NYÅR=ENSAMT!?

Jaha, detta nyår kommer verkligen inte bli som jag tänkt mig . . .

Jag hade tänkt mig att jag skulle jobba med eliten på MAX och fira tolvslaget med dom. Ha riktigt kul med trevligt folk även fast jag skulle jobba. Men vad händer? Jo jag går och blir sjuk och kommer att spendera självaste tolvslaget helt ensam i min lägenhet.


PUSS

SJUKigen

Då var man sjuk igen då. Mår pissigt dåligt skit. Ni fattar va?

Har spenderat min sjuka tid ute hos familjen. Nicoline var ju ensam igårkväll, så jag åkte ut för PizzaMys. Jag fick feber och mådde inte allt för bra. Så har det varit idag också. Tung i huvudet, ont i halsen och feber. När kan det bara sluta? Jag orkar inte vara sjuk mer. Jag som aldrig brukar vara sjuk jue!

Nu har vi sett lite mer än 1 ½ säsong av SexAndTheCity. Jag fick The ShoeBox i julklapp.



PUSS

AjAj

Jag har massa AjAj i halsen, vill jag lova er alla. Tjockt, rossligt, hostigt, ont. YOU NAME IT! Tyvärr tror jag att jag håller på att bli sjuk här. Känner mig varm och tung i huvudet också. Det är inte ett gott tecken.

Jag måste ta tag i att städa upp här hemma. Borde både damma och dammsuga, men får nog nöja mig med att dammsuga. Får ta dammningen någon annan dag. Känner mig inte riktigt fit for fight för det. Men diska och dammsuga kan jag väl slå till med. Ska även städa badrummet, börjar se riktigt illa ut nu alltså.

Senare är det dags att ta bussen ut till syster för en myskväll med pizza. Det ska bli skönt, vill jag lova.


PUSS

Borsta tänderna!

Sitter här tjugo i fyra och borstar tänderna efter dagens jobbpass. Sicken idioto jag är som inte hoppar bums i säng. Kan det kanske bero på att jag inte riktigt är sååå trött att jag kommer somna bums. Ja de tror jag minsann!

Imorrn, eller idag förresten, ska jag städa och sen ut till min kära syster som är totally alone home. Pizza och MYS blir det. Skönt de döh!!



PUSS

MAX = sjukstugan?

Det är inte sant vad folk är sjuka på jobbet nu alltså. Själv håller jag nog på att gå in i träsket igen. Halsen har åkt på en släng nu. Inte alls kul tycker jag. BläääBläää!

Ska snart åka till jobbet igen och göra mitt sista pass på de här tre dagarna, sen väntar ju tre till efter måndag.


PÖSS

JULHELGEN

Jag åkte ut till familjen i Skärblacka efter jobbet i tisdags. Mamma och syster kom och hämtade mig här inne i stan. Sen avslutades dagen med en mysig kväll ute hos familjen. Blev även lite speedinslagning av julklappar. Sen var det sängen som gällde, jag var riktigt trött och somnade fort.

Julaftonsmorgonen var riktigt mysig. Att vakna upp med familjen och äta en härlig frukost tillsammans. Sen var det dags att göra sig iordning och fixa med maten. Sen kom mormor och vi fortsatte ha vårt julaftonsmys. Så kom morbror också innan vi skulle äta. Så blev det julbord a la Karlsson/Flemström: Köttbullar, prinskorv, janson, omelett, ägghalvor, lax, rödbetssallad, potatissallad, julost, julskinka. Hmmmm va de något jag glömde?

Vi hann äta innan Kalle Anka vid 15. Då bänkade vi oss, men jag blev dyngtrött och gick o la mig en stund. Sen vaknade jag till när det va dags för julklappar. Då kom också kusin Nelly. Fick massa julklappar, fast de sagt att de inte skulle bli massa. Nöjd e jag iaf. Kvällen blev jättemysig.



Juldagen så bjöds det på god mat hos mormor och sedan bar det hemmåt. Förfesten skulle ju vara hos mig på kvällen så jag fixade och donade. Juldagskvällen/natten blev jättelyckad!!




PUSS

Nu är det jul igen

Ja nu är det jul igen!

Imorgon jobbar jag hela dagen ( 11-20 ). Sen bär det av till mamma och pappa i Skärblacka. Sen när jag vaknar upp där så är det julafton. Shit alltså. Redan julafton.

Hoppas den blir bra. Bortsett från att en person kommer saknas mitt i bland oss. Men jag är säker på att han är med oss från himmelriket. Älskar min morfar sååå otroligt. Saknaden kommer aldrig försvinna, men det gör inte lika ont lika ofta längre . . .



PUSS

FEST!

Nu är det fest på gång. Kul kul!


Tjejer, ni är välkomna till mig innan vi drar vidare till Anton&Danne. MAXfest på gång!



Jag hoppas kvällen blir riktigt bra. Den som lever får se ;)

TestaPåChef

Hahahaha!

Idag på jobbet mådde inte Jimmy bra, så jag fick avsluta hans pass, chefspass. Det innebar att jag fick sluta fem ( eller lite senare, för att jag gjorde allt själv för första gången och fixade en överlämning för första gången ) istället för två. Det gick jättebra, tyckte jag hade pejl på läget och såg till att alla hjälptes åt att hålla rent, snyggt och uppfyllt. Kom ifrån vid klockan sex och tog svängen förbi konkurrenten för att inhandla deras goda kycklingburgare.

Den här veckan har gått såååå fort tycker jag. Idag är det redan torsdag och på lördag är det fest, fetfest. MAXemily är hemma från norr och hon ska va med o festa, WIHU!!!! Förferre hos mig och sen till Anton & Danne. Hoppas på en lyckad tillställning.

Imorgon blir det myskväll med LisaE. Blev ingen fika idag eller igår med henne så då bestämde vi tills imorgon. TACOMYS blir det!


PUSS

STORHANDLING

Idag blev det storhandling med mormor på MAXI. Innan vi begav oss in i stormarknaden tog vi en fika på Lindahls. Mysigt och gott va det. Sen satte jag sprätt på mina matpengar. Hoppas jag klarar mig nu, men det tror jag nog. Julgodis blir det också.

Efter handlingen så blev det träning, step1. Svårt men kul, va en ny ledare så det betyder ju att det också blev ett annat pass än i måndags. Men jag hängde på så gott jag kunde. Heja mej som ser ut som en gammal tant när jag tränar. Hahahaha.

Nu ska jag diska och sen väntar sängen, jag är såååå trött. Blääää!


PUSS

THE BODYGUARD

Den går på Kanal5 just nu. En klockren film, enligt min mening! Costner och Houston är galet bra i den här filmen. Det är en äkta NathalieFilm. Men jag kommer inte kunna se klart den den här gången, för jag ska i säng snart ska bara diska upp disken som står och väntar på mig.

Ett sjukt roligt pass var jag på idag, men svårt. Ett medelpass som va dansinspirerat med Inger & Camilla på Friskis&Svettis. Vilken energi dessa båda har, man kommer verkligen igång. Tyvärr jobbar jag när de har nästa detta pass. Och tyvärr kommer passet inte schemaläggas utan bara komma då och då. SKITKUL!!!

Efter det var jag, syster och mormor på en stämningsfull adventskonsert med kusin Nelly som "huvudperson", för oss iaf. Det fanns en tjej som sjöng såååå bra, hon hade sån stark och ljuv stämma och inte osäker någonstans. Tack för en trevlig konsert Navestadsskolans musik 5- och 6:or!!

Imorgon är det tidig morgon, upp och hoppa ligg inte och dra dig, du och jag måste fånga dagen!! Haha. Skämtosido. Jag öppnar imorgon och det är ju onsdag och då vankas det leverans. Men jag och Jimmy kommer ju klara detta galant!


Morgondagens händelser:
- Jobba
- Storhandling på MAXI med mormor
- Träning
- Fika med LisaE


GODNATT på er när det är dags!

Köttbullar&Potatismos med brunsås




Dagens maträtt är det!!!



Ska börja alldeles strax att steka köttbullar och skala potatisen. Ner o kolla tvätten först bara!

Senare blir det träning och konsert, kusinen ska sjunga i Baptistkyrkan!!



PUSS

Veckan före jul

Nu har veckan före jul startat. För mig startade den vid 5:20 imorse då alarmet ringde. Dags att gå upp för att gå och jobba. Äta havregrynsgröten och dricka glaset med juice, på med sminket och fixa håret. Riktigt segt!

Nu är jag hemma och har jag tränade vid halv sex. Jag tar nog ett powernap tills dess . . Sen blev det ett STEPpass. Första gången för mig faktiskt. Lite krångligt, men vad är inte de liksom?

Nu e de strax en dusch som gäller. Sen blir det lite att äta!!



PUSS

Hmmmm vem ska vinna?

Jag känner mig riktigt kluven just nu. Alice va ju hästlängder bättre ikväll än vad hon varit tidigare. Alice gjorde också vinnarlåten så mycket bättre än Kevin, men Kevin är med bra. KLUVEN!!!

Nu ska väl syster och jag hitta någon film att se på. Se om det finns någon i Teliabutiken som vi kan hyra via boxen.


IDOLPUSS

What's the point?

Du frågar
Jag svarar


Men ändå får jag ingen respons på vad du tycker om det hela. Varför?

Jag fattar inte riktigt poängen. Eller så kanske du känner dig riktigt träffad av det jag skrev, eller?


Du har alltid förespråkat att vänner ska gå före killar och att man inte ska låta sina vänner stå tillbaka för att man träffat någon. Jag vill inte ringa varje dag och säga att jag tycker det är så orättvist och att jag inte fattar att du inte kan ses osv. För jag vet själv hur det var och då hade jag inte ens ägnat mer än några dagar i veckan åt min dåvarande pojkvän. Jag har låtit dig vara och försökt att inte säga något.. Hoppats på att du skulle höra av dig mer. Jag har snart bott i min lägenhet i 3 månader och du har inte hälsat på än. Men nu känns det som allt är förstört. . .

IDOLFINAL

Jag har inte varit mycket för årets Idol, men såklart man bänkar sig framför TVn när det är final. Men inget går ju upp mot förra årets final. Den var sååååå grym, jag önskar att jag varit där på plats i Globen. För förra året var alla så grymt bra. Sen var det en historisk final med två outstanding tjejer med helt underbara röster.

2 0 0 7
Marie Picasso VS Amanda Jensen
VINNARE: Marie Picasso

2 0 0 8
Kevin Borg VS Alice Svensson
VINNARE: Allt annat än Kevin vore galet fel!!!!


Så ikväll ska jag nog rösta för första gången. För vinner Alice så vet jag inte vad jag gör. KEVIN!!!


Jag glömde nämna att det är jag och systeryster som ska ha myskväll med Idol. Hon ville käka pizza ikväll, så då slipper vi laga mat. Köpa lite snask med, godis eller chips eller nåt... MUMS!



PUSS

Ingen träning

Ne det blev ingen träning. Kände att jag behövde göra iordning i lägenheten ordentligt innan jag gjorde något annat. Så nu är det gjort och jag har till och med suttit och pluggat en del. Tänkte att jag skulle kopiera lite grejer på jobbet sen innan pärmen lämnas över till Anton.

Nu ska jag ta mig en frukt och sen göra mig iordning för att gå till affären, då jag även ska lämna tillbaka linnet jag köpte i lördags, blev inte nöjd med det.

Sen kommer mormor och lämnar matlåda till mig, då ska jag bjuda henne på lite tacos.



PUSS

Ny Vecka!

Nu är det ny vecka igen, och om en vecka så är det löning för min del. Efterlängtat!

Sitter och har precis ätit frukost och tittar på TopModel, ovanligt! Strax ska jag ta tag i att röja här i min lilla lya, jag var lite för trött för de igår så jag lät det va tills idag. Vid tolv ska jag pysa ner till Friskis och träna ett lunchpass. Jag tror jag behöver det efter att jag va sjuk halva förra veckan.

Ikväll går jag och C vårat första pass tillsammans sen hon kommit hem. Ska bli kul!



PUSS

Helgens bravader

Lyckad kväll ute igår.
Trevlig förfest, med massa skratt.
Martin fick en glasvas i huvudet, hur kunde den ramla ner från hyllan.
Det kan vara farligt att sitta i soffan minsann.
TaxiTaxi ner till Palace.
Slushig drink som skulle vara en Frozen Strawberry Marguarita. (BLÄ!)
Massa dans. En tryckare också minsann.
Lite hångel och massa mys.
Ett McDonaldsbesök innan hemgång.



Min gamla klasskompis Hannah Wikingsson joina oss hela kvällen. Roligt bruden!


Nu e de mys i soffan till Wallander!


PUSS

PARTY

Nu laddar jag för party ikväll.

Laddningen består av: STÄDNING och PROVA ut OUTFIT!!!




PUSS

Åter på jobbet

Det blev en lång dag på jobbet idag. Stannade kvar två timmar för att snacka med the boss. GIVANDE! Känner mig lite lugnare nu, men känns som provet är låååångt borta. Men jag ska inte deppa för i början av januari blir det ju av, då börjar jag ju året bra (förhoppningsvis).

Det roliga med att snacka med the boss är att han ger så bra respons. Känns som man växer mer och mer och han säger verkligen att det också är så. Men snabbheten, den ska jag få upp ännu mer.


"Jag tror du kommer bli en jättebra chef, du har väldigt bra förutsättningar för det"


Känns som om detta var en bra dag. Men de bra sakerna slutar inte här mina vänner. Vid elvasnåret strosade Chris in på restaurangen, och gjorde att jag fick fram mitt största leende. She's back! Nu kan allt återgå till det normala.

Dags att springa ner och slänga in tvätt i tvättmaskin. Har inte så mycket men kan vara bra att få det tvättat när jag ändå har tvättid. Sen kommer syster strax efter sju och så ska jag plocka undan i lägenheten så jag kan ägna fredagkvällen åt att städa.



PUSSELIPUSS


FRISK?

Jag har mått bra hela dagen. Blev lite anfådd på vägen hem från stan i backen upp till min gata men vad är väl det? Jag mår ju inte illa eller har ont i magen längre. Inte heller har jag någon feber. Lyckost mig!

Så nu har jag pluggat hela dagen, kollat igenom alla papper till traineeprovet. Ringde till jobbet och sa att jag va frisk och kommer till jobbet imorgon. Snackade med RC också om traineeprovet, han hade nyheter att komma med men det ska vi ta imorgon efter lunch när jag slutat och han ska checka läget hur mycket jag kan.

Tänkte sitta ett tag till och kolla igenom och läsa och skriva.

Imorgon är det jobb igen. TJIHU! Det brukar man ju inte säga, men såååå mycket bättre än att vara sjuk kan jag säga. Väldigt mycket bättre. Ska bli skönt! Riktigt skönt!



PUSSELIPUSS!

Bättringsväg

Ja ni läste rätt. Jag är på bättringsväg. Jag satte klockan på kvart över nio imorse och gick väl upp för en timme sen och började med frukost. Så har jag suttit här och myst framför Top Model.

Tänkte att jag skulla göra mig iordning lite och gå en promenad ner till affären. Jag tänkte att jag skulle köpa hem det som behövs och kanske lite inför dagens middag, ska bara komma på vad jag ska äta. Kanske blir det köttfärssås? Det är ju enkelt och gott.

Så skönt att vakna upp utan att ha ont i magen och kroppen. Idag är det plugg som gäller till 110% och lite promenader. Jag ska bli klar med pärmen idag, även om jag måste sitta långt in på natten.



ToDo ToDay

<3
  Diska
<3 Plocka undan alla kläder
<3 Bädda sängen
<3 Plugga
<3 Laga mat
<3 Promenera &  Handla




PUSSELIPUSS

Uppryckning

Ja det behövs en uppryckning verkligen. Jag behöver en uppryckning.

Det är lätt när man ligger hemma och är sjuk att man börjar låta tankarna rinna iväg. Det är det man inte borde låta dem göra. Utan man ska peppa sig själv. Peppa sig själv med massa saker så man blir frisk. Jag ska försöka mig på pepp-området nu.


PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP !  !  !  !
När jag blir frisk ska jag träna som en galning och komma i riktigt bra form.
När jag blir frisk ska jag satsa allt jag kan på jobbet och visa vad jag går för.
När jag blir frisk ska jag gå ut och ha en riktigt rolig partynatt med LisaE.
När jag blir frisk ska jag ta en låååångpromenad runt stan och kolla in all fin belysning.


Vilken peppning va?


På söndag är det bestämt att jag ska äta middag med Elin. Mysigt. Om jag mår bra imorgon ska jag höra av mig till Chris och se om vi ska ses nån kväll, om hon har tid vill säga. Ska hitta någon dag jag kan träffa Sofia också.



PUSSELIPUSS

Mörk tid

Det är mörkt ute och då är det lätt att fastna i det mörka och tänka på allt dåligt. Jag vill inte att det ska vara såhär verkligen inte. Men detta år har varit väldigt omtumlande på alla sätt.

1. Morfar
Den största förändringen i mitt liv. Min underbara morfar försvann från oss så jädrans snabbt. Det har gjort att halva året har kännts riktigt mörkt. Alla dagar har verkligen inte varit lätta för mig. Och alltid när det lider mot den tjugofjärde varje månad så börjar hjärtat slå hårdare och fortare. Saknaden är obeskrivlig.

2. Vänner
Jag har fått tillbaka en del vänner och en del har jag mist igen. Jag har också fått nya vänner. Den som jag trodde allra minst att jag skulle få tillbaka och komma så oerhört nära hittade jag tillbaka till och vi är tajtare än någonsin. Livet har så mycket att ge.


Det finns säkert många andra småsaker som gjort detta år omtumlande men dessa två saker är de viktiga att ta upp. Sen är det inte alltid lätt med alla saker, även om man tycker att det är en bra sak med att få nya vänner.

Ibland kan jag känna att jag själv är mer vän med personen än vad personen är vän med mig, förstår ni?

Fan vad man börjar tänka när man ligger hemma hela dagarna. Man tänker för mycket helt enkelt. ORKA!



Hittade ett bra ordspråk på en blogg:

Framtiden är det enda du kan påverka. Se till att det blir som du vill.


Jag ska sluta älta saker och ting. Börja vara mig själv igen och satsa på mitt jobb till 110%. Det är det enda jag kan påverka.


PUSS

Godmorgon

Jag måste ju verkligen ha något virus i kroppen. Vaknade vid halv tolv, och jag gick och la mig lite efter tio igårkväll. Så jag har typ sovit 13 timmar. De e lite sjukt faktiskt. Kändes rätt okej i kroppen när jag vaknade, hade ingen feber. Nu sitter jag och försöker trycka i mig blåbärssoppa och en banan. Om jag fortsätter att må såhär så ska jag försöka ta mig ut på en promenad i eftermiddag.

Tomten jag vill ha en riktig jul, en sådan man får när man är liten . . .
(eller hur går den nu igen?)


PUSS

GODNATT

Godnatt kära läsare!

Dags att krypa ner i sängen och försöka sova bort detta virus jag åkt på.


PUSS

Vad är felet?

Kan det inte bara bryta ut ordentligt? Jag är matt i hela kroppen och har ingen matlust. Febrig är jag också. Orka vara sjuk, nej!

Varför känns livet extra pissigt när man är sjuk för? Varför tänker man på saker man aldrig annars brukar tänka på? Det känns som man drar ner sig ända ner i botten när man egentligen inte behöver det. Tänker på sådant som man annars brukar förtränga, sådant som gör en ledsen och besviken.

Det kommer bli en dag hemma imorgon med. Ringde jobbet för en stund sen och pratade med Chrille.


Jag gillar inte att vara sjuk : (


FEBERPUSS

PissDag

Jag är sjuk. Ja för jag känner mig inte bra alls. Blev inget jobb för mig igår, eller jo 56 minuter. Som tur va tog sig Jimmy tid och ringde runt till folk för att hitta en ersättare, snällt av honom. Och Jessica ställde upp, TACK så oerhört mycket.

Jag mådde illa som fan men det var nog bra att jag fick frisk luft, jag gick hem från jobbet. Hade aldrig gått själv men Jimmy slutade när jag fick gå så då traskade vi tillsammans. Skönt o slippa gå själv när jag inte mådde bra. Tänk om jag hade börjat spy, då hade jag aldrig velat va själv.

Fortsatte att må illa hemma och slängde mig i soffan där jag somna en stund. Såg lite halvt på Wallander. Sen flyttade jag mig till sängen och tog och ställde en hink brevid. Sov väldigt länge idag och är fortfarande trött, det är ju inte normalt. Så jag tror inte att det blir något jobb imorgon. Ska ringa senare idag när jag kännt efter lite.

Ska smsa syster och se om hon kan köpa blåbärssoppa till mig. . . Känner nämligen ingen matlust.


SJUKPUSS

RSS 2.0