Natti Natti

Alldeles strax dags att stänga av datorn och sova, men först ett litet inlägg.

Min dag har varit bajs, rent ut sagt, förutom kvällen för den har varit mysig med systeryster. Hon ligger i min soffa och sover gott nu, hon ska nämligen bo hos mig tills på lördag för hon har utbildning på sitt nya jobb som även är mitt jobb (just det, MAX heter det). Kul att ha henne här.


mobilnummer - raderat
msn - raderat

nu kan jag gå vidare och slippa tänka på dig. du har förstört så mycket för mig.




GODNATT

BUHU!

Vilken jobbig kväll och stängning. Jag tror jag dör. Känns som allt gick emot mig idag. BLÄ!!!

Nya tag blir det imorrn eller idag då jag har tvättstuga mellan 12 och 22 och ska städa hela lägenheten innan tre då syster kommer. Det blir ett mission kan jag lova.

Han hörde av sig igen. Efter månader av tystnad, eller iaf fyra. Och alltid ska det kännas likadant, varför? Jo för innerst inne så är han min drömkille, han jag helst velat ha i 2 ½ år nu. Dessa känslor är svåra att rubba, dom bara finns där. Känner ni igen er?



GODNATT!

Lyxfrukost

Tyvärr har jag ingen bild. Men jag åt en lyxig frukost idag, jorgubbar med mjölk och rostade mackor med apelsinjuice. Det är ju inte varje dag man äter färska jordgubbar till frukost. MUMMA!

Nu ska jag fixa iordning mig innan jag åker iväg och fixar min datorsladd som är paj innan jag börjar jobba.


PUSS

Nattjobb = dåligt bloggande

Sorry mina vänner, men mitt nattjobb för med sig att jag bloggar för lite.

Sitter just nu och har käkat ett äpple (pink lady för att vara exakt, det är mina favoriter) och ska strax borsta gaddarna och hoppa i säng. Jag kör fulnätter, vilket betyder att jag struntar i att duscha när jag kommer hem och gör det när jag vaknar och sen bäddar jag rent efter alla nätter istället för att slösa massa tid på duschning när jag vill sova.

Håller tummarna för systeryster att det går bra första dagen på MAX imorgon/idag.

Måste komma på något bra att ge mamma i Mors Dag-present. Hmmm. Får sova på saken (hihi!)




GODNATT

Morfar lever för fullt i mitt minne

Igår var en av de jobbigaste dagarna för mig. Jag grät inte speciellt mycket men jag hade den där panik-känslan i hela kroppen. Ett år har gått sedan morfar gick bort, det känns som det var igår jag satt och höll hans hand när han drog sitt sista andetag. Jag ville inte att han skulle känna sig ensam när han tog steget över till "andra sidan", han skulle veta att jag fanns med honom. Därför höll jag hans hand och lutade huvudet mot honom och viskade massa saker till honom.

24/5 2008 var en hemsk dag som jag kommer minnas hela mitt liv. älskade underbara morfar <3

Jag önskar det fanns något som gjorde att vi fick dig tillbaka. Det är jobbigt att se mamma må så dåligt, för hon var pappas lilla flicka. De förstod sig på varandra och höll ihop. Att ha sett henne så svag detta år har gjort mig så ledsen. Men allting kan bara bli bättre och jag kommer alltid vara där för min mamma och det är jag säker på att pappa och mn syster också kommer. Pappa har varit underbar mot mamma under den här tiden. Jag älskar min familj så oerhört mycket.

Detta inlägg är tillägnat min älskade morfar som finns i himmelriket men även min underbara familj <3

Me längta to tomorrow

Haha, svengelska JAVISST!

Imorgon ska jag få träffa LisaE, en månad sen sist. Då träffades vi när jag va uppe i Sthlm och vi skulle ta en kvällsfika men runt Karlaplan fanns inget öppet så vi hamna på McDonalds. Men imorgon är det dags för party, och Maria kommer också med. Ska bli såååå kul brudar!

Dags för sängen strax. Ska diska och duscha innan dess, men klockan tio ska jag va i säng.


PUSS

Tjurpuppa i slutet av dagen

Jag blir så labil i slutet av mina dagpass, jag blir världens tjurpuppa. Varför, varför, varför?

Jag tror det beror på att jag egentligen inte är någon morgonmänniska och att det hinner ikapp mig lagom till slutet av mina dagpass. Jag måste bättra mig, för det känns som gråten är riktigt nära. Det är inte bra att det är så, men vad ska jag göra? Jag måste palla dessa pass. Jag kan inte ge upp.


GREYS ANATOMY va såååå bra idag.


Nu är det sängen.


PUSS

Promenader

Igår :  Kvällspromenad med Sofia
Idag : Kvällspromenad med Sofia

<3


Imorgon skulle Sofia ut och springa så då får jag antingen försöka dra med mig min kära Elin ut eller ta på mig hörlurarna och gå själv. Det är faktiskt perfekt, för man blir trött ordentligt på kvällen. Sitter här och gäspar för fullt, ska bara borsta tänderna och hoppa i säng.

Igår var jag och mormor och storhandlade, liiiite krävande det var då. Det tog så lång tid. Men vi storhandlade ju inte bara, det blev också till att äta och shoppa lite. Jag är så nöjd med mina krukor jag köpte till rumsfönstret, och gardinerna till köket och sist men inte minst de underkläder jag investerade i.

Dags att sova, imorrn ska jag upp riktigt tidigt. Jobbar 7-17 men ska vara på plats senast sex, vill ha lite extra tid på mig för det var länge sen jag öppnade.




GODNATT <3

Sista natten

Nu har jag gjort min sista natt för den här helgen. Sitter och är ganska pigg här hemma, men vet att jag måste ju hoppa i säng för att få lite sömn innan jag ska storhandla med min kära mormor imorgon ( eller idag? ) .

Den här veckan som vi går in i kommer vara mycket blandade känslor. Jag har en ledig helg att se fram emot men det var också den här veckan, förra året, som min underbara morfar lämnade jordelivet. På söndag är det exakt ett år sedan. Känns hemskt att säga men det har, trots allt, gått väldigt fort. Saknar honom varje dag, finns alltid något som påminner om min kära morfar.

Jag hoppas att jag ändå får ett mycket roligt veckoslut, för det hade morfar velat ( som den goda människa han alltid varit ) . För på fredag kommer jag förmodligen att hänga med Lisa och så blir det någon form av utgång. Riktigt nice!


GODNATT KÄRA VÄNNER!

Nattjobb mina vänner

Ja nattjobb är vad min helg består av. Vilken soft natt det va igår, inget att göra typ överhuvudtaget. Att jag alltid får dom helgerna som det knappt är något att göra på nätterna. Ibland e det faktiskt lite tråkigt, för det känns inte som man gör ett lika bra jobb då. Även fast vi sparade in på ett pass under natten så gjorde vi av med sjukt mycket timmar igår. Känns inte alls bra.

Nehe dags och slänga sig i duschen för att göra sig iordning lite för nattjobbet. Tror jag ska äta innan jag börjar jobba nere på jobbet. Då behöver man inte känna någon press att ha rast på natten.


PUSS

15 ärlikamed LÖN

Imorgon är det fredag den femtonde maj och det innebär att jag får min lön insatt på kontot. Jag är väldigt vädligt väldigt glad för det. Inte bara för att det är löning utan för att jag får bra lön med, lite mer än vanligt trots mycket sjukdom i april månad.

Oftast när vi har löning så har jag min natthelg, vilket gör att jag nästan aldrig börjar sätta sprätt på pengarna direkt. Fast nu är det ju så att jag hängt undan kläder som jag provat idag, ett par jeans och två olika linnen ( ett bas och ett som är mer som en tunika ). Jag bara ska ha allt.

Lite bilder från Sofias födelsedag och Bollnäs :
     
   
   

   
 

Alla bilder går att klicka på för att få större storlek!



Dags och käka upp kvällsmaten.



PUSS

Det känns i hela kroppen

. . . men mest i magen


Det är snart ett år sen.

Jag har nog inte insett än att han inte kommer tillbaka.


Jobbig period i mitt liv just nu.


MAX Open 2009

Så heter innebandyturneringen som spelas varje år i Bollnäs. Den har jag precis kommit hem ifrån efter några timmars tågresa. Och det var en väldigt fartfylld dag, måndagen. Det var då den gick av stapeln och avslutades med en sjudundrande fest på Bollnäs enda nattklubb, Tranan.

Efter ett näst intill brilljant gruppspel så mötte vi Luleå i kvartsfinalen och sprack deras nolla, som de hållt hela gruppspelat. Vi gick vidare och fick då möta Bollnäs ( som vi även mötte i gruppspelet, det blev 3-3 då ) och det skulle ju bli en hård match. Vi hade inte vilat något medan Bollnäs vilat en halvtimme. Vi körde på och det var jämt, blev 2-2 (?) efter full tid och då skulle allt avgöras på straffar. SHIT! De satte 2 av sina 3 och vi satte tyvärr bara 1 av våra 3. Vi skulle få spela match om 3e pris, men alla var helt slut och Sthlm Hamngatan slog mycket tjongbollar och fick in 4-3 när det återstod ca 1-2 minuter av matchen.

Men en 4:eplats av 25 lag är väl inte fyyy skam?
Det tycker verkligen inte jag i alla fall. Vi var väldigt nöjda och fick entra scenen och ta emot ett fint inramat diplom. En av våra spelare ( Linköpings-Axel ) blev utsedd till turneringens bäste spelare. Vi va egentligen ett värdigt vinnarlag.

Dags att sova.


GODNATT!


Back on track

Nu känner jag att jag är nästan tillbaka till mitt normala jag.

Mer nattjobb väntar idag. Är lite halvseg i kroppen, men det ska väl ordna till sig tror jag. Undra vad man har för personal att bolla med idag på jobbet. Ska nog göra mig iordning snabbt och dra en runda på stan innan jobbet, hittade ju ingenting igår. Ska ta med mig min andra matlåda med köttfärslimpa också, är faktiskt sugen på det även fast jag ätit det två dagar i rad redan.

Dags att sätta lite fart.


PUSS

NATT

Ja nu är det natt. Men jag är pigg här va, efter stängningen. Jag och Danne va det ju då rå, fan va kul det va att stänga med honom för det va första gången vi stängde tillsammans. Det gör jag gärna många flera andra gånger!!!

Får nog ta en sväng på stan imorrn också innan jobbet, för jag fick inte så mycket gjort. Kände mig mest arg över att jumpsuiten inte passade som jag ville. Så imorrn blir det outfitsjakt.

Dags att hoppa in i duschen och tvätta av sig all MAXlukt.



GODNATTPUSS

Äntligen!

Äntligen får jag återvända till mitt jobb igen. Frisk och kry, bara lite snorig men det ska inte stoppa mig nu.

Vilket tråkigt väder vi har i denna stad, regn igår och regn idag. Blir inte att ta cykeln ner till jobbet idag inte, får ta spårvagnen ner och sen gå hem inatt. Ska ner på stan en sväng innan jag ska gå till jobbet och sätta mig vid utbildningsdatorn ( ska göra en nya kurs som lagts upp där ). Sen börjar jag jobba vid halv fem.

Jag är bara på sååå bra humör just nu!



PUSS

Hells Kitchen

one of my favourites <3

Sitter och tittar på ett av mina favoritprogram just nu: Hells Kitchen!

Det kvinnliga laget har förlorat ännu en tävling och de får stycka massa kött eller ska man säga djurkroppar och till råga på allt måste de äta inälvor. Jag skulle inte klara av det, det är tortyr. Stackars tjejerna, men vissa i det laget är sååå dåliga.

Nu är jag frisk igen, thank good. Det som jag trodde va början på maginfluensa inatt lugnade sig och jag har inte mått dåligt sen jag vaknade vid halv elva i förmiddags. Så imorgon blir det till att jobba natt, och även torsdag.

fredag ska jag träffa Mr Simon och snacka om de som hände för typ två veckor sen ( ohållbar situation ) och sen på kvällen ska jag ut till Skärblacka för att fira min faster ( vet inte om stora kusinen är hemma, han fyller ju också år ), hoppas på god mat som alltid där.

Lördag is the d day. Sofia fyller år och hon ska firas minsann! Ser fram emot en rolig kväll.

Söndag - Mot Bollnäs 2009. Årliga innebandyturneringen MAXrestauranger emellan. Lite fest blir det också.



PUSS

En släng av magsjuk

Bara efter att ha legat en halvtimme ( gick och la mig vid elva ) i min säng igår började springandet, springandet mellan sängen och toaletten. Det höll på så till klockan två ungefär, så 2 ½ timme, sen behövde jag inte springa lika ofta men hade ont i magen. Så jag smsade mina underbara chefer inatt så de skulle se att jag inte kom idag heller pga magsjuka.

Men sen efter halv tre - tre så kunde jag sova. Så idag är jag hemma också, sååååå booooring. Får se om jag får behålla maten nu då, men ska jag va ärlig känns det som jag är frisk redan ( peppar peppar ) . Och jag förstår de på jobbet, de vill ju verkligen inte få magsjuka. Får se hur dagen utvecklar sig.

Jag vill ju bara tillbaka till jobbet. Jag är trött på att va hemma och inte göra någonting.

 
Juldagen 08




PUSS

FRISK

Ja i alla fall på väldig bättringsväg. Kan ju inte säga att jag är riktigt bra, men kroppen känns bra. Det enda som inte är riktigt bra är förkyldningen som inte vill ge sig, snorar fortfarande och är lite tjock i halsen. Men nu har jag verkligen bestämt mig för att gå till jobbet imorgon. Så de så!

På lördag fyller min kära vän Sofia år och det ska firas hemma hos henne i Skarphagen. Det blir lite dricka, twister och gott sällskap. Efter det blir det utgång, och känner jag Sofia väl så blir det Palace och lilla dansgolvet heeeela natten. Det passar mig perfekt.

Dags att snart duscha och gå o sova, problemet är bara att mitt favoritprogram går ikväll, Project Runway. Ska jag gå o sova tidigt eller ska jag förbereda allt och sen dimpa ner i säng precis när det slutat vid elva. Hmmm, det tål att tänkas på.


PUSS

NattiNatti

Dags att sova. Ska bara diska de få grejer som jag har smutsat ner igen och sen ska jag läsa och till sist krama kudden.

Låt mig bli frisk nu!!!


PUSS

Still sick

Fi fan va tråkigt det är att vara sjuk. Fattar inte att det inte vänder. Fick vitaminbrustabletter ( BEROCCA ) av mamma och pappa igår som jag ska ta varje morgon för att försöka bygga upp ett bra immunförsvar nu. Hoppas det hjälper i framtiden nu. För nu har jag varit sjuk så att det räcker flera år framåt.

Disken har jag inte tagit tag i än så jag tänkte att jag skulle göra det nu och se hur jag mår efter det. Det är ju ännu en dag med fint väder här och jag kan inte vistas ute, för jag är sjuk. Idag får det nog bli hämtmat, det är ju ändå söndag. Försöka få tag i cola, som jag saknat i två dagar nu.

Igår såg jag på Robinson och min  favorit är ju absolut Angela, och sen måste jag ju säga att jag gillar Jarmo ( eller heter han så? ). Jag hoppas någon av de två vinner hela skiten, de andra är ju hopplösa fall säger jag bara. Äntligen så gav tjockisChristian upp, har aldrig tyckt om honom. Han har alltid haft så konstiga uttalanden om saker och ting, den tycker jag inte om hans dialekt.

Dags att diska och sen se hur man mår. Wish me luck!


Lördagkväll

Då sitter man här i soffan igen. Klockan är snart åtta och då är det Robinson som jag ska glutta på. Efter Robinson så går filmen Dreamgirls och den tänkte jag också titta på. Blir jag för trött så går jag och lägger mig.

Blir inget jobb för mig imorgon heller, blir alldels för trött när jag går. Så får hoppas att jag känner mig mycket bättre imorrn så jag kan återgå till jobbet på måndag. Det är ju inte alls kul att va sjuk. BLÄ!!!

Va rolig jag e i mina inlägg känner jag. Haha NOT. Det händer ju inget här juuuue!



PUSS

Favoriten varje fredagskväll

Varje fredag som jag är ledig sitter jag bänkad framför SVT1 och Så ska det låta. En av mina favoriter!

Ikväll va en så himla bra artist med, en sån röst han har. Peter Johansson som är härifrån trakterna är det som är så grym! Sen var det ju Emilia de Poret, September och Mojje också.


     


Nu är har klockan slagit Singing Bee. Se om jag orkar se på det eller om jag sätter igång en film. Eller går och sover? HEJ Beslutsångest!

Ska nog fylla på vattenflaskan och få i mig en liter vatten till och så några vindruvor på det. Ska nog hitta någon bra film att se också. Singing Bee är inte så kul att sitta och kolla på själv. Så nu får det bli film från filmbutiken tror jag, har ju det direkt i min digitalbox från Telia. Smart va?

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!


PUSS

Maj är här

1 maj och jag är på bättringsväg, kära vänner. Det känns förövrigt helt okej. Jag försöker skölja igenom kroppen genom att dricka massor av vatten. Har inte lika mycket feber idag men känner mig inte helt fit for fight.

Det blir inget jobb imorgon heller. . .

Nu ska jag ta itu med att diska lite och sen se om jag orkar att duscha innan jag ska titta mer på tv, som att jag inte gjort det alls idag ( hahaha det är väl det enda jag har gjort ). Kanske man ska springa över och köpa en glass på Halvars med. MUMMA!


PUSS

RSS 2.0