Sola & Bada

Ja det är vad min dag kommer bestå av + att mäta o kolla lite till i lägenheten. Kommer bli sååå bra. Det är jag säker på.

Sitter just nu på altanen i mina sovshorts o mitt sovlinne. Det är redan hett ute, även i skuggan. Gissa om det kommer bli en kanondag. Det tror jag på i alla fall. Hmmm. Undra om man ska ta o käka innan det bli sola och bada med Fia någonstans. Va vääääldigt länge sen jag träffa henne. Snacka om att de skulle va gott med en PAUS-sallad idag. Men men vi får se. Kanske bäst o hålla i pengarna nu.

Nehe ni om jag ska ta och göra mig iordning kanske. Smörja in mig med solkräm och på med bikinin. Yippie!



P U S S E L I P U S S

SunnySisTime

Underbara väder !
Kan det inte bara fortsätta såhär? Det är ju hur underbart som helst.

Jag o syster åkte till Glan och spenderade hela eftermiddagen där. Vi hade sååå mysigt.

Dags o duscha o mysa med syster framför One Tree Hill.




P U S S E L I P U S S

People always leave

. . . and so did you, grandpa <3

Det finns vissa stunder som jag får en känsla i kroppen. En känsla av en sådan oerhörd saknad. Saknade efter morfar. Jag fick en sådan känsla idag, ikväll. Kanske har det med att det är fredag ( runt det datumet som morfar gick bort, 24:e ). Det var nämligen på fredagen som allt blev värre. Varje gång jag ser en människa dö på tv så återupplever jag morfars död. Det bara hugger inom mig och jag vill bara ha honom här. Kunna sitta i hans famn och känna mig sådär trygg som jag alltid gjort. Även fast jag börjar bli vuxen nu så hade jag behövt min morfar några år till. Jag älskar honom så oerhört mycket och kommer aldrig sluta göra det. Jag hyser en sån oerhörd kärlek till min morfar så det finns inte. Speciella band är svåra att bryta, därför ska mitt band till morfar aldrig brytas.

Ska alldeles strax lägga mig och somna in i drömmarnas värld, jag hoppas jag träffar morfar där. Tyvärr har jag inte mött morfar i mina drömmar sedan han gick bort, inte vad jag kommer ihåg i alla fall. Men jag önskar att vi gjort det även fast jag inte kommer ihåg. Det kanske är därför jag har så många bra dagar, då jag kan hantera hans död på ett väldigt bra s

N is back

Nu är jag tillbaka i stan igen. Efter en kort vistelse i mitt underbara Norrland. Skulle lätt kunna stanna några veckor till utan några problem. Jag ska lägga in lite fina bilder däruppifrån. Underbart vackert!

Som jag har längtat efter en viss person, även om jag inte fått träffa honom ännu. Men det ordnar sig, absolut. För jag vet att han vill träffas och han tycker inte att jag är jobbig. Han gör mig glad och jag har äntligen insett att jag är sååå attraherad av honom.

Sarah fyller år snart. Närmare bestämt på måndag. Så på lördag blir det att fira henne och gå ut och parta loss lite. Så underbart. Älskar verkligen Sarah. Hon är en sann vän.


Dags o sova. Ska upp tidigt imorrn. Ska fixa lite grejer innan jobbet vid 11.




G O D N A T T ! !

Samma visa om igen

Jag får en klump i magen när jag tänker på det. Jag vet inte vad jag ska säga längre. Det blir bara mer och mer saker. Bägaren har fyllts på rikligt och det svämmar över nu.

Jag förstår inte hur du har kunnat hamna där du är och jag önskar att du aldrig gjort det.

Dags att ta konsekvenserna av allt skit kanske?

Jag måste säga att jag är rädd.


Klumpen i magen vill inte försvinna. . .

Ensam hemma 5

Sista dagen som ensam hemma. För nu blir huset tomt några dagar. Jag åker upp till min kära familj, som är i Norrland. Imorgon vid åttatiden kommer morbror och hämtar mig och sen bär det av 70 mil norr ut.

Gårdagen bjöd på både roligheter och tråkigheter.
Efter jobbet åkte jag och Eva hem till henne och hämtade grejer och sedan i racerfart till Sarah för att göra oss iordning och sen förfesta med allt folk innan vi skulle dra ut. PALACE blev det för hela slanten. Kul hade vi också. Massa dans. Så va ju hetingen där med. Kul hade vi.

Det tråkiga hände när vi skulle hem till Sarah igen och jag skulle ta upp nyckeln ( som jag känt efter om den låg i väskan varje gång jag öppnade väskan ) och låsa upp dörren, men till min skräck så fanns det ingen nyckel. ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST !  En tjej blev väldigt besviken och jag försökte be om ursäkt och så vidare. Till slut fick vi i alla fall reda på att nyckeln var upphittad på Palace. PJUH !

Mysig natt verkligen. Massa mys och typ ingen sömn.

Dags att åka och handla lite färdmat ( typ godis, frukt och sådant ) och sen åka till mormor och ta med posten.



P U S S E L I P U S S

Ensam hemma 4

Ska strax göra mig iordning för att bege mig in till staden. Där ska jag handla på systemet och förbi Sarah på Fideli innan jag åker till jobbet. Kommer bli lite stressigt känner jag. Men men.

Ikväll blir det party. Jag och Eva slutar vid kvart över nio och då är det raka vägen hem till Sarah för att göra oss iordning. Då blir det party med Sarah, Simon och Eva. Wihu!

Jag tar bilen idag för att underlätta lite. Gick så dumma bussar in. Så behöver jag inte oroa mig för bussar imorrn. Åker nog hem på eftermiddagen någon gång.

Kanske dags o göra sig iordning.



P U S S E L I P U S S

Ensam hemma 3

Ja den tredje dagen som ensam hemma har jag lämnat bakom mig nu. Åh shit va rolig gårdagskvällen va. Haha. Kanske lite mycket dricka men det var en sååååå lyckad kväll. Allt blev bara apropå, inget planerat utan bara ta det som de kommer. Kul att så många dök upp också. Tack Emily för att vi fick våldgästa dig sådär.

Imorgon blir det utgång med Sarah, Simon och Eva. Really nice  :D
Hoppas bara att det är lite folk ute. Men vi brukar ju klara oss ändå. Om vi nu kommer ut överhuvudtaget. Det vet man ju aldrig. Inte när man har Sarah i spetsen i alla fall.

Sååå mysigt det kan vara att sitta i sängen och lyssna på East FM och blogga runt lite. Men snart är det dags att släcka lampan.

Ibland så hittar man helt rätt. Att bara mysa är så underbart. Och det var det med dig.



G O D N A T T

Ensam hemma 2

Dag två av mina ensamma dagar har börjat och jag myser för mig själv här hemma.
S K Ö N T ! ! !

Jag går in och kolla på IKEAs hemsida varje dag nu. Det finns så fina grejer. Jag vill bara tillbaka till lägenheten och mäta så jag vet om allting kommer få plats och vad jag kan köpa. Men jag ska visa er fyra möbler som jag vill ha till lägenheten.

  
Skänk, Leksvik (ska stå i köket om den får plats)
Rumsavdelare, Expedit (ska stå i stora rummet och dela av sovrumsdel och vardagsrumsdel)


  
Soffbord, Leksvik (ska såklart stå framför min soffa i vardagsrumsdelen)
TV-nöbel, Leksvik (den ska TVn stå på)

  
Soffa, Ektorp (skänkt till mig från morbror Jonas, TACK)
Fåtöljer, Ektorp (skänkt till mig från morbor Jonas, TACK)



Vad tycker ni om möblerna? Nån åsikt kanske?


Jag kommer nog inte få plats med fåtöljerna i lägenheten, men dom sparar jag på och kan kanske använda i framtiden då jag kanske bor i en större lägenhet. Men jag är glad över att han gav mig detta + en TV. Kan inte tacka honom nog. Jag är glad för nu har jag min favoritsoffa.



P U S S E L I P U S S ! ! ! !

Ensam hemma 1

Första dagen avklarad. Jag är nämligen ensam hemma, ska ni veta. Sitter och myser framför So You Think You Can Dance. Just love that show.

Längtar efter att flytta till nya lyan. Få något eget igen. Rå om sig själv. Jag ska få det där stället så mysigt. Sitter och kollar på de nödvändigaste möblerna jag behöver. Jag har även kollat över min ekonomi och flyttdatum. Jag tror faktiskt det blir 1 oktober. Dels vill jag spara ihop pengar nu så jag har en buffert och för att kunna köpa färg och möbler.


Nu är det strax godnatt.



P U S S E L I P U S S

Sömnlös natt

Ja nästan i alla fall. Somnade nog inte förrän vid halv tre i natt. Jag och B pratade väldigt mycket om allting, fick varandra och inse saker som vi inte sett tidigare. Jag önskar att jag träffat B i något annat sammanhang, att vi inte gjort som vi gjorde den där första natten. Men gjort är gjort, nu får vi se hur framtiden blir. Jag kommer fokusera på min flytt om några månader.

Idag så kommer Sofia ut till mig. Undra vad vi ska hitta på... Det är ju inte toppenfint väder men ändå. Vi får väl se.



P U S S   P U S S

Everything good has an end

Allting gott har ett slut, och även denna saga. Vi får se hur allt blir. Jag tror inte jag är rätt tjej för honom men man ska aldrig säga aldrig. Och det märks att han inte vill att vi aldrig mer ska ses. Aja. Vi får se vad som händer och sker.


Jag har inte sagt att det här ska bli lätt, men det kommer också att ta tid. Du vet att du är den personen som jag önskar allt gott här i världen mer än någon annan. Har du hittat kärlek så vill jag inte vara ditt hinder för den. Jag ska göra mitt bästa.


Jag saknar min morfar så enormt mycket. 53 dagar sedan du somnade in...
Ä L S K A R   H O N O M   S Å Å Å Å Å Å Å  <3



G O D N A T T ! ! ! !


Underbara dag

Vissa dagar är bara såååå underbara. Då allt bara känns sådär bra. Allt flyter på bra och det finns ingen irritation i luften. Den här dagen var en sådan dag. Den hade allt och lite till !

Jag och min syster åkte in till stan vid halv tolv - tolv tiden. Gick en sväng och käkade sallad på Paus, efter det så gick vi ett tag till. Syrran hittade en jättefin lång stickad cardigan på VILA och jag hittade ett par skitsnygga svarta chinos på Lindex. Sedan vid tre så åkte syster hem och jag satte mig i bilen och körde till Söderköping.

Där mötte jag upp Sarah, och vi letade febrilt efter någonstans där hon kunde betala en räkning åt Kecke ( som är med Susanne i Tyskland för tillfället ). Men då fick vi minsann reda på att Svensk Kassaservice har upphört i hela landet, så det var lättare sagt än gjort att betala den där räkningen. Som tur var ordnade Kecke de där sen. Efter det ville Sarah visa vart det var som Tommy bodde. Så vi åkte mot Stegeborg och kollade på hans hus och hans nya hus som han ska flytta till. Sen blev det Smultronstället. Massa glass. En Twin Peaks och en Stjärnskottet. MUMSIGT VÄRRE!

Efter det blev det hem och titta på TV lite och kolla hundvalpar på blocket.se . Sen blev vi hungriga, konstigt efter massa glass. Men vi gjorde mat, eller Sarah rättare sagt, jag kollade ju mest på. Kycklingfilé, potatisgratäng ( köpt sådan ) och bernaisesås med vitlök i. MUMS !


Tack för en underbar dag syster och Sarah !



P U S S E L I P U S S ! ! !

Lunch och Smultronstället

L U N C H   betyder   P Å   P A U S   med   S i S


S M U L T R O N S T Ä L L E T   betyder   I   S Ö D E R K Ö P I NG   med   S A R A H


  


Ses ikväll då !


Godnatt

Dagen går mot sitt slut och jag ska ta och slänga mig i säng. Blev inte att lägga sig tidigt, men men. Desto mer One Tree Hill med syster.

Imorgon blir det lunch med syster + fönstershopping. Efter det ska jag förmodligen till Söderköping och möta upp Sarah för glass på Smultronstället, om vädret tillåter vill säga.


G O D N A T T

Söndagskväll

Jag ville spela sällskapsspel men jag vet inte vad mamma och pappa håller på med, hmmm massa annat. Det verkar som om det inte blir något sådant idag. Utan det blir nog One Tree Hill med syster. Sen kan man ju inte se på de utan att ha choklad, vindruvor och naturgodis eller hur? Mumsigt!

Imorgon ska jag förmodligen träffa Sarah. Måste höra först bara om allt funkar, jag menar hon pendlar ju mellan två jobb så ibland så missar man ju saker. Men hoppas hon kollat rätt :D Skulle va så skönt med en myseftermiddag imorrn.

Innan jag träffar Sarah så ska jag och syster luncha och gå på stan lite. UNDERBART!

En sak gjorde mig glad idag. Från ett helt oväntat håll så kom erbjudandet "Vi ska grilla hemma hos mig, du får gärna komma förbi om du vill, runt sex. Ta bara med dig något att grilla". Det är såna dagar man blir lite extra glad. Även om jag nu inte kan men jag har i alla fall blivit erbjuden. You made my day : )



P U S S E L I P U S S

// N


Zakynthos -07

Jag längtar tillbaka och vill vara där med min underbara vän Rahma, så som det var i höstas. Lata dagar på stranden och sliskiga drinkar och biljard på kvällarna. Jag saknar den veckan så mycket. Jag saknar henne så mycket. Min bästa vän. Hon sitter nere i Kalmar och pluggar och sådär. Jag är här hemma och jobbar om dagarna. Jag har inte träffat henne sedan januari. Jag vill bara träffa henne.


L o o k i n g   b a c k   t o   Z a k y n t h o s   - 0 7

        

    



Nattjobb

Snart är det dags för ännu en natts jobb på MAX. Igår var det rätt lugnt hos oss, eller väldigt lugnt. Verkade inte va mycket folk ute alls. Undra hur det blir ikväll, blir det röj tro? LisaE o Salar o gänget ska ut ikväll, och jag jobbar o kan inte va med. Tråkigt värre. Men jag fick ju iaf två fina inbjudningar, både Lisa och Salar frågade. SÖTT !

Förut åskade det och dundrade det väldigt mycket här. Jag som är sååå rädd för åska blev som vanligt hispig och paralyserad på samma gång. Jag vet inte vad det blir med mig när det åskar men något är det. Jag tycker det är sååå otäckt.

Fixade lite på bloggen, vad tycks?


Nehe en dusch kanske. Så man känner sig som människa. Väldigt skönt liksom. Morfars sång går på MediaPlayern, Av längtan till dig. Så fin. Har lyckats att hålla emot tårarna några gånger när jag hört låten nu faktiskt. Känner mig varm innombords och tänker på fina minnen med honom.

DUSCH va de.


Om ni ska ut ikväll, ha de så kul och ta svängen förbi MAX innan ni slaggar !




P U S S E L I P U S S ! ! !

I will end this

När tiden är inne så ska jag avsluta något. Något som inte ens känns som de pågår längre. Jag känner inget och hela situationen känns helknäpp. Jag fyller 21 år i år och har ingen brådska alls att hitta kärleken. Det som jag verkligen inte finner mig i är när andra ska försöka styra och ha järngrepp om hur allt ska vara. Att inte alls höras på flera dagar är inte normalt för mig, absolut inte när situationen var en annan förut. Jag tänker inte krusa och svansa efter. Jag tänker absolut inte höra av mig. I am done with this.

Idag är en såndär tråkdag. Jag börjar jobba vid 21 och sen slutar jag runt 6 imorronbitti. Aja. Skönt med lite klirr i kassan iaf. Får väl se om det är någon "kändis" som dyker upp på jobbet och ska käka fyllemat.

Dags o göra lite nytta. Städa rummet och sådär.


P Ö S S    P Ö S S

Trött

Ja usch vad trött jag är efter den här dagens arbete. Men så kan det gå om det finns irritationsobjekt på plats. USCH !  Ibland önskade man att folk hade lite mer vett i skallen faktiskt. Och vissa kunder kan man ju börja undra om de överhuvudtaget ska få beställa någon mat. Nej jag är trött på skrik och klagomål och allt vad det heter. Va nöjd någon gång och sluta va så snäsig mot dina kollegor.

Nu önskar jag att tiden kan gå fort så jag snart kan få flytta till min egna lilla lya. Eller lilla och lilla, den är ju större än båda mina andra lägenheter från när jag bodde i Kalmar.

Åh ibland vet man inte ut eller in i sitt liv. Man vill både ha kakan och äta upp den. Jag tror detta inte kommer att gå vägen. Orkar bry sig? NEJ !  Det blir som det blir.


Dags för sängen. S O V  G O T T !
 


P Ö S S   P Ö S S

Den är snart min !

Det kan vara min turdag idag. Eller det är det nog. Hyresvärden ringde idag.

J A G  F I C K  L Ä G E N H E T E N !

Jag är sååå glad.



Dags att fixa mig för att möta upp Sarah inne i stan för en lunch. De bidde iaf en lunch även om vår mysdag fick ställas in pga Sarahs alla jobb. Hahaha. Hon har en del jobb den där tjejen.

Efter lunchen med Sarah kommer nog LisaB in till stan, jag ska hjälpa henne att inhandla nödvändigheter till hennes Norgeresa ( hon ska dit o försöka få jobb ).




P Ö S S   P Ö S S

Regnigt

Ute bara det regnar o regnar. Imorse drog jag en djup suck när jag tittade ut genom fönstret och insåg att jag var tvungen att ge mig ut i det här busvädret. Dessutom började jag jobba 7 och var tvungen att åka med 5.55 bussen. Det var bara att ta på sig mina blommiga ( svarta med rosa blommor ) stövlar och min svarta längre jacka och paraplyet i största hugg för att ta mig an ovädret.

Jobbet gick bra förutom att jag inte va på humör för att jobba över idag, men fick ändå göra det en och en halv timma. Plus att vissa andra som slutade efter mig fick tydligen gå före mig, orättvist. Jag hade bara sagt att jag kan väl stanna en stund då.




 L Ö R D A G S K V Ä L L E N

Ja den spenderades med LisaB och till viss del syster Nicoline. Jag och LisaB hade bestämt oss för en utekväll a la Vickelbyflickornas anda, inga förväntningar på kvällen med andra ord. Vi fixa lite snacks på ICA i form av vindruvor och naturgodis. Sen möttes vi upp senare under kvällen på 85:an ( hos mig ) och här blev det förfest med vin och Wii. Nicoline var med oss och bowlade, spela baseball och tennis. Vi hade väldigt kul och ännu roligare när vinet gav lite utslag.

Efter massa skratt och roligheter så begav vi oss ( jag och Lisa ) in till stor stad Norrköping för att svänga våra lurviga på Palace dansgolv. Men innan det blev det att dela på en drink på Dehli och gratulera Baye som fyllde år efter tolvslaget. Vi hade riktigt kul då. Sen gick vi allesammans till Palace, där Baye fixade in Lisa ( snacka om lycka från Lisas sida). Därinne blev det mycket dans, träffade massa gamla vänner, klasskompisar och kompisar. Plus att det blev en och annan shot.

Detta var en otroligt roooolig kväll som kommer gå till historien ; ) och Sofia Lindgren var så snäll som gav oss skjuts hem ( TACK Sofia ). För oss var det verkligen en räddning, annars hade det blivit MAX och sitta o vänta på bussen till klockan 5.

Här kommer lite bilder från förfesten + en vimmelbild på mig och Lisa ( dock lite suddig ) :

     
   

   

     




Ja det var nog de flesta bilderna ( tog dock bort de som såg för gräsliga ut )
Vi hade en sådan rolig kväll. Tack Lisa !


Nu är det dags för:  v e c k o r e v y n och g o d i s




P Ö S S   P Ö S S

Fest för två

Ikväll så blir det nog fest för två. Jag o grannen Lisa ska ut och svänga våra lurviga. Fia C/O tar en nykter helg dom, hur kan dom motstå mig o Lisa ;) hahahaha
Jag och Lisa snackade om att dra till Palace, får se om Lisa kommer in bara. Annars finns det ju andra alternativ faktiskt. Men Palace vore kul, va länge sen jag var där faktiskt.

Idag har jag städat och gjort fint här. Men mamma hon har nog gjort mest, duktig som hon är.



BYEBYE

Som en liten barnunge

Under hela mitt liv har jag alltid varit den som låtit andra få vara med om det är så att man gjort något med någon av sina kompisar. Det finns nog inte en gång som jag har sagt Nej! Och det har funnits gånger då jag tänkt tanken att någon annan kanske också vill vara med, och då frågat.

Alla människor är tyvärr inte som jag ( det där lät väldigt själviskt men också ett faktum ). Jag har alltid varit den som brytt mig om andra. Men jag påminns än idag om att människor inte tänker så. Att: Vi frågar henne om hon också vill vara med. Den frågan får inte jag speciellt ofta och det känns väldigt jobbigt ibland. Man vill ju inte fråga själv om man får vara med. . .

Det har gått väldigt lång tid sen jag funderade över dom här sakerna. Jag hade hoppats att jag inte skulle känna såhär, men det gör jag.

Ibland önskar man att folk var lite mer som en själv ( hahahaha, skämt o sido ).



Ne nu ska man väl göra sig iordning för sen lunch med LisaE och jobbet. Ska ringa hyresvärden för HannaKBs lägenhet också och säga att jag är intresserad av den.



PussPuss

Ensamt

Ibland är ensamheten så stor. Jag vet inte om jag känner ensamhet på grund av allt med morfar eller om den verkligen är så påtaglig som jag känner. Ibland så önskar man att man fått frågan "Vill du hänga på när vi ska ut imorrn?" eller "Vill du vara med oss och bara hänga idag?". Kanske är det bara en jobbig period just nu i mitt liv, jag saknar honom så oerhört mycket. Önskar att det inte gjorde så ont i hjärtat.

Det finns två låtar som får mig att gråta så mycket. De spelades på morfars begravning.
Av längtan till dig med Åsa Jinder
Gabriellas Sång med Helen Sjöholm

Varför kan han bara inte få komma tillbaka? Rusa in genom dörren och krama om mig hårt. Göra sådär som han alltid brukar göra när han hade lite skäggstubb, gnugga den mot min kind för att retas. Jag vill höra honom säga "piga" till mig igen. För jag, Nicoline och Nelly var hans "pigor". Men jag kommer aldrig mer få höra honom säga det . . .

Jag hoppas verkligen att han har det bra där han är. För det var han så innerligt värd.

Livet är så orättvist, det var inte hans tur.

Undra när smärtan kommer gå över. För det är som ett tryck över hela bröstet.


Jag älskar honom sååå <3


Lot's of stufs are going on

Det har varit lite jobbigt senaste tiden, som gjort att jag inte velat skriva något här. För det hade bara blivit massa tårar och skriv om saknaden efter morfar. Jag har behövt tänka lite. Såklart jag saknar morfar, varenda dag, varenda timme, varenda minute, varenda sekund som går. Kommer aldrig sluta älska min morfar <3

Många saker händer nu. Verkligen. Här är en lista:
- Erbjuden lägenhet mitt inne i stan. WIHU !
- Fast anställd från och med IDAG !

Hahahaha. Va många de blev. TVÅ saker. Men det räcker för mig verkligen. Det är två väldigt positiva saker. Nu ska jag bara hoppas på att jag får lägenheten, hyresvärden ska säga sitt också.

Jag kommer också förmodligen åka upp till det härliga Norrland en vecka. Kollade lite på tåg upp, för jag vill inte ta ledigt så mycket från jobbet som mamma o pappa vill. Om jag jobbar två dagar av de tre så blir de ju inte så mycket jag tappar i pengar.

DAGENS HÄNDELSE:
Träffa SofiaKB. Hoppas på en god lunch i eftermiddag med henne. Hoppas hon är på. Ska bli roligt att snacka lite skit och ha det underbart roligt med henne, som man bara kan ha med Fia.



PUSSELIPUSS <3

RSS 2.0