Converse

Jag går och funderar på att köpa mig ett par svarta converse i light-modellen till hösten men jag är kluven om jag ska köpa tyg eller läder. Läder blir ju inte lika skitigt som tyg men tyg är ju otroligt snyggt.

VAD TYCKER NI?





Att beställa dessa skor på Junkyard kostar 999kr respektive 699kr.

Kommentarer
Postat av: Celina

Beror ju faktiskt på om du vill vara som ALLA andra eller vara lite mainstreem. Själv äger jag MÅNGA par i tyg och älskar dom :D Tyg fungerar alltid! Läder kan vara snyggt dock.. men 1000kr?!

2010-08-12 @ 02:21:34
URL: http://nejdetskaman.blogg.se/
Postat av: Celle

Jag säger att jag ska till Usa om en månad och tänker köpa hem mej massa typ converse lite billigare :D:D Haha! Har inte så mycket annat att säga... följ ditt hjärta! ;D

2010-08-12 @ 20:15:43
URL: http://nejdetskaman.blogg.se/
Postat av: EmelieCatrine

Hehe, egentligen är inte jag heller någon direkt "klack-tjej", men dom här är jättesköna. Förr hade jag typ BARA låga skor när jag gick ut på krogen, typ boots och Converse men nu har jag 10 centimeters platå ;) Och sanningen är den att man känner sig lite mer kvinnlig i det och det gillas =)



Men nu till ditt Converse beslut...hm. Alltså JAG gillar nog tygvarianten bättre än skinn. Tycker skinnskon kan se så avlång ut... Har dom som är på bilden där uppe till vänster och jag trivs inte alls i dom. Men om man ska tänka praktiskt kanske skinn är bättre eftersom det inte blir lika blött om det regnar/är lerigt ute, bara att torka av skon då i pincip. Nu gjorde jag det säkert ännu krångligare för dig, haha, men vad lutar det åt då goding?



Kramar!

2010-08-13 @ 06:41:36
URL: http://emeliecatrine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0