Att utmana sig själv

Nu är ansökan till min utmaning och utveckling inskickad. Jag har länge haft tanken på det här men inte kännt mig mogen att ta steget, men nu gör jag det och jag har tagit steget att göra vad jag själv kan för att bli antagen. Jag är nöjd med min ansökan och hoppas att jag blir antagen.

Att utmana sig själv och andra i sin omgivning är bra för utvecklingen.

VÅGA UTMANA!



Bild tagen från: MAX

2 dagar kvar

. . . tills min tid i Barkarby är över. Känner både sorg och lycka. Kommer sakna alla härliga medarbetare men inte själva chefssituationen som finns där. I det stora hela är jag inte så nöjd med att jag inte fick göra det jag var där för men jag har hjälpt till och fylla igen timmarna så eftersom det var deras mål med det hela så får jag väl se det som en god prestation. Jag hade så mycket mer att ge, men det går inte när cheferna över stället vill hjälpa till och se de problem de måste rätta till. Kul att de börjar utbilda folk nu när jag försvinner, det var ju rätt metod. Ni kan ha skiten när ni inte tar hjälpen ni får.

Så, nu har jag fått ur mig min ilska över dessa två personer.


Idag har jag ledig dag och ska sätta igång med städningen här hemma. Ska se om det finns någon tvättid och tvätta lite sängkläder, handdukar och underkläder. Det behövs alltid, för underkläderna tar ju slut direkt. Städningen behövs också i detta hem, detta går inte längre. En stund på gymmet tänkte jag mig också faktiskt, 1 timme på crosstrainern.

Dags att sätta fart om jag ska komma igång härhemma.


PUSS

Nedräkningen har börjat!

9 dagar kvar till frihet.

Frihet betyder tillbaka till min goa arbetsplats i Kista. Tillbaka till den härliga stämningen. Tillbaka till underbara arbetskamrater. Frihet!

Imorgon ska jag få träffa dom, det vankas merförsäljningsutbildning och personalmöte. Ska bli väldigt roligt att få återse mina arbetskamrater vill jag lova.

Sitter här i mörkret och tittar på Desperate Housewives, jag har kunnat följa det nu på TV för att jag jobbat dag sen ett par veckor tillbaka. Det gillas väldigt mycket av mig. Det är en serie som jag följt sedan starten, och den har i princip varit galet bra sedan dess (dock har den haft några svackor).



PUSSPUSS

SJUK!

Jag hatar hatar hatar att vara sjuk!

Det är det värsta jag vet, det enda jag vill är att bli bättre. Har legat däckad hela dagen, både i sängen och soffan. Alldeles strax ska jag minsann gå och sova för Daniel är ute och träffar en gammal kompis på någon bar i stan och kommer nog inte hem förrän tidigt på morgontimmarna.

Hoppas jag är bättre imorgon bara. Jag vill jag vill jag vill!!!



GODNATT!

Private Practice



En riktigt bra serie som inte fått den publicitet som den borde här i Sverige. Jag gillar den och hoppas att den fortsätter att sändas i USA så jag kan fortsätta följa den. Jag gillar Addison i den här serien, men gud vad jag hatade henne när hon entrade Grey's Anatomy. Då hon förstörde allt för Meredith Grey då hon kämpade för att få tillbaka McDreamy.

Den här serien har gått varm här hemma idag, på min lediga dag. Snart är det Grey's Anatomy på TV och då får jag nog stänga ner Private Practice för den här gången.

Nu är det dags att fixa lite innan Grey's Anatomy börjar och innan älsklingen kommer hem från fotbollsmatchen. Bäst att gå och lägga sig i tid så jag är riktigt utvilad imorgonbitti och orkar jobba.

KRAM

Jag vill ha nya vårskor!

Imorgon kommer lönen in på mitt konto, ska gå igenom budgeten idag och se vad som blir över efter alla räkningar och sådär. Ifall det blir något över så ska jag se om jag kan köpa nya vårskor och kanske nya träningsskor också (mina är inget bra, får så otroligt ont i mina fötter av dom). Jag är så inne på Converse just nu, deras "light"-modell är så snygg tycker jag.

 

 

 

Jag har ledig dag idag och jag hade tänkt att träna BodyPump som jag aldrig gått på någon gång, jag bokad passet igårkväll. Så vad händer när jag vaknar? Jo jag har ont i huvudet och känner mig inte alls bra i halsen eller övriga kroppen. Så idag får bli en hemmadag, har tvättid vid tre. Tror jag bänka mig framför tvn idag faktiskt.

 

HEJDÅ!


GODNATT!

Skulle ha gått och lagt mig för länge sen egentligen, men jag är ledig idag så nu rann tiden iväg när jag satt här framför dumburken. Daniel ligger på andra sidan väggen och sover så jag ska joina honom, bara borsta gaddarna först.

Jag älskar att titta runt på nätet vad det finns för kläder, skor, väskor. Då drömmer jag mig bort till ett annat land, det landet där jag har massa pengar och kan köpa vad jag vill utan att bry mig om prislappen. Det kommer ju aldrig hända men ändå, drömma kan jag ju alltid få göra tycker jag.

Hoppas lönespecen kommer imorgon då, en dag innan lön. Dom är ju inte liiiite sega på det där lönekontoret vi har. Jag vill gärna veta hur mycket/lite man får. Vill kunna fixa budgeten, se vad som blir över liksom.


NATTI NATTI!

Veckans första dag

Då var den här måndagen avklarad då, ska strax fixa i köket efter vår middag och sen hoppa in i duschen och efter det blir det sängen. Jag är så trött efter idag, har gått sååå segt på jobbet för vi har haft så lite att göra. När man är van vid att stressa och ha mycket att göra så får man panik när det knappt kommer något folk.

Nu räknar jag dagarna. Den 29 april är min sista dag på det här stället, sen återgår jag till mitt arbete i Kista. Ska bli oerhört skönt om jag får säga det själv. Vissa människor förstår inte att de tar kål på folk i sin omgivning, de borde se över sig själva och ändra på sitt beteende när så många runtomkring mår dåligt av det. Men som sagt 29APRIL blir min sista dag och 30APRIL är jag åter på underbar mark.

Måste bara berätta för er hur mycket jag älskar min underbara sambo. Han är mitt allt. Han gör vardagen underbar och tillsammans med honom har jag aldrig tråkigt. Han stället upp i ur och skur även om vi inte tycker lika alla gånger. Men hur skulle världen se ut om alla tyckte lika? JAG ÄLSKAR DIG DANIEL <3



GODNATT

SKOR!













CONVERSE möter LACOSTE


VIT möter ROSA/RÖTT



Vilka skulle ni valt?

Helg i Norrköping

Jag anläde till Norrköping i torsdagskväll, åkte direkt efter jobbet vid fem-sextiden. Det blev bara en slappkväll med familjen framför tvn. På fredagen hade jag planer redan innan jag kom ner: 1. Träffa Elin&Emilia  2. Klipp&färgtid  3. Träffa Sofia  . Allt detta gjorde jag under dagen.

Klockan 10
mötte jag och systeryster upp Elin och Emilia på KappAhl, där Elin stod och spanade in babykläder från deras nya kollektion till Emilia och det blev ingen billig historia men vad sa mamma Elin? Jo: Det är hon värd :) Efter det gick vi en kort stund på stan innan vi satte oss på Fräcka Fröken och tog oss lite fika, där blev vi kvar tills jag hade klipptid klockan 14. HEJDÅ sa vi och jag kramade om dom båda. Satte mig i frisörstolen på Barberarn i hopp om att något skulle göras åt mina slitna hårtoppar och min hemska utväxt. Det blev dock ingen billig historia men nöjd det blev jag. Sofia gjorde en liten surprise och klev in hos min frisör precis när jag var klar och skulle betala, GLÄDJE! Jag blev riktigt glad att återse min bästa vän, det var faktiskt vääääldigt länge sen vi sågs. Innan jag flyttade tror jag närmare bestämt. Vi satte oss och åt på Paus, sallad blev det såklart. Där satt vi och pratade en lång lång stund innan vi fick ett ryck och åkte iväg till Ingelsta Shopping för fönstershopping. Men vi insåg ganska snart att fönstershopping inte va vår grej så vi åkte hem till Sofia och tittade på Postkodsmiljonären där en snubbe vann en halv miljon. Sen var jag tvungen att hämta NicoPico på jobbet och Daniel vid bussen <3

Lördagen ägnade jag mig åt min kära bil, även om det var pappa som gjorde mest så var jag med och lärde mig tvätta bil. Det var dock inget bra tvätta-bil-väder, usch va kallt det var. Var verkligen skönt att komma in i värmen efter det och ta en varm dusch. Kvällen spenderades tillsammans med familjen och min familj (DANIEL), riktigt skön kväll med en massa godis.

I morse skjutsade jag mitt hjärta till bussen, 7.10 gick den från stan. Tanken va ju att han skulle åkt till Gävle på fotboll men det blev inte av för de var för få som anmält sig så eftersom han ville se både fotboll och hockey idag så tog han bussen hem tidigt i alla fall för att få se det. Nu är han lite lycklig i alla fall, då AIK har gått upp i Elitserien. Han är och firar det och kommer hem senare ikväll/natt, hoppas bara han inte väcker mig.

Imorgon är det jobb igen, nu räknar jag dagarna på det där stället. SNART tillbaka i Kista :)



GODNATT!

Solig shoppingdag

Jag och min fina mamma tog oss en shoppingtur idag i Stockholm city. Efter X antal timmars gående på citys gator så var vi riktigt trötta i våra fötter. Jag tror inte att vi hade stått ut en enda halvtimme till på stan när vi bestämde oss för att, tillsammans med Daniel, gå och äta mat.

Både jag och mamma shoppade en del, men inte för mycket.


Tackar mamma för en underbart trevlig mor&dotterdag!


Nu vill jag bara ha fredag så jag kan åka till Norrköping och träffa mina bästa vänner och familj. OCH göra något åt mitt förfärliga hår, tid bokad kl 14 hos Barberar'n.



KRAM KRAM

och vinnaren är:






Den lilla bruna härligheten från Topshop. Anledning till att jag skulle valt att köpa denna väska istället för den stora är att jag inte är i behov av en stor väska, hade jag studerat och behövt plats för böcker och sådant så hade jag lätt valt den större.

Äntligen är helgen slut

Ska bli riktigt skönt att inte gå till jobbet på två dagar och sen jobba två och efter det vara ledig i tre dagar. Otroligt tacksam för en sån vecka just nu, för detta håller på att knäcka mig lite faktiskt. Visst det är bara att gå till sitt jobb och göra sitt jobb och sen gå hem men när man inte trivs så är det otroligt jobbigt. Nu är det förhoppningsvis bara 19 dagar kvar in hell och sen är jag tillbaka in heaven igen.

Nu ska jag alldeles strax gå och sova för jag kan knappt hålla mina ögon uppe.

Imorgon kommer Mammi&Pappi hit :)
UNDERBART!



PLUS MÖTER MINUS!


+

En vecka med mycket ledighet
Träffa vänner & familj "hemma"
Snart tillbaka på mitt vanliga jobb
Våren är här
Vårjackan har redan invigts


-

Grus&hundbajs på gator och gångvägar
Mitt hår ser ut som ett fågelbo
Min nuvarande arbetsplats
Folk som inte ställer upp och jobbar




GODNATT!

Påskafton

Jaha, nu är det ca 20 minuter kvar av den här påskaftonen. Jag jobbade i princip hela dagen och det var sååå skönt att komma hem till sin älskling och laga lite god mat och bara mysa.

Jag förstår inte, vart tar de svenska högtiderna vägen? Hur mycket bilar var det inte på IKEA mitt emot idag? Hur många som helst, vilket resulterade i ganska många gäster för oss. Visst det är bra, men vad händer med en högtid som funnits i urminnes tider? Jag vill fira påsk, jul, midsommar, nyår men jag får nästan alltid jobba på dessa högtider. Det känns tråkigt när vi inte håller på våra traditioner, utan måste ha matställen och affärer öppna under de dagar som man förr var ledig på. Vad är det som händer?

Vi fick ett påskägg av Daniels pappa och en jättefin påskblomma av Daniels mamma, påskblomman satt i en sån fin kruka. TACK!

Dags att släcka lampan och bege sig till drömmarnas land tror jag. Imorgon blir det jobb igen, hoppas dagen går fort. Jag vill nämligen att det ska bli måndag och att mamma och pappa kommer.


GODNATT

Långfredagen

Dagen har spenderats hemma med älsklingen. Vi har bara tagit det lugnt och så har vi gjort lite nytta i form av tvättning. En riktigt skön ledig dag vill jag lova.

Jag fixade en ny header igår som jag la in i min design, men den vill inte komma upp i själva bloggen. Känns lite trist att blogg.se är så långsamma. Usch och fy på dom!

Nehe det fick bli ett kort inlägg, för nu väntar sängen.

Jobb imorgon 8-18 *PUST&STÖN*



KRAM KRAM

FAVORITKAMPEN!












Vem tar hem den åtråvärda kampen?
Vad tycker Ni?

Jag avslöjar mitt svar snart!




Uthållighet

Jag måste öva på min uthållighet. Det är den som ska hjälpa mig att hålla ut den här sista månaden på det jobb jag är på nu. Känner att jag i princip kan gå i taket varje dag, alltid finns det något eller någon som retar upp en till tusen.

MEN

Idag var minsann ett undantag. För en gångs skull så hade jag faktiskt rätt skoj och kunde slappna av utan att lägga på ett fejkat leende framför folk. Kanske var det för att man för en gångs skull inte jobbade ett chefspass.


Åhhh jag längtar sååå till nästa vecka. Jag vill ha nästa vecka NU! NU! NU! NU! NU! NU!
Då kommer mamma och pappa upp på måndagen och mamma stannar till tisdag och åker hem på kvällen. Sen åker jag ner till Norrköping på fredag och stannar till söndag. Då ska jag umgås med familj, tvätta bil och träffa vänner. Jag ska bara bestämma med pappa när vi ska tvätta bil, så jag kan planera allt annat runtomkring.

Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen, för jag är måttligt trött här. Hämtade Daniel på stationen i Stuvsta för 40 min sen och nu har klockan blivit mycket känner jag. Imorgon är en ny dag och jag är ledig tillsammans med mitt hjärta, MYS!


PUSS

När man bara vill skrika rätt ut

Jag arbetar inte på min vanlig arbetsplats för tillfället, men jag längtar tillbaka något enormt. Varje dag är en kamp om att inte bli galen och bara skrika rätt ut åt alla på det stället jag är på nu. Det är kaos, verkligen kaos. Jag förstår nu de medarbetare som sagt till mig att de inte trivs alls och inte vill jobba där egentligen. Varför har jag överhuvudtaget varit där? De har inte använt mig i det syte som de sa att de skulle och nu rinner tiden ut och enligt schemat så ska de inte använda mig på det rätta sättet tills jag slutar där. THAT SUCKS!

Jag är så oerhört tacksam över att jag har en chef på min vanliga arbetsplats som stöttar mig och uppmuntrar mig till 110% . Saknar även mina arbetskamrater där "hemma", ni är så otroligt mycket värda. Ni gör en på bra humör och får en att vilja jobba och tycka att det är roligt att jobba. Bra arbetskamrater och chefer är en mycket viktig del i att man trivs på jobbet.

Nehe nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig för dagens jobb (11.30-20.00), jag hoppas att jag slipper bli lika galen som jag blev igår. I JUST WANNA SCREAM LOUDLY!!!!


Tillägnar detta inlägg till mina underbara arbetskamrater i Kista <3



KRAM

RSS 2.0