Stängning 1 av 4

Hemkommen från stängning nummer 1 av 4.

Det känns skönt att det var så lugnt ikväll faktiskt. Även om man får lite smått panik över ingenting att göra så är det rätt skönt att fixa småsaker. Glassmaskinen ville dock inte vara med under kvällen, antingen var den för rinnande eller för hård så att det knappt kom ut något vilket resulterade i ganska mycket tapp i merförsäljningen.

Det är skönt när allt flyter på och man inte behöver tänka på allting runtomkring alla stationer på jobbet, utan man kan fokusera på det man ska. Behövde inte stå i köket speciellt mycket ikväll, hade redan en kung i köket som bemästrade gäster både i kassa och drive. Skickade hem några ut personalen tidigare men såklart så kom det en rusch när jag skulle skicka hem två stycken runt halv tio så då fick de stanna kvar 20 minuter ungefär.

Snart är det ny kampanj igen och denna gång blir det ett kärt återseende av Italio Trio, ska bli skönt med lite nya burgare. MUMS!

Nu är det inte långt kvar tills jag åker iväg till Jönköping för att vara en del av öppningen av tredje restaurangen därnere. Ska bli grymt kul och hoppas jag kan tillföra massor. LET'S GO!





MAXADE KRAMAR



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0