade han fastnat framför det. Det tog ett tag innan vi kom fram till vad vi skulle äta, för båda var riktigt hungriga. Det blev till slut en gyrossallad för mig och en pizza för V från Gu Va Gott!!

Kvällen avnjöts i soffan framför Körslaget, men jag var riktigt trött och somnade ifrån ibland. Sen började en riktigt bra film World Trade Center. Men som till Körslaget så somnade jag ibland ifrån och när jag väl borstade tänderna för att stupa i säng så blev jag pigg och fortsatte kolla.

Sen var jag riktigt hyperpigg och kunde absolut inte sova, inte heller V kunde sova. Vi låg och snackade hela natten typ. Hur mysigt som helst. Fast jag fick panik när jag insåg att det bara var en timme tills vi va tvungna att gå upp för att bege oss upp till Skavsta flygplats. Så jag tvingade mig själv att sova den timmen.

På väg upp till Skavsta flygplats så blev vi invinkade för en nykterhetskontroll, jag fck visa körkortet och blåsa ( såklart gick det bra! ) . Det blev ett väldigt fysiskt hejdå, men vad hade vi förväntat oss? När vi attraherade av varandra är det väl inte så konstigt, eller?

Jobbet i söndags blev dock väldigt tröttsamt, eftersom jag inte sovit på hela natten ( jo en timme, men vaddå? ) . Jag och C gick och hetsdrack cola hela dagen för att kunna hålla ögonen öppna.  Till slut vände det och jag blev pigg igen, JIPPIE! Efter jobbet åkte jag och lämnade bilen till morbror igen, TACK för lånet snälla morbror!

Efter att jag kommit hem så gick jag som en zombie här hemma. Jag va sååå trött men tröck i alla fall i mig lite av våra tacorester från i fredags innan jag somnade på soffan. Vaknade vid halv nio och hoppade rakt in i varm och skön dusch. Sen blev det raka vägen i säng.


Den här helgen blev inte alls som jag trodde. Jag hade inga som helst förväntningar men anade lite i alla fall. Vi vet att vi funkar riktigt bra ihop, absolut, men det finns alltid något som gör att vi tvekar riktigt mycket, även fast vi känner att det är riktigt bra. Jag vet inte om jag är beredd på allt vad det innebär att fortsätta träffas. Så tiden får utvisa hur det blir.

Det var i alla fall en helg som bjöd på många återblickar till våra galna fester i korridoren. Sen var det hur mysigt som helst, vi var nära varandra hela helgen och det kändes helt naturligt. Inget annat hade varit normalt för oss. Blev också ganska mycket att ligga och prata om allt och ingenting.


V kommer alltid finnas i mitt hjärta men mer vet jag inte . . .



PUSS


More update tomorrow

Imorgon blir det uppdatering om helgen!


Nu är det bara sängen som gäller. Har en del att sova igen . . .






PUSS!!

Städning pågår!

Ja här hemma i min lägenhet mitt i Norrköping pågår städning just nu. Jag har dammsugit hela lägenheten och torkat en tredjedel. Det känns sååå fräscht. ME LIKE!

SKa väl ta fram köttfärs sen på tining så jag kan fixa taco ikväll. Lätt att göra och gott, så det får V nöja sig med ikväll. Imorgon får vi se vad det blir. Kanske ger honom fria händer. Vem vet?



PUSS

Dagen med stort D?

Idag kommer V. Spännande? JA!

Tills dess ska jag dammsuga och torka golv och städa badrummet. Det lär jag väl hinna på sådär 6 timmar va? hahaha.

Ikväll är det premiär för Let´s Dance 2009, undra om V vill se det med mig? Annars får han plåga sig igenom det, hahaha! För premiären måste man ju ändå se, eller hur?

Vem håller du på i Let´s Dance?
Jag måste ju säga att jag har ett gott öga till Magdalena Graaf. Men vi får väl se om deltagarna har någon rytm i kroppen . . .



PUSS

STÄDNING är A och O

Jag var väldigt seg idag. Jag skulle ha dammat, dammsugit och torkat golv. Men det blev bara att plocka undan och damma. Fick undan alla julsaker i alla fall. Nu är de vanliga gardinerna upp igen. Känns riktigt skönt.

Jag gick och tänkte på en sak medan jag dammade lägenheten. Alla människor städar på olika sätt, olika många gånger i veckan/månaden/halvåret/året, alla har olika åsikter om vad storstädning är etc. Jag har ju min egna åsikt om det hela.

Jag försöker städa minst en gång i veckan och då är det dammning, dammsugning och varannan vecka torkar jag golven. Det tycker jag är en okej städning, eller? Då känns lägenheten nästan fräsch hela tiden. Kanske att jag får dammsuga någon gång mer i veckan.

Är inte det värsta när man kommer hem till någon och det aldrig är dammsuget eller rent? Vissa märker man att de inte städar ofta och andra har skinande rent jämt. Jag tror att jag är något mellanting.


Imorgon kommer V hit. Inga förväntningar. Men ska bli kul att träffa honom igen. Vi får se vad den här helgen har att bjuda på. Jobba blir det iaf lördag och söndag, men dag då.

Hade Elin på besök här förut. Bjöd på mat, lax med babyspenat och parmesanost i ugnen och till det färsk pasta.
MUMS!



PUSS

Olika på utsidan men såå lika på insidan




I Sturefors växte jag upp och bodde där tills jag blev fjorton år. Jag har många fina, varma minnen därifrån, men också många otroligt jobbiga minnen. Sådana som har påverkat mig hela livet. Att växa upp i ett tryggt område nära skogen var underbart. På sommrarna grillade vi på altanen, man lekte i skogen och hade vännerna nära. Det var absolut det ultimata när man var liten. Men som vi alla vet kan barn vara ganska elaka. Och kort efter att båda mina bästa vänner flyttat, blev jag rätt ensam. Och sanningen var väl också den, att jag aldrig passade in där till att börja med. Jag var alltid lite för pratsam, lite för frispråkig och lite för mycket utanför deras tankesätt. Jag hörde aldrig hemma i den mallen som gällde. Och inte var det så att någon heller ville släppa in mig i den mallen heller. Tro mig, jag försökte. Men när ingen tillslut hälsade när man kom till skolan antog jag att jag lika gärna kunde ge upp

Texten är ett udrag från att av inläggen på bloggen http://linnochlivet.bloggspace.se



Tjejen som skrivit det här på sin blogg, var min bästa vän när jag var mindre. Hon var den vän jag växte upp med mina första tio år i livet. Det är nog nu som först som jag inser hur lika vi var på insidan egentligen, saker som vi kände båda två. Vi hade alltid roligt tillsammans, hade våra hemligheter som ingen ingen annan fick ta del av.


Linn och Nathalie var det självskrivna radarparet när vi var små . . .


Jag ville bara tala om för Er om min gamla vän i unga år.

Looove it <3

Gossip Girl + One Tree Hill = SANT


Jag bara älskar dessa serier. Och nu finns nya avsnitt ute igen. MY LUCK!

Dags att se Gossip Girl och sen ner till tvättstugan . . .


PUSS

BURR

Det är väldigt kallt ute, vill jag upplysa Er om!

Det fick jag uppleva när jag gick hem från jobbet. Känns som över 10 minus ute. Det kanske det är också. Nu när man kommit hem är det väl bara att ta tag i tvätten och gå ner till tvättstugan. Sen blir det plock i lägenheten innan jag ska gå och sova. Imorgon blir det städning.

Får se om jag ska träffa Elin en sväng imorrn eller inte. Vill, vill, vill!!!



PUSS

YOGITHÉ

Min nya favorit :  YogiThé


Jag drack det första gången hos Elin och föll pladask. MUMMA! Elin höll med. Riktigt gott thé men de e dyrt. Kommer det bli en dyr vana? I hope not . . .


Nu ska man snart iväg för att jobba kvällen med Chris och Jessica. Idag slipper jag gå till stängning men vad gör väl det egentligen, när man utgör radarparet NatChris !!

Ikväll ska jag försöka börja damma här i lägenheten och få ner alla julsaker. Nu ska stället bli återställt. Ska bli skönt. Måste få tag i en tvättid också, underkläderna är sluuuuut, buhu!


Besök till helgen . . .



PUSS

Gäspeligäsp

Ja trött som få är jag idag. Jobbade natt och vilken stängning det blev då. Fick vad såg ut som en fyllerusch på två men en vanlig rusch på eftermiddagen vid kvart över tolv - halv ett i natt. Vi flög omkring på de olika stationerna och folk SUCKADE. Rusch i både drive och i kassan är inte rikitgt roligt på två personer. Vi hade massa att städa sen och vi var klara vid kvart i fyra istället för halv tre.

Nehe nu ska jag ta och göra scones och sen äta frukost !


Kommer updates om helgen senare, lovar !




PUSS

HEMMA!

Nu är jag hemma igen. Men är nååågot stressad. Börjar jobba vid halv fem.

Det blir bara sminkning snabbt och sen ner på stan och köpa med mig mat för att dra till jobbet och hinna äta innan jag börjar jobba.

Får berätta mer om helgen sen!!


PUSS

12:33

Då går mitt tåg!

Ses igen på måndag då!


Ha en lika rolig helg som jag nu!


PUSS

FREDAGKVÄLL!

Då va arbetspasset för idag gjort. Skönt att vara tillbaka igen. Kändes grymt bra!

Det är fredagkväll och jag måste packa väskan inför imorrn och slå in paketen. Sen står ju disken och väntar på mig också. SUCK! Men vad gör man inte för att ha ett fint och städat hem.

Det går inget bra på TV heller. Inte ett skit. Bara massa dåliga filmer, tycker jag!

Ser fram emot imorrn!!!


PUSS

JOBB!

JAAAA!

Har nog aldrig varit såhär glad för att jag ska gå och jobba, mina vänner!

Jag klarade TEST2 och nu kan jag gå och jobba. Jag känner mig pigg och kry. INGEN FEBER! Efter nästan tre timmar på stan så hittade jag också födelsedagspresenterna. Men det var mycket svårt, till slut ringde jag mamma ( efter att jag gått stan runt två varv). Då släppte det lite iaf.

Imorgon sitter jag på tåget upp till Södertälje och vi kommer att festafestafesta. Fira att Rahmas syster Kawsar fyller 25 år. Sen fyller ju Rahma 24 på måndag, då får hon också paket.

Dags att bege sig till spårvagnen!



PUSS

TEST2

Igår gick TEST1 av stapeln då jag begav mig ner till McDonalds för lite mat med Eva. Det gick riktigt bra och det gjorde mig gott att få lite frisk luft också. Idag är det dags för TEST2, jag ska ner på stan och shoppa lite födelsedagspresenter tänkte jag. Har ätit lite havregrynsgröt som frukost så vi får se hur det går.

Jag hoppas det går bra, för då ska jag ta mig ner till jobbet och jobba mitt pass idag. YIPPIE!!
Men som sagt jag ska inte ta ut något i förskott...


HEJ SÅLÄNGE!

Första dagen på 2009

Nu börjar första dagen på 2009 gå mot sitt slut. Det här har varit vändpunktsdagen för mig, jag har blivit mycket bättre. Jag hoppas att jag är så bra att jag kan gå och jobba mitt lilla pass imorgon. Vill ju känna mig helt bra innan.

Gjorde ett litet test här nyss, jag gick ner till McDonalds för att träffa Eva för att äta lite. Det gick bra, det var såå skönt att få sig lite frisk luft efter alla dagar inomhus. Tur att jag tog strumpbyxor under jeansen och mössa och vanta, drog även på mig luvan när jag kom ut. Riktigt kallt ute är det. Testet gick bra, jag känner mig lite piggare nu efter mat och frisk luft.

Tänkte lägga mig tidigt idag, lägga mig och läsa lite tror jag. Sen gå upp skapligt och bege mig ner till stan när den öppnar vid tio. Ska inhandla två födelsedagspresenter, lite alkohol och byta/lämna tillbaka pyjamasen jag fick i julklapp. Det blir morgondagens prov, för att se om jag är frisk. Jag hoppas på det så att jag kan jobba.

Nehe nu börjar klockan bli mycket. Kanske dags att göra sig iordning och hoppa i säng snart. . .

Först ska jag ringa mamma och prata lite med henne!



PUSS

Mitt 2008

JANUARI
Året började med att jag firade nyår med min morbrors dåvarande sambos barn. Trevligt då men det fick inget trevligt slut. Sofia var i alla fall med mig. God mat var det i alla fall.

I mitten av januari var jag på jobbintervju på MAX. Joakim (min nuvarande chef) höll i den och det kändes hur bra som helst. Men sen är jag så dålig på att känna av läget på en jobbintervju så jag gick och våndades hemma för att jag skulle få ett NEJ TACK! Men jag låg på lite och ringde och kollade, till slut fick jag beskedet "När kan du börja?". WIHU jag hade i alla fall lyckats få en halvtidstjänst.


FEBRUARI
I början av månaden började jag jobba på MAX. Lyckades dock bli sjuk under min utbildning och det var inte kul kan jag säga. Ville ju ge ett gott intryck. Men till slut fick jag min utbildning, sen har det gått som på räls. Jag kom in i det väldigt fort och har lärt mig massa.


MARS
I mars åkte jag upp till Stockholm med min syster för att shoppa loss. Vi stannade över en natt på Zinkendamms Vandrarhem. Vi hade verkligen en mysig WeekEnd i Sthlm tillsammans. Vi gick till och med på bio. Jag tror det blir en repris någon gång under 2009.

APRIL
Den här månaden präglades av att pappa skulle fylla 50 den 15:e April. Vi skulle åka iväg till Egypten hela familjen. En underbar resa, ett underbart land. Jag har nog aldrig sett pappa så glad (lite full va han nog med). Kom ner på hans födelsedag och beställde bord på en härlig strandrestaurang. Veckan var toppen!

   

Elin hörde av sig innan resan till Egypten och ville ses, jag var tveksam. Vi har ju en del bakom oss som gör ont inombords. Efter resan visste jag vad jag skulle svara. Jag var beredd på att träffa henne.

MAJ
Den svarta månaden som fick hela året att förbli svart. Morfar insjuknade i början av maj. Han låg inne två veckor innan han dog. Det svåraste på hela året har varit att accepterat att han inte finns mer. Saknaden är stor. All luft gick ur mig, jag har aldrig varit med om något jobbigare någonsin.



Därför blev inte personalfesten 4 dagar efter morfars död så lyckad för min del. Jag försökte men det gick inte.

Innan morfar blev sjuk så hann jag träffa Elin och jag är otroligt glad att jag bestämde mig för att träffa henne. Så rätt det kändes efter så lång tid. Hon kom att bli min allra bästa och närmaste vän det här året. Det är som förut fast tusen gånger bättre. Hon är en älskad vän!


JUNI
Nästa svåra grej: Morfars begravning. Otroligt jobbigt. Tårarna tog aldrig slut. Det gjorde allt för ont i hjärtat. Finaste begravningen någonsin, jag kommer aldrig glömma något av den.

Något jag ångrar lite är att jag åkte iväg till Öland samma dag för att fira midsommar. Jag hade så kul som jag kunde, tack tjejer! Men helst hade jag nog velat vara med min familj, vilket jag insåg efteråt.

Syster fyllde ju 16 också och hon var pirrig inför att börja gymnasiet till hösten.



I slutet av månaden fick jag gå till chefen och be om att få hans ord på att jag skulle bli fast i augusti, jag hade hittat min drömlägenhet ( både planlösningen och läget ). Han skrev mig som fast från och med sista juni och jag var glad.


JULI
Vi åkte upp till Norrland och spenderade i alla fall några dagar däruppe innan jag var tvungen att vända hem igen för att jobba. Det kändes riktigt skönt att komma upp till morfars smultronställe. Det är ett fridfullt ställe på jorden.

 


AUGUSTI
Mamma fyllde 45 och hon och pappa hade planerat en storslagen 95årsfest ( mamma 45 + pappa 50 ). Den gick av stapeln och den blev väldigt lyckad. Jag och Nicoline hade varit på fotofabriken och tagit en serie bilder för att välja ut en förstoring och rama in den. Mamma och pappa blev väldigt nöjda.


SEPTEMBER
Jag fick tillgång till min lägenhet i mitten av september. Jag började måla om stället till mina färger, det jag behöll var rummets fina beige/ljusbruna tapet. Korridorshallen fick två chokladbruna fondväggar medan köket blev vitt. Jag fick hjälp med flytten och kunde börja bo där så fort som möjligt. Jag var supernöjd.


OKTOBER
Min första födelsedag utan morfar, tomt. Men det gick ganska smärtfritt. På min riktiga dag kom mamma, pappa, syster, mormor och Elin till min lägenhet och jag bjöd på fika. Det var mysigt men lite trångt, men det gjorde inte så mycket.

Inflyttningsfesten för MAXare gick av stapeln! LYCKAT!

 


NOVEMBER
Den här månaden är nog den av alla jag "pluggat" mest. Jag satte igång ordentligt med läsningen inför traineeprovet. Jag ska avancera på MAX. Vi får se hur det blir. Kommer säkert gå jättebra.


DECEMBER
Julen stod för dörren och jag inlöpte julgardiner till köket och pyntade fint med tomtar. Det var nog den här månaden jag varit mest sjuk någonsin. Åkte på den ena influensan efter den andra.

Jag fick reda på att i början av januari ska mitt traineeprov bli av, jag blev lite nervös.

Julen blev ganska smärtfri, visst kändes det att det fattades någon, men alla tog det väldigt bra. Jag fick mest paket ( fattar inte varför ? ) och alla blev nöjda med julaftonen tror jag.

Jag blev också sjuk över nyår och kunde inte jobba som var planerat. Nyåret spenderades sjuk med sjuka Sofia hemma hos mig med mat och film. Vi såg fyrverkerierna från mitt fönster och stod med "tutor" vid tolvslaget.




Jag tackar för mig för detta 2008 och öppnar dörren till 2009 som redan knackat på dörren . . .


     


RSS 2.0