Hejdå 2010! Nu blickar vi framåt till 2011...

Hejdå 2010! Nu blickar vi framåt till 2011 och det ska bli ett underbart år har jag bestämt mig för. Jag önskar er alla ett gott slut på 2010 och ett gott nytt 2011!


JUL = SLUT

Åhhh nu är denna julen slut, tråkigt som bara den. Hade jag fått önska så skulle jag önskat att jag fått vara ledig både jul och nyår men nu fick jag välja och eftersom vi halvplanerat nyår så kändes det som prio ett.

Jag hade en underbar jul. Jag fick så mycket fina saker av min familj och Daniels familj så det är inte sant. Ett stort TACK till Er alla.

Jag älskar julen och skulle kunna ha jul flera gånger om året. Tycker om så mycket med julen, dricker ofta glögg, älskar lussebullar, älskar julmaten, älskar julpyntet och ALLT!

Nu räknar jag ner dagarna till nyår då jag får vara ledig i dagarna tre, underbart. Tre hela dagar i rad, jag kan inte minnas när jag var ledig tre dagar i rad. Ska bli otroligt skönt. Och så blir det ju nyårsmiddag och fest, det kan inte bli bättre. Så kommer jag få klä upp mig lite också, slippa gå i jobbkläder i tre dagar. YES!

Nu ska jag nog sätta igång Sex And The City 2 som jag fick i julklapp och samtidigt tänka på mina fina vänner som är alldeles för långt bort men som betyder så otroligt mycket för mig. Älskar Er <3




KRAM!

Me LOVE Jelly Bean

Ett märke jag fastnat för är märket Jelly Bean, dock är det lite dyrt men det kan man kanske önska sig när man fyller år. Här har ni lite bilder på vad de har för något:








Tidlöst och såååå snyggt!


Julaftonsoutfit



Den här fina klänningen ska jag ha på julafon tillsammans med svarta strumpbyxor och overknee-strumpor i vitt.

Vad tror ni om det?




Klänningen är från märket VILA, finns på bubbleroom.se eller i butiken SALT.


Det närmar sig julafton <3

Snart är det dags att fira jul. Imorgon efter jobbet så åker jag och älsklingen ner till Norrköping för att spendera julaftonen därnere sen åker vi hem på julaftonskvällen då jag ska börja jobba klockan åtta dagen därpå. På juldag efter jobbet ska vi fira lite med älsklingens familj. Det kommer bli sååå mysigt.

Alldeles strax ska jag sätta igång och slå in de julklappar vi inte slagit in än. Ska bli kul att se om alla blir nöjda med sina klappar.

Idag är det ju jättejättejättekallt ute, termometern stod på -21 grader när jag åkte hemifrån vid sex imorse, jag tog på mig mina termobraller och gick ut för att sopa bilen och varmköra den lite sen bar det av till jobbet. Det hade blivit lite "varmare" när jag skulle åka hem, då var det "bara" -14 grader. HAHA!

Nehe dags att ta sig ett litet mellanmål innan jag gör något mer, får bli lite knäckemackor med julskinka och lussekatter. Blir nog lite glögg till det, det som är såååå gott.


KRAM

Detta har jag ägnat min söndag åt, lussebu...

img_1410 (MMS)

Detta har jag ägnat min söndag åt, lussebullbak!! Har varit hemma hos svärmor och umgåtts medan vi bakat dessa goda bullar. Jag är ju en stor lussebulleälskare, skulle kunna äta dessa underbara bakverk året om. Sen bar det iväg bort till svärfar för söndagmiddag. Skönt att inte behöva laga mat idag. Ska strax gå och lägga mig för imorgon börjar jag vid sex på morgonen, usch va tidigt det är. På tisdag efter jobbet bär det av mot mitt kära Norrköping för lite vintermys med min familj och VIP-öppning av MAX-restaurang nr 2 i staden. Ska bli riktigt kul tycker jag. Så nu hoppas jag dessa två arbetsdagar går snabbt. GODNATT!!


Små ord kan betyda mycket

Jag var inne på en av mina favoritsidor på Internet nyss och hittade så jättefina och betydelsefulla ikontavlor. De kostar en slant så det är inte bara att klicka hem tycker jag. Dessutom är de slut i lager så jag får vänta ett tag, men dessa skulle jag verkligen vilja ha:





Dessa kan du hitta på DEKORATIVT.SE


Det finns många saker jag skulle vilja ha på den sidan men känner inte riktigt att jag vill ha allt nu när vi bor i den här lägenheten för den är så pass liten att sakerna inte skulle komma till sin rätt. Min dröm är att ha en rymlig, luftig, äldre lägenhet/hus med lite högre i tak. Om den drömmen någon gång slår in så ska jag inhandla dessa saker.





Lucka nummer 7 = BIO

I Dennis julklappskalender nummer 7 ligger det ett presentkort på SF Bio i potten. Detta vill man såklart vinna, va med och tävla du med!

Klicka Här


Bra dag!

Idag va en sån där bra dag på jobbet då man bara gillar att jobba. Alla var så duktiga och allt flöt på bra fast att vi var för få. HÄRLIGT GÄNGET!

Sen när jag kom hem hade Daniel lagat god mat också, mums vad jag åt. Och så har jag kollat halva Så Mycket Bättre, skitbra avsnitt.

Dags att fixa lite och ta en dusch och gå o lägga sig i sängen och kolla vidare på Så Mycket Bättre.


GODNATT!

Vardagsbestyr

Ny dag och jag är ledig så jag ska ta tag i att åka och handla, inhandla en julklapp och tvätta. Om jag får tid så ska jag även städa lite här hemma så det inte blir så långt mellan varven med städning i vårt hem.

Om jag får tag i morbror så ska jag även dit och hämta mina vinterstövlar som han snällt tog med upp från Norrköping då jag glömde dom när jag var nere sist. Jag har därför gått i mina gamla gamla vinterkängor som är typ 6-7 år, hahaha.

Men nu är det nog dags att ge sig iväg om jag ska få något gjort. Tvättiden börjar vid tre så måste vara tillbaka hemma innan dess. HURRY HURRY!!


PUSS



Ung&Bortskämd

Igår och idag har jag kollat ikapp på serien Ung&Bortskämd som fått mycket uppståndelse i media. Jag kände att jag var bara tvungen att se det.

Alltså fatta vad en del av dom där snorungarna har för världsbild. De har inga drömmar eller visioner som är i närheten av realistiskt. Jag skäms när jag ser att en del av dom är i min ålder och beter sig sådär, vad har dom för föräldrar som inte ställer några krav på sina barn? Det är såna människor man inte tycker om när dom försöker skaffa jobb, sådana bortskämda snorungar som inte är tacksamma för något. Det är vidrigt.

Mina föräldrar påpekar jämt att jag är bortskämd, men jag hjälpte minsann till med saker hemma och städade mitt rum. Det enda jag har frågat om hjälp om är oftast att få hjälp att sätta upp tavlor, möbler och sådana saker. Jag är glad över att jag inte fått allt serverat och jag är glad att jag fått lära mig att tjäna mina egna pengar som jag själv tog initiativ till när jag redan var 13-14 år.

Jag tycker det är pinsamt att det finns sådana föräldrar i Sverige, de gör sina barn en björntjänst.


Det var min åsikt!

Dennis Julklappskalender

En kille som heter Dennis har skapat en julklappskalender via sin blogg där alla kan vara med och tävla om en sak varje dag, detta tycker jag är en riktigt rolig grej samtidigt som det verkar vara riktigt bra vinster. Idag är det ett presentkort på 2 500 kr som står på spel.


Till Dennis Jullklappskalender ----> KLICKA HÄR!


Bild lånad från dennism.se

Klicka dig in på hans blogg och var med och tävla du också!

RSS 2.0