MAX Open 2009

Så heter innebandyturneringen som spelas varje år i Bollnäs. Den har jag precis kommit hem ifrån efter några timmars tågresa. Och det var en väldigt fartfylld dag, måndagen. Det var då den gick av stapeln och avslutades med en sjudundrande fest på Bollnäs enda nattklubb, Tranan.

Efter ett näst intill brilljant gruppspel så mötte vi Luleå i kvartsfinalen och sprack deras nolla, som de hållt hela gruppspelat. Vi gick vidare och fick då möta Bollnäs ( som vi även mötte i gruppspelet, det blev 3-3 då ) och det skulle ju bli en hård match. Vi hade inte vilat något medan Bollnäs vilat en halvtimme. Vi körde på och det var jämt, blev 2-2 (?) efter full tid och då skulle allt avgöras på straffar. SHIT! De satte 2 av sina 3 och vi satte tyvärr bara 1 av våra 3. Vi skulle få spela match om 3e pris, men alla var helt slut och Sthlm Hamngatan slog mycket tjongbollar och fick in 4-3 när det återstod ca 1-2 minuter av matchen.

Men en 4:eplats av 25 lag är väl inte fyyy skam?
Det tycker verkligen inte jag i alla fall. Vi var väldigt nöjda och fick entra scenen och ta emot ett fint inramat diplom. En av våra spelare ( Linköpings-Axel ) blev utsedd till turneringens bäste spelare. Vi va egentligen ett värdigt vinnarlag.

Dags att sova.


GODNATT!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0