Jobbhelg!!!!

Jobbhelg på ingång och jag är pepp.

Hoppas alla andra är det också.


-Lite Ben&Jerrys
-En dusch
-Börja läsa "Flickan som lekte med elden"
-En god natts sömn



TAKE CARE!

Hektiska kvällar på jobbet

Jag fick rivstarta på jobbet efter semestern, har haft två tunga kvällar och en lite lättare.

I måndags så tränade jag innan jag åkte iväg och jobbade vid halv fyra, blev 1 timme på crosstrainern. Jag var egentligen helt slut efter bara en kvart men tvingade mig själv att stå kvar på maskinen och köra klart mina 60 minutrar. Som jag svettades, tror jag aldrig har svettats så mycket som jag gjorde då.

På måndagskvällen började allt lugnt och jag skickade hem en tidigare för att det var i princip stendött, det skulle jag nog inte ha gjort för sen rullade det hela kvällen. Likadant var det på tisdagskvällen, rullade som bara den. Jag kom inte ifrån jobbet förrän tjugo i ett så det blev 70 minuter övertid. Ikväll har det dock inte varit lika horribelt utan mer åt andra hållet, stendött.

Det känns trots allt skönt att vara tillbaka efter semestern. Känns som jag har kontroll på läget och då är det som roligast att jobba. Ser fram emot slutet av augusti då jag ska ner till Jönköping och hjälpa till, öppna 3:dje restaurangen därnere och jobba asset av mig. Sen efter det blir det KickOff för Team20 i slutet av september, yey!

Imorgon är jag ledig en dag innan jag jobbar 5 dagar i rad. Det är ingen mjukstart direkt, men varför ska man ha det när man kan jobba järnet? Pengar, pengar åter pengar!

Min lediga dag ska jag ägna åt städning, tvättning och träning. Ska även laga en god middag till min älskade sambo som är så underbar. Även om det är massa måste-göra så är det ändå skönt att få det gjort på sin lediga dag.


GODNATT

Vad gör väl lite regn?

Helgen har varit helt underbar.

Fidiluttanskruttan har ju varit och besökt mig här i storstan och trots det dåliga vädret har vi skrattat otroligt mycket och haft så underbart roligt. Det var verkligen ett väldigt bra avslut på min två veckor långa semester om inte annat.



BILDER SÄGER MER ÄN TUSEN ORD!






















Ett bildregn från vår dag på Gröna Lund igår var det. Vi bjuder på en del bilder, eller vad säger du Fia?


Höjdpunkten från den dagen blir nog ändå när vi skulle åka attraktionen Popexpressen. Vi stod jääättelänge i kö och så när vi väl kommer fram och sätter oss i vårat säte och den börjar åka så börjar de spela Sommartider med Gyllene Tider. Vi sjöng och skrattade oss genom hela åkturen, ingen hade nog så kul som vi.



Tack för en oförglömlig helg Sofia!

WeekEnd á la Fia&Nathis

Då kan denna specialhelg börja.

Det är mina sista semesterdagar men det gör inget för dom ska jag spendera med min underbara vän Sofia. Känns som det är på tiden att hon kommer upp till storstan och får se hur vi bor och utforska staden lite. Jag är på glatt humör och kan bara tänka mig att helgen kommer bli bra även om vädret ser ut att svika lite.




Planerna inför helgen ser ut såhär:


Ikväll: Hämta Sofia på cityterminalen och åka hem för lite kvällsmys och skitsnack

Imorgon: Gröna Lund (om vädret tillåter) och kanske en cider någonstans på kvällen om pengabörsen tillåter

Söndag: Shoppingtur inne i city med allt vad det innebär


Jag känner mig så taggad! Så nu får Fia mer än gärna komma!


Uppdaterar senare. Nu ska jag fixa mina kläder innan jag beger mig mot pendeln.



PUSS

Lata dagar med dig

Det är verkligen lata dagar för mig och älsklingen här hemma. Idag har det varit varmt men väldigt molnigt så det blev inte att åka och svalka sig vid någon sjö. Dessutom så lyxade vi lite och hämtade thaimat på vårat favoritställe några hundra meter från där vi bor.

Har läst ännu mer i Män som hatar kvinnor , jag bara älskar boken. Blir dock så himla trött emellanåt på grund av värmen. Jag hoppas det kommer lite regn snart så att vi får sköja igenom allt lite.

Daniel är just nu och spelar fotboll med några kompisar medan jag sitter här hemma och suktar efter blåbärspaj och vanlijsås, blev lite över från igår. Ska nog lägga över lite avsnitt av Glee och sitta och mumsa framför TVn.



Om ni inte har sett Glee så ge det en chans och börja se serien, jag har fastnat och är HELT FAST!


KRAMKRAM

Grillat är apgott!

Just nu så sitter Daniel och grillar köttet till middagen, jag har fixat sallad i form av tomat, gurka, majs och avokado och vid sidan av ska det ätas honungsmelonklyftor. Såklart har vi ju ett tillbehör till köttet, en blandning av potatisklyftor, majskolvbitar och broccoli ligger i ugnen för rostning. MUMS! APGOTT!

Semestern har varit sååååå underbar hittills. Jag bara njuter! Tyvärr har jag ju bara ett fåtal dagar kvar innan jag börjar jobba igen, men vad gör det när man ser att framtiden ser ljus ut?

Kommer ett längre inlägg om semestern senare.


Nu ska jag mysa med min underbara sambo tillsammans med grillat och allt annat gott <3


KÄRLEK!

Hemma igen

Nu är jag och mitt hjärta hemma igen, blev inget Norrland för våran del för vädret såg inte så bra ut på prognosen så vi stannade några extra dagar i Norrköping innan vi for hem igen.

Ska bli skönt att sova i sin egna säng inatt. YES!


Nu orkar jag ej mer, nattinatti!



Underbara semester! Underbara semester! Ka...

img_6807 (MMS)

Underbara semester! Underbara semester! Kan lova er att det är skönt att ha semester när vädret är så bra. Är just nu hemma hos min familj och ligger och latar mig med en bok i solstolen, "Män som hatar kvinnor" är det som gäller. Jag älskar ju filmerna sååååå mycket så då måste jag ju plöja mig igenom böckerna också. Om en timme slutar syrran och då ska vi nog åka och bada med henne om det inte fortsätter att blåsa så dant som det gör nu. Till helgen kommer bästa Sofia upp till storstan och det ska bli underbart att få ha henne hos mig! Mer uppdatering snart igen, jag har ju semester så ni får ha liiite förståelse.  PUSS


SEMESTER!

Äntligen har jag semester och jag njuter fullt ut vill jag lova.


Undra vad man ska laga för mat då, blev lite ändrade planer ikväll nämligen. Skulle åkt till Mathilda och lagat mat och druckit gott men hon var tvungen att rycka in tidigt på jobbet imorgon så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på här. Ska förmodligen gå hem till svärfar en stund sen, där de har lite gäster som vi träffade igår när vi var och åt där efter hemkomsten från Göteborg.

Jag sitter här med uteplatsdörren öppen och svettas som ett djur.

Nehe nu ska jag njuta vidare!

Underbara soliga dagar

Igår ägnade jag mig åt att vika tvätt, damma och packa inför våran Göteborgstrip och tur var väl det för då kunde jag unna mig lite tid i solen idag. Jag gick till Rådsparken vid tolv och kom hem för en liten stund sen, det räckte med en timme. Jag höll på att svettas bort där i värmen, man ska ju egentligen ha någon sjö att svalka sig i så man klarar att ligga i värmen ett tag till.

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen åka iväg för lite kvällsjobb. Hoppas det blir lite lugnare den här eftermiddagen för igår var det totalt crazy. Vi va en kort också, en som va sjuk. Alla jobbade på bra som fasen även fast vi inte såg något slut på det hela och även om gästerna fick vänta väldigt länge.



KRAM KRAM

Sova Sova Sova Sova Sova Sova!!! Nu har ja...

Sova Sova Sova Sova Sova Sova!!! Nu har jag gått stängning och hugaligen vilket pass det blev, inte brukar det vara sådär mycket folk precis vid passets början vid fyratiden. Förstår inte var alla människor kom ifrån. Vi stod där tre personer, väldigt handfallna personer, och försökte beta av kön som slingra sig mot entrédörrarna. Svettig början blev det och vi va en person mindre också pga sjukdom. Imorgon hoppas jag på sooooligt väldet så jag kan lägga mig och sola i någon park innan det är dags att åka och jobba. Nu ska jag göra som min kära sambo här bredvid mig i sängen, sooova. GODNATT!


Nedräkning till semestern: 3 dagar! ! ! ! ...

img_6807 (MMS)

Nedräkning till semestern: 3 dagar! ! ! ! ! ! Dagarna bara flyger iväg nu. Idag mötte jag upp Mathilda inne i city för att luncha, vi gick till Mocco som ligger vid Rådhuset. Åt en av de godaste salladerna jag någonsin ätit, den innehöll: kycklingbröst, salladsblad, keso, avokado, tomat, rödlök och en klyfta honungsmelon *MUMS* Mathildas kusin kom förbi och gjorde oss sällskap, trevligt! Sen tog vi en tur på HM på drottninggatan innan vi skildes åt för den här gången. Jag mötte upp Daniel för att åka hem, vi bestämde oss för att köra hämtmat idag. Så jag åt god thaiwok och Daniel tog en pizza. Vi tittade på fotbollsmatcheb mellan Holland-Uruguay, bra resultat tycker jag fast Holland va lite lama sista minutrarna efter Uruguays 2-3mål. Jag sprang mellan tvättstugan och tvn för att hinna tvätta upp lite smutstvätt inför semestern. Hann dock inte ta tag i städningen så imorgon blir det dammning och dammsugning här hemma. Nu ska jag se det sista av SoYouThinkYouCanDance innan jag sover. Vi hörs imorgon kära vänner. PUSS!!


Underbara lediga dag!

Idag är jag ledig, vilket betyder njuta och slappa. Till kvällen blir det dock städning och tvättning som gäller om jag och älsklingen ska få några rena kläder till vår semester i Göteborg. Men innan dess blir det en lunchdejt med syssling Mathilda.

Updates kommer under dagen <3

Ben&Jerry Ben&Jerry Ben&Jerry Ben&Jerry ! ...

img_0270 (MMS)

Ben&Jerry Ben&Jerry Ben&Jerry Ben&Jerry ! ! ! Ligger i soffan och ska ta första tuggan av min Ben&Jerry Cookie Dough *MUMS* Imorgon är jag ledig och ska ta och sova ut men även städa och tvätta. Ska träffa syssling Mathilda också, undra vad vi hittar på. Mer update imorrn. KRAM!


Nedräkning till semestern: 5 dagar! Två un...

img_6807 (MMS)

Nedräkning till semestern: 5 dagar! Två underbara semesterveckor med älsklingen ska bli underbart. Bara få göra roliga saker och få sova ut på morgonen. Men än ska vi inte längta för mycket, har ändå 4 arbetsdagar kvar. På tisdag när jag är ledig ska jag tvätta, städa och träffa Mathilda. Har förresten fått upp ögonen för en serie som har gått på tv under våren: Glee! Underbart rolig! Rekommenderar den varmt. Nu ska jag kolla färdigt på avsnitt 12 , sen blir det duschen och sängen. PUSS


Sommaren är här!!! Bilden är tagen i tisda...

img_6807 (MMS)

Sommaren är här!!! Bilden är tagen i tisdags på min och Daniels årsdag. Vi promenerade i Stockholm och då bland annat vid slottet och den trappa som kronprinsessan Victoria och prins Daniel stod på och talade till svenska folket. Fick ett härligt besked igår. Jag har nått ett stort delmål i min karriär, Team20 heter delmålet. Härligt!!!  Pusspuss


RSS 2.0