SALDO: 15 kr

Jag kan inget annat än skratta åt skiten. Haha. Det gick åt väldigt mycket mer pengar denna månad än vad jag tänkt mig. Så efter dagens handling på MAXI så kollade jag mitt saldo på kontot. 15 KRONOR!

Aja, tur att man fyller år. Jag hoppas på pengar ifrån resten av släkten. Hihihihi.

Dags att röja i köket efter matlagningen och sen är det nattjobb som gäller. Börjar vid åtta.


PUSS

Regn på en fredag

Inatt hördes det verkligen som världens snöoväder drog in, men icke sa nicke, ingen snö direkt. Och idag bara regnar det, sååå tråkigt när det är fredag och allt.

Mamma kommer snart och hämtar upp mig, så ska vi åka till MAXI och handla inför söndag. Jag hoppas att jag hinner träna innan jag ska iväg och jobba, men det ser inte så ljust ut på den fronten. Kommer nog inte hinna.

Jobbnatt idag då. SUCK! Hoppas det kommer bli lugnt, vilket jag inte tror nu när det är lov och allt.


PUSS

OmbyggnadPågår

Som ni ser så pågår det lite ombyggnad här på min blogg. Tänkte göra den lite snyggare och för att göra detta ska jag ta Miss Monroe till hjälp. Det är en av de snyggaste, vackraste kvinnor jag vet. Därför ska hon få pryda min blogg.

Alla som känner mig vet att jag har en del saker i mitt hem som är mycket Marilyn Monroe.


Tack Mamma, Pappa, Nicoline, Mormor och Elin för att ni delade min dag med mig! Älskar Er alla!



PUSSELIPUSS

HURRA HURRA HURRA!!!

JA MÅ JAG LEVA

JA MÅ JAG LEVA

JA MÅ JAG LEVA UTI HUNDRADE ÅR

JA VISST SKA JAG LEVA

JA VISST SKA JAG LEVA

JA VISST SKA JAG LEVA UTI HUNDRADE ÅR



Ett fyrfaldigt leve för mig själv som fyller 21 år idag!

Hipp Hipp! Hurra Hurra Hurra Hurra!!

        

        


Upp&Hoppa

Ja nu måste jag verkligen upp och hoppa. Har förflyttat mig från sängen till soffan. Tänkte att jag skulle sova lite längre idag för att jag jobbar stängning ikväll. Men nu känner jag mig bara oerhört seg. Men jag får väl rycka upp mig helt enkelt.

Ska höra med Elin om vi kan titta på Sex And The City - The Movie imorgon på min födelsedag. Vi skulle ju träffas och hon har ju fått filmen nu. Hahaha. Så då tänkte jag att det kunde bli en myskväll. Så EILERT vill du ha myskväll med mig?

Hade tänkt att göra matlåda idag, men tror jag skippar det och gör det imorgon istället. Så har jag matlåda till fredagsnatten jag ska jobba. Det blir gött med laxlåda och pressad potatis.

Nehe lite seeen frulle. Sen ska jag ringa runt lite till Farmor och till Karlssons.



PUSSELIPUSS

GossipGirl&OneTreeHill

Mina absoluta favoritprogram: GOSSIP GIRL och ONE TREE HILL

Såg tidigare på det åttonde avsnittet av One Tre Hill säsong sex. Och alldeles strax ska jag se det åttonde avsnittet av Gossip Girl. Me love sooo much.

Frågan är om jag ska duscha innan eller efter. Jag röstar för efter tror jag. Haha.

Stängning med DavidE imorrn då. Blir nog bra det tror jag. Tur att det inte är någon kampanj imorgon, typ MAXburgare 19kr eller nåt.

Folk slutar aldrig förvåna en. Eller ska jag säga snorungar. Ibland önskar jag att jag inte trodde så gott om alla människor. Det kom in ett gäng tjejer i 15årsåldern och frågade om vatten var gratis och jag svarade ju "Ja självklart!" och de fick två muggar vatten. Tror ni inte att de små jävlarna springer och häller ut vattnet och snor läsk i muggarna och sätter sig på toaletten och dricker. Hade jag fått tag i dem så hade det inte varit rolig för dom. Det lovar jag! SNORUNGAR! Att ta läsk är som vilket annat snatteri som helst, fatta de!

Dags för GossipGirl!!


PUSS

SEG

Varför måste jag alltid känna mig så seg för? Borde ta tag i den här dagen. Springa ner och hämta ut mitt paket till det trådlösa bredbandet och ringa runt och bjuda släkten till söndag. Dags att hoppa upp ur soffan och göra lite nytta!

2 dagar kvar tills jag blir 21 då. Första födelsedagen utan morfar, det gör mina ögon tårfyllda. Jag saknar honom så. Min goa, glad, underbara morfar. Det känns TOMT efter honom. Men han kommer nog att närvara på ett eller annat sätt om jag känner honom rätt.

Nehe, nu drar jag upp rullgardinen!


PUSS

En helg i världsklass

Som jag gått och längtat efter den här helgen som nu är förbi. Det var för att min älskade vän Rahma kom upp till mig ifrån Kalmar. Det skulle bli en stjärnspäckad helg!!

och visst blev det en stjärnspäckad helg minsann!

Fredagen inleddes med inhandling av lite mat till våran goda tacos och så lite snacks till förfesten såklart. Vin-inköp stod också på listan när vi var på stan och rännde. Sen blev det hem och börja laga mat innan Sofia och Karin skulle komma och sätta igång på festtakterna.

Fredagskvällen blev så otroligt lyckad. Palace hela kvällen och som vi dansade och bara tönta oss. Vi hade oerhört kul och kvällen avrundades med ett besök på McDonalds och sen vidare till Simons vän Johan, där det blev efterfest. Vilken efterfest då, hahaha, jag däckade rätt rejält. Jag och Rahma vandrade hem vid halv tolv, hihihi. Partyklädda.

Lördagskvällen blev inte riktigt som planerat, utgång var planerad men Rahma blev dålig och vi stannade hemma. Stackars Elin som va riktigt på g denna kväll. Vi får ta igen det i framtiden. Kul att hon kom och träffade Rahma i alla fall.

Igår åkte Rahma hem vid halv fem. Sen blev det myskväll med manligt besök ;) MYSIGT!

Bilder från helgen kommer senare, när jag orkar lägga in dom. Men jag lovar att dom kommer!


Nu är det dags att göra något av den här dagen innan jag börjar jobba vid halv fem.


PUSS

Desperate!

Ett av mina favoritprogram. Desperate Housewives. Det är just nu på TV faktiskt, men för tillfället är det reklam så det är därför jag skriver lite här.

Jag har insett ett och annat om mig själv. Vad jag måste jobba med mig själv med. För just nu vet jag inte vad jag håller på med.  På det här sättet kommer jag väl aldrig träffa någon. Ska verkligen lugna ner mig och bara göra saker för mig själv ett tag.

I WANNA LOVE TO LIVE!

Jag håller alla tummar jag kan för att min vän Rahma ska bli frisk tills fredag då hon ska komma hit.



PUSSS

MormorsDag

Va e de för en dag?
Va e de för en dag?

Nej de är ingen vanlig dag
för de är mormors födelsedag

HURRA HURRA HURRA!



Eftersom mormor fyller år idag ( 67 för övrigt ) så gick vi och käkade kinamat på lunchen, syster fyllde också med. Trevligt trevligt. Godast var ju självklart efterrätten, friterad banan. MUMMA!

Kanske ska träna vid sex idag, om det är så att jag inte ska ut till Skärblacka. Mormor sa att jag var välkommen. Jag tror morbror ska ut och då kan jag åka med honom. Vi får se. Är riktigt seg känner jag. Behöver nog träna.


PUSS

KVÄLLER

Nu är det kväller. Det blev ingen laxlåda idag. Jag åt tomatsoppa istället. Onödigt vetande, eller hur?

Jag ska ta mig en dusch och så fundera på vad jag vill äta ikväll. Lägga mig tidigt? Jag hoppas jag kan ha sådan diciplin på mig själv ikväll så att jag verkligen gör detta också.



LOVE FROM ME <3

En MAXad INFLYTTNINGSFEST!

I torsdags gick min inflyttningsfest för MAXare av stapeln. Jag hade planer på att fösa ut alla runt tolv och fortsätta festandet ute på någon nattklubb, men HUGO var stängt och ingen MAXare kände för Otten eller något annat tråkigt. Så vi fortsatte festa på i min lilla etta. Jag hoppas och tror att alla hade det riktigt trevligt. Bjuder på lite bilder här. Men bara några, för det finns typ 150 stycken.



        

     



Har suttit i soffan och myst med frukost och tända ljus framför TVn hela morgonen. Jättemysigt. Börjar jobba klockan tre idag och slutar vid åtta, soft pass. Tänkte laga lax innan jag drar till jobbet, så jag ska ner till stan och handla lite ingredienser till laxlådan. Tänkte även kolla lite på HEMTEX och STADIUM, handdukar och dunvänst.

Imorgon ska jag köpa träningskort på Friskis&Svettis och börja mitt nya sunda liv. Jag känner mig taggad att börja. Riktigt skönt faktiskt. Hoppas bara att det blir regelbunden träning så jag inte ger upp vissa veckor, men det handlar väl om diciplin.

En annan jättebra sak: Jag har fått igång det trådlösa bredbandet! Tack och lov slipper jag stå vid bokhyllan numera utan sitter i soffan eller sängen!



BYEBYE!

Måndag!

Måndag och ny vecka.

Ska nog ner till jobbet tidigare och sätta mig vid datorn. Hoppas på att få något gjort. Ska nog bara göra lite panncakes och sen dra.


PUSS

NYKÖPING!

Gårdagen i Nyköping var riktigt lyckad. Middag, förfest med singstar och utgång. Det blev alldeles perfekt. Tack Lisa med vänner för en riktigt härlig kväll!

Nu har jag tagit lite bilder på min lägenhet. Så här kommer dom:


KÖKET

   




HALLARNA (där man kommer in och där man går från köket till rummet)

  





RUMMET (sovdel, tvdel och garderobdel)
          



Vad tycker ni?



PUSS


Patrik 1,5

Mammi och jag var på bio ikväll. Vi såg Patrik 1,5 hahahahaha. Ett gott skratt fick man, men många andra känslor också. En väldigt rolig och fin film. Rekommenderar den verkligen. Skönt att få lite tid själv med mamma. Hon är underbar!

Nu ska jag plocka undan, diska och packa innan jag hoppar i säng. För imorgon ska jag till Nyköping! LisaE och hennes vänner väntar, det blir party redan imorgon. WIHU! Så kommer syster och hennes kompis till min lägenhet och ska ha myskväll. Städa efter er bara! Hihi.


PUSS

På promenad, genom stan

eller i alla fall runt strömmen. Blev en sväng till stan också för att handla lite matvaror.

Promenaden runt strömmen ledde till mycket prat och till att vi strök ett streck över det som varit och ska nu gå vidare och ta nya tag. Känns skönt att ha pratat ut om allt. Jag vill inte mista dig min underbara vän, men samtidigt måste vi kunna vara raka och ärliga mot varandra med vad vi tycker och tänker. Sofia du är värd mycket <3

Ikväll blir det mys framför tvn med syster. Kom på en sak jag glömde köpa förut, tandborste till henne. Men vi ska nog neråt och köpa cashewnötter och godis tror jag, så då kan vi lika gärna handla en tandborste med.

Dags att dammsuga lite.


PUSS

GODNATT!

Nu är jag så trött så trött. Om jag ska orka upp imorgon så måste jag nog ta och slänga mig själv i sängen. . .

Hur vet man egentligen vad man ska göra eller hur man ska göra saker? Räcker det att bara vara sig själv eller? Jag har inga svar alls. Inga. Jag vet inte ens vad jag vill, men jag kanske kan ta reda på det? Det vore ju en bra början. Ja då behöver jag nog lära känna dig mycket bättre än vad jag gör. Men det måste gå sakta och vi måste ta det försiktigt. Tänker inte slänga mig in i något. Känslor, det är allvarliga saker <3



GODNATT gott folk!

KAOS

Ja det kan man kalla min lägenhet just nu. För som jag tidigare sagt så läckte mitt element i köket. Idag har de varit här och tagit bort de och nästa vecka kommer det nya. Så allt blir så förskjutet, pappa skulle ju fixa massa grejer i helgen. Menmen.

Dags för en dusch och sen hoppa i säng. Kanske något att äta med.

Imorgon är det dags, en promenad runt strömmen med lite serious talk. Hoppas det reder ut sig.


PUSS

Godmorgon!

Idag är det den 7:e oktober och jag ska jobba. Back to business again.

Har upptäckt att mitt element i köket läcker, visst det är inte mycket men det kan ju bli värre liksom. Så jag hade väntat mig någon hantverkare sen åtta imorse, men ingen har kommit än. Och om cirka en timme måste jag åka till jobbet. Så jag får väl förbereda här antar jag, så att de kommer åt ordentligt utan att skada mina möbler.

Ikväll är det mitt favoritprogram: DESPERATE HOUSEWIVES



HEJDÅ SÅLÄNGE


För sent för edelweiss

Det är aldrig försent för edelweiss . . .

Jag fick ett svar i alla fall. Problemet är att jag överanalyserar det hela tiden. Men nu har jag kommit fram till att det är ett svar, och jag ska vara glad åt det för det kunde lika gärna aldrig blivit ett svar ens. Jag är nöjd. Jag är glad. Min natt är räddad.

Varför är jag fortfarande uppe för? Nej nu får jag ta mig i kragen och gå o sova. Har just borstat gaddarna och nu ska jag hoppa i säng.

Inom en viss framtid kommer bilder upp på lägenheten! Håll utkik!


GODNATT

Måndag hela veckan?

NEJ det vill jag inte ha!

Äntligen är min jobbanatthelg över. Det bjöd på många idioter. Fattar inte hur folk är funtade i det här samhället. Respektlöst. Tjafsiga, störiga gäster i kön i lördagsnatt och en gäst i driven igårnatt som svor åt mig utan någon anledning alls, försökte bara hjälpa honom att komma på vilket mål det var han ville ha men då tyckte han att jag var otrevlig :S

FUCK YOU BACK säger jag!

Nu strycker vi ett streck över det förgångna och börjar på nytt!



Vad har den här veckan att ge då?

Massa jobb (tis-fre)
Pappafixarkväll (idag)
Myskväll med Sis (onsdag)
Festhelg hos LisaE i Nyköping (åker på fredag)

Ja det var ju en del saker ju. Så jag har nog mer än nog att göra faktiskt. KUL KUL!


LOVEisintheAIR
eller inte. Han svarade inte på mitt sms när jag fick leveransrapporten (efter flera dagar). Vad är det som händer egentligen? Har jag gjort bort mig? MAYBE! De finns en chans. Hoppas verkligen att jag har fel.

Nehe nu ska jag diska och vika tvätt så jag hinner laga mat och så innan pappa kommer efter fyra. Så får jag inte glömma att fixa nyckeln hos gubben också, så pappa kommer in med bilen.


BYEBYE

Sista natten

för den här gången alltså.


Idag har jag bara en FEELGOODkänsla!


PUSS

Vaknade på rätt sida

Yes, jag lyckades vakna på rätt sida idag. Har en helt annan magkänsla idag än igår. SKÖNT som bara den!

Alldeles nyss såg jag finalen av TopModel10. Gud så härligt med en "normal" tjej som vinnare. Så underbart vacker denna tjej är. Måste bara lägga upp lite bilder på henne.

Beautiful body. Beautiful face.





Snart dags att börja jobba igen då. Tror det kommer bli mycket mer folk inatt än igårnatt. Palla.NEJ! Men men pengar blir det och det är ju nödvändigt för att överleva här i livet.

Vad ska man göra innan man går då?
- Sitta och slappa och bara fördriva tiden framför TVn..?
- ...eller diska, städa och vika tvätt..?

Hmmmm. Får se vad det blir.


PUSS PUSS

Empty room

Ingen bra kväll igår, ingen bra dag idag.

Jag känner mig bara tom. Går och tänker på morfar. Vill bara vara glad och tycka att livet är toppen.
Men just nu känns det verkligen inte som det. Jag hoppas det går över tills imorgon.

Det är som ett tomt hål inom mig, som gör ont. Det lär bli en låååååång natt på jobbet. SUCK!

BLÄ för denna skitdag!


The Worlds Greatest









THE WORLDS GREATEST
http://www.youtube.com/watch?v=dfgHdHfgVyE


I am a mountain
I am a tall tree, oh
I am a swift wind, sweeping the country
I am a river down in the valley, oh
I'm a vision and I can see clearly

If anybody asks you who I am
Just stand up tall
Look 'em in the face and say

I'm that star up in the sky
I'm that mountain peak up high
Hey, I made it
I'm the world's greatest
I'm that little bit of hope
When my back's against the ropes
I can feel it
I'm the world's greatest

I am a giant
I am an eagle, oh
I am a lion down in the jungle
I am a marching band
I am the people, oh
I am a helping hand
I am a hero

If anybody asks you who I am
Just stand up tall
Look 'em in the face and say

I'm that star up in the sky
I'm that mountain peak up high
Hey, I made it
I'm the world's greatest
I'm that little bit of hope
When my back's against the ropes
I can feel it
I'm the world's greatest

In the ring of life I'll rain love
And the world will notice a king
Where there is darkess
I will shine light
And the rythem of sucess will
Be our key

I'm that star up in the sky
I'm that mountain peak up high
Hey, I made It
I'm the world's greatest
I'm that little bit of hope
When my back's against the wall
I can feel it
I'm the world's greatest

Oh, I'm that star up in the sky
I'm that mountain peak up high
Hey, I made it
I'm the world's greatest
I'm that little bit of hope
When my back's against the wall
I can feel it
I'm the world's greatest

I'm that star up in the sky
I'm that mountain peak up high
Hey, I made It
I'm the world's greatest
I'm that little bit of hope
When my back's against the wall
I can feel it
I'm the world's greatest

He's the greatest
He's the greatest, can you feel it

My grandpa is the greatest <3

Vad har denna dag att ge?

Ny dag betyder nya möjligheter, eller?

Ja jag tog mig en riktig rejäl sovmorgon idag. Hade legat och dragit mig i sängen drygt 40 minuter innan Sarah ringde. Hon trodde hon väckte mig, men jag va ju halvvaken bara att jag inte fick igång rösten ( hahahaha). Hennes mormor var dålig, så tråkigt. Därför hon inte hört av sig, förstod att det var något på tok. Men hoppas vi kan ses nästa vecka något.

Nu är det dags att plocka iordning efter gårdagen då pappsi var här och satte upp hatthylla, skohylla, spegel och hyllan till modem och de sakerna. Sen tror jag det blir att göra sig iordning och sen dra ner till jobbet och sätta mig vid datorn lite, grundutbildningen först dåå!

Tänkte nog höra om Elin har lust med en promenad eller myskväll lr nåt ikväll. Vi får se.


PUSS

Time changes?

Livet är väldigt svårt ibland. Det är minsann inte en dans på rosor jämt. Någon rycks hastigt ifrån en, man känner något för någon som man inte riktigt vet hur den känner, man tvivlar på vänskap som man trott man aldrig ska göra. Det finns så många positiva saker med det här året som jag vill minnas, men blott ett stort svart hål som jag bara vill få ogjort.

Vi kan börja med det svarta hålet jag vill bara ska gå bort, försvinna.
Jag tror Du vet vad jag pratar om. På morgonen den 24 maj i år höll jag i morfars hand när han somnade in i himlens värld. Det är nog det mest känslofyllda ögonblick i mitt liv. Jag höll hans hand, jag hoppas han inte var lika rädd som jag var. Att jag fick honom att känna någon som helst trygghet där han låg. Hans sista ord till mig var "Min storpiga" , för han kallade oss barnbarn för hans pigor. Jag saknar honom något enormt. Det var ett tag sen som tårarna rann ner för mina kinder men just nu känner jag bara att saknaden är för stor. Det kommer bli min första födelsedag utan honom. . .

Torkar tårarna och går vidare till det positiva

Förra året slutade verkligen i kaos. Jag flyttade hem från Kalmar och hade ingen aning om vad som väntade hemma. Jag visste att jag skulle söka jobb och på sikt flytta till eget igen. Det som kändes otroligt skönt var att ha min familj vid min sida igen. Det gick tre månader av jobbsökande innan jag fick något napp. Jag hade hunnit klättra hur mycket som helst på väggarna hemma. Det jag inte visste då var att den arbetsintervju skulle leda till ett sååå underbart jobb med härliga arbetskamrater och så mycket skratt. Jag har nog funnit minst en vän för livet, ja det är du C. Och jag hoppas jag kommer hålla kontakten med de flesta vart än framtiden bär.

I samband med att jag flyttade hem så återupptog jag och Sarah kontakt och det blev bara bättre och bättre. Hon kommer alltid vara min galna bästa vän som jag älskar såååå underbart mycket. Hoppas Du vet det <3

Sen hände en hur underbar sak som helst till. En gammal nära vän hörde av sig. Detta ledde till en nystart och en ännu bättre relation än innan. Jag har aldrig tvivlat på din tillit. Jag kan säga detta med handen på hjärtat: Elin, jag älskar dig min vän <3


Jag vill tacka fyra underbara personer som verkligen stöttat mig under det här året (okej året är inte slut än, men hittills) :
Sarah, Elin, Chris och Sofia <3

Tack för allt stöd i samband med min morfars bortgång, det glömmer jag aldrig. Ni har varit guld värda <3

RSS 2.0