Godnatt eller?

Hemma är jag och hungrig är jag.

Har jobbat mitt nattpass och ska egentligen slänga mig in i duschen och sen i sängen men jag är uppe i varv och vill inte gå och sova. Men jag måste nog för jag ska till jobbet tidigare än tänkt imorgon, måste ju ställa upp för ens arbetskamrater. Så imorgon börjar jag sju istället för nio.

Kladdkakan jag bakade idag uppskattades på jobbet, av dom som va där och fick ta del av den. Jag ska äta upp den sista biten innan jag duschar, jag är ju sååå hungrig.

Snälla nån ge mig och Daniel en lägenhet NU! Så vi kan lugna ner oss båda två. Jag har ju tydligen blivit värsta monstret av den här skiten, stressen tär på mig. Jag vill inte vara en hemsk flickvän, jag vill ju va den mest underbara. För han är ju den mest underbara pojkvännen.

Allt från mig för stunden.



GODNATT

Idag är ingen vanlig dag

för det är MIN födelsedag!

HURRA HURRA HURRA!





Forsättning på packandet

Nu är det dags för mig att ta tag i dagens disk och sen fortsätta med packandet. Det behövs för det var mer skit i mina korgar i stora rumsavdelaren än vad jag trodde. Så samtidigt som jag packar så blir det en rensning, så slipper jag få med onödigt skit som ändå ska kastas.

Ikväll är det bio (Flickan som lekte med elden) med syster som gäller och innan den så ska vi käka nåt. Sen sover hon hos mig här ikväll, ska bli mysigt att ha systeryster här. Kan inte beskriva i ord hur mycket jag kommer sakna henne. Hon betyder väldigt mycket för mig <3

Imorgonkväll/eftermiddag är jag bjuden på middag hos Sofia, och även Emelie och Karin kommer förbi. Det ska bli kul att göra något eftersom jag fyller år imorgon, 22 blir jag.


Dags att ta tag i dagen hörreni!



KRAM

Packningskväll

Jaha nu har man fått hem fler flyttlådor och även hunnit med lite fika med Sofia. Men nu måste jag sätta igång och fortsätta packa för inget gör sig själv här hemma.

Har shoppat lite fina höstkläder för mina födelsedagspengar. Får lägga upp bilder sen.


Hejsålänge

Flyttpackning

Ikväll kom min syster och mamma hit. Först kom mamma direkt från jobbet i Linköping, för att hjälpa mig med flyttpackningen. Som hon packeterade allt porslin och alla glas, hon var ju jätteduktig. Medan mamma plockade i köket med det så tömde jag bokhylla och tv-möbel. Så nu har jag 7 lådor packade och fler ska det bli.

Vid sjutiden kom syster och våldgästa oss, vi gick vidare och köpte hem mat frå Gu va gott. Satt och hade det trevligt i mitt kök. Sen var det dags för dom att ta sitt pick och pack och bege sig hem.


Tack så jättemycket för hjälpen! Det är guld värt!




MAMMI&NICO <3





Dags att sussa strax.



GODNATT!

Ingen kan hjälpa alla

men alla kan hjälpa någon


Hjälp Beata med sin insamling mot bröstcancern: Beatas insamling

Klicka på länken "Beatas insamling" och följ instruktionerna för att ge ditt bidrag. Du behöver inte skänka mycket men alla bäckar små blir till ett stort hav.




Gör som jag, ge en hjälpande hand.

Duscha eller bädda rent?

det är min fråga såhär tjugo i tolv på natten/kvällen.

Jag tror det blir att hoppa i säng för att bädda rent imorgon istället. Skööönt. Kanske lite äckligt när jag stod i köket idag på jobbet, men jag blev inte så varm. Så jag tror inte jag äcklas så mycket av mig själv.

Ringde och sa godnatt till älsklingen för en stund sen, jag väckte honom (ajajaj!). Sorry älskling, men det va underbart att få säga godnatt till dig <3






PUSS

Dålig Uppdatering

Jag vet att jag varit ganska usel på uppdatering de senaste dagarna. Har varit fullt upp och jag har inte varit hemma så mycket. Men nu ligger jag hemma och har sååå ont i min mage. Ska försöka skriva ett innehållsrikt inlägg för att tänka på något annat.

Fredagen spenderades i stress. Stress på jobbet på grund av löningsfredag, stressäta med älsklingen på mitt jobb, stressa hem med taxi, stressduscha, stress-göra-sig-iordning och stressdricka. Vi hade ju tänkt hinna till Antes födelsedagsfest, men det gjorde vi tyvärr inte och vi som hade present och allt. Vi träffade partygänget från Antes fest på HUGO och festade vidare där med dom.

Lördagen var ett härligt uppvaknade i våra bakishuvuden. Daniels mamma ringde och berättade ivrigt om lägenheter och Daniel svarade att han redan visst det hon sa men hon blev genast mycket gladare när hon fick hjälpa oss lite. Tycket det är jättekul att Daniels mamma engagerar sig i vårat bostadsletande. Tack Nettan!

Klockan 12 kom pappa och hämtade Daniel och mig, så åkte vi ut till Vickelby för att förbereda min födelsedagsmiddag. Mamma fixade tacogratäng och jag fixade salladen. Sen var det bara att göra sig iordning för att ta emot släkt och vänner. Lyckat blev det och min blivande sambo blev sååå omtyckt av alla. Och kalaset hade faktiskt en lite bebis i sällskapet, Elin kom med lilla Emilia.

Tack för en trevlig födelsedagsmiddag Ni alla som kom :)

Tyvärr var Daniel tvungen att åka hem vid tjugo i nio bussen, för på söndagen var det derby för hans kära AIK. Som tur var så vann dom ju medan jag tog det lugnt hemma hos mamma och pappa, med god mat och gott sällskap. Sen fick jag skjuts in med alla presenter och grejer jag hade med mig.

Söndagen avslutades med en liten mysig kvällsfika med Sofia framför Ensam Mamma Söker. Trevligt att få träffa henne även om jag var hur trött som helst, förlåt för gäsparna Fia!

Nu idag har jag jobbat men fick gå hem efter att ha jobbat 3/4 av mitt pass, inga värktabletter hjälpte mot mitt magont. Så David ställde upp och avslutade mitt pass, TACK!


Nu ska jag nog försöka laga mig ett mål med mat kära läsare. Men vet inte vad det blir än, något gott i alla fall.



En fin bild på mig och Sofia. Var kanske en månad sen den togs.


KRAM

Fartfylld kommande helg

Samtidigt som jag tycker om att ha saker planerade så kan det också kännas jobbigt. Jag har ledig helg och den är i princip helt uppfylld av aktiviteter.

FREDAG
Jobba till 20:45
Antes födelsedagsparty
Utgång?

LÖRDAG
Min födelsedagsmiddag
Fix och don innan middagen

SÖNDAG
Myskväll med Sofia



Det bästa av allt är att Daniel kommer på fredagskvällen. Ska bli underbart att träffa honom nu, efter två veckor ifrån varandra.

Nehe nu ska jag äta frukost så jag kan ta tag i dagens sysslor. Jag ska städa lite lätt i lägenheten och sen ner och fixa hem lite från systemet och köpa en present till Ante.



KRAM

Nattjobb

Ikväll är det nattjobb som gäller. Men innan dess ska jag uträtta några ärenden och förmodligen dammsuga lägenheten.

Dags att jag sätter igång och duscha så jag hinner med allt. Annars kommer jag bara sitta och slöa i soffan hela dagen och det vill jag inte.

Hoppas de här tre dagarna går snabbt så jag får träffa Daniel snart <3



Födelsedagsmidag

blev det ikväll, tillsammans med käre morbror Jonas.

Vi satte oss på Butler's och intog god plankstek och pepparstek, till efterrätt blev det gratinerade frukter med friterad vit choklad och en kula violglass. Det var mumma kan jag säga!

Tack morbror för gott sällskap, middag och födelsedagspengar!


Innan middagen så var jag förbi Tove och färgade och klippte håret. Jag blev sååå nöjd. Kommer defenitivt välja att gå till Tove i fortsättningen. Fick en jättefin färg i håret, en blandning av botten och slingor i koppar och blondt som blev rätt mörkt till slut. Jag är NÖJD!

Nu ska jag nog borsta tänderna och hoppa i säng, imorrn är det nattjobb som gäller.


KRAM

Turkiet 09

Här kommer bilder från min och Daniels semestervecka i Alanya, Turkiet.
En vecka i kärlekens tecken <3



     
I väntan på att få checka in vårat bagage på Arlanda.




     
På flygplanet när vi väntar på att flyget ska lyfta.



   



     

Första dagen på Kleopatra Beach, underbart varmt i vattnet.



    


Första kvällen ute i Alanya. Vi åt middag på en härlig restaurang med en rolig kypare.






     



   


Här var vi på båttur. Vi stannade massa gånger för att bada och det var sååå underbart. På sista bilden döljer sig en sköldpadda mitt ute i vattnet, ser ni?



    
Mycket fina bilder som togs av en fotograf på båtturen. Pussen i vattnet hade han lyckats fånga utan vår vetskap.






     


En dag på stranden då vågorna va så höga att jag inte vågade bada. Men Daniel dök i vågorna och tyckte de va häftigt.







     

     

     

    



Turkiska aftonen på hotellet. Var en underbart mysig kväll <3






     



     
En underbart fin dag på stranden.







     


Vi var och åt på en fantastisk restaurang på berget, Maren Hill hette stället.




     

  

     


Den här dagen åkte vi upp till borgen högst upp på berget. Vilka vyer.




Jag kan varmt rekommendera Er att åka till Alanya. Verkligen helt underbart!


Dags att ta tag i allt

Nu är jag ledig två dagar och då är det bäst att passa på att börja fixa med det som ska fixas den närmsta månaden. För om mindre än en månad så har jag börjat mitt nya jobb uppe i Stockholm och innan dess ska hela min lägenhet packas ner i flyttlådor.

Jag känner lite panik över lägenhetsletandet och packningen. Jag vill att allt ska klaffa, men än så länge har det inte gjort det angående lägenhet. Kan inte någon bara ge oss ett förstahandskontrakt på en stor luftig 2a eller 3a så vi kan lugna ner oss lite.

Har en del saker jag måste göra och sen bocka av från listan . . .




Sen finns det ju lite andra saker som jag bör ta itu med, som att städa lägenheten och diska upp diskberget. Men först lite frukost och reprisen av One Tree Hill.


KRAM


IDOL

Ikväll är det IDOL och det är Michael Jackson - tema. Hoppas det blir ett grymt program, för grymma låtar är det ju. Hoppas Nicklas åker ut, han är bara extremt jobbig.

GO TOVE!
Hon är min självklara favorit. Reza kommer på nästa plats. GO GIRLS!

  

Jag måste nog säga att tjejerna är starkast i årets startfält, starquality.



Vad tycker Ni?



Shoppingfynd

Igår var det stora shoppingdagen för mig. Jag hade spenderarbyxorna på mig och inhandlade det mesta som jag var ute efter. Nu är jag nog redo för både höst och vinter.






Mössan, halsduken och vantarna kommer från Lindex
Svarta koftan kommer från Gina Tricot
Vita koftan kommer från Lindex
Svarta stöveln kommer från EuroSko

Sedan inhandlade jag ett par leggings, ett par tights, två strumpbyxor och sen två kuddar att ha på sängen.



Vad tycker ni om mina shoppingfynd?


Solen lyser utanför mitt fönster

Jag sitter med mitt morgonthé just nu. Ja för mig är det morgon eftersom jag jobbade natt och inte kom i säng förrän vid fem imorse. Så jag sitter och avnjuter mitt thé och bloggar samtidigt som jag kollar på dagens avsnitt av Förlossningskliniken.

Ikväll kommer mamma in med flyttkartonger till mig, dags att packa ner i lägenheten. Det är lika bra att börja nu eftersom jag inte har så mycket lediga dagar kvar innan jag börjar mitt nya jobb i Stockholm. Så ska jag ringa till min hyresvärd och säga upp lägenheten också, kan vara en bra idée om jag inte vill betala dubbla hyror i fortsättningen.

Idag blir det shopping, hoppas jag. Ska ner till stan om en timme och kolla utbudet lite innan jag ska möta upp Sofia och gå vidare och sen blir det även en fika. Det ska bli kul att träffa henne för jag har nog inte sett henne på nästan tre veckor. Jag hoppas hon har massor att berätta för mig, för jag har massa att berätta för henne.







Nu ska jag ta och dricka upp mitt thé innan jag gör mig iordning för en dag på stan. Det var ett tag sen nu vill jag lova.




KRAM


CashDay

Även om klockan är halv fem på morgonen så är det CashDay för mig. Den 15e får vi MAXare lön på kontot, och det känns alltid gött.

Imorgon tänkte jag spendera lite tid på stan och försöka hitta mysiga stickade tröjor, som inte sticks (det är mycket viktigt!). Får se om Sofia nappade på mitt förslag om att ta en fika och en runda på stan, skulle va mysigt. Skulle behöva en höstjacka med, med luva. Vi får se vad min budget tillåter. Måste spara till flytten också, kan inte bara bränna alla pengar.


Något i den här stilen av jacka skulle jag kunna tänka mig att köpa. Denna jacka är från Lindex och kostar 699kr.


Nehe om jag skulle ta en dusch och gå och sova. Tänk att det alltid ska bli sååå sent jämt, när jag jobbar natt. Måste varva ner när jag kommer hem och då blir det framför TV och dator. Måste komma på något som får mig att sluta med detta. Något tips kanske?


GODNATT!


BURR!

Va kallt det är ute, och jag har inte ens varit ute idag. Kollade på termometern förut och såg att den visade strax under nollan. Det blir vinterjacka idag hörreni, för jag tänker inte frysa. Sjukt att det har blivit så kallt på så kort tid.

Har ätit en god frukost framför Förlossningsklininken och Extreme Home Makover. Båda är lyckliga program och jag gillar dom skarpt. I Förlossningskliniken var ett par tvungna att stänga av respiratorn till sin lilla dotter som led hela tiden. Tänk Er vad svårt något sådant måste vara, det lilla livet har precis anlänt till världen men måste lämna det så snabbt igen.

Dags att göra sig iordning för jobb, ännu en natt på MAX.




KRAM


Saknar

Nu har jag suttit här i en halvtimme och kollat bloggar och lägenheter. Börjar bli småtrött nu faktiskt, så då är det väl bara att hoppa in i en varm dusch för att bli ännu tröttare.

Saknar min Daniel alldeles för mycket, det är inte roligt att vara ifrån honom. Efter en underbar semestervecka har jag insett hur mycket han betyder för mig. För mig är han den jag vill dela min framtid med. Jag är så oerhört glad och tacksam att jag fått lära känna honom.

På jobbet har dom städnatt, alla assistenter och RC & Btr. RC städar hela restaurangen och fixar & lagar saker. Skönt att man slipper det, samtidigt som man fick lite hjälp med stängningen. Det tackar vi för! Hoppas det går bra för dom, de såg nämligen lite trötta ut när de dök upp strax före ett.

Nehe ni, nu är det dags att gå och duscha så jag kan hoppa i säng sen. Men först en banan, magen skriker lite.


GODNATT


Hösten har kommit för att stanna

känns det som i alla fall.

KALLT

BLÅSIGT

RUGGIT



Hösten är både mysig och vidrig, kan aldrig bestämma mig. Det är ju mysigt att sitta ihopkurad i soffan tillsammans med sin älskling och dricka nåt varmt och bara mysa men man får alltid rysningar när man går ut och ska till jobb eller liknande.

Idag är det tisdag och det innebär att jag ska jobba min andra natt. Hoppas den blir lika lugn som gårdagen, helt dött sista timmen innebar att vi hann förstänga mycket och vi var hemma tidigt. Den tackar vi för!

Nehe dags att göra sig redo hörreni!


Psst... Daniel är mitt allt <3


PUSS


Godnatt!

Nu är det dags att hoppa in i duschen och sen vidare rakt ner i sängen. Har jobbat natt och sen kollat runt efter lägenheter i Stockholm. Daniel och jag måste ju hitta någonstans att bo.

Skriver förmodligen mer imorgon.


PUSS


I'm home!

Det var inte så välkomnande temperatur här hemma när vi landade på Stockholm Arlanda inatt. Några minusgrader kom vi till och trettio graders värme lämnade vi i Turkiet. BUHU!

Veckan därnere vid Medelhavet har varit helt underbart, sen åkte vi ju iväg med vetskapen om att vi kommer att flytta ihop inom de närmsta månaderna och det gjorde ju semestern ännu mer mysig. Vi har verkligen latat oss riktigt ordentligt, det är verkligen semester!


Mer uppdatering kommer komma inom de närmsta dagarna, och då med bilder från semestern också.


Ikväll blir det SisMys, jag följer med systeryster ut till Skärblacka för en myskväll där.



PUSS


TOP 5

Här ska jag ge Er min TOP 5 såhär långt i IDOL 2009:

1. Erik Grönwall har en underbar röst och en sådan utstrålning på scen som berör djupt hos många. Han kommer bli min själklara favorit detta år. Det ska mycket till om han ska tabba sig och hamna i botten. Jag satsar allt på Erik i år.





2. Erika Selin är en ung tjej med en mycket vacker röst, ju mer hon framträder på scen desto bättre blir hon. Här kommer en av de vassaste tjejerna i årets startfält, enligt mig. Hon kommer komma långt på sin utstrålning och vackra stämma.





3. Tove Östman Styrke
är den yngsta i Idol i år, men vilken talang. En liten jänta med grym stämma och så vilket scenspråk. Får hon bara lite kött på benen så kommer hon rocka fett i Idol2009. Jag tror Tove kommer inponera den här hösten.





4. Calle Kristiansson
är en rolig filur som bjuder på sig själv till tusen. Får han bara öva på att öppna ögonen mer så kommer han bli en riktig entertainer i årets upplaga av Idol. Han har glimten i ögat som krävs för att charma publiken.





5. Jon Sindenius
är en kosntig människa, jag tycker inte om hans ego riktigt. Han tycker om sig själv lite för mycket. Men kan vi bara få bort en stor del av hans ego så han kommer ner lite på jorden så kommer han bli en stjärna.





VAD TYCKER NI KÄRA LÄSARE?

KVALFINAL

Igår var den sista omgången i själv kvalet. Och en självklar finalist gick vidare, såklart Tove jag snackar om. Karolina var en överraskning igår, hon imponerade nog mest av alla.


Tove är en självklar i Idols startfält i år tycker jag. Starquality!


Karolina var en överraskning och kan hon förvalta allt på bästa sätt så kommer hon också vara lika självklar i startfältet som Tove.

Sen tycker jag det var synd att inte Reza gick vidare, men jag hoppas att juryn väljer in henne i KVALFINALEN ikväll.

Reza till Kvalfinal tack! Hon är grym!




Sen hade vi även ett väldigt stort misslyckande igår, en tjej som har en underbar röst men som inte kan riktigt förstå att det blir alltid lite "to much" när hon ska lägga sin egen prägel på låtarna, det blir för mycket av allt. Hon förstörde Celine Dions underbara ballad My Heart Will Go On. Det är förstås Camilla jag pratar om. Hon ska ha mycket tur om hon ska väljas fram av juryn.



Men ikväll får vi se vilka som ska tävla om de 11 platserna, de är ju 12 och en ska bort. Usch!




Turkiet here we come!

En ny dag och en dag närmare resan till Turkiet. Det är nämligen imorgon vi åker från Arlanda, ska bli sååå spännande. Daniel har haft lite resfeber, hihi, älsklingen då! Tror faktiskt jag har fått lite resfeber med, men inte så mycket.

Igår var vi och fixade lite saker på stan. Vi växlade pengar, köpte biljett till flygbussarna och gick och luktade på parfymer. Vad tror ni inte jag upptäcker där då? Den parfym som varit min absolut favorit som "utgick ur sortimentet" för typ två år sen står på hyllan och jag håller på att tappa andan. Den ska jag absolut önska mig i födelsedagspresent. Även om jag har en som luktar nästan som den så SKA jag ha den.

Just nu sitter jag och kollar bostäder på internet. Eftersom jag fått nytt jobb här i Stockholm så måste en bostad hittas också. Då jag och Daniel bestämt oss för att flytta ihop så letar vi efter en 2:a eller en 3:a. Så vi får hoppas på det bästa.

Nu ska jag ta tag lite i den här dagen, sov väldigt länge och låg och drog mig en lååång stund.



KRAM

Där satt den ;)

Igår var jag på jobbintervju här i Stockholm (där jag befinner mig just nu). Jag var riktigt nervös eftersom det gäller min karriär och framtid, men jag tog mig till intervjuplatsen själv med Daniels vägbeskrivning. Jag skulle ut till Kista Gallerian där Arbetsförmedlingen låg, så långt gick det utmärkt men sen fick jag gissa mig fram lite. Efter några minuters vacklande fram och tillbaka hittade jag uppgång 3 och åkte hissen upp till plan 6.

Väl framme fick jag stå och vänta ett tag, var lite tidig. Sen blev alla inbjudna i ett konferensrum och de berättade lite om företaget och om tjänsterna som skulle tillsättas. Eftersom jag söker inom det företag jag jobbar på idag, MAX, så visste ju jag det de sa om företaget. Kändes hur spännande som helst. Distriktchefen för Stockholm Norr var med och hjälpte till att intervjua. Han ville prata med mig innan RC Arnela och Bitr. RC Chris ( jaa klart de e våran Chris ;) gjorde det. Så jag satte mig ner med honom och började snacka om hur länge jag jobbat på MAX och att jag varit i Norrköping hela tiden. Jag berättade att jag nu ville ta chansen att avancera ännu mer och anta den här utmaningen, sen var det i princip klart. DC Jesper Skoglund erbjöd mig en av de tre assistentjänsterna på restaurangen och jag blev hur glad som helst och tackade ja! För det hade jag nästan bestämt innan, att om jag fick tjänsten och allt kändes bra så skulle jag tacka ja.

Han berättade om lite utbildning som jag måste genomgå, bland annat måste jag lära mig nya köket och expresstolparna som kommer finnas i vår restaurang, men detta kommer vi från Norrköping (ja det är både jag, Chris och Tove) att få lära oss typ samtidigt. Allt känns helt underbart!

Så i november någon gång kommer jag tillträda en Restaurangchefsassistenttjänst på heltid på nya restaurangen i Kista uppe i Stockholm!


RSS 2.0